De populairste misdaadfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een spannende misdaadfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste misdaadfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 15-09-2023 01:12

1. Sex Lies & Death (DVD)

Sex Lies & Death (DVD)

Twee vrouwen ontmoeten elkaar in een bar. Het onderwerp van gesprek: de liefde. Of liever: hun ongelukkige liefdesleven. Viviana is getrouwd met de brute Gerardo, die haar mishandelt. De lesbische Alicia heeft een vaste relatie met Lorena, die haar dreigt in te ruilen voor een nieuwe vriendin. Na een paar drankjes komen de vrouwen met een stoutmoedig plan: ze vermoorden elkaars partner. Op die manier hebben ze beiden een sluitend alibi. Maar wanneer Viviana ’s nachts het huis van Lorena binnensluipt, verandert alles. Ze voelt zich aangetrokken tot de zachtaardige, sensuele vrouw die ze moet vermoorden. Het begin van een spannend spel vol verleiding, misleiding en… moord!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

2. Simenon Collection (DVD)

Simenon Collection (DVD)

De verhalen in de Georges Simenon Collection zijn spannende psychologische drama's waarin elk van de hoofdpersonages lijdt aan een variant van mentale en emotionele pijn door een bepaalde gebeurtenis. Deze collectie bevat de volgende titels: - Les innocents (The Innocents) - Jusqu’à l’enfer (Belle's Death) - En cas de malheur (In Case of Bad Luck) - L’escalier de fer (The Iron Stairs) - La boule noire (Blackballed)

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Fast X (DVD)

Fast X (DVD)

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer dan al hun vijanden. In FAST X gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken. In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. No Time To Die (DVD)

No Time To Die (DVD)

Daniel Craig keert nog eenmaal terug als James Bond met OSCAR-winnaar Rami Malek in No Time To Die.Bond heeft zijn leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie. Special Features: - Anatomy of a Scene: Matera - Keeping It Real: The Action of No Time To Die - A Global Journey - Designing Bond

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

5. Fast & Furious 9 (DVD)

Fast & Furious 9 (DVD)

Fast & Furious 9 is het negende hoofdstuk uit de Fast & Furious saga. Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen.Justin Lin keert terug als regisseur en levert zijn opgevoerde versie van deze film af. Bereid je in de Director's Cut voor op extra lange actiescènes en meer spektakel die niet in de bioscoop te zien waren!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

6. Fast 1-10 (DVD)

Fast 1-10 (DVD)

Alle 10 films boordevol actie! Box bevat: - The Fast and the Furious - 2 Fast 2 Furious - The Fasr and the Furious: Tokyo Drift - Fast & Furious - Fast Five - Fast & Furious 6 - Furious 7 - The Fate of the Furious - F9: The Fast Saga - Fast X

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Fast & Furious 1 - 9 (DVD)

Fast & Furious 1 - 9 (DVD)

Volg de Fast & Furious familie over de hele wereld terwijl zij op hoge snelheid het opnemen tegen internationale huurmoordenaars en wereldbedreigende complotten. Deze kolossale verzameling van 9 films zit boordevol adrenaline opwekkende actie Special Features • Deleted Scenes • Behind-the-Scenes Featurettes • Feature Commentaries • And Much More!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

8. Fast & Furious 8 (DVD)

Fast & Furious 8 (DVD)

Nu Dom (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

9. Fast & Furious 7 (DVD)

Fast & Furious 7 (DVD)

Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson zijn samen met de rest van de cast terug in hun meest spectaculaire en emotionele avontuur tot nu toe. Ze worden opgejaagd door een koelbloedige huurmoordenaar met een Black Ops verleden (Jason Statham) die wraak wil nemen voor zijn broer. Hun enige hoop op overleven is om achter het stuur te kruipen en een ingenieus prototype van een opsporingsapparaat in handen te krijgen. Het team staat tegenover hun grootste bedreiging tot nu toe in vreemde verre plaatsen zo als Abu Dhabi en de bekende straten van Los Angeles. Om zichzelf te beschermen, moeten ze weer samenkomen als één team, als familie.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

10. Every Which Way But Loose / Any Which Way You Can

Every Which Way But Loose / Any Which Way You Can

Dit is de DVD van Every Which Way But..

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Inspector Morse - Serie 1 t/m/ 7 (Complete collection)

Inspector Morse - Serie 1 t/m/ 7 (Complete collection)

Inspector Morse is een van de meest geliefde Britse detective series aller tijden. Het geheim van het succes schuilt waarschijnlijk in een combinatie van factoren. Zo is de hoofdpersoon een personage met veel diepgang. De vriendelijke maar vaak ook wat nukkige Morse houdt van opera, poezie en klassieke auto’s (hij rijdt zelf in een jaguar uit 1960). Tijdens zijn grondige onderzoeken schiet hij vaak even een pub in voor een glas van zijn geliefde ale. Dat helpt hem denken, zegt hij. In de verhalen is ook continu sprake van een boeiende wisselwerking tussen Morse en zijn ijverige assistent sergeant Lewis.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. James Bond - The Collection (DVD)

James Bond - The Collection (DVD)

Alle Bond films (exclusief No Time To Die) zijn samengebracht in deze unieke boxset. Je krijgt een haarscherp beeld van elke beeldschone vrouw en geslepen crimineel. Van de legendarische Sean Connery tot de charismatische Daniel Craig is deze boxset een ode aan de meest iconische geheim agent in de filmhistorie. De boxset bevat 24 films en een bonus disc. Inhoud; 1. Dr. No 2. From Russia With Love 3. Goldfinger 4. Thunderball 5. You Only Live Twice 6. On Her Majesty's Secret Service 7. Diamonds Are Forever 8. Live And Let Die 9. The Man With The Golden Gun 10. The Spy Who Loved Me 11. Moonraker 12. For Your Eyes Only 13. Octopussy/ 1983 14. A View To Kill 15. The Living Daylights 16.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

13. Scream 4

Scream 4

Wordt Scream 4 ook één van je favoriete 'scary movies' op dvd? De rust lijkt wedergekeerd in Woodsboro. Politiecommandant Dewey en Gale zijn inmiddels getrouwd en vinden het gezellig dat Sidney er weer is. Sidney gaat ook langs bij haar nichtje Jill en tante. Maar dan duikt er nog een oude bekende op. Eentje die ze al jaren heeft weten te ontlopen: de Ghostface killer! Terwijl zijn mes het ene na de nadere slachtoffer maakt, raakt een nieuwe generatie jongeren gefascineerd door de terugkeer van de iconische killer. Zo verdiept Charlie Walker zich met een klasgenoot in de nieuwe media en technieken die hij gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

14. Death On The Nile (DVD)

Death On The Nile (DVD)

De Egyptische vakantie van de Belgische speurneus Hercule Poirot aan boord van een glamoureuze riviercruise verandert al snel in een angstaanjagende zoektocht naar een moordenaar wanneer de idyllische huwelijksreis van een beeldschoon koppel op tragische wijze wordt afgebroken. De film speelt zich af tegen de achtergrond van een episch landschap van overweldigende woestijngezichten en de majestueuze piramides van Gizeh. Het dramatische verhaal over liefde die verkeerd afloopt bevat een kosmopolitische groep van onberispelijk geklede reizigers en genoeg verdraaide wendingen om het publiek in het ongewisse te laten tot de uiteindelijke, schokkende ontknoping!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

15. Ocean’s Collection (DVD)

Ocean’s Collection (DVD)

Bezit de hele collectie van onze favoriete oplichters! - Ocean's Eight (2018) - Ocean's Eleven (2001) - Ocean's Twelve (2004) - Ocean's Thirteen (2007)

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

16. Once Upon A Time In Hollywood (DVD)

Once Upon A Time In Hollywood (DVD)

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time... in Hollywood visits 1969 Los Angeles, where everything is changing, as TV star Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) and his longtime stunt double Cliff Booth (Brad Pitt) make their way around an industry they hardly recognize anymore. The ninth film from the writer-director features a large ensemble cast and multiple storylines in a tribute to the final moments of Hollywood’s golden age. Dubbed: ‏ : ‎ Hungarian, Czech Subtitles: ‏ : ‎ Hungarian, Czech, Romanian, Arabic, Slovene, English, Portuguese, Icelandic, Polish, Turkish, Croatian, Hebrew, Greek, Serbian, Slovak, Bulgarian

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

17. Devotion (DVD)

Devotion (DVD)

1950, Koreaanse en Koude Oorlog. Twee jonge mannen, Tom Hudner (Glen Powell) en Jesse Brown (Jonathan Majors), worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid van de marine. Tom is marineofficier, Jesse een getalenteerde piloot die als eerste Afro-Amerikaan voor de Amerikaanse marine vliegt. Tijdens de zware militaire opleiding groeit er een hechte vriendschap tussen de twee die op de proef wordt gesteld wanneer één van hen op vijandelijk gebied wordt neergeschoten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Argo (DVD)

Argo (DVD)

Op 4 november 1979, op het hoogtepunt van de Iraanse revolutie, bestormen militanten de Amerikaanse ambassade in Teheran, en gijzelen 52 Amerikanen. Tijdens de chaos slagen zes Amerikanen erin te ontsnappen. Ze duiken onder in het huis van de Canadese ambassadeur. In de wetenschap dat het slechts een kwestie van tijd is, voordat de zes worden ontdekt en gedood, wordt de CIA-agent Tony Mendez ingeschakeld. Mendez is exfiltratie-expert en komt met een plan om de zes te bevrijden. Een plan dat zo riskant en onvoorstelbaar is, dat je het alleen in een film zou verwachten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

19. Red Dragon (2DVD)(Special Edition)

Red Dragon (2DVD)(Special Edition)

Anthony Hopkins keert terug als de kwaadaardige Dr. Hannibal Lecter, in een van zijn beste en meest bloedstollende filmrollen tot nu toe. Wanneer FBI-agent Will Graham (Edward Norton, Fight Club) vervroegd uit dienst wil, wordt hij teruggehaald om achter een seriemoordenaar, bekend onder de naam 'The Tooth Fairy', aan te gaan. Om deze ijskoude, geweldadige moordenaar een halt toe te roepen, is Graham gedwongen de gedachten en hersenspinsels van Dr. Hannibal Lecter toe te laten in zijn hoofd. Wees op alles voorbereid wanneer Graham de strijd aanbindt met de briljante, sinistere Lecter in deze duistere, bloedstollende thriller.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Top Dog - Seizoen 1 (DVD)

Top Dog - Seizoen 1 (DVD)

Thriller naar het gelijknamige boek van bestsellerauteur en advocaat Jens Lapidus. Emily Jansson is een ambitieuze advocate, Najdan 'Teddy' Maksumic een ex-gevangene die na 10 jaar cel zijn leven weer op orde probeert te krijgen. Wanneer de jonge CEO van een succesvol familiebedrijf verdwijnt, zetten ze samen hun tanden in de zaak. Emily hoopt zo hogerop te raken, terwijl Teddy zijn verleden achter zich wil laten. Een ongewoon duo, maar toch konden ze elkaar op geen beter moment treffen, wanneer blijkt dat ze in een gevaarlijke samenzwering zijn beland.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

21. Lethal Weapon 1 - 4 (DVD)

Lethal Weapon 1 - 4 (DVD)

- Lethal weapon 1: Riggs’ eenzame huiselijke leven en het tragische verlies dat hem aanzet tot een roekeloze onverschilligheid voor zijn eigen veiligheid, worden nu scherper inbeeld gebracht. We zien die roekeloosheid in nieuwe scènes die de verschillen tussen de twee agenten onderstrepen. Murtaugh, net 50 geworden, zoekt bevestiging van zijn vaardigheden op de schietbaan. Riggs, die er niet mee zit of hij zijn volgende verjaardag al of niet zal halen, loopt onverstoorbaar in het schootsveld van een sluipschutter op een schoolplein. - Lethal weapon 2: Riggs imponeert het vrouwelijk schoon in een kuuroord voordat hij achter Getz aangaat.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

22. INSIDE MAN (D)

INSIDE MAN (D)

Denzel Washington, Clive Owen en Jodie Foster schitteren in deze ijzersterke misdaadthriller. Een keiharde politieman, een sluwe bankrover en een machtige zakenvrouw ontketenen een levensgevaarlijk kat-en-muis-spel vol verborgen agenda's en explosieve verrassingen. Onverwachte wendingen volgen elkaar op en ontaarden in een zinderende climax...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. The Godfather Collection

The Godfather Collection

Geen toevoeging

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Lethal Weapon Collection

Lethal Weapon Collection

Let op: discs zijn aan 2 kanten afspeelbaar! Voor het vervolg dien je de dvd om te draaien. Inhoud: Lethal Weapon Met meer dan zeven minuten nog niet eerder uitgebrachte scènes, is de director's cut van Lethal Weapon een geschenk voor de fans. Riggs' eenzame huiselijke leven en het tragische verlies dat hem aanzet tot een roekeloze onverschilligheid voor zijn eigen veiligheid, worden nu scherper in beeld gebracht. We zien die roekeloosheid in nieuwe scènes die de verschillen tussen de twee agenten onderstrepen. Lethal Weapon 2 We begrijpen het - en meer.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Millennium Trilogie (DVD)

Millennium Trilogie (DVD)

De extended versions van de trilogie die de wereld veroverde nu compleet in één box. Miljoenen mensen hebben de jonge, gecompliceerde hacker Lisbeth Salander en de eigenwijze journalist Mikael Blomkvist al in hun hart gesloten. Laat je meesleuren door één van de meest uitzonderlijke en bejubelde duo’s uit de filmgeschiedenis! Mikael is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Lisbeth is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >