De populairste romantische films op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een leuke romantische film die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste romantische films op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 05-06-2023 06:45

1. Dirty Work (DVD)

Dirty Work (DVD)

Arabella, een worstelende modeontwerpster, gaat werken als personal shopper voor Marylin, een succesvolle erotische romanschrijver. Wanneer Arabella stiekem de kleding van Marylin aan het passen is, komt Marylin onverwachts thuis met een onbekende man. Arabella verstopt zich in de kast en vindt het zo opwindend om Marylin met een man te zien dat zij zich vaker in de kast verstopt wanneer Marylin met een man thuis komt. Tot zij wordt betrapt en de twee krijgen een affaire. Maar al snel blijkt er iemand te zijn die er alles aan probeert te doen om dit te stoppen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

2. After Ever Happy (DVD)

After Ever Happy  (DVD)

Tessa staat voor een hartverscheurende keuze: blijft ze stug proberen om Hardin en hun relatie te redden, of kiest ze eindelijk voor zichzelf? Hardin blijft na het huwelijk van zijn moeder in Londen, waar hij steeds verder wegzinkt in een zwart gat. Tessa keert terug naar Seattle en krijgt tragische gebeurtenissen te verwerken. Als ze willen dat hun liefde overleeft, moeten ze eerst aan zichzelf werken. Maar leiden hun paden hen terug naar elkaar?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

3. Doris Day Collection

Doris Day Collection

Alle 6 films hebben Nederlandse ondertitels Collection of films starring Doris Day. In 'Please Don't Eat the Daisies' (1960) Day stars as housewife Kate McKay, who moves out of New York to the suburbs with her husband Larry (David Niven) and their four sons. However, when Kate finds out Larry has been keeping up a partying lifestyle in the city and has been seen out with Broadway star Deborah Vaughan (Janis Paige), she begins to suspect he is up to no good.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

4. As You Like It

As You Like It

Rosalind, de dochter van een verbannen hertog, wordt verliefd op Orlando, de zoon van één van haar vaders hovelingen. Als Orlando volhardt in haar te negeren, besluit Rosalind dat de beste manier om bij hem in de buurt te komen is door zichzelf voor te doen als een jongen. Haar bedrog werkt echter te goed en Orlando is liever in het gezelschap van de ‘jongen’ dan van haar. Dit dwingt Rosalind tot het verzinnen van een list.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Downton Abbey - A New Era (DVD)

Downton Abbey - A New Era (DVD)

De langverwachte terugkeer van Downton Abbey volgt de Crawleys en hun personeel terwijl ze een filmploeg en glamoureuze sterren verwelkomen voor de opnames van een nieuwe stomme film. Ondertussen gaan andere leden van de familie op een groots avontuur naar een villa in Zuid-Frankrijk om een mysterie te ontrafelen over het verleden van de gravin-weduwe. Het scenario is wederom in handen van Julian Fellowes en naast de originele cast zijn er nieuwe, boeiende personages. Downton Abbey: A New Era zit boordevol uitbundige momenten, opwinding en humor, tranen van vreugde en verdriet en een nieuw begin voor al je favoriete personages.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

6. After We Fell (DVD)

After We Fell (DVD)

Geen enkel obstakel leek te groot voor hun liefde, maar nu staan Tessa en Hardin met hun rug tegen de muur. Tessa kijgt haar droomjob aangeboden in Seattle en maakt zich klaar om te verhuizen. Hardin kan z’n jaloezie amper de baas terwijl zijn onvoorspelbare gedrag ongeziene hoogtes bereikt. De plotse terugkeer van Tessa’s vader en schokkende onthullingen over Hardins familie, stellen hun relatie nog verder op de proef. Blijven ze vechten, of is het tijd om elk hun eigen weg te gaan?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

7. After We Collided (DVD)

After We Collided (DVD)

Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) zitten in de pijnlijke nasleep van hun stukgelopen relatie. Hij vervalt in zijn slechte gewoontes van vroeger. Zij begint, vol herwonnen zelfvertrouwen, aan de stage van haar dromen bij een uitgeverij. Daar trekt ze de aandacht van dreamy collega Trevor (Dylan Sprouse): slim, razend knap en verantwoordelijk. Maar hoe hard Tessa ook probeert, Hardin Scott valt niet te vergeten. De passie en lust tussen hen blijkt onmogelijk te doven. Ze zetten alles op alles voor hun relatie, maar kan hun liefde het verleden overwinnen?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

8. After (DVD)

After (DVD)

De jonge Tessa (Josephine Langford) is ambitieus en vastberaden. Ze heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: studeren, een goede baan vinden en een gelukkig leventje leiden met haar perfecte vriend Noah. Maar dan ontmoet ze Hardin (Hero Fiennes-Tiffin), een mysterieuze en sexy bad boy die zowel uitdagend is als wreed... een type waar ze nooit op zou kunnen vallen. Toch verliest Tessa na hun kenninsmaking de controle over haar gevoelens en haar eens zo zekere leven. Lust, leugens, jaloezie… is de relatie tussen Tessa en Hardin een destructief verhaal of ware liefde?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

