De populairste Westernfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede Westernfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste westernfilms op DVD om naar te kijken.

1. Old Henry (DVD)

Old Henry (DVD)

Boer Henry en zijn zoon Wyatt vinden een halfdode man met een zak vol geld op hun landgoed. Ze redden zijn leven, maar al snel komt een groep ruiters de onbekende man en het geld opeisen. Tijdens het bloedige geweld dat volgt, blijkt dat Henry geen gewone boer is. Hij is snel en dodelijk met steek- en vuurwapens en legt de belagers één voor één om. Zelfs Wyatt is gedwongen zich af te vragen of hij de ware identiteit van zijn vader wel kent…

Prijsindicatie: €13,49

Bekijk deze film

2. Cry Macho (DVD)

Cry Macho (DVD)

Clint Eastwood schittert in deze film, gebaseerd is op het boek 'Cry Macho', als voormalige rodeoster en berooide paardenfokker die in 1978 een klus aanneemt van een oude baas. Hij belooft het zoontje van de man thuis te brengen en weg te halen bij zijn alcoholische moeder. Het onwaarschijnlijke paar doorkruist het platteland van Mexico tijdens de terugweg naar Texas en krijgt te maken met een onverwacht uitdagende reis. De jongen leren wat het inhoudt om een goede man te zijn, brengt de zwaarmoedige paardenman verlossing

Prijsindicatie: €22,99

Bekijk deze film

3. Once Upon A Time In The West

Once Upon A Time In The West

Dit monumentale epos behoort tot de vijf allerbeste Western-meesterstukken ooit gemaakt. De film is weids zoals de monumentale valleien waar het is opgenomen, groots als de fantastische acteurs en zo ruig en wild als ieder kind zich het Wilde Westen voorstelt. Claudia Cardinale als de hoer die in een Madonna verandert. Henry Fonda als het duisterste karakter uit zijn lange carrière, erg overtuigend... Hij speelt Frank, een moordzuchtige psychopaat die totaal geen last heeft van zijn geweten wanneer hij een complete familie uitmoordt. Jason Robards als de halfbloed die vals beschuldigd wordt van de vreselijke slachtpartij.

Prijsindicatie: €8,99

Bekijk deze film

4. How The West Was Won

How The West Was Won

Een klassiek filmavontuur – op adembenemende wijze nieuw leven ingeblazen met de nieuwste technieken – in een schitterende, tot nu toe onmogelijke, nieuwe editie. Met moed, kracht en strijd: dat is hoe het Wilde Westen werd veroverd. Met drie regisseurs, vijf onderling verweven verhaallijnen, een aantal van de meest legendarische actiescènes uit de filmgeschiedenis en een cast van topniveau: dat is hoe de film gemaakt werd.

Prijsindicatie: €12,49

Bekijk deze film

5. Seraphim Falls

Seraphim Falls

Het is vijf jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog. Kolonel Morsman Carver kan de wapens niet neerleggen en wil blijven doorvechten. Hij is op jacht naar Gideon, de man die hem tijdens de oorlog heeft verraden. De strijd tussen de twee stuurt ze op een reis dwars door de Amerikaanse wildernis, ver weg van de bewoonde wereld. Beeld: 16:9 Geluid: Engels (Dolby Digital 5.1) Ondertiteling: Nederlands, Frans

Prijsindicatie: €9,64

Bekijk deze film

6. Outlaw Josey Wales

Outlaw Josey Wales

Clint Eastwood speelt The Outlaw Josey Wales, een behoedzame eenling, verwant met de 'Man With No Name' (de man zonder naam) uit zijn Europese westerns. Maar in tegenstelling tot die andere outlaw heeft Josey Wales een naam - en een hart. Dit wordt duidelijker naarmate het verhaal vordert. Na de brultale moord op zijn familie te hebben gewroken, wordt Wales achternagezeten door een bende moordenaars. Hij reist het lefst alleen, maar enkele outcasts (waaronder Sondra Locke en leider Dan George) kruisen zijn pad en hij kan zichzellf er niet toe brengen ze onbeschermd achter te laten.

Prijsindicatie: €9,49

Bekijk deze film

7. High Noon (D)

High Noon (D)

Gary Cooper won the Oscar® for the Best Actor in this classic tale of a lawman who stands alone to defend a town of cowardly citizens against a gang of revenge-seeking criminals. In the greatest showdown in the history of cinema, Cooper stands to lose not only the town but his new wife, Grace Kelly. The film also stars one of Hollywood's most beloved and prolific actors, Lloyd Bridges, and marks the first starring role for a beautiful young actress and internationally adored screen legend Grace Kelly. High Noon garnered a total of four Academy Awards® including Best Film Editing, Score and Original Song.

Prijsindicatie: €7,90

Bekijk deze film

8. Hour Of The Gun

Hour Of The Gun

John Sturges's "Hour of the Gun" is het vervolg op zijn eerdere succesfilm "Gunfight at the O.K. Corral".James Garner, bekend als Maverick uit de gelijknamige Tv-serie, speelt de koele, wraakzuchtige Wyatt Earp naast Jason Robards als de cynische, whiskey-verzwelgende Doc Holliday. Hour of the Gun focust zich op de rechtzaak van Wyatt en Doc na de beroemde schietpartij op de O.K. Corral en Wyatt's bloeddorstige jacht op de moordenaars van zijn broers. Taalkeuze: Engels. Ondertiteling: Nederlands, Beeld: 4:3 fullscreen Geluid: Dolby Digital

Prijsindicatie: €7,90

Bekijk deze film

9. First Cow (DVD)

First Cow (DVD)

In het Oregon van 1820 ontmoet Otis ‘Cookie’ Figowitz, een timide kok op tocht door het land, King-Lu, een Chinese immigrant op de vlucht na het plegen van een moord. De eerste koe in de wijde omtrek biedt hen een uitweg uit hun zwervende bestaan: ‘s nachts trekken ze erop uit om haar stiekem te melken en gebruikt Cookie de melk om ongekende lekkernijen te creëren. Het duo weet al snel een bloeiende handel op te zetten, en hun dromen lijken werkelijkheid te gaan worden.

Prijsindicatie: €14,99

Bekijk deze film

10. Collector's Box - Bud Spencer & Terence Hill

Collector's Box - Bud Spencer & Terence Hill

Films: My Name is Nobody, They Call Me Trinity, Trinity is Still My Name, All The Way Boys, I'm For the Hippopotamus en The Genius.

Prijsindicatie: €79,95

Bekijk deze film

11. Hostiles

Hostiles

In 1892 gaat de legendarische legerkapitein Joseph Blocker (Christian Bale) na veel verzet toch akkoord om een stervend Cheyenne opperhoofd (Wes Studi) en zijn familie terug te brengen naar hun geboortegrond. Tijdens de tocht van de geïsoleerde legerpost Fort Berringer in New Mexico naar de graslanden van Montana, kruisen de voormalige rivalen het pad van een jonge weduwe (Rosamund Pike), wier hele familie uitgemoord is door de Comanche stam. Samen moeten ze hun krachten bundelen om het ongenadige landschap, de vijandige stammen en de wraakzuchtige zonderlingen die op de loer liggen te overwinnen.

Prijsindicatie: €13,62

Bekijk deze film

12. Skinwalker (DVD)

Skinwalker (DVD)

Na het plunderen van een inheemse Amerikaanse begraafplaats, laat een nietsvermoedende jager de legendarische Skinwalker, een vormveranderende demon, los. Ooit gedacht dat het slechts een legende was, keert dit sterke verhaal terug uit het graf om wraak te nemen op iedereen die ongelukkig genoeg is om zijn pad te kruisen.

Prijsindicatie: €11,99

Bekijk deze film

13. Keeping Room

Keeping Room

Drie vrouwen uit het zuiden van Amerika -twee zussen en een Afro-Amerikaanse slavin- leven zonder mannen in de nadagen van de burgeroorlog. Ze worden gedwongen om hun huis te beschermen tegen een aanval van een groep soldaten die vooruit loopt op het snel naderende leger van de Union Army. Deze verbluffende actie-thriller is een krachtig post-apocalypistisch portret van de overlevingsdrang van al drie even krachtige vrouwen.

Prijsindicatie: €5,99

Bekijk deze film

14. Broken Trail - Mini Serie

Broken Trail - Mini Serie

In 1897 vervoeren Print Ritter (Robert Duvall) en zijn neef Tom Harte (Thomas Haden Church) 500 paarden naar Wyoming. Tijdens hun reis redden ze 5 Chinese meisjes van gedwongen prostitutie. De stugge cowboys zijn geraakt door de onschuld van de meisjes en nemen ze mee op hun reis. Het is een race tegen de klok om hun kudde paarden op tijd in Wyoming te krijgen en tegelijkertijd uit handen blijven van de op wraak beluste achtervolgers. In deze miniserie zien we rauwe cowboys in spannende avonturen zoals we van een klassieke western kunnen verwachten! Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels Beeld: 16:9 Geluid: Dolby Digital 5.1

Prijsindicatie: €7,07

Bekijk deze film

15. LAST STAND AT SABER RIVER /S DVD NL

LAST STAND AT SABER RIVER /S DVD NL

'Vroeger lette er niemand op me,' aldus Paul Cable, voormalig cavalerist voor de Geconfedereerden. En Cable vond het prima zo. Nu hij terug is op de boerderij, wordt er juist te veel op hem gelet. En veel te veel op hem geschoten. Tom Selleck zet een grandioze en heldhaftige Cable neer in de western Last Stand at Saber River, naar de roman van Elmore Leonard (Get Shorty, Out of Sight). Samen met zijn vastberaden pioniersvrouw (Suzy Amis) en zijn twee kinderen (Haley Joel Osment en Rachel Duncan), keert Cable terug naar zijn huis in Arizona om zijn rustige leven weer op te pakken.

Prijsindicatie: €10,79

Bekijk deze film

16. Butch Cassidy And The Sundance Kid

Butch Cassidy And The Sundance Kid

Een van de meest populaire westerns die ooit werd gemaakt. In deze Oscar winnende klassieker vormen avontuur, romantiek en humor een harmonieus geheel en wordt het waargebeurde verhaal verteld van de meest innemende outlaws van het Westen. Wanneer het aankomt op het bedenken van slinkse listen is niemand sneller dan Butch Cassidy en zijn sidekick Sundance is een genie in het hanteren van vuurwapens. Wanneer deze twee klungelige bank- en treinrovers het beu zijn om steeds maar voor de wet op de vlucht te zijn, vertrekken zij samen met het vriendinnetje van Sundance naar Bolivia.

Prijsindicatie: €7,87

Bekijk deze film

17. The Big Country

The Big Country

De rijke Kapitein McKay (peck) trekt naar het westen om te trouwen met zijn verloofde. Al gouw komt hij terecht in een broeinest van jaloezie, haat en gevaarlijke rivaliteiten. Wanneer hij in deze gevaarlijke maalstroom word meegetrokken, moet hij alles doen om niet alleen zijn eigen leven te redden, maar ook dat van zijn verloofde.. Taal: Engels, Frans, Italiaans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Noors, Deens Geluid: Mono Beeld: 16:9 (Aspect Ratio 2,35 : 1)

Prijsindicatie: €35,00

Bekijk deze film

18. Bone Tomahawk

Bone Tomahawk

Midden 19e eeuw, in het wilde westen van Amerika, leidt een verbannen crimineel zonder dat hij het weet een bende Troglodytes naar het vredige stadje Bright Hope. De monsters kidnappen verschillende bewoners, onder wie de vrouw van een lokale veehouder. Ondanks de verwonding aan zijn been besluit de veehouder een klein reddingsteam op te zetten om zijn vrouw terug te krijgen, samen met de sheriff, zijn verouderde plaatsvervanger en een eigenwijze revolverheld. Wat volgt is een reis naar hel op aarde als de mannen zich langzamerhand realiseren dat ze het moeten opnemen tegen een vijand wiens wreedheid geen grenzen kent.

Prijsindicatie: €11,19

Bekijk deze film

19. Speelfilm - Blueberry

Speelfilm - Blueberry

In deze langverwachte verfilming van de legendarische westernstrip krijgt sheriff Mike Blueberry (Vincent Cassel) het aan de stok met zijn oude rivaal Wally Blount (Michael Madsen uit Kill Bill). Blount en zijn bende ontvluchten het stadje en gaan op zoek naar een legendarische goudschat, die zich ergens in de bergen zou evinden. Blueberry zet de achtervolging in. Dat is het begin van een gevaarlijke reis, waarbij bloeddorstige premiejagers, vijandige indianen en onderling verraad slechts een voorproefje zijn van wat er in de mysterieuze bergen op hen wacht... Beeld: 16:9 Anamorphic (1.85:1) Geluid: Engels Dolby Digital 5.

Prijsindicatie: €7,69

Bekijk deze film

20. Once Upon a Time in the West

Once Upon a Time in the West

Dit monumentale epos behoort tot de vijf allerbeste Western-meesterstukken ooit gemaakt. De film is weids zoals de monumentale valleien waar het is opgenomen, groots als de fantastische acteurs en zo ruig en wild als ieder kind zich het Wilde Westen voorstelt. Henry Fonda als het duisterste karakter uit zijn lange carrière, erg overtuigend... Hij speelt Frank, een moordzuchtige psychopaat die totaal geen last heeft van zijn geweten wanneer hij een complete familie uitmoordt. Jason Robards als de halfbloed die vals beschuldigd wordt van de vreselijke slachtpartij. Charles Bronson in de rol van De Man, die zich de wrede martelingen die zijn broer heeft doorstaan herinnert.

Prijsindicatie: €9,95

Bekijk deze film

21. Pat Garrett & Billy the Kid (Special Edition)

Pat Garrett & Billy the Kid (Special Edition)

zijn onafscheidelijke vrienden en elkaars grootste vijand. De een is Billy the Kid (Kris Kristofferson), die zijn eigen wetten stelt. De ander is sheriff Pat Garrett (James Coburn), handhaver van de wet. Ooit trok hij op met Billy. De ruige soundtrack is van Bob Dylan, die ook een rol heeft als Billy's handlanger Alias. Een hele stoet karakteristieke Westernacteurs treedt aan voor Sam Peckinpah's saga over een van de grootste legendes van het Wilde Westen. De film is nu hersteld in zijn volle glorie, zoals hij ooit bedoeld was.

Prijsindicatie: €50,00

Bekijk deze film

22. Wyatt Earp

Wyatt Earp

Kevin Costner vertolkt de rol van de bekendste sheriff van het Wilde Westen, Wyatt Earp. Met zijn doorleefde, complexe acteerprestatie schildert Oscarwinnaar Costner een rauw, realistisch portret van een mythische man, een wetsdienaar die al in zijn tijd tot een legende uitgroeide. Deze epische saga over het woeste, prille Amerika werd met veel zwier geregisseerd door Lawrence Kasdan, die meeschreef aan het scenario. Gene Hackman speelt Wyatts vader, een man met een ijzeren wil, en Dennis Quaid draaft op als de al even legendarische Doc Holliday, zijn beste vriend. Van Wichita via Dodge City tot de historische schietpartij in de O.K.

Prijsindicatie: €11,49

Bekijk deze film

23. Rio Bravo

Rio Bravo

Aan de ene kant een leger van gewapende mannen, vastberaden om een moordzuchtige medeplichtige uit de gevangenis te bevrijden. Aan de andere zijde sheriff John T. Chance en zijn twee hulpsheriffs: een dronkaard en een mankepoot. Wie zal het halen? John Wayne speelt Chance in Rio Bravo, een licht verteerbare, klassieke western, met een flinke dosis drama en emotie.

Prijsindicatie: €8,85

Bekijk deze film

24. Circus World (1964)

Circus World (1964)

Hooggeëerd Publiek.......Bereid u voor op een spetterende actiefilm met John Wayne. Rond 1910 gaat showman Wayne met zijn Wild West-circus op tournee door Europa, vergezeld door zijn vrouw (Rita Hayworth) en stiefdochter (Claudia Cardinale). Ze komen onderweg veel problemen tegen en moeten maar zien of de familie band sterk genoeg is. Deze typische Hollywood spektakelfilm is doorspekt met spetterende aktie en duizelingwekkende stunts.

Prijsindicatie: €36,95

Bekijk deze film

25. Western Box

Western Box

- Mackenna's gold: Het ruige Wilde Westen is voor geen mens veilig. Zelfs niet voor sherrif Mackenna(Gregory Peck). Hij wordt gevangen genomen door de bandiet Colorado (Omar Sharif)vanwege zijn kennis van een Indiaanse goudkaart. Als de plek gevonden wordt, is Mackennavrij man, zo belooft Colorado. Bij de achtervolging echter steekt de goudkoortszowel burgers als politie aan. Sergeant Tibbs(Telly Savalas) verandert in eenkoelbloedige moordenaar. Tegen dit decor speelt zich een bloedigere strijd af om het glimmende edelmetaal. - Major Dundee: Sam Peckinpah's eerste grote budget film werd eerder uitgebracht in een korte versie.

Prijsindicatie: €19,90

Bekijk deze film