De populairste misdaadfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een spannende misdaadfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste misdaadfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 17-02-2024 07:19

1. The Equalizer 3 (DVD)

The Equalizer 3 (DVD)

Ex-moordenaar Robert McCall (Denzel Washington) zoekt verlossing door voor eigen rechter te spelen. Onverwacht voelt hij zich thuis in Zuid-Italië en ontdekt dat zijn nieuwe vrienden onder controle van de plaatselijke maffiabazen staan. Als de gebeurtenissen dodelijk worden, weet McCall wat hij moet doen: zijn vrienden beschermen door het tegen de maffia op te nemen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. No Time To Die (DVD)

No Time To Die (DVD)

Daniel Craig keert nog eenmaal terug als James Bond met OSCAR-winnaar Rami Malek in No Time To Die.Bond heeft zijn leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie. Special Features: - Anatomy of a Scene: Matera - Keeping It Real: The Action of No Time To Die - A Global Journey - Designing Bond

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. James Bond - The Collection (DVD)

James Bond - The Collection (DVD)

Alle Bond films (exclusief No Time To Die) zijn samengebracht in deze unieke boxset. Je krijgt een haarscherp beeld van elke beeldschone vrouw en geslepen crimineel. Van de legendarische Sean Connery tot de charismatische Daniel Craig is deze boxset een ode aan de meest iconische geheim agent in de filmhistorie. De boxset bevat 24 films. Inhoud; 1. Dr. No 2. From Russia With Love 3. Goldfinger 4. Thunderball 5. You Only Live Twice 6. On Her Majesty's Secret Service 7. Diamonds Are Forever 8. Live And Let Die 9. The Man With The Golden Gun 10. The Spy Who Loved Me 11. Moonraker 12. For Your Eyes Only 13. Octopussy/ 1983 14. A View To Kill 15. The Living Daylights 16. License To Kill 17.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. A Haunting In Venice (DVD)

A Haunting In Venice (DVD)

"A Haunting in Venice" speelt zich af in het griezelige Venetië van na de Tweede Wereldoorlog op All Hallows' Eve. "A Haunting in Venice" is een angstaanjagend mysterie met de terugkeer van de gevierde speurneus Hercule Poirot. Nu hij met pensioen is en in zelfopgelegde ballingschap leeft in de meest glamoureuze stad ter wereld, woont Poirot met tegenzin een seance bij in een vervallen, behekst palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, komt de detective terecht in een sinistere wereld vol schaduwen en geheimen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Fast X (DVD)

Fast X (DVD)

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer dan al hun vijanden. In FAST X gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken. In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Sound Of Freedom (DVD)

Sound Of Freedom (DVD)

Als toegewijd CIA agent Jim Ballard een 8-jarige jongen uit de handen van kinderhandelaars weet te redden, wordt hij gegrepen door het verhaal van diens zusje dat nog steeds vermist is. Hij zegt zijn baan op en slaat de handen ineen met iemand die zich Batman noemt om nog meer kinderen te redden van een lot dat nog wreder is dan de dood. Zijn missie leidt hem uiteindelijk tot de donkerste uithoeken van Colombia waar hij zelfs zijn eigen leven op het spel moet zetten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Retribution (DVD)

Retribution (DVD)

De Amerikaanse zakenman Matt Turner (Liam Neeson) woont samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn. Als hij niet doet wat hem wordt opgedragen, zal de bom die onder de stoel in zijn auto verstopt zit afgaan... In een race tegen de klok probeert Matt het mysterie op te lossen en zijn gezin te redden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Fast & Furious 9 (DVD)

Fast & Furious 9 (DVD)

Fast & Furious 9 is het negende hoofdstuk uit de Fast & Furious saga. Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen.Justin Lin keert terug als regisseur en levert zijn opgevoerde versie van deze film af. Bereid je in de Director's Cut voor op extra lange actiescènes en meer spektakel die niet in de bioscoop te zien waren!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. James Bond - Daniel Craig Complete Collection (DVD)

James Bond - Daniel Craig Complete Collection (DVD)

• CASINO ROYALE • QUANTUM OF SOLACE • SKYFALL • SPECTRE • NO TIME TO DIE

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Castle - Seizoen 1 t/m 8 (Import)

Castle - Seizoen 1 t/m 8 (Import)

Import met Nederlandse ondertiteling op alle seizoenen! Rick Castle is een wereldberoemde misdaadromanschrijver wiens verhalen tot leven komen wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen de moordenaar een stap voor te blijven. Hij realiseert zich dat de politie hem ook kan voorzien van massa's ideeën voor zijn volgende boek. De relatie wordt wat ingewikkelder, maar ook veel leuker, wanneer hij moet gaan samenwerken met de aantrekkelijke rechercheur Beckett, die de ongebruikelijke methodes van Castle niet kan waarderen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Ocean’s Collection (DVD)

Ocean’s Collection (DVD)

Bezit de hele collectie van onze favoriete oplichters! - Ocean's Eight (2018) - Ocean's Eleven (2001) - Ocean's Twelve (2004) - Ocean's Thirteen (2007)

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. Fast 1-10 (DVD)

Fast 1-10 (DVD)

Alle 10 films boordevol actie! Box bevat: - The Fast and the Furious - 2 Fast 2 Furious - The Fasr and the Furious: Tokyo Drift - Fast & Furious - Fast Five - Fast & Furious 6 - Furious 7 - The Fate of the Furious - F9: The Fast Saga - Fast X

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. Lethal Weapon 1 - 4 (DVD)

Lethal Weapon 1 - 4 (DVD)

- Lethal weapon 1: Riggs’ eenzame huiselijke leven en het tragische verlies dat hem aanzet tot een roekeloze onverschilligheid voor zijn eigen veiligheid, worden nu scherper inbeeld gebracht. We zien die roekeloosheid in nieuwe scènes die de verschillen tussen de twee agenten onderstrepen. Murtaugh, net 50 geworden, zoekt bevestiging van zijn vaardigheden op de schietbaan. Riggs, die er niet mee zit of hij zijn volgende verjaardag al of niet zal halen, loopt onverstoorbaar in het schootsveld van een sluipschutter op een schoolplein. - Lethal weapon 2: Riggs imponeert het vrouwelijk schoon in een kuuroord voordat hij achter Getz aangaat.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Fast & Furious - Hobbs & Shaw (DVD)

Fast & Furious - Hobbs & Shaw (DVD)

Dwayne Johnson en Jason Statham kruipen opnieuw in hun onvergetelijke rollen als Hobbs en Shaw in deze keiharde actiefilm uit de blockbuster Fast & Furious franchise! Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs (Johnson) en wetteloze outcast Deckard Shaw (Statham) elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton (Idris Elba) een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. MacGyver - Die komplette Collection

MacGyver - Die komplette Collection

MacGyver (Komplette Serie)

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Death On The Nile (DVD)

Death On The Nile (DVD)

De Egyptische vakantie van de Belgische speurneus Hercule Poirot aan boord van een glamoureuze riviercruise verandert al snel in een angstaanjagende zoektocht naar een moordenaar wanneer de idyllische huwelijksreis van een beeldschoon koppel op tragische wijze wordt afgebroken. De film speelt zich af tegen de achtergrond van een episch landschap van overweldigende woestijngezichten en de majestueuze piramides van Gizeh. Het dramatische verhaal over liefde die verkeerd afloopt bevat een kosmopolitische groep van onberispelijk geklede reizigers en genoeg verdraaide wendingen om het publiek in het ongewisse te laten tot de uiteindelijke, schokkende ontknoping!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Millennium Trilogie (DVD)

Millennium Trilogie (DVD)

De extended versions van de trilogie die de wereld veroverde nu compleet in één box. Miljoenen mensen hebben de jonge, gecompliceerde hacker Lisbeth Salander en de eigenwijze journalist Mikael Blomkvist al in hun hart gesloten. Laat je meesleuren door één van de meest uitzonderlijke en bejubelde duo’s uit de filmgeschiedenis! Mikael is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Lisbeth is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. James Bond - Roger Moore collection (DVD)

James Bond - Roger Moore collection (DVD)

Deze boxed set bevat alle 7 Jamesbondfilms van Roger Moore.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Every Which Way But Loose / Any Which Way You Can

Every Which Way But Loose / Any Which Way You Can

Dit is de DVD van Every Which Way But..

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Invitation To A Murder (DVD)

Invitation To A Murder (DVD)

Zuid-Engeland, 1934. Miranda Green, een 28-jarige bloemiste uit Londen, wordt samen met vijf mysterieuze vreemdelingen uitgenodigd om het afgelegen landhuis van miljardair Lew Findley te bezoeken. Niet alleen blijft hun gastheer bij hun aankomst afwezig, ook wordt één van de gasten in koelen bloede vermoord. Miranda besluit op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en ondervraagt getuigen om de moordenaar te vinden, voordat zij het volgende slachtoffer wordt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. Twin Peaks: Television Collection

Twin Peaks: Television Collection

An idiosyncratic FBI agent investigates the murder of a young woman in the even more idiosyncratic town of Twin Peaks.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

22. Miss Marple - Complete Collectie

Miss Marple - Complete Collectie

Deze unieke DVD-verzamelbox bevat alle verfilmingen die de BBC ooit maakte van de avonturen van het beroemdste Britse oude dametje aller tijden. In 12 lekker lange en sfeervolle films lost Miss Marple – een creatie van de legendarische detectiveschrijfster Agatha Christie – op haar eigen manier de meest ingewikkelde moordzaken op. Ze maakt daarbij gebruik van haar scherpe speurzin en de mensenkennis die ze in de loop der jaren heeft opgedaan. Dus duistere dienstmeisjes, dames met een dubbelleven en geheimzinnige gifmengers zijn gewaarschuwd: Miss Marple (hier gespeeld door de ongeëvenaarde Joan Hickson) laat zich door niemand voor de gek houden!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. Hostage

Hostage

Jeff Talley (Bruce Willis) is onderhandelaar bij gijzelingsacties voor het LA Police Department. Door een traumatische ervaring tijdens een gijzeling besluit Talley te stoppen met zijn baan en een nieuw leven te beginnen als politiechef in een kleine stadje. Zijn rustige leven wordt verstoord door een uit de hand gelopen inbraak, waarbij drie tieners binnen de muren van een enorme villa een auto proberen te stelen. Het drietal ziet zichzelf gevangen in een zwaar beveiligde miljoenenvesting, die eigendom blijkt van een corrupte accountant die voor een criminele onderneming werkt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Jussi Adler Olssen - Collection Box (DVD)

Jussi Adler Olssen - Collection Box (DVD)

4 films uit de Jussi Adler Olsen collectie, gebaseerd op de succesvolle boekenreeks. De films zijn beklemmend en los te kijken. De films zijn inclusief de nieuwste film Dossier 64: Purity of Vengeance. - De vrouw in de kooi: Detective Carl Mørck, een notoire brompot, is chagrijniger dan ooit. Na een compleet misgelopen interventie, wordt hij verbannen naar een saai nieuw departement, weggemoffeld in de catacomben van het politiebureau. Departement ‘Q’ is opgericht met als enig doel oude, vastgelopen dossiers te klasseren. Dat is echter buiten de koppige Mørck gerekend. Veldwerk is het enige dat hem voldoening geeft.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Fast & Furious 8 (DVD)

Fast & Furious 8 (DVD)

Nu Dom (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >