De populairste sciencefictionfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede sciencefictionfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste sciencefictionfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 20-02-2024 02:39

1. War Of The Worlds - The Attack (DVD)

War Of The Worlds - The Attack (DVD)

Drie studenten astronomie tracken een meteoriet die niet ver van hun campus is neergestort. Ter plekke komen ze tot de onthutsende vaststelling dat er een buitenaardse invasie aan de gang is. Terwijl driebenige moordmachines alles en iedereen met de grond gelijk maken, gaan ze op zoek naar een manier om de invasie te stoppen…

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Avatar: The Way of Water - DVD - Met NL OT

Avatar: The Way of Water - DVD - Met NL OT

James Cameron keert terug naar de wereld van Pandora. Deze adembenemende nieuwe film speelt zich af meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film. We volgen het verhaal van de familie Sully en maken kennis met de adembenemende oceaan.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Dune (DVD)

Dune (DVD)

Het mythische en emotioneel geladen heldenepos 'Dune' vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. The Creator (DVD)

The Creator (DVD)

Tegen de achtergrond van een oorlog tussen mensen en robots met kunstmatige intelligentie, vindt een voormalig soldaat het geheime wapen, een robot in de vorm van een jong kind.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Back To The Future Trilogy (DVD)

Back To The Future Trilogy (DVD)

De ongekend populaire Back to the future films zijn terug met als extra een gloednieuwe bonusdisc die vol zit met bonusmateriaal. De films werden geproduceerd door de legendarische filmmaker Steven Spielberg en geregisseerd door Oscar-winnaar Robert Zemeckis. In de hoofdrollen zien we Micheal J. Fox en Christopher Lloyd als reizigers door de tijd. Deze 4-delige Collector's Set bevat de drie delen van de film en meer dan 9 uur aan bonusmateriaal, zodat u keer op keer van dit tijdreisavontuur kunt genieten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Ice Storm (DVD)

Ice Storm (DVD)

Wanneer een verwoestende storm North Carolina bereikt met de laagste temperaturen ooit gemeten, begint de hele staat dicht te vriezen. De vorst breidt zich steeds verder uit en neemt steeds meer dorpen, steden en dorpen mee naar de afgrond en de VS is nu in de greep van een grote ramp. Terwijl de temperaturen nog kouder worden, proberen klimatologen en rampenbestrijders levens te redden en de storm te stoppen voordat de hele oostkust van Noord-Amerika dichtvriest.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Prey 1 - DVD - Import zonder NL

Prey 1 - DVD - Import zonder NL

Opgelet, import zonder Nederlandse ondertiteling. Amber Midthunder stars in this sci-fi action prequel to the 'Predator' franchise. In the Northern Great Plains in 1719, Comanche warrior Naru (Midthunder) strives to prove herself to her kin. Though she has trained as a healer, she dreams of being recognised as a great hunter like her brother Taabe (Dakota Beavers). When her tribe is threatened by the arrival of a Predator (Dane DiLiegro), she will have to face an adversary more powerful than any she has ever encountered before...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Guardians of the Galaxy Vol. 3 [DVD]

Guardians of the Galaxy Vol. 3 [DVD]

Still reeling from the loss of Gamora, Peter Quill rallies his team to defend the universe and one of their own - a mission that could mean the end of the Guardians if not successful.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Spider-Man - No Way Home (DVD) (import met o.a. NL ondertiteling)

Spider-Man - No Way Home (DVD) (import met o.a. NL ondertiteling)

LET OP! De inlay van dit product is Duitstalig! De film is Engels gesproken en heeft Nederlandse ondertiteling.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Matrix Resurrections (DVD)

Matrix Resurrections (DVD)

The Matrix Resurrections van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity. In The Matrix Resurrections'keren we terug naar een wereld die bestaat uit twee realiteiten: het alledaagse leven en wat daarachter verborgen gaat. Om erachter te komen of zijn realiteit een fysieke of mentale constructie is en om te ontdekken wie hij werkelijk is, moet Mr Anderson er weer voor kiezen om het witte konijn te volgen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Star Wars Episode 9 - The Rise Of Skywalker (DVD)

Star Wars Episode 9 - The Rise Of Skywalker (DVD)

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. Interstellar (DVD)

Interstellar (DVD)

Van regisseur Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight trilogie) is er nu het verhaal over een team van pioniers dat de belangrijkste missie onderneemt in de geschiedenis van de mens. Oscar-winnaar Matthew McConaughey speelt ex-piloot Cooper, die nu als boer door het leven gaat. Hij laat zijn familie en een ten onder gaande Aarde achter om een expeditie te leiden ver buiten dit melkwegstelsel, om erachter te komen of er voor de mensheid een toekomst achter de sterren is.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. Mad Max Anthology (DVD)

Mad Max Anthology (DVD)

De postapocalyptische epische verhalen van geniaal regisseur George Miller komen samen in deze verzameling van alle vier de legendarische Mad Max-films plus een nieuwe Bonus DVD. In Mad Max: Fury Road wordt de serie bikkelharde films met Tom Hardy in de titelrol nieuw leven ingeblazen. In Mad Max, de eerste van de vier films, leren we Max Rockatansky kennen, die een wraakzuchtig spoor van verwoesting achterlaat in de afgelegen woestenij van Australië. Deze wordt opgevolgd door The Road Warrior, waarin Max ten strijde trekt tegen The Humungus – dit is een van de meest epische achtervolgings- en vechtscènes uit de filmgeschiedenis. Het verhaal zet zich voort in Mad Max Beyond Thunderdome.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Star Wars - Skywalker Saga (DVD)

Star Wars - Skywalker Saga (DVD)

Nieuwe complete uitgave met Nederlandse ondertiteling! Van de overgang van de jonge Anakin Skywalker naar de duistere kant tot de opkomst van het Verzet en de strijd om de vrede in het sterrenstelsel te herstellen: het verhaal van een hele generatie loopt af. De saga komt ten einde. De geschiedenis leeft voort.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. Resident Evil 1-6 Coll.

Resident Evil 1-6 Coll.

Resident Evil - The Complete Collection (6 Movies) DVD

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Matrix Trilogy (DVD)

Matrix Trilogy (DVD)

- Matrix: Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen. Wow. Verbijsterende stunts. Verbluffende technobeelden. Mega-actie. Keanu Reeves en Laurence Fishburne leiden de strijd voor de bevrijding van het menselijk ras in The Matrix, de cyberthriller geschreven en geregisseerd door de gebroeders Wachowski (Bound), die je, één keer gezien, niet meer loslaat. Het verhaal is van het hoogste niveau, de speciale effecten zijn baanbrekend voor de filmindustrie - kortom, de film schokt. - Matrix reloaded: Sentinels zwermen. Smith kloont.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Underworld Quadrilogy (1-4)

Underworld Quadrilogy (1-4)

underwold evolution Steelbook

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Super Volcano (DVD)

Super Volcano (DVD)

Wanneer een supervulkaan het eiland Hawaï bedreigt, moet een team van reddings- en rampenexperts die worden opgeroepen om te helpen, tegen de klok racen om de eilandbewoners van de gesmolten lava te redden en de vulkaan voorgoed te stoppen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Avatar (DVD)

Avatar (DVD)

Een held tegen wil en dank. Een episch avontuur. Een keuze tussen het leven dat hij achterliet en de spectaculaire nieuw wereld waar hij zich thuis is gaan voelen. Beleef James Cameron's AVATAR, het grootste avontuur allertijden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Star Wars Episode 8 - The Last Jedi (DVD)

Star Wars Episode 8 - The Last Jedi (DVD)

De Star Wars-saga gaat verder met de helden uit The Force Awakens in een avontuur waarbij geheimen van de Force en schokkende onthullingen uit het verleden ontsloten worden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. Avatar: The Way of Water [2DVD]

Avatar: The Way of Water [2DVD]

14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

22. Indiana Jones and the Dial of Destiny [DVD]

Indiana Jones and the Dial of Destiny [DVD]

Archaeologist Indiana Jones races against time to retrieve a legendary artifact that can change the course of history.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. Blade Trilogy

Blade Trilogy

Blade 1: Net voordat Blade (Wesley Snipes) ter wereld kwam, werd zijn moeder gebeten door een vampier, wat haar dood betekende. Ook door zijn aderen stroomt het monsterlijke vampierenbloed. Dit geeft Blade onmetelijke krachten maar maakt hem ook een buitenstaander: hij behoort net zo min tot de mensenwereld als tot de vampierenwereld. Blade stelt zich ten doel de mensheid te beschermen tegen de moordenaar van zijn moeder. Samen met de gedreven vampierjager Abraham Whistler (Kris Kristofferson) begint hij een boeldige kruistocht tegen het opkomende gevaar dat de wereld bedreigt. Ze komen hierbij oog in ooog te staan met de leider van de "vampierwereld", Deacon Frost (Stephen Dorff).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Blade Runner 2049

Blade Runner 2049

Young Blade Runner K's discovery of a long-buried secret leads him to track down former Blade Runner Rick Deckard, who's been missing for thirty years.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Aliens (DVD)

Aliens (DVD)

Het gevaar gaat door in dit huiveringwekkende, veelgeprezen vervolg geschreven en geregisseerd door James Cameron. Ripley (Sigourney Wever) is de enige overlevende van de ruimtesleepboot Nostromo’s na de dodelijke ontmoeting met de monsterlijke Alien. Ze wordt gevonden nadat zij 57 jaar in hyperslaap door de ruimte heeft gedwaald. Ze stemt ermee in om een team van de koloniale mariniers te vergezellen terug naar LV-426...en deze keer is het oorlog!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >