De populairste thrillers op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede thriller die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste thrillers op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 03-12-2023 06:22

1. Insidious - The Red Door (DVD)

Insidious - The Red Door (DVD)

In Insidious: The Red Door keert de oorspronkelijke cast van de horrorfranchise terug voor het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert. Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh (Patrick Wilson) en de inmiddels studerende Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit Het Verder in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen. De oorspronkelijke cast van Insidious is terug met Patrick Wilson (die ook zijn regiedebuut maakt), Ty Simpkins, Rose Byrne en Andrew Astor. Daarnaast spelen Sinclair Daniel en Hiam Abbass mee.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. A. Hitchcock: Topaz (D)

A. Hitchcock: Topaz (D)

Alfred Hitchcock, de 'Master of Suspense', verfilmde met veel panache de uiterst populaire spionageroman Topaz. In deze spannende thriller met internationale allures vertolkt John Forsythe een Amerikaanse CIA-agent die een veiligheidslek moet onderzoeken. Hij doet een beroep op zijn Franse tegenpool Devereaux (Frederick Stafford) om in Cuba te onderzoeken of de geruchten over Russische raketten en de NAVO-spion Topaz waar zijn. Devereaux laat in zijn zog een spoor van moord, verraad en zelfmoord achter. Na het volbrengen van zijn Cubaanse missie, keert Devereaux naar Frankrijk terug.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Inside Men (DVD)

Inside Men (DVD)

Lee Kang-hee, redacteur bij een invloedrijke conservatieve krant, zorgt dat met de kracht van de pers congreslid Jang Pil-woo de beste papieren heeft om residentskandidaat te worden; achter deze geheime afspraak gaat de grootste zakelijk sponsor van de krant schuil. Ahn Sang-goo, een politieke handlanger die met hen samenwerkte wordt betrapt als hij campagne gelden probeert te verduisteren. De straf hiervoor is keihard; zijn hand wordt afgehakt. Woo Jang-hoon, een ambitieuze officier van justitie, wil de relatie tussen Jang en de krant die hem onvoorwaardelijk steunt onderzoeken. Dit doet hij in de overtuiging dat het zijn enige kans is om het te maken naar de top.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

4. Five Nights At Freddy's (DVD)

Five Nights At Freddy's (DVD)

De producers van M3GAN en The Black Phone wekken het bloedstollende horrorgamefenomeen tot leven in deze ijzingwekkende filmversie. Mike, recent ontslagen en wanhopig op zoek naar werk om de voogdij over zijn zusje te behouden, stemt in met een baan als nachtwaker in een verlaten themarestaurant: Freddy Fazbear’s Pizzeria. Maar Mike komt er al snel achter dat niets bij Freddy’s is wat het lijkt. Tijdens de nachtelijke uurtjes valt Mike van de ene bovennatuurlijke verbazing in de andere. Gaandeweg wordt hij het inktzwarte hart van een ongekende nachtmerrie binnengezogen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Expendables 4 (DVD)

Expendables 4 (DVD)

De Expendables zijn terug en een nieuwe generatie sterren sluit zich aan voor een missie die weer strak staat van de adrenaline! Het elite huurlingen team van Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture en Sylvester Stallone wordt uitgebreid met Curtis ‘50 Cent’ Jackson, Megan Fox, Andy García, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio en Levy Tran en daarmee krijgt ‘vers bloed’ een hele nieuwe dimensie. Het team moet in actie komen bij een samenzwering die zal leiden tot een nucleair conflict waardoor een Derde Wereldoorlog onvermijdbaar is. Om dat te voorkomen, zullen de Expendables alle wapens gebruiken die maar voorhanden zijn.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (DVD)

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (DVD)

In Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn. Tijdelijke synopsis

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. The Exorcist - Believer (DVD)

The Exorcist - Believer (DVD)

Vijftig jaar na de schokkende release van de horrorklassieker, breien Blumhouse en regisseur David Gordon Green een bloedstollend nieuw hoofdstuk aan de franchise, The Exorcist: Believer. Na de dood van zijn vrouw heeft Victor zijn dochter Angela alleen opgevoed. Wanneer Angela en haar vriendin na een vermissing van drie dagen weer opduiken met geheugenverlies, beginnen ze ook onthutsend en onrustwekkend gedrag te vertonen. Ten einde raad wendt Victor zich tot de enige persoon die zelf ooit getuige was dit huiveringwekkend fenomeen: Chris MacNeil, wier beklijvende ervaring met haar dochter Regan wellicht de sleutel bevat om de strijd met het ultieme Kwaad aan te binden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Bring Him To Me (DVD)

Bring Him To Me (DVD)

Op bevel van een meedogenloze misdaadbaas moet een vluchtchauffeur zijn geweten bevechten en een nietsvermoedend bemanningslid in een hinderlaag drijven. Er staat een lange rit voor de boeg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Dangerous Waters (DVD)

Dangerous Waters (DVD)

De 19-jarige Rose en haar moeder Alma worden door Derek, moeder’s nieuwe vriend, uitgenodigd om mee te gaan op een zeiltocht naar Bermuda. Eenmaal op volle zee worden ze aangevallen en Alma vermoord. Rose wordt achtergelaten, maar ze zal niet wijken voordat degenen die verantwoordelijk zijn voor de moord op haar moeder dood zijn.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Wrath Of Dracula (DVD)

Wrath Of Dracula (DVD)

Het jaar is 1897. Wanneer haar man Jonathan verdwijnt na een reis van Engeland naar Transsylvanië in opdracht van de mysterieuze graaf Dracula, reist Mina Harker naar Transsylvanië om hem te vinden. Bij haar aankomst vindt ze een gedecimeerd dorp en ene Van Helsing die op Graaf Dracula jaagt. Van Helsing begint Mina te trainen in het doden van vampieren en het onwaarschijnlijke duo gaat op weg om Jonathan te redden van de graaf en zijn bruiden en om voor altijd een einde te maken aan het schrikbewind van graaf Dracula.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Darkgame (DVD)

Darkgame (DVD)

Zes mensen worden gedwongen om mee te doen aan een dodelijke gameshow, bekeken door de criminele onderwereld die gokt op de resultaten. Het duurt niet lang voordat kijkers wereldwijd verslaafd raken aan dit macabere spel op leven en dood, tot vermaak van de presentator, een flamboyante psychopaat die hongerig is naar roem en aandacht.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. Alfred Hitchcock 14 film collection (DVD)

Alfred Hitchcock 14 film collection (DVD)

De legendarische Alfred Hitchcock, universeel erkend als de meester van de suspense, heeft vele onvergetelijke en opwindende filmpareltjes gecreëerd. Hitchcock House presenteert 14 iconische films uit de illustere carrière van de regisseur, waaronder Psycho, The Birds, Rear Window en Cold Sweats. Geniet van dit enorme oeuvre van Hitchcock.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

13. Scream VI (DVD)

Scream VI (DVD)

De vier overlevenden van de Woodsboro Ghostface-moorden zijn naar New York City verhuisd voor een nieuwe start. Net als ze het gevoel krijgen dat ze hun normale leven weer wat op de rit hebben, krijgen ze het beruchte telefoontje. Ghostface is brutaler en meedogenlozer dan ooit en zal er alles aan doen om ze op te sporen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. John Wick 4 (DVD)

John Wick 4 (DVD)

John Wick, excommunicado en nog steeds op de vlucht, ontdekt een manier om de High Table te verslaan. Om zijn vrijheid terug te krijgen, moet hij het opnemen tegen de Marquis de Gramont: een geduchte nieuwe vijand die overal ter wereld machtige allianties heeft gesmeed en Johns oude vrienden in tegenstanders verandert.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. King Of Killers (DVD)

King Of Killers (DVD)

Voormalig hitman Marcus Garan ontvangt een aanbod van een mysterieuze anonieme opdrachtgever. In ruil voor $10 miljoen moet hij Jorg Drakos, de beste en meest beruchte huurmoordenaar ter wereld doden. Als snel ontdekt Marcus dat hij niet de enige is die de opdracht gekregen heeft. Een groep elite hitmen jaagt ook op deze ‘King of Killers’. Maar één van hen kan de beloning ontvangen. En de 10 miljoen wordt al snel bijzaak, als blijkt dat de doorgewinterde moordmachines helemaal niet de jagers zijn, maar de prooi…

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Mission: Impossible 6 Movie Collection (DVD)

Mission: Impossible 6 Movie Collection (DVD)

6 missies, 1 legendarische actieheld verzamelt in 1 box! Mission Impossible: Tom Cruise doet het scherm ontploffen in deze aktie-thriller die je op het puntje van je stoel houdt voor je er vanaf knalt. Ethan Hunt (Cruise) is een geheim agent die opdraait voor de dood van zijn teamgenoten bij een zeer geheime aktie. Op de vlucht voor huurmoordenaars van de regering, breekt hij in bij de strengst beveiligde plek op aarde: de computerkamer van de CIA, vecht hij duels uit op het dak van een hogesnelheidstrein en raced als een aangestoken lont om zijn achtervolgers steeds een stap voor te zijn. Elke stap die hij doet, brengt hem dichter bij de verschrikkelijke waarheid.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Cocaine Bear (DVD)

Cocaine Bear (DVD)

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar, wiens vliegtuig neerstort, en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert. In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs… en slachtoffers.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Bound Heat - Caligula's Spawn (DVD)

Bound Heat - Caligula's Spawn (DVD)

Het oude Rome: De bloedmooie slavenmeesters Druscilla maakt zich schuldig aan alle bekende excessen uit die tijd. Orgieën, martelingen en moord zijn aan de orde van de dag. Samen met haar partner, de jongen en sluwe Baudica plundert ze afgelegen dorpen en ontvoert de onschuldige jonge dochters. Voordat Druscilla en Baudica ze voor veel geld verkopen onderwerpen ze de meisjes aan hun seksuele verlangens. Maar wanneer ze, zonder het te weten, het nichtje van de keizer in hun ketens slaan, halen ze zich de woede van het Romeinse Rijk op de hals. Zal het doortrapte en perverse tweetal kunnen ontkomen, of staat ze nu zelf een onderworpen leven als blanke slavin te wachten?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

19. Knock At The Cabin (DVD)

Knock At The Cabin (DVD)

In deze thriller van de visionaire filmmaker M. Night Shyamalan wordt een hechte familie tijdens een vakantie in een afgelegen hut gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen. De bezoekers, onder leiding van Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), eisen dat het jonge meisje en haar ouders een ondenkbare keuze maken: hun familie óf de mensheid redden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Halloween Ends (DVD)

Halloween Ends (DVD)

ONLY ONE OF THEM WILL SURVIVE De meest geprezen en gerespecteerde horrorfranchise in de filmgeschiedenis bereikt zijn epische, angstaanjagende conclusie als Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) het voor de laatste keer opneemt tegen de belichaming van het kwaad, Michael Myers. Michael is al vier jaar niet meer gezien na de gebeurtenissen in Halloween Kills. Laurie woont samen met haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en heeft ervoor gekozen om haar angst en woede los te laten en van het leven te genieten. Wanneer een jongeman verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. John Wick 1 - 4 (DVD)

John Wick 1 - 4 (DVD)

John Wick 1: Een man, een missie, wraak. John Wick (Keanu Reeves) is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn luxe leven in New York. Totdat alles wat hem lief is, wordt afgenomen door een groep gewelddadige gangsters. Er rest John Wick nog maar één ding: wraak. John Wick 2: John Wick heeft zijn leven als huurmoordenaar de rug toegekeerd, tot één van zijn ex-partners de macht wil grijpen over een gevaarlijke Italiaanse killer-bende en John, door een eed uit het verleden, verplicht is om hem te helpen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

22. It - Chapter One & Two (DVD)

It - Chapter One & Two (DVD)

IT Chapter One: Het meesterwerk van Stephen King is terug voor een nieuwe generatie horrorliefhebbers. Zeven jonge vrienden gaan de strijd aan met een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen dat al eeuwen hun stadje teistert. IT noemt zichzelf Pennywise the Dancing Clown en neemt de gedaante aan van jouw vreselijkste angstbeeld. Alleen door samen te werken kunnen de kinderen IT trotseren. IT Chapter Two: Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert IT terug. De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen, maar als er weer mensen vermist raken in het stadje Derry, verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

23. Conjuring Universe (DVD)

Conjuring Universe (DVD)

Inhoud: - Annabelle - Annabelle: Creation - Annabelle Comes Home - The Conjuring - The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist - The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It - The Nun

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

24. Black Phone (DVD)

Black Phone (DVD)

Oscar genomineerde Ethan Hawke, in de meest verontrustende rol van zijn carriere in een nieuwe psychologische thriller van Blumhouse en de regisseur van Sinister en Doctor Strange. Finney Shaw, een verlegen maar slimme 13-jarige jongen, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar (Hawke) en opgesloten in een geluidsdichte kelder waar schreeuwen van weinig nut is. Wanneer een afgesloten telefoon aan de muur begint te rinkelen, ontdekt Finney dat hij de stemmen kan horen van de vorige slachtoffers. En ze zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat wat hen overkwam niet met Finney gebeurt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

25. Kandahar (DVD)

Kandahar (DVD)

Gerard Butler is terug in een keiharde actiefilm van de regisseur van Angel Has Fallen en de producer van John Wick. Na de ontmaskering van zijn geheime missie waarbij hij een kerncentrale en een vliegveld vernietigde, is undercover CIA-agent Tom Harris (Gerard Butler) de meest gezochte man in Afghanistan. Als de CIA hen laat vallen, zitten Harris en zijn Afghaanse vertaler Mohammed Doud vast in vijandelijk gebied. Op de vlucht voor zowel ISIS als de Taliban moeten ze 650 kilometer afleggen naar het veilige extractiepunt bij de stad Kandahar.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >