De populairste Westernfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede Westernfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste westernfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 27-11-2023 22:43

1. De grootste Westerns (dvd filmbox)

De grootste Westerns (dvd filmbox)

Exclusieve dvd-box met de grootste Westernfilms. Deze dvd-box bevat de 8 beste Westernfilms: -) Rio Bravo -) The magnificent seven -) Gunfight at the O.K. Corral -) The Alamo -) Once upon a time in the west -) How the west was won -) The good, the bad and the ugly -) Butch Cassidy and the sundance kid Al deze topfilms beschikken over Nederlandstalige ondertiteling.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Alvarez Kelly

Alvarez Kelly

Kelly is ingehuurd door de sluwe kolonel Tom Rossiter om een kudde vee te stelenvan de Warwick Plantage en deze af te leveren bij een bolwerk van de Zuidelijke in Richmond, Virginia. Het wordt heet onder zijn voeten als hij de Noordelijke troepenop zijn dak krijgt... Met zijn charmes laat hij niet alleen zijn mooie helpster CharityWarwick warm voor hem lopen, maar ook Rossiter's ex-verloofde Liz. Alsof Kelly noggeen problemen genoeg heeft!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Terror On The Prairie (DVD)

Terror On The Prairie (DVD)

Op de vlaktes van Montana moet een vrouw zichzelf beschermen tegen een meedogenloze bende outlaws die uit is op wraak.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

4. The Big Country

The Big Country

De rijke Kapitein McKay (peck) trekt naar het westen om te trouwen met zijn verloofde. Al gouw komt hij terecht in een broeinest van jaloezie, haat en gevaarlijke rivaliteiten. Wanneer hij in deze gevaarlijke maalstroom word meegetrokken, moet hij alles doen om niet alleen zijn eigen leven te redden, maar ook dat van zijn verloofde.. Taal: Engels, Frans, Italiaans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Noors, Deens Geluid: Mono Beeld: 16:9 (Aspect Ratio 2,35 : 1)

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Western Films - 6 DVD Set

Western Films - 6 DVD Set

Transporteer jezelf naar het Wilde Westen vol cowboy's en bandieten. Deze collectie bevat zes verschillende Westerns op DVD. Murder at Yellowstone City Montana, 1881. Een voormalige slaaf komt aan in een uitgedoofde boomtown, thuishaven van buitenbeentjes van alle slag. Zijn komst valt samen met de moord op een goudzoeker die net een nieuwe ader heeft gevonden. De meedogenloze sheriff wijst de zwarte nieuwkomer meteen als de dader aan. Maar niet iedereen gelooft dat klakkeloos… A Fistful of Lead Vier van de meest beruchte boeven in het Westen voeren een gedurfde bankoverval uit in de goudkoortsstad Bath Water. Terwijl de vier de achtervolging inzetten, loopt het verkeerd af.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Once Upon A Time In The West (DVD)

Once Upon A Time In The West (DVD)

Dit monumentale epos behoort tot de vijf allerbeste Western-meesterstukken ooit gemaakt. De film is weids zoals de monumentale valleien waar het is opgenomen, groots als de fantastische acteurs en zo ruig en wild als ieder kind zich het Wilde Westen voorstelt. Claudia Cardinale als de hoer die in een Madonna verandert. Henry Fonda als het duisterste karakter uit zijn lange carrière, erg overtuigend... Hij speelt Frank, een moordzuchtige psychopaat die totaal geen last heeft van zijn geweten wanneer hij een complete familie uitmoordt. Jason Robards als de halfbloed die vals beschuldigd wordt van de vreselijke slachtpartij.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

7. Bone Tomahawk (DVD)

Bone Tomahawk (DVD)

Midden 19e eeuw, in het wilde westen van Amerika, leidt een verbannen crimineel zonder dat hij het weet een bende Troglodytes naar het vredige stadje Bright Hope. De monsters kidnappen verschillende bewoners, onder wie de vrouw van een lokale veehouder. Ondanks de verwonding aan zijn been besluit de veehouder een klein reddingsteam op te zetten om zijn vrouw terug te krijgen, samen met de sheriff, zijn verouderde plaatsvervanger en een eigenwijze revolverheld. Wat volgt is een reis naar hel op aarde als de mannen zich langzamerhand realiseren dat ze het moeten opnemen tegen een vijand wiens wreedheid geen grenzen kent.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

8. Cry Macho (DVD)

Cry Macho (DVD)

Clint Eastwood schittert in deze film, gebaseerd is op het boek 'Cry Macho', als voormalige rodeoster en berooide paardenfokker die in 1978 een klus aanneemt van een oude baas. Hij belooft het zoontje van de man thuis te brengen en weg te halen bij zijn alcoholische moeder. Het onwaarschijnlijke paar doorkruist het platteland van Mexico tijdens de terugweg naar Texas en krijgt te maken met een onverwacht uitdagende reis. De jongen leren wat het inhoudt om een goede man te zijn, brengt de zwaarmoedige paardenman verlossing.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

9. Outlaw Josey Wales (DVD)

Outlaw Josey Wales (DVD)

Clint Eastwood speelt The Outlaw Josey Wales, een behoedzame eenling, verwant met de 'Man With No Name' (de man zonder naam) uit zijn Europese westerns. Maar in tegenstelling tot die andere outlaw heeft Josey Wales een naam - en een hart. Dit wordt duidelijker naarmate het verhaal vordert. Na de brultale moord op zijn familie te hebben gewroken, wordt Wales achternagezeten door een bende moordenaars. Hij reist het lefst alleen, maar enkele outcasts (waaronder Sondra Locke en leider Dan George) kruisen zijn pad en hij kan zichzellf er niet toe brengen ze onbeschermd achter te laten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

10. Dances With Wolves

Dances With Wolves

Luitenant John Dunbar (Kevin Costner) vertrekt op een eenzame missie om de helpende hand te bieden bij de bescherming van een verafgelegen, door Sioux-indianen bedreigde legerpost. Zijn tocht voert hem over de eenzame vlakten van de Amerikaanse prairie. Eenmaal ter plaatse sluit de diplomatieke Dunbar vriendschap met de argwanende indianen. Dunbar wordt liefdevol door hen opgenomen en wordt uiteindelijk verliefd op een bij de Sioux opgegroeide blanke vrouw. Als na enige tijd zijn collega's van het Amerikaanse leger opduiken en de Sioux door hen onder de voet dreigen te worden gelopen, komt Dunbar voor een zware keuze te staan.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Sergio Leone Film Collection (DVD)

Sergio Leone Film Collection (DVD)

THE GOOD, THE BAD AND THE UGLY De legendarische superster Clint Eastwood schittert als "De Man zonder Naam" in deze spannende westernklassieker, vol intense actie en meesterlijke acteerprestaties. Tijdens het hoogtepunt van de Burgeroorlog doolt een meedogenloze en mysterieuze revolverheld rond in het Wilde Westen. Hij heeft geen huis, geen banden met familie of vrienden en geen metgezellen… totdat hij twee vreemdelingen ontmoet, die net zo meedogenloos en afstandelijk zijn als hijzelf. Deze drie mannen, samengebracht door het noodlot, smeden een plan om een fortuin aan gestolen goud op te sporen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

12. 3:10 To Yuma

3:10 To Yuma

3:10 To Yuma Russell Crowe en Christian Bale zijn aan elkaar gewaagd in deze spannende western van James Mangold (Walk the Line, Copland), een remake van de klassieker uit 1957 waarvoor Elmore Leonard (Get Shorty) het verhaal schreef. Nadat de sluwe misdadiger Ben Wade (Crowe) in het stadje Brisbee gevangen is genomen, besluit de sheriff hem over te dragen aan de federale autoriteiten. Weinig mannen durven deze opdracht aan, want de bende van Wade ligt op de loer om hun leider te bevrijden. Dan Evans (Christian Bale) meldt zich vrijwillig. Evans heeft geld nodig om de schulden van zijn boerderij af te lossen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. STAY AWAY, JOE /S DVD NL

STAY AWAY, JOE /S DVD NL

Elvis kampt met stekelige problemen in het land van de cactus! Net als Navajo-rodeoster Joe Lightcloud alles voor elkaar heeft, gaan zijn plannen in rook op. Zijn idee om in het indianenreservaat vee te gaan fokken, zit goed in elkaar. Maar herinner je je het buurtfeest van gisteravond, en het feestmaal dat Joe en alle anderen hebben verorberd? Het ziet ernaar uit dat iemand de enige stier in de kudde op de barbecue heeft gelegd! Waar Joe ook komt, de problemen achtervolgen hem. En aangezien de beminnelijke Joe gespeeld wordt door Elvis Presley, ontbreekt het ook niet aan plezier en muziek (de titelsong en Dominique).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. The Searchers

The Searchers

Tijdens hun 12e samenwerking maakten John Wayne en regisseur John Ford The Searchers tot een toonaangevende Western. Wayne speelt een ex-soldaat van de Confederatie die op zoek is naar zijn nicht. Zij is gevangengenomen door Comanches die zijn familie hebben afgeslacht. Hij zal niet toegeven aan honger, dorst, de elementen of de eenzaamheid. En in zijn vijf jaar durende zoektocht vindt hij iets wat hij niet had verwacht: zijn eigen menselijkheid. Met prachtige opnamen van Winton C.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

15. Good, The Bad And The Ugly (DVD)

Good, The Bad And The Ugly (DVD)

De legendarische superster Clint Eastwood schittert als "De Man zonder Naam" in deze spannende westernklassieker, vol intense actie en meesterlijke acteerprestaties. Tijdens het hoogtepunt van de Burgeroorlog doolt een meedogenloze en mysterieuze revolverheld rond in het Wilde Westen. Hij heeft geen huis, geen banden met familie of vrienden en geen metgezellen… totdat hij twee vreemdelingen ontmoet, die net zo meedogenloos en afstandelijk zijn als hijzelf. Deze drie mannen, samengebracht door het noodlot, smeden een plan om een fortuin aan gestolen goud op te sporen. The Good, The Bad and The Ugly is zonder meer de meest ambitieuze en invloedrijke western ooit gemaakt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

16. Charro

Charro

Een Amerikaans icoon in het zadel in een echte Amerikaanse film. De meeste Elvis Presley films volgen naadloos dezelfde vaste formule, met een wervelende mix van vrouwen, liedjes en complicaties rond het thema wie-is-verliefd-op-wie. Net als de titelrol, een typische eenling, staat de stoffige western Charro! op zichzelf. In deze film zien we Elvis niet als de gladde Amerikaanse jongen, die thuishoort op het strand of de dansvloer. Hier is zijn gezicht bedekt met een ruwe stoppelbaard. Zijn hoed hangt laag over zijn ogen. En een bandana verbergt het lelijke litteken dat verraadt dat hij een moordenaar is. Geschreven en geregisseerd door Charles Marquis Warren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Big Kill (DVD)

Big Kill (DVD)

Een nieuwkomer uit Philadelphia arriveert in een dorp uit het Wilde Westen. Hij maakt er kennis met twee excentrieke gokkers die op de vlucht zijn. Een moorddadige predikant voegt zich bij hen. Alle vier hebben ze een afspraak met het lot in een ooit snelgroeiend stadje dat failliet is gegaan en Big Kill heet.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. God Forgives, I Don't

God Forgives, I Don't

Bud Spencer en Terence Hill voor het eerst samen in deze geweldige spaghettiwestern! Een trein rijdt een station binnen. Iedereen is vermoord. Het goud dat aan boord was, is gestolen. De roof is het werk van de beruchte bandiet Bill San Antonio, die de buit verstopt. Revolverheld Cat (Terence Hill) heeft nog een appeltje te schillen met Bill en besluit een poging te wagen het geld van Bill te stelen. Maar er zijn meer kapers op de kust! Zo is Hutch (Bud Spencer) ingehuurd door de verzekeringsmaatschappij om het fortuin terug te vinden. Wanneer Bill San Antonio zijn mannen op hen afstuurt, zijn de twee rivalen op elkaar aangewezen. Samen kunnen ze Bill en zijn mannen wel aan.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Film cadeaubon | Movie Gift Card | Cadeaukaart | 1-2 films op meJane.com

Film cadeaubon  | Movie Gift Card | Cadeaukaart | 1-2 films op meJane.com

Persoonlijk Filmcadeau meJane.com is een streamingdienst voor dé filmfan in België en Nederland op zoek naar inspiratie, sensatie en emotie. Met blockbusters net uit de bioscoop, filmklassiekers met de beste acteurs en onontdekte parels met bijzondere verhalen. Met deze cadeaukaart geef je iemand een avondje ontspannen met een film naar keuze. De gift card heeft een tegoed van 12 + 1 extra Moviepoints ter waarde van €6,50 en blijft minimaal 2 jaar geldig. Films kijk je op meJane al vanaf 6 Moviepoints (in HD-kwaliteit en met surround sound). Wil je een bericht toevoegen? Direct na bestelling ontvang je een e-mail met hierin een link naar jouw persoonlijke bestelpagina.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Shadow Riders

Shadow Riders

De burgeroorlog is voorbij en de gebroeders Traven keren terug naar huis. Maar bij hun terugkomst treffen Mac (Tom Selleck) en Dal (Sam Elliott) een stad aan die vernield is door geallieerde rebellen die geweigerd hebben zich over te geven. In de overtuiging om tot het bittere eind tegen de Yankees te vechten hebben de zuiderlingen de jongere zusjes van Mac en Dal en Kate (Katharina Ross), de vriendin van Dal, gekidnapt. Hun plan is de vrouwen te verkopen aan een Mexicaans bordeel om zo geld te verdienen voor geweren en kogels.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. Collector's Box - Bud Spencer & Terence Hill

Collector's Box - Bud Spencer & Terence Hill

Films: My Name is Nobody, They Call Me Trinity, Trinity is Still My Name, All The Way Boys, I'm For the Hippopotamus en The Genius.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

22. Naked Gun. The - Dvd

Naked Gun. The - Dvd

The Naked Gun DVD

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. Jane Got A Gun (DVD)

Jane Got A Gun (DVD)

Jane Hammond is een voorbeeldige vrouw die getrouwd is met Bill, één van de slechtste mannen die erin de stad rondloopt. Als Bill zich tegen zijn eigen bende keert en op een dag half dood thuis komt met acht kogels in zijn rug, neemt Jane zelf een wapen ter handen om order op zaken te stellen. Om haar familie van de meedogenloze bendeleider Colin McCann en zijn wraakzuchtige metgezellen te redden, probeert ze hulp te krijgen van Dan Frost, een revolverheld en voormalig liefde van haar.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

24. Django Unchained

Django Unchained

Django Unchained speelt zich af in het Zuiden van Amerika, 2 jaar voor het uitbreken van de Amerikaanse Burgeroorlog. Django (Jamie Foxx) is een slaaf wiens brute geschiedenis hem in contact brengt met Dr. King Schultz (Christoph Waltz), een Duitse premiejager. Schultz heeft net de jacht geopend op de moordlustige Brittle Brothers, een premie die hij alleen kan bemachtigen met de hulp van Django. Schultz koopt Django en belooft hem vrij te laten zodra de Brittle Brothers gevangen zijn, levend of dood.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Deadwood: The Movie (DVD)

Deadwood: The Movie (DVD)

1876, the Black Hills of South Dakota. In an age of plunder and greed, the richest gold strike in American History draws a throng ofrestless misfits to an outlaw settlement where everything – and everyone – has a price. Welcome to Deadwood ... a hell of a place to make your fortune.Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker and Keith Carradine star in Deadwood.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >