De populairste misdaadfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een spannende misdaadfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste misdaadfilms op DVD om naar te kijken.

1. Fast & Furious: F9 (DVD)

Fast & Furious: F9 (DVD)

Fast & Furious 9 is het negende hoofdstuk uit de Fast & Furious saga. Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen.

Prijsindicatie: €19.99

Bekijk op Bol.com

2. No Time To Die

No Time To Die

James Bond, gespeeld door Daniel Craig, is terug op een nieuwe missie als zijn vriend Felix Leiter hem nodig heeft om een gekidnapte wetenschapper te redden. Daar doen ze de ontdekking tot een mysterieus experiment wat de mensheid in gevaar brengt. Tot grote schrik speelt Madeleine Swann, de vriendin van James, een eigenaardige rol in het verhaal. Kan hij de wereld wederom weer redden?

Prijsindicatie: €22.99

Bekijk op Bol.com

3. The James Bond Collection 1-24 (DVD)

The James Bond Collection 1-24 (DVD)

.

Prijsindicatie: €94.99

Bekijk op Bol.com

4. Official Secrets

Official Secrets

Dit is het waargebeurde verhaal van Katherine Gun, de klokkenluidster van de Britse geheime dienst GCHQ. Gun laat in 2003 een geheime memo van de NSA lekken waarin wordt voorgesteld dat de VS, samen met het Verenigd Koningkrijk, extra druk zal uitoefenen op de twijfelende staten in de VN Veiligheidsraad, om te stemmen voor de aanstaande invasie van Irak. Deze actie zorgt ervoor dat Gun op alle voorpagina's terecht komt en dat alle autoriteiten het op haar gemunt hebben.

Prijsindicatie: €11.99

Bekijk op Bol.com

5. Marksman

Marksman

Op de streng bewaakte grens tussen de US en Mexico gaat Jim Hanson (Liam Neeson) door een moeilijke periode. Zijn geliefde vrouw is enkele maanden eerder overleden en de bank staat op het punt om zijn ranch in beslag te nemen. Wanneer hij op een dag betrokken raakt bij een bloederige schietpartij kan hij niet anders dan de jonge illegaal Miguel onder zijn hoede te nemen. Achterna gezeten door brutale huurmoordenaars en corrupte agenten doet Jim alles om de jongen in veiligheid te brengen.

Prijsindicatie: €10.12

Bekijk op Bol.com

6. Stella Blomkvist - Seizoen 2

Stella Blomkvist - Seizoen 2

Twee jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen, treffen we advocate Stella in een neerwaartse spiraal aan: ze staat op het punt om te beginnen aan een donkere reis waar haar verstand, haar gevoel voor rechtvaardigheid, en zelfs haar geloof in zichzelf zwaar op de proef zal worden gesteld. In drie met elkaar verbonden verhaallijnen, elk met hun eigen mysteries en vol diabolisch geweld, volgen we een gefrustreerde Stella. Ze maakt voortdurend destructieve keuzes en slaagt er maar niet in om haar langdurige obsessie voor Dagbjört, de minister-president, van zich af te schudden.

Prijsindicatie: €15.33

Bekijk op Bol.com

7. Birds of Prey (DVD)

Birds of Prey (DVD)

Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan. Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.

Prijsindicatie: €9.76

Bekijk op Bol.com

8. The Little Things

The Little Things

Kern County Sheriff Deke (Denzel Washington) moet samenwerken met rechercheur Baxter (Rami Malek) om een seriemoordenaar op te sporen. Deke is even intuïtief als rebels tegen autoriteit, het tegenovergestelde van Baxter. Terwijl ze een verdachte (Jared Leto) opsporen, ziet de hulpsherif een vreselijk geheim uit zijn verleden weer naar boven komen

Prijsindicatie: €9.99

Bekijk op Bol.com

9. Fast & Furious 1 - 9

Fast & Furious 1 - 9

Volg de Fast & Furious familie over de hele wereld terwijl zij op hoge snelheid het opnemen tegen internationale huurmoordenaars en wereldbedreigende complotten. Deze kolossale verzameling van 9 films zit boordevol adrenaline opwekkende actie

Prijsindicatie: €59.99

Bekijk op Bol.com

10. Marco Effect

Marco Effect

Wanneer Marco, een 14-jarige zigeunerjongen zonder papieren, aan de Deense grens wordt betrapt met het paspoort van een vermist persoon op zak, opent rechercheur Carl Mørck van afdeling Q zonder het goed te beseffen de doos van Pandora in wat een eenvoudige zaak had moeten zijn. Maar het wordt een zaak dat zich uitstrekt van Denemarken tot Afrika, van verduisteraars tot kindsoldaten, van schijnbaar kleine misdaadbendes tot de meest duistere doofpotaffaires.Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jussi Adler-Olsen, dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur.

Prijsindicatie: €12.99

Bekijk op Bol.com

11. Knives Out

Knives Out

De befaamde misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) wordt dood aangetroffen in zijn landhuis, net na z’n 85ste verjaardag. Uit het niets duikt de charmante en scherpe privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) op om de zaak te onderzoeken. Hij krijgt af te rekenen met met een bende hebberige familieleden, die elkaar zonder aarzelen verdacht maken, en enkele loyale bedienden die stijf de lippen op elkaar houden. Blanc baant zich een weg door een kluwen van valse sporen, zelfzuchtige leugens en verborgen motieven, vastberaden om de waarheid te achterhalen.

Prijsindicatie: €10.99

Bekijk op Bol.com

12. L'immortale

L'immortale

Nadat zijn beste vriend Genny hem in de borst schiet, tuimelt Ciro in het donkere water van de Golf van Napels. Terwijl hij steeds dieper wegzinkt, komen herinneringen bij hem naar boven. Vage geluiden dringen door in het ijskoude water, gedempte paniekkreten. Het is 1980. Een verwoestende aardbeving laat gebouwen neerstorten. Onder het puin schreeuwt een pasgeboren baby. Het is Ciro di Marzio, die vanaf die dag bekend staat als 'de onsterfelijke'. Vele jaren later overleeft Ciro zelfs het fatale schot.

Prijsindicatie: €8.98

Bekijk op Bol.com

13. Penoza: The Final Chapter

Penoza: The Final Chapter

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden...

Prijsindicatie: €9.12

Bekijk op Bol.com

14. Godfather Trilogy

Godfather Trilogy

Regisseur Coppola geeft met The Godfather Trilogy een angstaanjagend beeld van de opkomst en dreigende ondergang van de familie Corleone binnen de machtsverhoudingen van de georganiseerde misdaad in de V.S. Dit is de allernieuwste (2019) uitgaven van deze legendarische misdaad film boxset met o.a. Marlon Brando, Andy Garcia, Robert De Niro en Al Pacino. THE GODFATHER Francis Ford Coppola’s epische meesterwerk, dat door het American Film Institute als een van de beste Amerikaanse films aller tijden wordt beschouwd, met Marlon Brando in zijn met een Oscar® bekroonde rol als de patriarch van de familie Corleone.

Prijsindicatie: €12.18

Bekijk op Bol.com

15. Movie - Pulp Fiction

Movie - Pulp Fiction

In deze door filmcritici bejubelde film van regisseur Quentin Tarantino maken we op originele wijze kennis met de onderwereld van Los Angeles. Drie ijzersterke misdaadverhalen schuiven listig in en langs elkaar. De twee dieven Honey Bunny (Amanda Plummer) en Pumpkin (Tim Roth) besluiten tijdens het ontbijt in een koffieshop de klanten van hun portefeuilles te beroven. De twee daar aanwezig criminelen Vincent Vega (John Travolta) en Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) rekenen af met een stelletje schorem om een geheimzinnige zwarte aktetas in handen te krijgen.

Prijsindicatie: €5.99

Bekijk op Bol.com

16. Nobody

Nobody

Hutch is een nobody. Als vader en echtgenoot wordt hij onderschat en als vanzelfsprekend beschouwd . Hij incasseert de tegenslagen des levens onder zich te verzetten . Maar wanneer inbrekers met het favoriete armbandje van zijn dochtertje aan de haal gaan , ontwaakt er een woede in Hutch die hij lang had onderdrukt . Wat gebeurt er wanneer een nobody eindelijk wat terugdoet ? Hutch ontpopt zich van een brave burger tot een meedogenloze wraakengel in deze even hectische als hilarische rollercoaster van een film.

Prijsindicatie: €16.19

Bekijk op Bol.com

17. North By Northwest

North By Northwest

Cary Grant werkt voor de vierde en laatste keer samen met regisseur Alfred Hitchcock in deze ongeëvenaarde spionagethriller die door het Amerikaans Filminstituut werd opgenomen in de Top 100 van Amerikaanse Films, digitaal werd bewerkt en in Dolby Digital Stereo werd opgenomen. Hij speelt de rol van een reclame-agent uit Manhattan die terechtkomt in een wereld van spionage (James Mason) en contraspionage (Eva Marie Saint) en afwisselend wordt ontvoerd, vals beschuldigd van moord of achtervolgd en in een andere beroemde scène door een sproeivliegtuig wordt aangevallen.

Prijsindicatie: €8.9

Bekijk op Bol.com

18. Millennium Trilogie

Millennium Trilogie

De extended versions van de Millenium trilogie die de wereld veroverde nu compleet in één box. De waanzinnig populaire en ongemeen spannende trilogie van Stieg Larsson. Bekijk hier alle Lumière Crime Series Miljoenen mensen hebben de jonge, gecompliceerde hacker Lisbeth Salander en de eigenwijze journalist Mikael Blomkvist al in hun hart gesloten. Laat je meesleuren door één van de meest uitzonderlijke en bejubelde duo's uit de filmgeschiedenis! Mikael is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium.

Prijsindicatie: €13.8

Bekijk op Bol.com

19. Big Ugly

Big Ugly

De Londense gangster Harris (Malcolm McDowell) stuurt zijn trouwe handlanger Neelyn (Vinnie Jones) naar West-Virginia om een witwasoperatie op te zetten met de Amerikaanse oliemagnaat Preston (Ron Perlman). De deal lijkt goed te verlopen, tot Neelyn‘s vriendin ineens verdwijnt. Neelyn is uit op wraak en de relatie tussen de drie partijen komt op scherp te staan.

Prijsindicatie: €6.52

Bekijk op Bol.com

20. Top Dog

Top Dog

Thriller naar het gelijknamige boek van bestsellerauteur en advocaat Jens Lapidus. Emily Jansson is een ambitieuze advocate, Najdan 'Teddy' Maksumic een ex-gevangene die na 10 jaar cel zijn leven weer op orde probeert te krijgen. Wanneer de jonge CEO van een succesvol familiebedrijf verdwijnt, zetten ze samen hun tanden in de zaak. Emily hoopt zo hogerop te raken, terwijl Teddy zijn verleden achter zich wil laten. Een ongewoon duo, maar toch konden ze elkaar op geen beter moment treffen, wanneer blijkt dat ze in een gevaarlijke samenzwering zijn beland.

Prijsindicatie: €19.19

Bekijk op Bol.com

21. Out Of Death (dvd)

Out Of Death (dvd)

Wanneer Shannon (Jaime King) tijdens een bergwandeling pauzeert, fotografeert zij per ongeluk een schimmige deal tussen corrupte agenten. Betrapt vlucht Shannon het bos in met haar achtervolgers op de hielen. Hier stuit zij op de gepensioneerde politieman Jack Harris (Bruce Willis) die haar te hulp schiet. Het is aan Shannon en Jack om het bewijs in veiligheid te brengen en de buitenwereld te bereiken, maar hoe?

Prijsindicatie: €9.99

Bekijk op Bol.com

22. Inspector Morse - Serie 1 t/m/ 7 (Complete collection)

Inspector Morse - Serie 1 t/m/ 7 (Complete collection)

Inspector Morse is een van de meest geliefde Britse detectiveseries aller tijden. Het geheim van het succes schuilt waarschijnlijk in een combinatie van factoren. Zo is de hoofdpersoon een personage met veel diepgang. De vriendelijke maar vaak ook wat nukkige Morse houdt van opera, poëzie en klassieke auto’s (hij rijdt zelf in een Jaguar uit 1960). Tijdens zijn grondige onderzoeken schiet hij vaak even een pub in voor een glas van zijn geliefde ale. Dat helpt hem denken, zegt hij. In de verhalen is ook continu sprake van een boeiende wisselwerking tussen Morse en zijn ijverige assistent sergeant Lewis.

Prijsindicatie: €59.9

Bekijk op Bol.com

23. Baby Driver

Baby Driver

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Prijsindicatie: €8.99

Bekijk op Bol.com

24. Pink Panther Movie Collectie

Pink Panther Movie Collectie

Maar liefst 5 films met in de hoofdrol de grootste idioot aller tijden, Peter Sellers in de legendarische rol van inspecteur Clouseau.

Prijsindicatie: €25.99

Bekijk op Bol.com

25. Goodfellas

Goodfellas

Jimmy (Robert De Niro), Tommy (Joe Pesci) en Henry (Ray Liotta) hebben veel met elkaar gemeen. Ze dragen dure maatpakken, verdienen bakken met geld en hebben een zwak voor mooie vrouwen. Ze zijn de zogenaamde ‘goodfellas’ − de happy few die deel uitmaken van een van de beroemdste families van New York: de maffia. Maar laat je niet misleiden door hun goede manieren. Er hoeft maar iets te gebeuren of de hel breekt los...

Prijsindicatie: €11

Bekijk op Bol.com