De populairste Westernfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede Westernfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste westernfilms op DVD om naar te kijken.

1. Murder at Yellowstone City (DVD)

Murder at Yellowstone City (DVD)

Montana, 1881. Een voormalige slaaf komt aan in een uitgedoofde boomtown, thuishaven van buitenbeentjes van alle slag. Zijn komst valt samen met de moord op een goudzoeker die net een nieuwe ader heeft gevonden. De meedogenloze sheriff wijst de zwarte nieuwkomer meteen als de dader aan. Maar niet iedereen gelooft dat klakkeloos …

Prijsindicatie: €11,99

Bekijk deze film

2. Once Upon A Time In The West (DVD)

Once Upon A Time In The West (DVD)

Dit monumentale epos behoort tot de vijf allerbeste Western-meesterstukken ooit gemaakt. De film is weids zoals de monumentale valleien waar het is opgenomen, groots als de fantastische acteurs en zo ruig en wild als ieder kind zich het Wilde Westen voorstelt. Claudia Cardinale als de hoer die in een Madonna verandert. Henry Fonda als het duisterste karakter uit zijn lange carrière, erg overtuigend... Hij speelt Frank, een moordzuchtige psychopaat die totaal geen last heeft van zijn geweten wanneer hij een complete familie uitmoordt. Jason Robards als de halfbloed die vals beschuldigd wordt van de vreselijke slachtpartij.

Prijsindicatie: €6,99

Bekijk deze film

3. Terror On The Prairie (DVD)

Terror On The Prairie (DVD)

Op de vlaktes van Montana moet een vrouw zichzelf beschermen tegen een meedogenloze bende outlaws die uit is op wraak.

Prijsindicatie: €14,99

Bekijk deze film

4. Old Henry (DVD)

Old Henry (DVD)

Boer Henry en zijn zoon Wyatt vinden een halfdode man met een zak vol geld op hun landgoed. Ze redden zijn leven, maar al snel komt een groep ruiters de onbekende man en het geld opeisen. Tijdens het bloedige geweld dat volgt, blijkt dat Henry geen gewone boer is. Hij is snel en dodelijk met steek- en vuurwapens en legt de belagers één voor één om. Zelfs Wyatt is gedwongen zich af te vragen of hij de ware identiteit van zijn vader wel kent…

Prijsindicatie: €13,99

Bekijk deze film

5. Badlands

Badlands

Meer dan een decennium na de burgeroorlog probeert een natie zich opnieuw op te bouwen. Revolverheld en detective Matthias Breecher wordt ingehuurd door een van de eerste Afro-Amerikaanse senatoren om de ergste Zuidelijke oorlogsmisdadigers op te sporen. Terwijl hij door het Oude Westen dwaalt op zoek naar gerechtigheid, wordt zijn vastberadenheid getest, wanneer hij een kordate pioniersvrouw ontmoet die veel meer is dan ze lijkt.

Prijsindicatie: €8,99

Bekijk deze film

6. Bone Tomahawk

Bone Tomahawk

Midden 19e eeuw, in het wilde westen van Amerika, leidt een verbannen crimineel zonder dat hij het weet een bende Troglodytes naar het vredige stadje Bright Hope. De monsters kidnappen verschillende bewoners, onder wie de vrouw van een lokale veehouder. Ondanks de verwonding aan zijn been besluit de veehouder een klein reddingsteam op te zetten om zijn vrouw terug te krijgen, samen met de sheriff, zijn verouderde plaatsvervanger en een eigenwijze revolverheld. Wat volgt is een reis naar hel op aarde als de mannen zich langzamerhand realiseren dat ze het moeten opnemen tegen een vijand wiens wreedheid geen grenzen kent.

Prijsindicatie: €8,99

Bekijk deze film

7. Dances With Wolves (DVD)

Dances With Wolves (DVD)

Luitenant John Dunbar wordt als een held ontvangen nadat hij per ongeluk de troepen van de Union naar een overwinning heeft geleid. Hij vraagt om een positie in het westen, maar vindt daar alleen een verlaten plek. Al snel komt hij er achter dat hij toch niet alleen is.

Prijsindicatie: €9,99

Bekijk deze film

8. Western Films Collection (DVD)

Western Films Collection (DVD)

De ultieme Western Collection voor de Western fans met de volgende vijf films in één boxset: How The West Was Won, Pale Rider, Rio Bravo, The Wild Bunch, & The Searchers. How The West Was Won Met moed, kracht en strijd: dat is hoe het Wilde Westen werd veroverd. Met drie regisseurs, vijf onderling verweven verhaallijnen, een aantal van de meest legendarische actiescènes uit de filmgeschiedenis en een cast van topniveau: dat is hoe de film gemaakt werd.

Prijsindicatie: €23,99

Bekijk deze film

9. Soldier's Revenge (DVD)

Soldier's Revenge (DVD)

Achtervolgd door verschrikkingen in oorlogstijd, besteedt Frank Connor (Neal Bledsoe), soldaat en premiejager uit de burgeroorlog, zijn tijd aan het naoorlogse polijsten van twee dingen: whisky en voortvluchtigen. Wanneer twee wanhopige kinderen voor zijn deur arriveren en zijn hulp inroepen om hun vermiste moeder (AnnaLynne McCord) te vinden, moet Frank zijn verleden onder ogen zien om de beruchte Major Briggs (Rob Mayes) uit te schakelen, met wie hij zijn eigen rekening te verheffen heeft.

Prijsindicatie: €8,99

Bekijk deze film

10. A Fistful Of Dollars

A Fistful Of Dollars

De eerste echte spaghetti western die direct na de release een cult hit werd! Ook was deze film de doorbraak voor de inmiddels wereldberoemde Italiaanse regisseur Sergio Leone en acteur Clint Eastwood, die de rol van stugge revolverheld perfect neerzet. De onheilspellende muziek, de gestileerde beelden, de hitte van de woestijn, A Fistful of Dollars is de absolute western-klassieker. In deze film is Clint Eastwood de eenzame cowboy zonder naam. Op doortocht komt hij in een stadje terecht waar een strijd tussen drie broers van de familie Baxter woedt. Zij handelen in wapens en drank. Hij besluit om ze tegen elkaar uit te spelen door om beurten aan beide partijen informatie te verkopen.

Prijsindicatie: €17,99

Bekijk deze film

11. Deadwood: The Movie (DVD)

Deadwood: The Movie (DVD)

1876, the Black Hills of South Dakota. In an age of plunder and greed, the richest gold strike in American History draws a throng ofrestless misfits to an outlaw settlement where everything – and everyone – has a price. Welcome to Deadwood ... a hell of a place to make your fortune.Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker and Keith Carradine star in Deadwood.

Prijsindicatie: €15,62

Bekijk deze film

12. Lone Ranger (2013)

Lone Ranger (2013)

In dit spannende verhaal, vol actie en avontuur, komt de beroemde, gemaskerde held tot leven en bekijken we hem met andere ogen. De Indiaanse krijger Tonto (Depp) vertelt het nooit eerder vertelde verhaal over John Reid (Hammer), een eenvoudige diender die op legendarische wijze tegen onrecht strijdt. Het verhaal voelt als een op hol geslagen trein vol onverwachte wendingen. De twee curieuze helden moeten hun hilarische onenigheden zien te overwinnen, want als ze de strijd tegen hebzucht willen winnen, zullen ze moeten samenwerken.

Prijsindicatie: €8,99

Bekijk deze film

13. How The West Was Won

How The West Was Won

Een klassiek filmavontuur – op adembenemende wijze nieuw leven ingeblazen met de nieuwste technieken – in een schitterende, tot nu toe onmogelijke, nieuwe editie. Met moed, kracht en strijd: dat is hoe het Wilde Westen werd veroverd. Met drie regisseurs, vijf onderling verweven verhaallijnen, een aantal van de meest legendarische actiescènes uit de filmgeschiedenis en een cast van topniveau: dat is hoe de film gemaakt werd.

Prijsindicatie: €12,49

Bekijk deze film

14. TWO MULES FOR SISTER SARAH

TWO MULES FOR SISTER SARAH

Hogan redt de non Sara uit handen van drie cowboys. In ruil daarvoor helpt ze hem de verovering van een frans fort voor te bereiden.

Prijsindicatie: €16,99

Bekijk deze film

15. Butch Cassidy And The Sundance Kid

Butch Cassidy And The Sundance Kid

Een van de meest populaire westerns die ooit werd gemaakt. In deze Oscar winnende klassieker vormen avontuur, romantiek en humor een harmonieus geheel en wordt het waargebeurde verhaal verteld van de meest innemende outlaws van het Westen. Wanneer het aankomt op het bedenken van slinkse listen is niemand sneller dan Butch Cassidy en zijn sidekick Sundance is een genie in het hanteren van vuurwapens. Wanneer deze twee klungelige bank- en treinrovers het beu zijn om steeds maar voor de wet op de vlucht te zijn, vertrekken zij samen met het vriendinnetje van Sundance naar Bolivia.

Prijsindicatie: €9,19

Bekijk deze film

16. Cry Macho (DVD)

Cry Macho (DVD)

Clint Eastwood schittert in deze film, gebaseerd is op het boek 'Cry Macho', als voormalige rodeoster en berooide paardenfokker die in 1978 een klus aanneemt van een oude baas. Hij belooft het zoontje van de man thuis te brengen en weg te halen bij zijn alcoholische moeder. Het onwaarschijnlijke paar doorkruist het platteland van Mexico tijdens de terugweg naar Texas en krijgt te maken met een onverwacht uitdagende reis. De jongen leren wat het inhoudt om een goede man te zijn, brengt de zwaarmoedige paardenman verlossing

Prijsindicatie: €12,49

Bekijk deze film

17. Hombre

Hombre

In deze western-klassieker speelt Paul Newman een blanke man die is opgevoed door Apache-indianen in Arizona. Wanneer hij het pension dat zijn vader hem naliet verkoopt, wordt hij gedwongen om de gemeenschap die hij veracht te betreden. Hij verlaat het stadje per postkoets en enkele bekrompen passagiers eisen dat hij naast de koetsier plaatsneemt. Wanneer ze echter door een stel bandieten stranden in de woestijn, is Russell hun enige hoop om te overleven.

Prijsindicatie: €10,99

Bekijk deze film

18. Once Upon A Time In America (Special Edition)

Once Upon A Time In America (Special Edition)

Het zou meer dan tien jaar duren voor Sergio Leone zijn epische gangstersaga over New York op het witte doek kon brengen. Zijn ongeëvenaarde meesterwerk beslaat een periode van een halve eeuw en vertelt de meeslepende geschiedenis van twee onderwereldfiguren - jeugdvrienden - wier levenslange vriendschap uitmondt in een spiraal van dood en verderf. Het verhaal kan bogen op de doorleefde vertolkingen van rasacteurs Robert De Niro en James Woods, met sterke bijrollen van Tuesday Weld, Joe Pesci, Jennifer Connelly en Elizabeth McGovern. Once Upon A Time in America is een rauwe, realistische film met grootse ambities en monumentale muziek van Ennio Morricone.

Prijsindicatie: €31,99

Bekijk deze film

19. Outlaw Josey Wales

Outlaw Josey Wales

Clint Eastwood speelt The Outlaw Josey Wales, een behoedzame eenling, verwant met de 'Man With No Name' (de man zonder naam) uit zijn Europese westerns. Maar in tegenstelling tot die andere outlaw heeft Josey Wales een naam - en een hart. Dit wordt duidelijker naarmate het verhaal vordert. Na de brultale moord op zijn familie te hebben gewroken, wordt Wales achternagezeten door een bende moordenaars. Hij reist het lefst alleen, maar enkele outcasts (waaronder Sondra Locke en leider Dan George) kruisen zijn pad en hij kan zichzellf er niet toe brengen ze onbeschermd achter te laten.

Prijsindicatie: €9,99

Bekijk deze film

20. Dances With Wolves

Dances With Wolves

Luitenant John Dunbar (Kevin Costner) vertrekt op een eenzame missie om de helpende hand te bieden bij de bescherming van een verafgelegen, door Sioux-indianen bedreigde legerpost. Zijn tocht voert hem over de eenzame vlakten van de Amerikaanse prairie. Eenmaal ter plaatse sluit de diplomatieke Dunbar vriendschap met de argwanende indianen. Dunbar wordt liefdevol door hen opgenomen en wordt uiteindelijk verliefd op een bij de Sioux opgegroeide blanke vrouw. Als na enige tijd zijn collega's van het Amerikaanse leger opduiken en de Sioux door hen onder de voet dreigen te worden gelopen, komt Dunbar voor een zware keuze te staan.

Prijsindicatie: €8,99

Bekijk deze film

21. 3:10 To Yuma (2007)

3:10 To Yuma (2007)

Bloedstollend spannende western waarin Russell Crowe en Christian Bale aan elkaar gewaagd zijn. Een uiterst succesvolle remake door James Mangold (Walk the Line, Copland) van de klassieker uit 1957 waarvoor Elmore Leonard (Get Shorty) het verhaal schreef. Bende misdadigers op de loer Nadat de sluwe misdadiger Ben Wade (Crowe) in het stadje Brisbee gevangen is genomen, besluit de sheriff hem over te dragen aan de federale autoriteiten. Weinig mannen durven deze opdracht aan, want de bende van Wade ligt op de loer om hun leider te bevrijden. Dan Evans (Christian Bale) meldt zich echter vrijwillig. Een onmogelijke missie Evans heeft geld nodig om de schulden van zijn boerderij af te lossen.

Prijsindicatie: €6,51

Bekijk deze film

22. Once Upon A Texas Train

Once Upon A Texas Train

Cotton ( Shaun Cassidy) speelt een afvallige die de plannen om een trein te beroven tracht te verijdelen. Hierdoor komen de ex-schurk ( Willie Nelson) en zijn bende oude rotten te staan tegenover hun tegenstander ( Richard Widmark) en zijn posse.

Prijsindicatie: €5,99

Bekijk deze film

23. For A Few Dollar More

For A Few Dollar More

Oscar Winnaar Clint Eastwood vervolgt zijn karakteristieke rol als de legendarische 'Man zonder Naam' in dit tweede deel van de befaamde trilogie van Sergio Leone. De kogels vliegen je om de oren,de spanning is zinderend. For A Few Dollars More is samen met A Fistful Of Dollars en The Good, The Bad And The Ugly nog altijd een van de grootste westerns ooit gemaakt. Eastwood is een premiejager die het bloedige spoor volgt van El Indio,de beruchste bandiet, die ooit het gebied geteisterd heeft. Zijn meedogenloze rivaal, Kolonel Martimer (Van Cleef, High Noon) is echter ook van plan om El Indio als eerste te grijpen...

Prijsindicatie: €12,99

Bekijk deze film

24. Dead Man

Dead Man

Dead Man doet het relaas van de lichamelijke en geestelijke odyssee van een jonge man die zich op onbekend terrein begeeft. In de tweede helft van de 19 eeuw zet William Blake (Johnny Depp) koers naar de uiterste grensgebieden van het Amerikaanse Wilde Westen. Verdwaald en zwaargewond, ontmoet hij daar een vreemde verschoppeling. De Indiaan, die toepasselijk "Nobody" heet, ziet in hem de gelijknamige - en dode - Engelse dichter. Op de vlucht voor zijn noodlot en gebeurtenissen waar hij geen vat op heeft, ontpopt Blake zich van een keurige boekhouder tot een gevreesde revolverheid. Beeld: 4:3 Geluid: Engels (Dolby Digital 5.1) Ondertiteling: Nederlands

Prijsindicatie: €19,50

Bekijk deze film

25. Wild Wild West

Wild Wild West

Als je denkt dat de speciale regeringsambtenaar James West snel is met een revolver, wacht dan maar tot hij jou onder vuur neemt! Megahit-ster Will Smith speelt de rol van West en werkt hier opnieuw samen met de regisseur van Men in Black, Barry Sonnenfeld. Het resultaat is een spectaculaire, impulsieve film vol speciale effecten. Kevin Kline speelt de rol van collega en briljant uitvinder Artemus Gordon, die samen met West op een gevaarlijke missie wordt uitgestuurd: Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh) verhinderen zijn duivels plan voor de Verdeelde Staten van Amerika uit te voeren. Salma Hayek speelt de rol van de mysterieuze avonturierster Rita Escobar.

Prijsindicatie: €11,95

Bekijk deze film