De populairste sciencefictionfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede sciencefictionfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste sciencefictionfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 09-06-2024

1. Avatar - The Way Of Water (DVD)

Avatar - The Way Of Water (DVD)

James Cameron keert terug naar de wereld van Pandora. Deze adembenemende nieuwe film speelt zich af meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film. We volgen het verhaal van de familie Sully en maken kennis met de adembenemende oceaan.

€ 13,99

Bekijken >

2. Matrix Resurrections (DVD)

Matrix Resurrections (DVD)

The Matrix Resurrections van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity. In The Matrix Resurrections'keren we terug naar een wereld die bestaat uit twee realiteiten: het alledaagse leven en wat daarachter verborgen gaat. Om erachter te komen of zijn realiteit een fysieke of mentale constructie is en om te ontdekken wie hij werkelijk is, moet Mr Anderson er weer voor kiezen om het witte konijn te volgen.

€ 11,99

Bekijken >

3. Matrix Trilogy (DVD)

Matrix Trilogy (DVD)

- Matrix: Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen. Wow. Verbijsterende stunts. Verbluffende technobeelden. Mega-actie. Keanu Reeves en Laurence Fishburne leiden de strijd voor de bevrijding van het menselijk ras in The Matrix, de cyberthriller geschreven en geregisseerd door de gebroeders Wachowski (Bound), die je, één keer gezien, niet meer loslaat. Het verhaal is van het hoogste niveau, de speciale effecten zijn baanbrekend voor de filmindustrie - kortom, de film schokt. - Matrix reloaded: Sentinels zwermen. Smith kloont.

€ 12,64

Bekijken >

4. Furiosa - A Mad Max Saga (DVD)

Furiosa - A Mad Max Saga (DVD)

Als de wereld valt, wordt de jonge Furiosa weggerukt uit de Groene Plaats van Vele Moeders en valt ze in handen van een grote Biker Horde onder leiding van de Krijgsheer Dementus.

€ 22,99

Bekijken >

5. Dune - Part Two (DVD)

Dune - Part Two (DVD)

Dune: Part Two verkent de mythische reis van Paul Atreides als hij zich verenigt met Chani en de Fremen terwijl hij op oorlogspad is om wraak te nemen op de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Hij staat voor de keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, hij probeert een vreselijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

€ 22,99

Bekijken >

6. Dune - Part One (DVD)

Dune - Part One (DVD)

Het mythische en emotioneel geladen heldenepos 'Dune' vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven.

€ 9,99

Bekijken >

7. Star Wars - Skywalker Saga (DVD)

Star Wars - Skywalker Saga (DVD)

Nieuwe complete uitgave met Nederlandse ondertiteling! Van de overgang van de jonge Anakin Skywalker naar de duistere kant tot de opkomst van het Verzet en de strijd om de vrede in het sterrenstelsel te herstellen: het verhaal van een hele generatie loopt af. De saga komt ten einde. De geschiedenis leeft voort.

€ 54,99

Bekijken >

8. Dune 1 - 2 (DVD)

Dune 1 - 2 (DVD)

Dune - Part One: Het mythische en emotioneel geladen heldenepos 'Dune' vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven.

€ 29,99

Bekijken >

9. Planet Of The Apes Trilogy

Planet Of The Apes Trilogy

Three European countries. Three post-communist cities, Odessa, Warsaw and Prague. Three young women murdered. Within days, their bodies - or parts of them - are found. Their throats have been cut. Their bodies mutilated and always missing one arm, cut off above the elbow. One thing is clear: these brutal killings are obviously connected. The three separate police depa... Read all

€ 11,95

Bekijken >

10. Total Recall - Restored Version (DVD)

Total Recall - Restored Version (DVD)

Beleef vintage Verhoeven op zijn best! Deze sublieme digitaal gerestaureerde versie van Total Recall (1990) vertrekt van het originele 35 mm-negatief. 30 jaar later schitteren Arnold Schwarzenegger en Sharon Stone nog steeds in dit heerlijk sarcastische science fiction spektakel, gebaseerd op Philip K. Dicks korte verhaal. Bouwvakker Douglas Quaid krijgt nieuwe herinneringen in zijn brein geïmplanteerd door het bedrijf Rekall, gespecialiseerd in excentrieke ruimtereizen.

€ 9,99

Bekijken >

11. Star Wars Episode 9 - The Rise Of Skywalker (DVD)

Star Wars Episode 9 - The Rise Of Skywalker (DVD)

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen.

€ 11,99

Bekijken >

12. The Meg (DVD)

The Meg (DVD)

Een onderzeeër wordt aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing). Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon.

€ 9,99

Bekijken >

13. Prey 1 - DVD - Import zonder NL

Prey 1 - DVD - Import zonder NL

Opgelet, import zonder Nederlandse ondertiteling. Amber Midthunder stars in this sci-fi action prequel to the 'Predator' franchise. In the Northern Great Plains in 1719, Comanche warrior Naru (Midthunder) strives to prove herself to her kin. Though she has trained as a healer, she dreams of being recognised as a great hunter like her brother Taabe (Dakota Beavers).When her tribe is threatened by the arrival of a Predator (Dane DiLiegro), she will have to face an adversary more powerful than any she has ever encountered before...

€ 15,49

Bekijken >

14. Underworld Quadrilogy (1-4)

Underworld Quadrilogy (1-4)

underwold evolution Steelbook

€ 14,38

Bekijken >

15. Mad Max - Fury Road (DVD)

Mad Max - Fury Road (DVD)

Regisseur van het post-apocalyptische genre en het George Miller is de grondlegger meesterbrein achter de legendarische Mad Max-franchise. Nu keert hij eindelijk terug naar de wereld van de Road Warrior! Max Rockatansky (Tom Hardy) zwerft door de woestenij, achtervolgd door zijn verleden. Totdat hij terecht komt in de groep van Imperator Furiosa (Charlize Theron). Furiosa is op de vlucht: een meedogenloze krijgsheer heeft al zijn troepen verzameld en achtervolgt nu haar rebellen. Het gevolg: een bloedstollende oorlog op de weg!

€ 10,49

Bekijken >

16. Venom: Let There Be Carnage (DVD)

Venom: Let There Be Carnage (DVD)

Eddie Brock probeert zijn dagelijkse leven en carriere als journalist weer op te pakken. De symbiont daarentegen wil alleen maar de rol van dodelijke beschermer spelen; bad guys in elkaar slaan en zijn bodemloze honger stillen. Daarnaast heeft een sadistische moordenaar, Carnage genaamd, het op Eddie gemunt en lijkt een confrontatie onvermijdelijk.

€ 11,84

Bekijken >

17. War For The Planet Of The Apes (DVD)

War For The Planet Of The Apes (DVD)

Caesar en zijn apen worden in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen, geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten. Hij besluit om zijn soort te wreken, deze beslissing zet Caesar en zijn apen tegenover een leger van mensen in een episch gevecht. De uitkomst van dit conflict bepaalt niet alleen het lot van beide soorten, maar ook de toekomst van de planeet.

€ 12,99

Bekijken >

18. Mad Max - 5 Films Collection (DVD)

Mad Max - 5 Films Collection (DVD)

Mad Max Mel Gibson zorgde ervoor dat hij iemand was om rekening mee te houden in de op hoge toerental draaiende, trendsettende eerste Mad Max samenwerking van Gibson met filmmaker George Miller. Gibson speelt Max Rockatansky, de onverschrokken, in leder gehulde agent die strijd voert tegen moordzieke motorrijders die zijn familie te grazen namen. Het is een oorlog die gezien moet worden om te geloven, een wegvernietigend, neo-punk, tot-de-dood gevecht, gesitueerd in een postapocalyptisch Australië. Op het einde rijdt een eenzame man op een strook van de autosnelweg, die nu verlost is van onwaardig wegtuig - een snelweg die Mel Gibson naar het sterrendom leidt.

€ 45,99

Bekijken >

19. Solaris (DVD)

Solaris (DVD)

Na de zeer succesvolle heruitgave van Tarkovsky’s STALKER vorig jaar, brengt Lumière deze zomer de sci-fi klassieker SOLARIS opnieuw naar het grote scherm, in een prachtige gerestaureerde versie. Met deze film won Tarkovsky in 1972 de Grand Prix op het Festival van Cannes. De film werd door de pers beschouwd als Tarkovsky’s anti-modernistische antwoord op Kubrick’s 2001, A Space Odyssey, dat vier jaar eerder was uitgekomen. Solaris is gebaseerd op het boek van Stanislaw Lem. Een psycholoog wordt naar een ruimtestation gestuurd, dat in een baan rond een verre planeet cirkelt, om te ontdekken waarom de bemanning gek wordt…

€ 11,49

Bekijken >

20. Interstellar (DVD)

Interstellar (DVD)

Van regisseur Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight trilogie) is er nu het verhaal over een team van pioniers dat de belangrijkste missie onderneemt in de geschiedenis van de mens. Oscar-winnaar Matthew McConaughey speelt ex-piloot Cooper, die nu als boer door het leven gaat. Hij laat zijn familie en een ten onder gaande Aarde achter om een expeditie te leiden ver buiten dit melkwegstelsel, om erachter te komen of er voor de mensheid een toekomst achter de sterren is.

€ 9,99

Bekijken >

21. T.I.M. (DVD)

T.I.M. (DVD)

Abi en Paul delen hun hypermoderne slimme huis met android T.I.M, een perfecte bediende. Maar Paul begint te vermoeden dat T.I.M. misschien gefocust is op het voorzien in elke behoefte van Abi. Hoe ver is T.I.M. bereid te gaan?

€ 9,99

Bekijken >

22. Mad Max Anthology (DVD)

Mad Max Anthology (DVD)

De postapocalyptische epische verhalen van geniaal regisseur George Miller komen samen in deze verzameling van alle vier de legendarische Mad Max-films plus een nieuwe Bonus DVD. In Mad Max: Fury Road wordt de serie bikkelharde films met Tom Hardy in de titelrol nieuw leven ingeblazen. In Mad Max, de eerste van de vier films, leren we Max Rockatansky kennen, die een wraakzuchtig spoor van verwoesting achterlaat in de afgelegen woestenij van Australië. Deze wordt opgevolgd door The Road Warrior, waarin Max ten strijde trekt tegen The Humungus – dit is een van de meest epische achtervolgings- en vechtscènes uit de filmgeschiedenis. Het verhaal zet zich voort in Mad Max Beyond Thunderdome.

€ 25,99

Bekijken >

23. Little Shop Of Horrors (1987)

Little Shop Of Horrors (1987)

Little Shop Of Horrors.. is een DVD.

€ 9,65

Bekijken >

24. Star Wars Episode 8 - The Last Jedi (DVD)

Star Wars Episode 8 - The Last Jedi (DVD)

De Star Wars-saga gaat verder met de helden uit The Force Awakens in een avontuur waarbij geheimen van de Force en schokkende onthullingen uit het verleden ontsloten worden.

€ 11,99

Bekijken >

25. Spider-Man - No Way Home (DVD) (import met o.a. NL ondertiteling)

Spider-Man - No Way Home (DVD) (import met o.a. NL ondertiteling)

LET OP! De inlay van dit product is Duitstalig! De film is Engels gesproken en heeft Nederlandse ondertiteling.

€ 14,99

Bekijken >