De populairste thrillers op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede thriller die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste thrillers op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 03-06-2023 23:15

1. Knock At The Cabin (DVD)

Knock At The Cabin (DVD)

In deze thriller van de visionaire filmmaker M. Night Shyamalan wordt een hechte familie tijdens een vakantie in een afgelegen hut gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen. De bezoekers, onder leiding van Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), eisen dat het jonge meisje en haar ouders een ondenkbare keuze maken: hun familie óf de mensheid redden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. The Facility

The Facility

Elk jaar worden er in het Verenigd Koninkrijk 1200 medische proeven op mensen gehouden. De meeste proeven zijn cruciaal in de strijd tegen virussen. Het gaat maar zelden mis. In 2010 werden proeven met een nieuw medicijn genaamd Pro-9 gehouden. Acht vrijwilligers zullen voor hun leven moeten vechten als de proef volledig uit de hand loopt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Final Analysis

Final Analysis

Psychiater Isaac Barr wordt verliefd op de zuster van één van zijn cliënten. Ze is echter getrouwd met een gangster, die ze haat. Barr probeert haar over te halen om van hem te scheiden, maar ze is bang voor de gevolgen. Wanneer ze op een dag haar echtgenoot aanvalt, probeert Barr haar uit de problemen te houden. Thriller / Drama 125 minuten Geregisseerd door Phil Joanou Met Richard Gere, Uma Thurman en Kim Basinger

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Stephen King's The Stand

Stephen King's The Stand

In dit epische verhaal van Stephen Kings apocalyptische visie op de toekomst moeten de weinige overlevenden van een wereldwijde epidemie kiezen aan welke kant ze staan in een ultiem gevecht tussen het goed en het kwaad;de uitkomst van deze strijd zal beslissend zijn voor het lot van de mensheid. De volgelingen van de kwaadaardige Randall Flagg willen de wereld volgens zijn duistere plannen herbouwen, maar een moedig viertal gaat de strijd aan tegen Flagg en zijn discipelen. Ondanks een kleine kans van slagen, zijn zij bereid meer te riskeren dan alleen hun leven in een laatste confrontatie met het kwaad.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Red Sparrow (DVD)

Red Sparrow (DVD)

Dominika Egorova wordt tegen haar wil opgeleid tot superspion die haar lichaam moet gebruiken als wapen. Haar eerste doelwit is een CIA-agent, maar ze gaan steeds meer voor elkaar voelen, waardoor zowel de VS als Rusland in gevaar komen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

6. Scream VI (DVD)

Scream VI (DVD)

De kinderen zijn terug, en de gemaskerde moordenaar die op hen jaagt ook. Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett's (aka Radio Silence) nieuwste hoofdstuk in de "Scream" franchise ziet de laatste generatie Woodsboro overlevenden een nieuw leven opbouwen in New York City, ver weg van de voorstedelijke schaduw van Ghostface. Helaas is hun vrede van korte duur.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Plane (DVD)

Plane (DVD)

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) heeft vaker in stormen gevlogen, maar wanneer hij in een zware storm terecht komt en zijn vliegtuig beschadigd raakt, is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militanten die het op het vliegtuig en zijn passagiers gemunt hebben. Terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig probeert Ray zijn passagiers in leven te houden tot er hulp arriveert.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Crazy Tsunami (DVD)

Crazy Tsunami (DVD)

Een tsunami treft een Zuidoost-Aziatische kuststad, waarbij niet alleen de gebouwen en straten worden verwoest, maar ook een gigantische krokodil uit zijn transportwagen wordt losgelaten. Terwijl een groep overlevenden probeert te midden van de ramp reddingshoogte te bereiken, spoelt het vraatzuchtige beest de overstroomde straten in. Ze vechten om te overleven en komen tot de ontdekking dat ze zich in een door mens veroorzaakte ramp bevinden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Shark Waters (DVD)

Shark Waters (DVD)

Grote witte haaien vallen een vissersboot aan, waardoor er een gat in de boot komt. Er ontstaat paniek, want de kustlijn is kilometers verderop. Degenen die aan boord zijn moeten vechten voor hun leven, voordat ze verdrinken of opgegeten worden door de haaien.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Huntress of Auschwitz (DVD)

Huntress of Auschwitz (DVD)

Amelia Kaminska zoekt al jaren wraak op de meest kwaadaardige oorlogsmisdadigers die de mensheid ooit heeft gekend. Haar volgende doelwit is concentratiekampbewaker Rudolf Tannhäuser. Voor Amelia's huurling is het deze keer persoonlijk. Tannhäuser is verantwoordelijk voor de dood van haar grootmoeder tijdens de Tweede Wereldoorlog. De huurling reist naar Europa om Tannhäuser op te sporen en haar werk als rechter, jury en beul uit te voeren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. S.O.S. Survive or Sacrifice (DVD)

S.O.S. Survive or Sacrifice (DVD)

Een rit met een heteluchtballon op Cyprus neemt een gevaarlijke wending wanneer hij losraakt en de passagiers opstijgen zonder piloot. Terwijl ze ver over de oceaan zweven, is het een wanhopige strijd voor hun leven waarbij elke keuze die ze maken het verschil kan maken voor hun overleven. De jongere zus van een van de passagiers is hun enige hoop op redding, maar kan ze hen op tijd bereiken?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. Cocaine Bear (DVD)

Cocaine Bear (DVD)

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar, wiens vliegtuig neerstort, en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert. In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs… en slachtoffers.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. Scream V (DVD)

Scream V (DVD)

Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar, die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit. Neve Campbell (Sidney Prescott), Courteney Cox (Gale Weathers) en David Arquette (Dewey Riley) keren terug in hun iconische rollen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

14. Blood (DVD)

Blood (DVD)

Jess, een gescheiden moeder en verpleegster, verhuist met haar dochter en jonge zoon Owen terug naar de oude boerderij van haar familie. Kort nadat ze is ingetrokken, wordt Owen gebeten door de hond van de familie, met een mysterieuze infectie als gevolg. Wanneer Jess een verontrustend geneesmiddel ontdekt, wordt ze op de proef gesteld en wordt ze getest tot hoever ze zal gaan om haar kind in leven te houden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. Devil Conspiracy (DVD)

Devil Conspiracy (DVD)

Jezus' DNA uit de lijkwade van Turijn is voor een almachtig, door satanisten beheerd biotechbedrijf voldoende om het ultieme offer aan de duivel te brengen: een kloon van Christus. Voor Aartsengel Michaël begint letterlijk en figuurlijk een hellevaart om de samenzwering van de duivel te beëindigen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Candy Land (DVD)

Candy Land (DVD)

Remy, een na�eve, jonge vrouw kan nergens heen nadat ze uit haar religieuze cult wordt verstoten. Ze wordt opgevangen door een groepje sekswerkers die op een truckstop werken. Kort daarna wordt de groep opgeschrokken door een serie mysterieuze en bloedige moorden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Bound Heat - Slave Tears Of Rome 1 & 2 (DVD)

Bound Heat - Slave Tears Of Rome 1 & 2 (DVD)

- Deel 1: Erotische en passionele avonturen in deze nieuwe thriller uit de befaamde "Bound Heat" serie. In het oude Romeinse Rijk is Julia de ultieme boze stiefmoeder: beeldschoon en doortrapt. Ze verkoopt haar eigen stiefdochter Nora als blanke slavin aan Anthea. Nora wordt onderworpen aan sadistische en erotische spelletjes zoals alleen de oude Romeinen die konden bedenken…. - Deel 2: De mooie en nobele Nora, dochter van Rome, wordt ontvoerd door haar eigen stiefmoeder, Julia, en uitgeleverd aan diens neef. Ze wordt gedwongen om als zijn slavin te werken, maar ze weigert en verzet zich uit alle macht.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

18. Jaws 2/Jaws 3/Jaws: The Revenge [DVD] (3 Disc)

Jaws 2/Jaws 3/Jaws: The Revenge [DVD] (3 Disc)

Triple-bill of the sequels to the 1975 feature 'Jaws'. In 'Jaws 2' (1978), four years on from the horrible shark attacks which plagued Amity Island, Police Chief Brody (Roy Scheider) is still uneasy about the prospect of another shark visiting the bay. When the film developed from the camera of a missing diver shows what looks like a shark fin, he begins to get worried, but Mayor Larry Vaughn (Murray Hamilton) again plays down the incident. When Brody raises a panicked false alarm from his observation tower on the beach, the mayor even goes as far as firing him. It is then that the bloodbath really begins.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Halloween Ends (DVD)

Halloween Ends (DVD)

ONLY ONE OF THEM WILL SURVIVE De meest geprezen en gerespecteerde horrorfranchise in de filmgeschiedenis bereikt zijn epische, angstaanjagende conclusie als Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) het voor de laatste keer opneemt tegen de belichaming van het kwaad, Michael Myers. Michael is al vier jaar niet meer gezien na de gebeurtenissen in Halloween Kills. Laurie woont samen met haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en heeft ervoor gekozen om haar angst en woede los te laten en van het leven te genieten. Wanneer een jongeman verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

20. Scream (DVD)

Scream (DVD)

Santa Rosa, de woonplaats van de scholiere Sidney (Neve Campbell), valt ten prooi aan de nukken van een psychopathische seriemoordenaar. Hij maakt bij zijn moorden gebruik van allerlei bloederige trucs uit horrorfilms. Sidney's klasgenootje Casey Becker (Drew Barrymore) is het eerste slachtoffer. Haar andere vrienden nemen het voorval echter niet zo serieus. Sidney daarentegen wordt alleen maar ongeruster als sensatie journaliste Gale Weathers (Courteney Cox) in het stadje aankomt. Als zij met haar charmes politiebeambte Dewey (David Arquette) van het onderzoek afhoudt, kan alleen Sidney de moordenaar nog stoppen. Maar weet zij wel voldoende over horrorfilms?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

21. The Shining (DVD)

The Shining (DVD)

Beeld je de gruwelijkste verschrikking in. Is het een monsterlijk buitenaards wezen? Een fatale epidemie? Of is het, zoals in dit schokkende meesterwerk van Stanley Kubrick, de angst voor iemand die verondersteld wordt van je te houden en je te beschermen - iemand uit je eigen gezin? In een script gebaseerd op de roman van Stephen King doet Kubrick sterke scènes, dreigende settings, onwezenlijke achtervolgingsopnames en opeenvolgende shocks tot een mijlpaal in de geschiedenis van de griezelfilm samensmelten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

22. John Wick (DVD)

John Wick (DVD)

EEN MAN, EEN MISSIE, WRAAK. John Wick (Keanu Reeves) is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn luxe leven in New York. Totdat alles wat hem lief is, wordt afgenomen door een groep gewelddadige gangsters. Er rest John Wick nog maar één ding: wraak.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

23. Hunter Killer (DVD)

Hunter Killer (DVD)

Een corrupte Russische generaal pleegt een militaire coup en neemt zijn president gevangen. Na een aanslag op een Amerikaanse onderzeeër in Russische wateren wordt kapitein Joe Glass ingezet om de uitbraak van een Derde Wereldoorlog te voorkomen. Joe werkt samen met Navy SEALs op de grond om de gekozen Russische president te redden. Om dat te bereiken moet hij met zijn onderzeeër doordringen in het gebied; zonder enige navigatie en met ontelbaar veel mijnen is dat een levensgevaarlijke klus.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

24. The Pelican Brief

The Pelican Brief

Oscar-winnaars Julia Roberts en Denzel Washington spelen de hoofdrollen en Alan J. Pakula (Presumed Innocent, All the Presidents Men) regisseert deze eersteklas thriller gebaseerd op de bestseller van John Grisham. Twee rechters van het Hooggerechtshof zijn vermoord en een eenzame rechtenstudente (Roberts) zet haar verdenkingen over deze sterfgevallen in een dossier dat commotie veroorzaakt tot in de hoogste regeringskringen. Zij en een vastbesloten onderzoeksjournalist (Washington) willen de wereld vertellen wat ze ontdekt hebben als ze tenminste zolang in leven kunnen blijven. De race is begonnen en de twee moeten rennen voor hun leven, want ze zijn bewegende doelwitten geworden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Mission Impossible 1 - 6 (DVD)

Mission Impossible 1 - 6 (DVD)

6 missies, 1 legendarische actieheld verzamelt in 1 box! Mission Impossible: Tom Cruise doet het scherm ontploffen in deze aktie-thriller die je op het puntje van je stoel houdt voor je er vanaf knalt. Ethan Hunt (Cruise) is een geheim agent die opdraait voor de dood van zijn teamgenoten bij een zeer geheime aktie. Op de vlucht voor huurmoordenaars van de regering, breekt hij in bij de strengst beveiligde plek op aarde: de computerkamer van de CIA, vecht hij duels uit op het dak van een hogesnelheidstrein en raced als een aangestoken lont om zijn achtervolgers steeds een stap voor te zijn. Elke stap die hij doet, brengt hem dichter bij de verschrikkelijke waarheid.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >