De populairste Muziekfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede muziekfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste muziekfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 04-12-2023 19:00

1. Elvis Presley 14-Film Collection

Elvis Presley 14-Film Collection

Deze zorgvuldig geselecteerde filmcollectie laat de King, Elvis Presley, schitteren in de perfecte weergave van zijn iconische bijdrage aan de Amerikaanse Rock 'n'Roll cultuur. Deze box bevat de volgende titels: - Jailhouse Rock - It Happened at the Worlds Fair - Kissin' Cousins - Viva Las Vegas - Girl Happy - Harum Scarum - Spinout - Double Trouble - Stay Away, Joe - Speedway - Live a Little, love a Little - Charro - The Trouble With Girls - Elvis: That's the Way it Is - special edition

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

2. Saturday Night Fever (DVD)

Saturday Night Fever (DVD)

John Travolta levert een sensuele en intelligente vertolking van de beproefde Tony Manero ± die overdag in een verfwinkel in Brooklyn werkt en 's avonds de onbetwiste koning van de dansvloer is. Elke zaterdag trekt Tony zijn shirt met brede revers, zijn broek met welvende pijpen en zijn schoenen met plateauzolen aan en gaat hij op weg naar de enige plek waar hij gezien wordt als een god en niet als een gewone kluns. Maar in het donker, weg van de stroboscopen en de discobol, is het een tragisch verhaal van desillusie, geweld en gebroken harten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

3. Standing in the Shadows of Motown

Standing in the Shadows of Motown

Hitsville, U.S.A. Detroit, Michigan, 1959. Berry Gordy heeft de beste muzikanten uit de levendige blues en jazz scene geplukt voor zijn nieuwe platenlabel: Motown. Ze noemden zichzelf The Funk Brothers, en ze waren de grootste hitmachine in de geschiedenis van de popmuziek. Ze scoorden meer #1 hits dan The Beatles, The Beach Boys, The Rolling Stones en Elvis...tezamen. Dit is hun verhaal...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Andrew Lloyd Webber Live Musicals Collection

Andrew Lloyd Webber Live Musicals Collection

The Andrew Lloyd Webber: Live Musicals Collection features four breath-taking stage productions that capture the remarkable career and incredible talents of the groundbreaking composer. Experience the unforgettable spectacle of Cats, one of the most successful plays in Broadway history, take a musical journey through biblical Egypt in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, watch the powerful sequel to The Phantom of the Opera with Love Never Dies and see the greatest story ever told like never before with Jesus Christ Superstar! Cats geen ondertitels, rest Engelse ondertitels

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Elvis (DVD)

Elvis (DVD)

Ontdek het leven van Elvis Presley, gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker. Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
fiftiesstore.nl | bekijken >

6. White Christmas

White Christmas

Meeslepende Irving Berlin melodieën in een echte klassieke muziekfilm! Vlak na de oorlog komen twee zang- en danstalenten (Bing Crosby en Danny Kaye) bij elkaar om één van de beroemdste acts in de geschiedenis van de showbizz neer te zetten. Zij ontmoeten twee zusjes (Rosemary Clooney en Vera -Ellen) met wie ze naar Vermond trekken om daar een ouderwets witte kerst te vieren. Daar begint het echte avontuur als ze ontdekken dat het hotel waarin ze verblijven eigendom is van hun oude legergeneraal, die zich in een enorme financiële crisis bevindt..... Een prachtige klassieker waarin dromen geen bedrog zijn.... Geluid: Dolby Digital 5.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Sound Of Music (DVD)

Sound Of Music (DVD)

Julie Andrews laat het witte doek schitteren in haar rol van Maria, de levendige jonge vrouw die het klooster verlaat om gouvernante te worden van de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp, een dominante weduwnaar wiens strikte huishoudelijke regels geen ruimte laten voor muziek en plezier.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

8. Les Miserables (DVD)

Les Miserables (DVD)

Les Misérables speelt zich af in het 19e eeuwse Frankrijk en vertelt het verhaal van ex-gevangene Jean Valjean. Valjean wordt tientallen jaren achtervolgd door de meedogenloze agent Javert na zijn voorwaardelijke vrijlating. Het leven van Valjean verandert voor altijd wanneer hij de zorg op zich neemt van Cosette, de dochter van de alleenstaande moeder Fantine.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

9. A Star Is Born (DVD)

A Star Is Born (DVD)

In deze nieuwe versie van het klassieke tragische liefdesverhaal ontdekt de doorgewinterde muzikant Jackson Maine (Bradley Cooper) de worstelende artieste Ally (Lady Gaga) en wordt verliefd op haar. Het lukt Jackson om Ally in de spotlights te krijgen, maar wanneer Ally steeds succesvoller wordt, moet Jackson zijn eigen problemen onder ogen zien en stort hun persoonlijke relatie steeds verder in.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

10. The Sound Of Music (Special Edition)

The Sound Of Music (Special Edition)

Een tijdloze filmparel neemt een vlucht naar ongekende hoogten. Met een digitale bewerking voor spectaculaire geluiden en authentieke beeldkwaliteit zoals je The Sound of Music nog nooit eerder hoorde of zag! Julie Andrews fleurt het scherm op als Maria, een vurig jonge vrouw die het klooster verlaat om het huis van Kapitein van Trapp en zijn zeven kinderen met liefde en muziek te vullen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Bohemian Rhapsody (DVD)

Bohemian Rhapsody (DVD)

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

12. Pitch Perfect 1 - 3 (DVD)

Pitch Perfect 1 - 3 (DVD)

Vind jij de pitches van Pitch Perfect ook zo leuk? Bekijk nu beide avonturen van de Barden Bellas in deze Pitch Perfect boxset! Zowel de eerste tweede en derde film zitten in deze box, voor uren kijk- en luisterplezier naar de optredens van Beca (Anna Kendrick) en Fat Amy (Rebel Wilson)! Pitch Perfect 1 In de muzikale comedy Pitch Perfect wordt de rebelse Beca gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

13. The Muppet Christmas Carol (Import)

The Muppet Christmas Carol (Import)

Hervertelling van het beroemde verhaal over de Kerstavond van Ebenezer Scrooge van Charles Dickens met Michael Caine in de hoofdrol. Ook in dit verhaal krijgt Scrooge avondvisite van de Kerstgeesten 'Verleden', 'Heden' en 'Toekomst', die Scrooge de gevolgen van zijn zelfzuchtige handelen laten zien. Maar dit keer worden de rollen van de geesten gespeeld door de figuren van de Muppet-show. Misschien is dit wel de beste vertolking van het Scrooge-verhaal...in ieder geval wel de leukste!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Mamma Mia 1&2 (DVD)

Mamma Mia 1&2 (DVD)

- Mamma mia! the movie: Filmbewerking van de populaire musical die al door meer dan 30 miljoen mensen in 160 steden en acht talen is gezien. De film toont de tijdloze teksten en melodieën van de supergroep ABBA aan het filmpubliek. De zomer van 2008 is het seizoen voor Mamma Mia! Donna (Meryl Streep), een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie (Amada Seyfried), de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

15. White Christmas

White Christmas

Let Op !!! Dit is een import DVD Meeslepende Irving Berlin melodieën in een echte klassieke muziekfilm! Vlak na de oorlog komen twee zang- en danstalenten (Bing Crosby en Danny Kaye) bij elkaar om één van de beroemdste acts in de geschiedenis van de showbizz neer te zetten. Zij ontmoeten twee zusjes (Rosemary Clooney en Vera -Ellen) met wie ze naar Vermond trekken om daar een ouderwets witte kerst te vieren. Daar begint het echte avontuur als ze ontdekken dat het hotel waarin ze verblijven eigendom is van hun oude legergeneraal, die zich in een enorme financiële crisis bevindt..... Een prachtige klassieker waarin dromen geen bedrog zijn.... Geluid: Dolby Digital 5.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

16. Greatest Showman (DVD)

Greatest Showman (DVD)

Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht. De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar winnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Oscar genomineerde Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

17. Willy Wonka & The Chocolate Factory (1971)

Willy Wonka & The Chocolate Factory (1971)

Willy Wonka &Amp; The..(1971) is een DVD.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. 3 Biggetjes - De Musical

3 Biggetjes - De Musical

Na Doornroosje volgt nu een nieuwe top musical van de succesvolle makers van Studio 100. Met in de hoofdrol K3! Het verhaal van de musical begint waar het sprookje eindigt. De oude wolf is nog steeds enorm boos, omdat het hem nooit is gelukt de 3 biggetjes te pakken te krijgen. Het begin van een onvergetelijk avontuur dat het hele gezin meevoert in een wereld vol fantasie, spanning en een vleugje romantiek!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. 14-18 - Spektakel musical (DVD)

14-18 - Spektakel musical (DVD)

28 juli 1914. De Grote Oorlog breekt uit. Onder de gemobiliseerde Belgische soldaten vinden we de boezemvrienden Jan, zijn jonge broer Kamiel, zijn bloedvriend Fons en macho avant la lettre Albert. Hoewel iedereen er aanvankelijk van overtuigd is dat de strijd kortstondig zal zijn, blijkt het conflict niet alleen veel langer te duren, maar ook meedogenlozer te zijn dan ooit gedacht. De gruwel neemt toe. De oorlog eist meer en meer slachtoffers. Jan, die inmiddels vader is geworden, wil per se zijn zoon en zijn vrouw Anna zien.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

20. Greatest Days (DVD)

Greatest Days (DVD)

Vijfentwintig jaar geleden hadden vijf vriendinnen de avond van hun leven bij het concert van hun favoriete boyband. Inmiddels zijn hun levens totaal verschillend en zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar als één van hen kaarten wint voor een reunieconcert, hoeft ze toch niet lang na te denken wie ze meeneemt. De vrouwen maken zich klaar om nog één keer samen naar een concert te gaan en hun vriendschap nieuw leven in blazen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. Grease - 40th Anniversary (DVD)

Grease - 40th Anniversary (DVD)

John Travolta versterkte zijn positie als de meest veelzijdige en magnetische filmpersoonlijkheid van het decennium in deze filmversie van de geweldige hitmusical Grease. Olivia Newton-John maakte haar Amerikaanse filmdebuut als Sandy, het naïeve vriendinnetje van Travolta. De indrukwekkende bijrollen zijn te beschouwen als een "who’s who" in deze belangrijke musical over de fantastische jaren ’50. Grease is niet alleen een nostalgische kijk op een simpelere tijd – het is ook een energiek en opwindend muzikaal eerbewijs aan de tijd van de rock ‘n’ roll.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

22. My Fair Lady (DVD)

My Fair Lady (DVD)

Warempel, ze zijn erin geslaagd! De digitale omzetting van de in 1994 nauwgezet gerestaureerde filmversie van de Lerner en Loewe musical My Fair Laddy is overdadig, beminnelijk en schitterend geslaagd. De alom gelauwerde film sleepte acht Oscars in de wacht, waaronder Beste film en Beste Regisseur(Geaorge Cukor).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

23. Cinderella Story - Christmas Wish

Cinderella Story - Christmas Wish

Warner Bros A Cinderella Story: A Christmas Wish. Soort: Film, Media type: DVD, MPAA rating: PG

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Movie - Roald Dahl's Matilda The Musical (DVD)

Movie - Roald Dahl's Matilda The Musical (DVD)

Matthew Warchus directs this adaptation of the award-winning musical based on the book by Roald Dahl, with music and lyrics by Tim Minchin. Matilda Wormwood (Alisha Weir) is extraordinarily bright and gifted but has to contend with uncaring parents as well as a cruel and terrifying new headteacher in Miss Trunchbull (Emma Thompson). Thankfully she finds a friend in kind teacher Miss Honey (Lashana Lynch) and decides it's time for things to change.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Heavy Trip (DVD)

Heavy Trip (DVD)

Heavy Trip is een bizarre Finse komedie met heavy metal, grafschennis, een Vikinghemel en gewapend conflict tussen Finland en Noorwegen. Turo is blijven hangen in een klein dorpje in Finland. Het hoogtepunt in zijn dagelijks leven is dat hij de leadzanger is bij een amateur heavy metal-bandje met de naam Impaled Rektum. Het enige probleem is dat ze na twaalf jaar repeteren nog steeds geen enkel optreden hebben gehad. Wanneer ze onverwachts bezoek krijgen van een promotor van een groot heavy metal-festival in Noorwegen, besluiten ze alles op alles te zetten om hun dromen waar te maken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >