De populairste thrillers op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede thriller die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste thrillers op DVD om naar te kijken.

1. Invasie (DVD)

Invasie (DVD)

Vanuit het niets worden Curaçao en Aruba aangevallen door een dictatoriaal buurland. Politiek Den Haag is verbijsterd. Wanneer het conflict in snel tempo escaleert, moeten drie jonge mariniers het verschil zien te maken. Al snel ligt ook de kazerne op Aruba onder vuur en gaat het luchtruim op slot, terwijl de Nederlandse ambassadeur nog geëvacueerd moet worden uit vijandelijk gebied. De reddingsmissie van de kersverse mariniers wordt daardoor een race tegen de klok.

€ 10,99

Bekijken >

2. Scandinavian Crime Collection

Scandinavian Crime Collection

Een belangrijke nieuwe bron van crime-series is Scandinavië. De series uit die contreien kenmerken zich over het algemeen door de spannende verhaallijnen, hoge kwaliteit en sterke personages, iets dat zeer goed matcht met de overige crime-series uit de Just Bridge catalogus.Inhoud:The Left Wing GangThe Left Wing Gang is de toepasselijke bijnaam van een bende jonge, goed opgeleide links-radicale activisten. Met criminele activiteiten verdienen ze miljoenen, die ze doorsluizen naar de terreurorganisatie PFLP. Zo steunen ze de Palestijnse strijd tegen Israël. Zelf zien ze het als puur idealisme, hoe misdadig het ook allemaal mag zijn.

€ 6,87

Bekijken >

3. Unbreakable

Unbreakable

Bruce Willis en Samuel L. Jackson schitteren in deze spannende en huiveringwekkende thriller.Nadat David Dunn als enige een verschrikkelijk treinongeval overleeft - zonder ook maar een schrammetje - ontmoet hij de mysterieuze stripboekhandelaar Elijah price. Dit zonderlinge figuur laat Davids leven op zijn grondvesten trillen met een mogelijke verklaring en geheimzinnige toespelingen achter de betekenis van zijn (over)leven....UNBREAKABLE: een film die je nog lang na de bizarre ontknoping bij zal blijven!

€ 7,98

Bekijken >

4. Zwartboek

Zwartboek

Wanneer het onderduikadres van de mooie joodse zangeres Rachel Steinn per ongeluk wordt gebombardeerd, besluit ze om met een groep joden de Biesbosch over te steken naar reeds bevrijd gebied. De boot stuit echter op een Duitse patrouille en alle vluchtelingen worden op brute wijze afgeslacht. Alleen Rachel weet te ontkomen. Ze sluit zich aan bij het verzet, en weet als Ellis de Vries aan te pappen met de hoge Duitse SD-officier Müntze. Deze is erg van haar gecharmeerd en biedt haar een baan aan. Het verzet heeft ondertussen het plan opgevat een groep gevangen genomen verzetslieden te bevrijden met hulp van Ellis. Dit mislukt jammerlijk omdat het verraden is.

€ 5,63

Bekijken >

5. Chief Of Station (DVD)

Chief Of Station (DVD)

Een spionagethriller vol adrenaline en actie, met Aron Eckhart in de hoofdrol als ervaren agent op de vlucht én op jacht. Nadat hij ontdekt dat de dood van zijn vrouw geen ongeluk was, wordt een voormalig CIA-stationschef gedwongen terug te keren in de onderwereld van spionage. Hij werkt samen met zijn protegé en een rebelse agent om een duister complot te ontrafelen dat alles wat hij dacht te weten op losse schroeven zet.

€ 13,99

Bekijken >

6. SCHATJES (D)

SCHATJES (D)

Het gezin Gisberts leeft al tijden met elkaar in grote onmin. De vader John is van beroep een niet geheel geslaagde helikopterpiloot die het niet kan laten het wel en wee van zijn vier hinderlijke kinderen vanuit de lucht te observeren. Zijn vrouw Danny ontvlucht veelal het huiselijke leven om dat in te ruilen voor de tennisbaan, waar zij menig balletje wisselt met de jonge tennisleraar Dennis. Als het gezin bij elkaar is, zijn de wederzijdse persterijen niet van de lucht, waarbij de kinderen voor de ouders niet onderdoen. Met: Akkemay, Frank Schaafsma, Peter Faber, Geert de Jong, Rijk de Gooyer, Pepijn & Olivier Somer, Erik Koningsberger en vele anderen. Geluid: Dolby Digital 5.

€ 79,99

Bekijken >

7. John Wick 4 (DVD)

John Wick 4 (DVD)

John Wick, excommunicado en nog steeds op de vlucht, ontdekt een manier om de High Table te verslaan. Om zijn vrijheid terug te krijgen, moet hij het opnemen tegen de Marquis de Gramont: een geduchte nieuwe vijand die overal ter wereld machtige allianties heeft gesmeed en Johns oude vrienden in tegenstanders verandert.

€ 11,99

Bekijken >

8. Abigail (DVD)

Abigail (DVD)

Nadat een groep criminelen de ballerina-dochter van een machtig onderwereldfiguur heeft ontvoerd, trekken ze zich terug in een afgelegen herenhuis, zich niet bewust van het feit dat ze daar opgesloten zitten met geen normaal klein meisje.

€ 20,99

Bekijken >

9. Five Nights At Freddy's (DVD)

Five Nights At Freddy's (DVD)

De producers van M3GAN en The Black Phone wekken het bloedstollende horrorgamefenomeen tot leven in deze ijzingwekkende filmversie. Mike, recent ontslagen en wanhopig op zoek naar werk om de voogdij over zijn zusje te behouden, stemt in met een baan als nachtwaker in een verlaten themarestaurant: Freddy Fazbear’s Pizzeria. Maar Mike komt er al snel achter dat niets bij Freddy’s is wat het lijkt. Tijdens de nachtelijke uurtjes valt Mike van de ene bovennatuurlijke verbazing in de andere. Gaandeweg wordt hij het inktzwarte hart van een ongekende nachtmerrie binnengezogen.

€ 17,72

Bekijken >

10. John Wick 1 - 4 (DVD)

John Wick 1 - 4 (DVD)

John Wick 1: Een man, een missie, wraak. John Wick (Keanu Reeves) is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn luxe leven in New York. Totdat alles wat hem lief is, wordt afgenomen door een groep gewelddadige gangsters. Er rest John Wick nog maar één ding: wraak. John Wick 2: John Wick heeft zijn leven als huurmoordenaar de rug toegekeerd, tot één van zijn ex-partners de macht wil grijpen over een gevaarlijke Italiaanse killer-bende en John, door een eed uit het verleden, verplicht is om hem te helpen.

€ 37,99

Bekijken >

11. Mission: Impossible - Dead Reckoning (DVD)

Mission: Impossible - Dead Reckoning (DVD)

In Mission: Impossible - Dead Reckoning beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn. Tijdelijke synopsis

€ 15,99

Bekijken >

12. Prey 1 - DVD - Import zonder NL

Prey 1 - DVD - Import zonder NL

Opgelet, import zonder Nederlandse ondertiteling. Amber Midthunder stars in this sci-fi action prequel to the 'Predator' franchise. In the Northern Great Plains in 1719, Comanche warrior Naru (Midthunder) strives to prove herself to her kin. Though she has trained as a healer, she dreams of being recognised as a great hunter like her brother Taabe (Dakota Beavers).When her tribe is threatened by the arrival of a Predator (Dane DiLiegro), she will have to face an adversary more powerful than any she has ever encountered before...

€ 14,99

Bekijken >

13. DC Down (DVD)

DC Down (DVD)

Nadat Washington D.C. door een aardbeving is getroffen, racet het legerkorps tegen de klok om de president te redden, die vastzit onder het puin, terwijl een sinister complot erop gericht is munt te slaan uit de ramp.

€ 10,99

Bekijken >

14. Jaws 2/Jaws 3/Jaws: The Revenge [DVD] (3 Disc)

Jaws 2/Jaws 3/Jaws: The Revenge [DVD] (3 Disc)

Triple-bill of the sequels to the 1975 feature 'Jaws'. In 'Jaws 2' (1978), four years on from the horrible shark attacks which plagued Amity Island, Police Chief Brody (Roy Scheider) is still uneasy about the prospect of another shark visiting the bay. When the film developed from the camera of a missing diver shows what looks like a shark fin, he begins to get worried, but Mayor Larry Vaughn (Murray Hamilton) again plays down the incident. When Brody raises a panicked false alarm from his observation tower on the beach, the mayor even goes as far as firing him. It is then that the bloodbath really begins.

€ 15,99

Bekijken >

15. Expendables 4 (DVD)

Expendables 4 (DVD)

De Expendables zijn terug en een nieuwe generatie sterren sluit zich aan voor een missie die weer strak staat van de adrenaline! Het elite huurlingen team van Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture en Sylvester Stallone wordt uitgebreid met Curtis ‘50 Cent’ Jackson, Megan Fox, Andy García, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio en Levy Tran en daarmee krijgt ‘vers bloed’ een hele nieuwe dimensie. Het team moet in actie komen bij een samenzwering die zal leiden tot een nucleair conflict waardoor een Derde Wereldoorlog onvermijdbaar is. Om dat te voorkomen, zullen de Expendables alle wapens gebruiken die maar voorhanden zijn.

€ 16,99

Bekijken >

16. Seven (DVD)

Seven (DVD)

Twee agenten (Brad Pitt en Morgan Freeman) zitten achter een briljante en ongrijpbare moordenaar aan die een reeks weerzinwekkende moorden orkestreert aan de hand van de zeven hoofdzonden. Ook Gwyneth Paltrow speelt mee in deze bejubelde thriller die zich afspeelt in een sombere, miezerige stad boordevol leed en verderf. David Fincher (Fight Club, Zodiac, The Curious Case of Benjamin Button) regisseert de actie – fysiek, mentaal en spiritueel – en weet wat ons angst aanjaagt, tot een schokkende ontknoping waarbij zelfs de meest geharde kijker niet ongevoelig voor kan blijven.

€ 13,99

Bekijken >

17. Asphalt City (DVD)

Asphalt City (DVD)

Ollie Cross is een jonge paramedicus die is toegewezen aan de nachtdienst in NYC met een compromisloze en doorgewinterde partner Gene Rutkovsky. Elke 911-oproep is vaak gevaarlijk en onzeker, waarbij ze elke dag hun leven op het spel zetten om anderen te helpen.

€ 12,99

Bekijken >

18. Monkey Man (DVD)

Monkey Man (DVD)

Een anonieme jongeman ontketent een wraakcampagne tegen de corrupte leiders die zijn moeder hebben vermoord en doorgaan met het systematisch slachtofferen van de armen en machtelozen.

€ 20,99

Bekijken >

19. Parker

Parker

Parker (Jason Statham) is een crimineel die nooit een onschuldig mens wat aan zal doen, maar zeker niet terugdeinst om zijn criminele collega's koelbloedig uit de weg te ruimen. Na een uit de hand gelopen overval, laten zijn medebendeleden hem voor dood achter. Parker zint op wraak en op advies van zijn vader (Nick Nolte) gaat hij op zoek naar een handlanger die hem goed kan helpen. Hij komt in contact met de onschuldige en beeldschone makelaar Leslie (Jennifer Lopez). In deze keiharde actiethriller gaat Statham in de rol van Parker geen enkel gevaar uit de weg om zijn vijanden voor goed uit te schakelen. Wraak is zoet.

€ 9,99

Bekijken >

20. Exorcist (DVD) (Edition 2000)

Exorcist (DVD) (Edition 2000)

Klamp je vast, want een van de meest fascinerende films aller tijden zal zich opnieuw helemaal meester van je maken. Regisseur William Friedkin en producer/scenarioschrijver William Peter Blatty hebben The Exorcist bewerkt, 11 minuten aan scènes en beelden toegevoegd die werden geschrapt voor de release van de film in 1973 en het beeld en de audio-elementen digitaal verbeterd. Het resultaat is een ervaring die je meer dan ooit aangrijpt. Nu krijgen we scènes te zien die de impact van de prestaties van Linda Blair, Ellen Burstyn, Jason Miller, Max von Sydow en Lee J. Cobb aanzienlijk vergroten.

€ 11,99

Bekijken >

21. Scream VI (DVD)

Scream VI (DVD)

De vier overlevenden van de Woodsboro Ghostface-moorden zijn naar New York City verhuisd voor een nieuwe start. Net als ze het gevoel krijgen dat ze hun normale leven weer wat op de rit hebben, krijgen ze het beruchte telefoontje. Ghostface is brutaler en meedogenlozer dan ooit en zal er alles aan doen om ze op te sporen.

€ 9,99

Bekijken >

22. Honest Thief (DVD)

Honest Thief (DVD)

Tom (Liam Neeson) is een heleboel, maar twee dingen in het bijzonder: een beruchte bankovervaller én een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie (Kate Walsh) op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt om te bekennen en een deal te bepleiten wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan de jonge agenten Nivens (Jai Courtney) en Hall (Anthony Ramos) op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij zien Toms' gestolen geld echter als hun eigen ticket naar rijkdom. Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.

€ 9,99

Bekijken >

23. Blacklight (DVD)

Blacklight (DVD)

Verborgen geheimen en het gevaar van macht pushen een geheim agent tot het randje in de intense actiethriller Blacklight. Travis Block (Liam Neeson) is freelance 'fixer' voor de FBI. Net als hij denkt aan zijn pensioen, stuit hij op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn. Samen met de jonge journaliste Mira Jones duikt Block in de zaak, maar dan leiden de bewijzen naar de FBI zelf. Wanneer Blocks dochter en kleindochter worden bedreigd, moet hij de waarheid boven water krijgen om ze te redden. Daarbij komt hij wel lijnrecht tegenover zijn eigen baas te staan.

€ 9,95

Bekijken >

24. The Exorcist - Believer (DVD)

The Exorcist - Believer (DVD)

Vijftig jaar na de schokkende release van de horrorklassieker, breien Blumhouse en regisseur David Gordon Green een bloedstollend nieuw hoofdstuk aan de franchise, The Exorcist: Believer. Na de dood van zijn vrouw heeft Victor zijn dochter Angela alleen opgevoed. Wanneer Angela en haar vriendin na een vermissing van drie dagen weer opduiken met geheugenverlies, beginnen ze ook onthutsend en onrustwekkend gedrag te vertonen. Ten einde raad wendt Victor zich tot de enige persoon die zelf ooit getuige was dit huiveringwekkend fenomeen: Chris MacNeil, wier beklijvende ervaring met haar dochter Regan wellicht de sleutel bevat om de strijd met het ultieme Kwaad aan te binden.

€ 14,88

Bekijken >

25. The Omen

The Omen

Robert Thorn, een Amerikaanse diplomaat in Rome, is opgelucht wanneer hij aan zijn vrouw kan vertellen dat ze uiteindelijk, na verschillende vruchteloze pogingen, een zoon op de wereld heeft gezet. Maar naarmate Damien ouder wordt, wordt het duidelijk dat het hier om een buitengewoon kind gaat. Waar hij komt, stijgt het aantal mysterieuze sterfgevallen en sinistere waarschuwingen. Thorn ziet in dat de geboorte van zijn zoon, op het 6e uur van de 6e dag van de 6e maand, geen toeval is en dat er in hem een angstaanjagend geheim schuilgaat...

€ 7,71

Bekijken >