9. Titanic (DVD)

Titanic (DVD)

Keer terug naar Titanic en beleef het spectaculaire meesterwerk van James Cameron zoals nooit tevoren. Rose (Kate Winslet) is een jonge, welgestelde vrouw die gevangen zit in een verstikkende wereld met een arrogante verloofde. Jack (Leonardo DiCaprio), een charmante, ruimdenkende artiest, steelt het hart van Rose tijdens een cruise op het schip R.M.S. Titanic. Wanneer het schip een ijsberg raakt, verandert de reis van de geliefden in een adembenemende race om te overleven.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

10. Downton Abbey - The Movie (DVD)

Downton Abbey - The Movie (DVD)

Het wereldwijde fenomeen Downton Abbey gaat verder als speelfilm. De geliefde familie Crawley en hun onbevreesde personeel bereiden zich voor op het belangrijkste moment in hun leven: de komst van de Royal Family. Dit koninklijke evenement ontketent schandalen, romances en intriges waardoor het aanzien van Downton aan een zijden draadje hangt. Het script is wederom in handen van Julian Fellowes, die de kijker samen met de gehele originele cast mee terug neemt naar de Roaring Twenties.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

11. Fallen (DVD)

Fallen (DVD)

De eigenzinnige 17-jarige Lucinda "Luce" Price wordt naar de Sword & Cross heropvoedingschool gestuurd nadat ze onterecht van een misdaad wordt beschuldigd. Ze ontmoet er twee jongens met wie ze zich op onverklaarbare wijze verbonden mee voelt. De jongens blijken gevallen engelen die al eeuwen elkaar bevechten voor haar liefde. Luce moet kiezen tussen Hemel en Hel in dit epische gevecht om ware liefde.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

12. Ticket To Paradise (DVD)

Ticket To Paradise (DVD)

Oscar-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. Ticket to Paradise is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

13. Magic Mike's Last Dance (DVD)

Magic Mike's Last Dance (DVD)

"Magic" Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Bodyguard (DVD)

Bodyguard (DVD)

Zij is een beroemde popster die dreigbrieven ontvangt. Hij is de beste bodyguard uit het vak. In recordtijd werd deze film over de hele wereld één van de grootste hits aller tijden. Oscar winnaar Kevin Costner (JFK, Dances with Wolves, Robin Hod) en mega-ster Whitney Houston vormen een onverbiddelijk succesduo.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

15. Pretty Young Thing (DVD)

Pretty Young Thing (DVD)

De nieuwe leerlingen van het Rosenholm gymnasium worden in hun eerste jaar direct op de proef gesteld. Om je sociale status te bepalen, hebben de jongens uit de bovenbouw een aantal bizarre rituelen bedacht. Ook voor Frida en haar beste vriendin Selma begint hun eerste jaar zo. Vooral Emil heeft het meteen op Frida gemunt en nodigt haar uit voor een groot inwijdingsfeest, maar Selma niet. De onthullende foto's van Frida komen na een dronken avond online terecht. Iemand is erop uit om haar reputatie te ruïneren, waardoor Frida's sociale status en vriendschap in gevaar komen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Elvis Presley 14-Film Collection

Elvis Presley 14-Film Collection

Deze zorgvuldig geselecteerde filmcollectie laat de King, Elvis Presley, schitteren in de perfecte weergave van zijn iconische bijdrage aan de Amerikaanse Rock 'n'Roll cultuur. Deze box bevat de volgende titels: - Jailhouse Rock - It Happened at the Worlds Fair - Kissin' Cousins - Viva Las Vegas - Girl Happy - Harum Scarum - Spinout - Double Trouble - Stay Away, Joe - Speedway - Live a Little, love a Little - Charro - The Trouble With Girls - Elvis: That's the Way it Is - special edition

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

17. Doctor Zhivago

Doctor Zhivago

In de Sovjet-Unie van weleer was de roman Doctor Zhivago lange tijd verboden. Het manuscript werd uiteindelijk naar het Westen gesmokkeld en vervolgens verfilmd door David Lean. Het werd een van de grote Klassiekers van de 20ste eeuw. Op meesterlijke en vooral meeslepende manier brengt Lean het verhaal in beeld. Liefde, passie, politiek, armoede en rijkdom vormen de rode draad in Doctor Zhivago, die met 5 Oscars® werd bekroond. In deze geheel gerestaureerde digitale versie van het Russische epos, zien we het verhaal dat zich afspeelt in een tumultueus en verdeeld Rusland. Onvergetelijke sequenties zoals de straatrevolutie, de charges, de treinrit door de besneeuwde Oeral.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

18. Casablanca (DVD)

Casablanca (DVD)

Casablanca: Je komt er makkelijk in, maar een stuk moeilijker uit, vooral wanneer je op de zwarte lijst van de Nazi’s staat. Bovenaan die lijst staat de naam van de Tsjechische verzetsleider Victor Laszlo. Zijn enige hoop is Rick Blaine (Humphrey Bogart), een cynische Amerikaan die voor niemand zijn nek uitsteekt… en zeker niet voor Victors vrouw Ilsa, de ex-geliefde die zijn hart brak. Dus wanneer Ilsa zichzelf aanbiedt in ruil voor Laszlo’s veilige vlucht uit het land, moet de verbitterde Rick beslissen wat belangrijker is - zijn eigen geluk of de ontelbare levens die op het spel staan.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

19. Fifty Shades Trilogy (DVD)

Fifty Shades Trilogy (DVD)

- Fifty shades of grey: Wanneer de schuchtere, bescheiden literatuurstudente Anastasia Steele de enigmatische Christian Grey moet interviewen, wordt haar leven op zijn kop gezet. Verblind door de charismatische ondernemer en zijn extravagante levensstijl, laat Ana zich meeslepen in een passionele affaire. Gaandeweg ontdekt ze echter dat Grey duistere geheimen en verlangens koestert die haar eigen verbeeldingskracht tot het uiterste – en verder – zullen drijven. - Fifty shades darker: Christian Grey (Dornan) probeert Anastasia Steele (Johnson) over te halen terug te komen in zijn leven. Voordat Anastasia hem een nieuwe kans geeft, eist ze dat Christian verandert.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

20. Speelfilm - Turks Fruit

Speelfilm - Turks Fruit

Deze ontroerende liefdesgeschiedenis is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jan Wolkers. De hoofdpersoon, jonge beeldhouwer Erik, heeft een turbulent liefdesleven tot hij zijn grote liefde Olga ontmoet. Zij trouwen tegen de zin van Olga's rijke ouders. Totaal verliefd trekken zij zich niets aan van alle tegenwerking en beleven een fantastische, romantische zomer. Opeens begint Olga zich zeer vreemd te gedragen. Ze breekt abrupt met Erik en gaat weer terug naar haar ouders. Erik wil Olga terug halen, maar wordt geconfronteerd met haar louche nieuwe vriend, die hem hardhandig de deur wijst. Dan wordt Olga opeens in het ziekenhuis opgenomen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. La La Land

La La Land

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

22. Pride & Prejudice (DVD) (2005)

Pride & Prejudice (DVD) (2005)

Gebaseerd op Jane Austen's boek. Dit klassieke verhaal over liefde en misverstanden speelt zich af in het klassebewuste Engeland aan het einde van de 18e eeuw. De vijf zusters Bennet - Elizabeth of Lizzie (Keira Knightley), Jane (Rosamund Pike), Lydia (Jena Malone), Mary (Talulah Riley) en Kitty (Carey Mulligan) - worden door hun moeder opgevoed met maar een doel: het vinden van een man om zo hun toekomst veilig te stellen. De levendige en intelligente Elizabeth ziet meer in een leven met perspectief, ze wordt hierin aangemoedigd door haar vader die haar adoreert.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

23. Frivolous Lola (DVD)

Frivolous Lola (DVD)

Van de Meester van de Klassieke Erotiek, Tinto Brass. Lola is een jonge, vrijdenkende, mooie meid, die verloofd is met Masetto. Helaas is hij nogal ouderwets en gelooft niet in seks voor het huwelijk. En seks is nu net wat Lola wil met Masetto. Hij weerstaat haar steeds uitdagender wordende verleidingen, maar Lola geeft niet makkelijk op. En ze heeft een enorm arsenaal aan sensuele vaardigheden tot haar beschikking…

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

24. Wild Mountain Thyme (DVD)

Wild Mountain Thyme (DVD)

Al haar hele leven is de koppige Rosemary (Emily Blunt) verliefd op haar verlegen buurman Anthony (Jamie Dornan). Hij weet zich echter geen raad met haar gevoelens. Daarbij heeft hij zijn handen vol aan zijn eigenwijze vader Tony (Christopher Walken), die hun boerderij wil verkopen aan zijn succesvolle Amerikaanse neef Adam (Jon Hamm). Net wanneer Anthony eindelijk de moed heeft gevonden om Rosemary’s liefde te beantwoorden, staat Adam voor de deur. Is het te laat voor deze twee of zal ware liefde uiteindelijk toch overwinnen? Wild Mountain Thyme is een ode aan de liefde en het idyllische plattelandsleven in Ierland.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

25. Frida (DVD)

Frida (DVD)

Het bewogen en indrukwekkende levensverhaal van 's werelds beroemdste schilderes, Frida Kahlo (Salma Hayek). Mexicaanse Frida raakt in 1925 zeer zwaar gewond bij een busongeluk. Maandenlang vecht ze zich door een revalidatieperiode waarin ze haar pijn verwerkt door te schilderen. Spoedig wordt ze ontdekt door de beroemde kunstenaar Diego Rivera (Alfred Molina), met wie ze trouwt. Het stel is al snel prominent aanwezig in Amerikaanse kunstkringen. Na een turbulent verblijf in de Verenigde Staten keren ze in 1930 terug in Mexico, waar ze onderdak bieden aan de verbannen Russische leider Trotsky, met wie Frida een affaire krijgt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >