De populairste thrillers op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede thriller die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste thrillers op DVD om naar te kijken.

1. James Bond: No Time To Die (DVD)

James Bond: No Time To Die (DVD)

James Bond, gespeeld door Daniel Craig, is terug op een nieuwe missie als zijn vriend Felix Leiter hem nodig heeft om een gekidnapte wetenschapper te redden. Daar doen ze de ontdekking tot een mysterieus experiment wat de mensheid in gevaar brengt. Tot grote schrik speelt Madeleine Swann, de vriendin van James, een eigenaardige rol in het verhaal. Kan hij de wereld wederom weer redden?

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 9,99
bookspot.nl: € 9,99
proxis.com: € 22,32

2. Scream V (DVD)

Scream V (DVD)

Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar, die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit. Neve Campbell (Sidney Prescott), Courteney Cox (Gale Weathers) en David Arquette (Dewey Riley) keren terug in hun iconische rollen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 15,99
bookspot.nl: € 15,99
bookspot.nl: € 15,99
proxis.com: € 18,39

3. The Ledge (DVD)

The Ledge (DVD)

Een klimavontuur op de rotsen tussen twee vriendinnen verandert in een angstaanjagende nachtmerrie. Nadat Kelly de moord op haar beste vriendin op camera heeft vastgelegd, wordt ze het doelwit van een hechte groep vrienden die niets uit de weg gaan om het bewijsmateriaal te vernietigen en iedereen die in hun weg staat uit de weg te ruimen. Wanhopig voor haar veiligheid begint ze aan een verraderlijke klim op een bergklif en haar overlevingsinstinct wordt op de proef gesteld wanneer ze in de val loopt met de moordenaars op slechts 20 meter afstand

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 12,79
bookspot.nl: € 12,99
bookspot.nl: € 12,99
proxis.com: € 12,91

4. Bound Heat - Galicula's Spawn 1 & 2 (DVD)

Bound Heat - Galicula's Spawn 1 & 2 (DVD)

Het oude Rome: De bloedmooie slavenmeesters Druscilla maakt zich schuldig aan alle bekende excessen uit die tijd. Orgieën, martelingen en moord zijn aan de orde van de dag. Samen met haar partner, de jongen en sluwe Baudica plundert ze afgelegen dorpen en ontvoert de onschuldige jonge dochters. Voordat Druscilla en Baudica ze voor veel geld verkopen onderwerpen ze de meisjes aan hun seksuele verlangens. Maar wanneer ze, zonder het te weten, het nichtje van de keizer in hun ketens slaan, halen ze zich de woede van het Romeinse Rijk op de hals. Zal het doortrapte en perverse tweetal kunnen ontkomen, of staat ze nu zelf een onderworpen leven als blanke slavin te wachten?

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 14,99
bookspot.nl: € 13,99
bookspot.nl: € 13,99
proxis.com: € 15,19

5. Les Uns et Les Autres

Les Uns et Les Autres

De film volgt vier families met verschillende nationaliteiten (Frans, Duits, Russisch en Amerikaans). Alle vier families hebben een passie voor muziek. De verschillende verhaallijnen kruisen elkaar met hun eigen filmscores. De grootste gebeurtenis in de film is de Tweede Wereldoorlog, die de verhalen van de vier families bij elkaar brengt en het lot van sommigen bepaalt. Hoewel alle personages fictief zijn, zijn velen gebaseerd op historische artiesten en kunstenaars als Edith Piaf, Josephine Baker, Herbert von Karajan, Glenn Miller, Rudolf Noerejev enz. De Bolero brengt de vier families aan het eind van de film allemaal samen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 9,49
bookspot.nl: € 9,99
bookspot.nl: € 9,99
proxis.com: € 8,79

6. Beast (DVD)

Beast (DVD)

BEAST, de nieuwe bloedstollende nieuwe thriller van producer Will Packer en James Lopez met Idris Elba in de hoofdrol, gaat over een vader en zijn twee tiener dochters die worden opgejaagd door een schrukenleeuw in Zuid Afrika.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 19,99
bookspot.nl: € 17,99
bookspot.nl: € 17,99
proxis.com: € 17,00

7. Black Phone (DVD)

Black Phone (DVD)

Ethan Hawke, in de meest verontrustende rol uit zijn carriere, schittert in een nieuwe psychologische thriller van Blumhouse. Finney Shaw, een verlegen maar slimme 13-jarige jonge, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar (Hawke) en opgesloten in een geluidsdichte kelder. Wanneer een losgekoppelde telefoon aan de muur begint de rinkelen, ontdekt Finney dat hij stemmen kan horen van de vorige slachtoffers.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 19,99
bookspot.nl: € 17,99
proxis.com: € 17,00
bookspot.nl: € 17,99

8. Poseidon

Poseidon

Oudejaarsavond op de Poseidon. Feestende passagiers heffen het glas en brengen een toost uit op de toekomst. En die valt met de deur in huis: een 50 meter hoge vloedgolf laat het schip kapseizen en een wanhopige strijd om te overleven kan beginnen. Regisseur Wolfgang Petersen (The Perfect Storm, Das Boot) steekt van wal met een spetterende, eigentijdse verfilming van Paul Gallico's roman The Poseidon Adventure. Josh Lucas, Kurt Russell, Richard Dreyfuss, Emmy Rossum en vele anderen vertolken de passagiers die op elkaar zijn aangewezen om te ontsnappen uit een hel van water en vuur. Hun wereld staat letterlijk op z'n kop.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 15,00

9. Firestarter (2022) (DVD)

Firestarter (2022) (DVD)

"In deze nieuwe bewerking van Stephen King’s klassieke thriller, van de producenten van The Invisible Man, probeert een meisje met bijzondere pyrokinetische gaven haar familie en zichzelf te beschermen tegen sinistere krachten. Al meer dan tien jaar zijn ouders Andy (Zac Efron ; Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, The Greatest Showman) en Vicky (Sydney Lemmon; Fear the Walking Dead, Succession) op de vlucht om hun dochter Charlie (Ryan Kiera Armstrong; American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) uit handen te houden van een duistere overheidsinstantie die met Charlie’s verbazingwekkende gave om vuur te maken een massavernietigingswapen wil creëren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 19,95
bookspot.nl: € 17,99
proxis.com: € 17,00
bookspot.nl: € 17,99

10. Rogue Agent (DVD)

Rogue Agent (DVD)

Gebaseerd op het waargebeurde en huiveringwekkende verhaal van de Britse meesteroplichter Robert Freegard. Als Alice Archer verliefd wordt op Robert Freegard vertelt hij haar dat hij een undercover MI5 agent is. Al haar nachtmerries worden werkelijkheid als ze ontdekt dat dit slechts een dekmantel is voor een bizarre reeks diefstallen, manipulaties en ontvoeringen. In een alles of niets poging de man te stoppen, besluit Alice de politie te helpen bij hun klopjacht.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 11,99
bookspot.nl: € 12,99
proxis.com: € 13,59
bookspot.nl: € 12,99

11. Ambulance (DVD)

Ambulance (DVD)

"In één dag zullen drie levens in LA voorgoed veranderen. In deze spectaculaire thriller van regisseur en producent Michael Bay maken we kennis met Will, een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny (de voor een Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal, Zodiac, Spider-Man: Far From Home). De charismatische beroepscrimineel doet hem een voorstel: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles met een buit van $32 miljoen. Omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij niet weigeren. Maar tijdens de ontsnapping gaat het vreselijk mis.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 19,99
bookspot.nl: € 17,99
proxis.com: € 17,00
bookspot.nl: € 17,99

12. Halloween Kills (DVD)

Halloween Kills (DVD)

De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij. Micheal weet zichzelf te bevrijden uit de val die Laurie Strode (Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) hadden gezet. Terwijl Laurie voor haar leven vecht heeft ze heel Haddonfiel Haddonfield geïnspireerd om het op te nemen tegen het onstuitbare monster. Het kwaad eindigt vanavond. Samen proberen ze om voor eens en altijd met Michael af te rekenen. Deze extra lange versie van de film heeft meer spanning, moorden en een alternatief einde.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 11,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71
bookspot.nl: € 10,99

13. Joker

Joker

Warner Bros. Pictures presenteert Joker op DVD, met in de hoofdrol de Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix en tegenspeler Oscar®-winnaar Robert De Niro. De film werd geregisseerd, geproduceerd en is mede-geschreven door Oscar®- genomineerde Todd Phillips. Joker was in 2019-2020 een gigantisch wereldwijd bioscoopsucces en werd bovendien zeer goed ontvangen door zowel fans als critici. De film van DC Comics werd o.a. voor de onderstaande awards genomineerd en won twee Oscars voor Beste mannelijke hoofdrol en Beste originele filmmuziek.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 11,49
bookspot.nl: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71

14. Scream Trilogy

Scream Trilogy

DVD-Box met 3 DVD's -Scream: Santa Rosa, de woonplaats van de scholiere Sidney (Neve Campbell), valt ten prooi aan de nukken van een psychopatische seriemoordenaar. Hij maakt bij zijn moorden gebruik van allerlei bloederige trucs uit horrorfilms. Sidney's klasgenootje Casey Becker (Drew Barrymore) is het eerste slachtoffer. Haar andere vrienden nemen het voorval echter niet zo serieus. Sidney daaren tegen wordt alleen maar ongeruster als sensatie journaliste Gale Weathers (Couteney Cox) in het stadje aankomt. Als zij met haar charmes politiebeamte Dewey (David Arquette) van het onderzoek afhoudt, kan alleen Sidney de moordenaar nog stoppen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 19,95

15. The Birds (Special Edition)

The Birds (Special Edition)

Weinig films zijn zo primair angstaanjagend als The Birds van Alfred Hitchcock. Daarin laat de meester zijn gevederde vrienden en innerlijke demonen los op een kuststadje en een nietsvermoedend publiek. Wanneer de mooie blondine Melanie Daniels ('Tippi' Hedren) in Bodega Bay op zoek gaat naar de begerenswaardige vrijgezel Mitch Brenner (Rod Taylor), wordt ze zomaar door een zeemeeuw aangevallen. Plotseling blijkt de stad omzwermd door duizenden vogels die met hun angstaanjagende aanvallen de schoolkinderen en stadsbewoners teisteren. Al gauw moeten Mitch en Melanie vechten voor hun leven, tegen een onverklaarbare, onstuitbare macht, tegen een natuur die wel helemaal op hol geslagen lijkt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 9,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71
bookspot.nl: € 10,99

16. Dahmer

Dahmer

Dit op waarheid gebaseerde verhaal over serial killer Jeffrey Dahmer gaat over een compleet gestoorde en misvormde geest en toont de gruwelijke daden waarvoor Dahmer meerdere malen levenslang kreeg. Jeffrey lionel Dahmer, wordt hij toeval door de politie ontmaskerd, waarna diverse verschikkingen stuk voor stuk aan licht komen. De serial killer Dahmer vermoorde op gruwelijke wijze 17 jonge mannen om enkele van hen vervolgens te consumeren. Laat u meeslepen in de geest van deze man en neem een kijkje in de meedogenloze keuken van èèn van de beruchtste serial killer uit de 20ste eeuw.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 15,99

17. Jason Bourne (DVD)

Jason Bourne (DVD)

Jason Bourne (Matt Damon), de voormalig meest dodelijke agent van de CIA, keert terug vanuit de anonimiteit. Zijn voormalige opdrachtgevers ontwikkelen een nieuw programma met het doel hem op te kunnen sporen. Met de CIA op de hielen, gaat Bourne op zoek om de waarheid achter de dood van zijn vader te onthullen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 11,49
bookspot.nl: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71

18. Tenet

Tenet

Slechts gewapend met één woord – TENET – moet de protagonist de wereld zien te redden van de ondergang reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 9,99
bookspot.nl: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71

19. 13 Hours - Secret Soldiers Of Benghazi (DVD)

13 Hours - Secret Soldiers Of Benghazi (DVD)

Op 11 september 2012 worden het Amerikaanse consulaat en een CIA-basis in Bangazi, Libië, aangevallen door terroristen. Tijdens deze 13 uur durende aanval tonen zes elite ex-militairen moed en heldhaftigheid om een tragedie op grotere schaal te voorkomen en hierbij tegen alle verwachtingen in Amerikaanse levens te redden. 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi is een fantastisch en waargebeurd actiedrama van de geweldige regisseur Michael Bay.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 6,99
bookspot.nl: € 5,99
bookspot.nl: € 5,99
proxis.com: € 5,59

20. Last Night In Soho (DVD)

Last Night In Soho (DVD)

In deze psychologische thriller van Edgar Wright (Baby Driver, Shaun of the Dead) betreedt een jonge vrouw (Thomasin Harcourt McKenzie, JoJo Rabbit) met een passie voor fashion design op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig. Daar ontmoet ze haar idool, een adembenemende zangeres (Anya Taylor-Joy, The Queen’s Gambit, Split). Niets is wat het lijkt en ze is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 9,99
bookspot.nl: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71

21. The Ultimate Bourne 5 Movie Collection

The Ultimate Bourne 5 Movie Collection

Alle 5 Bourne-films verzamelt in één unieke DVD-box. Maak kennis met Special Agent Jason Bourne! - The Bourne Identity: Nadat hij werd opgevist met twee kogels in zijn rug, ontdekt Jason Bourne dat hij over onvermoede, levensgevaarlijke talenten beschikt. Zijn gewelddadige verleden is echter een groot zwart gat. In een race tegen de tijd om het geheim van zijn identiteit te achterhalen, stuit hij op de dodelijke waarheid. Hij is een geheim regeringsagent, een op hol geslagen wapen van 30 miljoen dollar, dat dringend uit de weg moet geruimd worden. Maar zijn ex-opdrachtgevers vergeten één zaak: hun doelwit is niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 32,99
proxis.com: € 32,39
bookspot.nl: € 35,99
bookspot.nl: € 35,99

22. The Good Liar

The Good Liar

Dit is de dvd uitgave van de thriller The Good Liar met Ian McKellen en Helen Mirren. Beroepsoplichter Roy Courtnay heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish, een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen. Maar als de twee naar elkaar toegroeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 11,49
bookspot.nl: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71

23. Borrego (DVD)

Borrego (DVD)

Elly, een jonge wetenschapster doet onderzoek in de woestijn in het zuiden van de VS. Ze ziet een klein vliegtuigje neerstorten en schiet te hulp. Maar de piloot blijkt een drugskoerier te zijn. En wanneer Elly de lading drugs ziet gijzelt hij haar. Een groot deel van de drugs is in vlammen opgegaan bij de crash en de agenten van het kartel komen achter de koerier aan. Elly raakt onbedoeld betrokken bij het bloedige conflict dat volgt. Met haar koele, berekenende brein als belangrijkste wapen moet ze de strijd aangaan met de geharde moordenaars om het er levend vanaf te brengen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 13,99
bookspot.nl: € 11,99
bookspot.nl: € 11,99
proxis.com: € 12,79

24. Pig (DVD)

Pig (DVD)

Zonderling Rob (Nicolas Cage) woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht. Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld en zet hij alles op alles om met haar herenigd te worden. Maar dan zal hij ook zijn verleden onder ogen moeten komen...

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 12,99
bookspot.nl: € 15,99
bookspot.nl: € 15,99
proxis.com: € 16,49

25. Avarice (DVD)

Avarice (DVD)

Omdat hun huwelijk stroef loopt, nemen investeringsbankier Ash en zijn vrouw Kate een break op een afgelegen plek. Na een home invasion dwingt een bende Ash tot illegale transacties, met Kate en dochter Sara als pressiemiddel. Wat de gangsters echter niet weten, is dat Kate een boogschutter van wereldklasse is. En dat ze nergens gaat zonder haar boog.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 11,19
bookspot.nl: € 10,99