De populairste sciencefictionfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede sciencefictionfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste sciencefictionfilms op DVD om naar te kijken.

1. The Matrix Resurrections (DVD)

The Matrix Resurrections (DVD)

Na het einde van het derde deel van The Matrix trilogie in 2003 keert Keanu Reeves, 8 jaar later, terug als Neo in de vierde film: The Matrix Resurrections. Nadat er 60 jaren verstreken zijn keert Neo terug en zal hij opnieuw de strijd aan moeten gaan tussen de mensheid en de machines.

Prijsindicatie: €22,99

Bekijk

2. Dune (DVD)

Dune (DVD)

Het mythische en emotioneel geladen heldenepos 'Dune' vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven. Special Features The Royal Houses

Prijsindicatie: €22,99

Bekijk

3. Spider-Man - No Way Home [DVD] (import zonder Nl ondertiteling)

Spider-Man - No Way Home [DVD] (import zonder Nl ondertiteling)

For the first time in the cinematic history of Spider-Man, our friendly neighborhood hero's identity is revealed, bringing his Super Hero responsibilities into conflict with his normal life and putting those he cares about most at risk. When he enlists Doctor Strange’s help to restore his secret, the spell tears a hole in their world, releasing the most powerful villains who’ve ever fought a Spider-Man in any universe. Now, Peter will have to overcome his greatest challenge yet, which will not only forever alter his own future but the future of the Multiverse.

Prijsindicatie: €19,95

Bekijk

4. Star Wars Skywalker Saga (DVD)

Star Wars Skywalker Saga (DVD)

Alle 9 Star Wars films in een box, met Nederlandse ondertiteling.

Prijsindicatie: €62,29

Bekijk

5. Star Wars: The Rise of Skywalker (DVD)

Star Wars: The Rise of Skywalker (DVD)

Een jaar later na de gebeurtenissen in The Last Jedi, komt de saga tot een einde. In Star Wars: The Rise of Skywalker zien wij de overlevenden van The Resistance die wederom oog in oog komt te staan met The First Order. Ondertussen bereikt het oude conflict tussen the Jedi en de Sith zijn hoogtepunt met als gevolg het definitieve einde van de Skywalker-saga.

Prijsindicatie: €10,49

Bekijk

6. Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi

De Star Wars saga gaat verder. In Star Wars: The Last Jedi ontwikkelt Rey haar nieuwe Jedi krachten onder de begeleiding en training van Jedi meester Luke Skywalker die erg verontrust is over haar krachten. Ook moet de Resistance zich gaan voorbereiden op een epische strijd tegen de First Order en Kylo Ren. Rey, Luke, Leia, Finn & Poe gaan op avontuur met galactische wezens om de mysteries van de Force en geheimen uit het verleden te halen.

Prijsindicatie: €9,99

Bekijk

7. Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Na Rogue One komt de Star Wars franchise met een geheel nieuw verhaal: Solo: A Star Wars Story. We kennen Han Solo natuurlijk als schurk, maar met Solo: A Star Wars Story kom je achter het tumultueuze verleden van deze smokkelaar. Tijdens deze film wordt je meegenomen in een verleden dat plaatsvond vóór de avonturen van A New Hope en leer je Solo, en niet te vergeten Chewbacca, een stuk beter kennen. Han Solo raakt bevriend met zijn nieuwe co-piloot Chewie na een aantal beroerde gebeurtenissen in de criminele onderwereld.

Prijsindicatie: €9,99

Bekijk

8. Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story

Lucasfilm presenteert 'Rogue One: A Star Wars Story', de eerste stand alone-film in het Star Wars universum. 'Rogue One' gaat over een groep onwaarschijnlijke helden die in roerige tijden met elkaar samenwerken om de plannen voor de Death Star, het ultieme vernietigingswapen, te stelen van het machtige Keizerrijk. Dit belangrijke moment op de Star Wars- tijdlijn is allesbepalend: het brengt gewone mensen bij elkaar die ervoor kiezen om buitengewone acties te ondernemen en zo onderdeel worden van iets dat groter is dan henzelf.

Prijsindicatie: €10,49

Bekijk

9. Avatar (Extended Collector's Edition)

Avatar (Extended Collector's Edition)

'Avatar' neemt ons mee naar een spectaculaire fantasiewereld, waar een held tegen wil en dank een episch avontuur tegemoet gaat en uiteindelijk de buitenaardse wereld zal redden die zijn thuis is geworden. James Cameron, de met een Oscar bekroonde regisseur van 'Titanic', kreeg 15 jaar geleden het idee voor de film, toen de technologie om zijn visie te realiseren nog niet bestond. Nu, na vier jaar productiewerk, biedt AVATAR een live-actiefilm met een nieuwe generatie speciale effecten en een nieuw soort cinematografische ervaring, waarin de kijker volledig kan opgaan.

Prijsindicatie: €9,99

Bekijk

10. The Incredible Hulk - Complete Serie

The Incredible Hulk - Complete Serie

Dokter David Banner is een arts en wetenschapper die onderzoek doet naar de onverklaarbare krachten die in elke mens huizen. Wanneer hij op een dag per ongeluk wordt blootgesteld aan een overdosis gammastraling verandert de chemische samenstelling van zijn lichaam. Bij emotionele of lichamelijke overprikkeling, ontpopt hij zich tot een wezen met bovenmenselijke krachten. Omdat zijn monsterlijke alter ego valselijk beticht wordt van een moord, moet David Banner voor de buitenwereld officieel dood blijven … tot hij de allesvernietigende razernij in zichzelf weer onder controle krijgt.

Prijsindicatie: €40,99

Bekijk

11. Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel. Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams verenigen hun krachten en nemen je mee terug naar ‘the Galaxy far far away’ wanneer Star Wars terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt.

Prijsindicatie: €10,49

Bekijk

12. Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back

Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back

Het zijn donkere tijden voor de rebellen. Na een verwoestende aanval op hun basis op de ijsplaneet Hoth worden de rebellen achtervolgd door het keizerrijk. Luke Skywalker gaat op zoek naar de mysterieuze Jedi- meester Yoda in de moerassen van Dagobah, terwijl Han Solo en Prinses Leia het Rijk weten te ontvluchten op Cloud City. In een poging Luke naar de duistere kant over te laten lopen, lokt Darth Vader hem in de val. Tijdens een fel lightsaber - gevecht met de Sith Lord komt Luke achter de verschrikkelijk geschiedenis van de Skywalker familie.

Prijsindicatie: €10,49

Bekijk

13. Mad Max Anthology

Mad Max Anthology

De postapocalyptische epische verhalen van geniaal regisseur George Miller komen samen in deze verzameling van alle vier de legendarische Mad Max-films plus een nieuwe Bonus DVD. In Mad Max: Fury Road wordt de serie bikkelharde films met Tom Hardy in de titelrol nieuw leven ingeblazen. In Mad Max, de eerste van de vier films, leren we Max Rockatansky kennen, die een wraakzuchtig spoor van verwoesting achterlaat in de afgelegen woestenij van Australië. Deze wordt opgevolgd door The Road Warrior, waarin Max ten strijde trekt tegen The Humungus – dit is een van de meest epische achtervolgings- en vechtscènes uit de filmgeschiedenis. Het verhaal zet zich voort in Mad Max Beyond Thunderdome.

Prijsindicatie: €9,47

Bekijk

14. Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi

In het spectaculaire laatste deel van de Star Wars- saga gaan Luke Skywalker en Prinses Leia naar de planeet Tatooine om Han Solo te redden. Hiervoor moeten ze infiltreren in de hofhouding van Jabba the Hutt, een van de gevaarlijkste gangsters in de galaxy. Eindelijk weer herenigd, werken de Rebellen samen met de Ewoks om het op te nemen tegen de troepen van het Keizerrijk op de maan Endor. Ondertussen spannen de Keizer en Darth Vader samen om Luke naar de duistere kant te brengen, maar de jonge Skywalker is vastbesloten het laatste restje goedheid in Vader naar boven te halen.

Prijsindicatie: €11,99

Bekijk

15. Resident Evil - Welcome to Raccoon City [DVD] (import met o.a. NL ondertiteling)

Resident Evil - Welcome to Raccoon City [DVD] (import met o.a. NL ondertiteling)

Johannes Roberts writes and directs this sci-fi action horror based on the popular video game series. In 1998, orphan Claire Redfield (Kaya Scodelario) returns to Raccoon City, which has been left decimated by the sinister experiments of the Umbrella Corporation. She searches for her estranged brother Chris (Robbie Amell), while he leads the Special Tactics and Rescue Service Alpha Team on a rescue mission to the Spencer Mission. As the team battle hordes of zombies inside the mansion, Claire joins forces with rookie police officer Leon S. Kennedy (Avan Jogia) to finally expose the dark secrets of the Umbrella Corporation.

Prijsindicatie: €19,99

Bekijk

16. Star Wars Episode IV: A New Hope

Star Wars Episode IV: A New Hope

De Jedi- ridders zijn uitgeroeid en het keizerrijk houdt de galaxy in een ijzeren greep. Een kleine groep rebellen durft het aan terug te vechten door het stelen van de geheime plannen voor het ultieme wapen van het Rijk: de ster des doods. De trouwste dienaar van de Keizer, Darth Vader, krijgt de opdracht de plannen en de locatie van de geheime rebellenbasis te vinden. Prinses Leia, een gevangen genomen rebellenleider, lukt het een noodsignaal te sturen dat wordt opgevangen door een boerenknecht, Luke Skywalker.

Prijsindicatie: €10,49

Bekijk

17. Project Gemini (DVD)

Project Gemini (DVD)

Het voortbestaan van de aarde wordt bedreigd door een ernstige ecologische crisis. De enige kans op overleving is opzoek gaan naar een alternatief op een andere planeet. Een internationaal ruimte team heeft een mogelijke gastplaneet ontdekt en is onderweg hiernaartoe, met een uniek ‘terravorming’ apparaat. Het apparaat moet ervoor zorgen dat de levensomstandigheden op deze nieuwe planeet geschikt wordt voor mensen. Tijdens de vlucht krijgt het ruimteschip kuren, het team verliest de connectie met aarde en heeft zo geen garantie op een veilige terugreis. Ondertussen staat er ook nog iets onwaarschijnlijks te wachten voor de astronauten op de gastplaneet.

Prijsindicatie: €13,49

Bekijk

18. Back to the Future Trilogy

Back to the Future Trilogy

Zet je schrap voor de trip van je leven met tijdreizigers Marty McFly en Doc Brown. In hun gepimpte DeLorean razen ze door verleden, heden en toekomst. Ze veroorzaken een kettingreactie en zetten zo het tijd- ruimtecontinuüm op zijn kop. Dit is de trilogy van alle drie films van Back to the Future. Back to the Future Het is 1985, maar niet voor lang. Want tiener Marty McFly staat op het punt terug te reizen naar 1955 aan boord van de met plutonium aangedreven DeLorean, een uitvinding van het excentrieke genie Doc Emmett Brown.

Prijsindicatie: €13,99

Bekijk

19. Star Wars: The Skywalker Saga

Star Wars: The Skywalker Saga

Opgelet, dit is een import box uit Engeland. Er staat NL ondertiteling op Episode I, IV, V, VI. Star Wars: The Skywalker Saga boxset bevat alle 9 Saga films op DVD (9 discs). Episode I: The Phantom Menace Jedi Knights Obi-Wan Kenobi and Qui-Gon Jinn rescue Queen Amidala, ruler of a peaceful planet invaded by dark forces. On their escape, they discover nine-year-old Anakin Skywalker, a child prodigy who is unusually strong in The Force. Episode II: Attack of the Clones When Jedi apprentice Anakin Skywalker is assigned to protect Senator Padmé Amidala, he discovers his love for her…and his own darker side.

Prijsindicatie: €73,84

Bekijk

20. Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Anakin Skywalker bevindt zich in een tweestrijd tussen enerzijds zijn trouw aan Obi-Wan Kenobi en anderzijds de verleidelijke krachten van de Sith. Uiteindelijk laat Anakin zich meeslepen naar de duistere zijde en transformeert hij zodoende in Darth Vader. Ervaar deze adembenemende episode in een spectaculaire digitale kwaliteit en herbeleef alle epische gevechten inclusief het ultieme laserzwaard gevecht tussen Anakin en Obi-Wan.

Prijsindicatie: €10,49

Bekijk

21. Spider-Man - No Way Home [DVD] (import met o.a. Nl ondertiteling)

Spider-Man - No Way Home [DVD] (import met o.a. Nl ondertiteling)

For the first time in the cinematic history of Spider-Man, our friendly neighborhood hero's identity is revealed, bringing his Super Hero responsibilities into conflict with his normal life and putting those he cares about most at risk. When he enlists Doctor Strange’s help to restore his secret, the spell tears a hole in their world, releasing the most powerful villains who’ve ever fought a Spider-Man in any universe. Now, Peter will have to overcome his greatest challenge yet, which will not only forever alter his own future but the future of the Multiverse.

Prijsindicatie: €35,99

Bekijk

22. The Abyss (Special Edition)

The Abyss (Special Edition)

In dit sensationele onderwater actie-avontuur van schrijver/regisseur James Cameron wordt de bemanning van een booreiland gedwongen om een, onder geheimzinnige omstandigheden gezonken, kernonderzeeer op te sporen en te redden. een duiker, Ed Harris belandt in een spectaculaire Odyssee 500 mijlen onder het zeeoppervlak waar hij de confrontatie moet aangaan met een geheimzinnige kracht die de wereld kan veranderen...of vernietigen. In de hoofdrollen verder Mary Elizabeth Mastrantonio en Michael Biehn.

Prijsindicatie: €11,23

Bekijk

23. Blade Runner

Blade Runner

Blade Runner, met spectaculaire beelden, vol intense actie en altijd al sterk profetisch, keert terug in de uiteindelijke Final Cut van Ridley Scott, inclusief uitgebreide scènes en nooit eerder vertoonde speciale effecten. Harrison Ford speelt een hoofdrol als de stoere en toch kwetsbare 21e-eeuwse detective Rick Deckard in deze stijlvolle zwarte thriller. In een toekomst vol hightech mogelijkheden, aangetast door stedelijk en sociaal verval, jaagt Deckard op voortvluchtige, moordzuchtige replicants – en voelt zich aangetrokken tot een mysterieuze vrouw wier geheimen zijn ziel kunnen ondermijnen.

Prijsindicatie: €12,49

Bekijk

24. 2001: A Space Odyssey

2001: A Space Odyssey

2001: A Space Odyssey is een aftelling naar de toekomst, een wegenkaart voor het lot van de mensheid, een zoektocht naar het oneindige. Het is een schitterend, Oscar®-winnend staaltje visuele effecten, een fascinerend spel tussen mens en machine, een verbluffend mooie versmelting van muziek en beweging. Het is misschien wel het meesterwerk van regisseur Stanley Kubrick (die het scenario samen met Arthur C. Clarke schreef) ' en het zal ook de komende generaties blijven boeien, inspireren en betoveren.

Prijsindicatie: €9,49

Bekijk

25. Blackout – The Complete Series (DVD)

Blackout – The Complete Series (DVD)

Als de aarde wordt getroffen door een onbekend, buitenaards verschijnsel is alle communicatie in een klap verbroken. Een klein gebied in Oost-Europa heeft als enige plek nog elektriciteit. Wanneer militairen op onderzoek uitgaan, treffen ze een totaal vernietigde wereld aan - niemand is gespaard gebleven. De tijd dringt om erachter te komen wie of wat al het leven op aarde heeft verwoest. Hoe lang kan deze laatste groep mensen standhouden?

Prijsindicatie: €12,02

Bekijk