De populairste misdaadfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een spannende misdaadfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste misdaadfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 10-06-2024

1. To Catch A Killer (DVD)

To Catch A Killer (DVD)

De jonge, getalenteerde politieagente Eleanor (Shailene Woodley) worstelt met demonen uit haar verleden die haar het leven zwaar maken. Wanneer ze door FBI inspecteur Lammark (Ben Mendelsohn) wordt betrokken bij het onderzoek naar een reeks massamoorden begint een bloedstollende jacht op de ongrijpbare moordenaar. De onervaren Eleanor verliest zich al snel volledig in de zaak en zal haar eigen verleden moeten gebruiken om de motieven van de genadeloze moordenaar te begrijpen, én om hem te kunnen stoppen…

€ 15,19

Bekijken >

2. The Heat

The Heat

Sandra Bullock en Melissa McCarthy vormen samen The Heat: een rampzalig team dat elkaar absoluut niet kan uitstaan. Keurige FBI-agente Sarah Ashburn wordt gedwongen samen te werken met detective Shannon Mullins, een brutale vrouw met echte "ballen'. Echter als het politiewerk gevaarlijker wordt ontstaat er een bizarre maar hechte vriendschap, tussen de twee. Geregisseerd door Paul Feig, de man achter Bridesmaids.

€ 12,99

Bekijken >

3. In The Heat Of The Night

In The Heat Of The Night

In The Heat Of The Night is een DVD.

€ 15,99

Bekijken >

4. No Time To Die (DVD)

No Time To Die (DVD)

Daniel Craig keert nog eenmaal terug als James Bond met OSCAR-winnaar Rami Malek in No Time To Die.Bond heeft zijn leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie. Special Features: - Anatomy of a Scene: Matera - Keeping It Real: The Action of No Time To Die - A Global Journey - Designing Bond

€ 14,49

Bekijken >

5. The Equalizer 3 (DVD)

The Equalizer 3 (DVD)

Ex-moordenaar Robert McCall (Denzel Washington) zoekt verlossing door voor eigen rechter te spelen. Onverwacht voelt hij zich thuis in Zuid-Italië en ontdekt dat zijn nieuwe vrienden onder controle van de plaatselijke maffiabazen staan. Als de gebeurtenissen dodelijk worden, weet McCall wat hij moet doen: zijn vrienden beschermen door het tegen de maffia op te nemen.

€ 9,89

Bekijken >

6. Basic Instinct - Remastered (DVD) (Remastered)

Basic Instinct - Remastered (DVD) (Remastered)

Een rechercheur met een drugsprobleem, een hyperintelligente femme fatale, expliciete seksscènes en als decor Los Angeles: Basic Instinct was de spraakmakendste van alle neo-noir thrillers uit de jaren negentig. Met Michael Douglas, Sharon Stone en een ijspriem. 4K-restauratie.--Nick Curran (Michael Douglas) onderzoekt de bloedige moord op een popster in LA. Hoofdverdachte is de vriendin van de zanger, Catherine Tramell, mystery thriller-schrijfster.Tramell lijkt nauwelijks aangedaan door de dood van haar minnaar, curieus is wel de manier waarop de moord is uitgevoerd – een ijspriem was het steekwapen -, precies zoals beschreven staat in Trammels laatste boek.

€ 7,99

Bekijken >

7. A Haunting In Venice (DVD)

A Haunting In Venice (DVD)

'A Haunting in Venice' speelt zich af in het griezelige Venetië van na de Tweede Wereldoorlog op All Hallows' Eve. 'A Haunting in Venice' is een angstaanjagend mysterie met de terugkeer van de gevierde speurneus Hercule Poirot. Nu hij met pensioen is en in zelfopgelegde ballingschap leeft in de meest glamoureuze stad ter wereld, woont Poirot met tegenzin een seance bij in een vervallen, behekst palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, komt de detective terecht in een sinistere wereld vol schaduwen en geheimen.

€ 21,99

Bekijken >

8. Retribution (DVD)

Retribution (DVD)

De Amerikaanse zakenman Matt Turner (Liam Neeson) woont samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn. Als hij niet doet wat hem wordt opgedragen, zal de bom die onder de stoel in zijn auto verstopt zit afgaan... In een race tegen de klok probeert Matt het mysterie op te lossen en zijn gezin te redden.

€ 18,18

Bekijken >

9. The Godfather Trilogy (DVD)

The Godfather Trilogy (DVD)

Regisseur Coppola geeft een angstaanjagend beeld van de opkomst en dreigende ondergang van de familie Corleone binnen de machtsverhoudingen van de georganiseerde misdaad in de V.S. The Godfather DVD Collection is een special edition box, bestaande uit 5 discs met 3 films en héél veel extra's.

€ 15,99

Bekijken >

10. Hawaii Five-0: The Complete Series (DVD)

Hawaii Five-0: The Complete Series (DVD)

Hawaii Five-0: The Complete Series ( UK Import) /Movies /DVD/Complete Edition

€ 108,99

Bekijken >

11. Fast & Furious 9 (DVD)

Fast & Furious 9 (DVD)

Fast & Furious 9 is het negende hoofdstuk uit de Fast & Furious saga. Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen.Justin Lin keert terug als regisseur en levert zijn opgevoerde versie van deze film af. Bereid je in de Director's Cut voor op extra lange actiesc�nes en meer spektakel die niet in de bioscoop te zien waren!

€ 14,49

Bekijken >

12. No Time To Die (DVD)

No Time To Die (DVD)

Daniel Craig keert nog eenmaal terug als James Bond met OSCAR-winnaar Rami Malek in No Time To Die.Bond heeft zijn leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie. Special Features: - Anatomy of a Scene: Matera - Keeping It Real: The Action of No Time To Die - A Global Journey - Designing Bond

€ 17,99

Bekijken >

13. Jussi Adler Olssen - Collection Box (DVD)

Jussi Adler Olssen - Collection Box (DVD)

4 films uit de Jussi Adler Olsen collectie, gebaseerd op de succesvolle boekenreeks. De films zijn beklemmend en los te kijken. De films zijn inclusief de nieuwste film Dossier 64: Purity of Vengeance. - De vrouw in de kooi: Detective Carl Mørck, een notoire brompot, is chagrijniger dan ooit. Na een compleet misgelopen interventie, wordt hij verbannen naar een saai nieuw departement, weggemoffeld in de catacomben van het politiebureau. Departement ‘Q’ is opgericht met als enig doel oude, vastgelopen dossiers te klasseren. Dat is echter buiten de koppige Mørck gerekend. Veldwerk is het enige dat hem voldoening geeft.

€ 15,29

Bekijken >

14. Fast & Furious - Hobbs & Shaw (DVD)

Fast & Furious - Hobbs & Shaw (DVD)

Dwayne Johnson en Jason Statham kruipen opnieuw in hun onvergetelijke rollen als Hobbs en Shaw in deze keiharde actiefilm uit de blockbuster Fast & Furious franchise! Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs (Johnson) en wetteloze outcast Deckard Shaw (Statham) elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton (Idris Elba) een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen!

€ 13,29

Bekijken >

15. Fast 1-10 (DVD)

Fast 1-10 (DVD)

Alle 10 films boordevol actie! Box bevat: - The Fast and the Furious - 2 Fast 2 Furious - The Fasr and the Furious: Tokyo Drift - Fast & Furious - Fast Five - Fast & Furious 6 - Furious 7 - The Fate of the Furious - F9: The Fast Saga - Fast X

€ 67,99

Bekijken >

16. Penoza - The Final Chapter (DVD) (NL-Only)

Penoza - The Final Chapter (DVD) (NL-Only)

Deze titel is alleen beschikbaar in Nederland. Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen.

€ 9,99

Bekijken >

17. Corleone

Corleone

Corleone vertelt het waargebeurde verhaal van maffiabaas Salvatore "Totò" Riina, die bij zijn vijanden bekend stond als "het Beest" en die verdacht wordt van honderden moorden. Deze meeslepende miniserie volgt Totò Riina vanaf zijn jeugd in het Siciliaanse stadje Corleone, waar hij als tiener een misdaadbende vormt met zijn vrienden. We volgen zijn lange en bloedige loopbaan in de maffia, tot en met de gewelddadige oorlog die hij in de jaren tachtig en negentig voert tegen zowel rivaliserende maffiabendes als tegen politie en justitie.

€ 97,50

Bekijken >

18. Invitation To A Murder (DVD)

Invitation To A Murder (DVD)

Zuid-Engeland, 1934. Miranda Green, een 28-jarige bloemiste uit Londen, wordt samen met vijf mysterieuze vreemdelingen uitgenodigd om het afgelegen landhuis van miljardair Lew Findley te bezoeken. Niet alleen blijft hun gastheer bij hun aankomst afwezig, ook wordt één van de gasten in koelen bloede vermoord. Miranda besluit op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en ondervraagt getuigen om de moordenaar te vinden, voordat zij het volgende slachtoffer wordt.

€ 12,99

Bekijken >

19. James Bond - The Collection (DVD)

James Bond - The Collection (DVD)

Alle Bond films (exclusief No Time To Die) zijn samengebracht in deze unieke boxset. Je krijgt een haarscherp beeld van elke beeldschone vrouw en geslepen crimineel. Van de legendarische Sean Connery tot de charismatische Daniel Craig is deze boxset een ode aan de meest iconische geheim agent in de filmhistorie. De boxset bevat 24 films. Inhoud; 1. Dr. No 2. From Russia With Love 3. Goldfinger 4. Thunderball 5. You Only Live Twice 6. On Her Majesty's Secret Service 7. Diamonds Are Forever 8. Live And Let Die 9. The Man With The Golden Gun 10. The Spy Who Loved Me 11. Moonraker 12. For Your Eyes Only 13. Octopussy/ 1983 14. A View To Kill 15. The Living Daylights 16. License To Kill 17.

€ 91,99

Bekijken >

20. Once Upon A Time In Hollywood

Once Upon A Time In Hollywood

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time... in Hollywood visits 1969 Los Angeles, where everything is changing, as TV star Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) and his longtime stunt double Cliff Booth (Brad Pitt) make their way around an industry they hardly recognize anymore. The ninth film from the writer-director features a large ensemble cast and multiple storylines in a tribute to the final moments of Hollywood’s golden age. Dubbed: ‏ : ‎ Hungarian, Czech Subtitles: ‏ : ‎ Hungarian, Czech, Romanian, Arabic, Slovene, English, Portuguese, Icelandic, Polish, Turkish, Croatian, Hebrew, Greek, Serbian, Slovak, Bulgarian

€ 8,90

Bekijken >

21. Every Which Way But Loose / Any Which Way You Can

Every Which Way But Loose / Any Which Way You Can

Dit is de DVD van Every Which Way But..

€ 9,99

Bekijken >

22. Death On The Nile (DVD)

Death On The Nile (DVD)

De Egyptische vakantie van de Belgische speurneus Hercule Poirot aan boord van een glamoureuze riviercruise verandert al snel in een angstaanjagende zoektocht naar een moordenaar wanneer de idyllische huwelijksreis van een beeldschoon koppel op tragische wijze wordt afgebroken. De film speelt zich af tegen de achtergrond van een episch landschap van overweldigende woestijngezichten en de majestueuze piramides van Gizeh. Het dramatische verhaal over liefde die verkeerd afloopt bevat een kosmopolitische groep van onberispelijk geklede reizigers en genoeg verdraaide wendingen om het publiek in het ongewisse te laten tot de uiteindelijke, schokkende ontknoping!

€ 12,99

Bekijken >

23. Ocean’s Eight (DVD)

Ocean’s Eight (DVD)

Vijf jaar, acht maanden en twaalf dagen. Zo lang heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) zitten broeden op de grootste overval uit haar carrière. Om haar plan te laten slagen, moet ze samenwerken met de allerbeste criminelen, onder wie haar voormalige partner in crime Lou (Cate Blanchett), en een team van specialisten. Hun doel: 150 miljoen dollar aan diamanten, die zullen schitteren om de hals van een wereldberoemde actrice (Anne Hathaway) tijdens hét event van het jaar, het Met Gala. Het plan is uitgewerkt tot in de kleinste details, maar de dames mogen geen enkele steek laten vallen – en dat terwijl de hele wereld toekijkt.

€ 13,88

Bekijken >

24. Marco Effect (DVD)

Marco Effect (DVD)

Wanneer Marco, een 14-jarige zigeunerjongen zonder papieren, aan de Deense grens wordt betrapt met het paspoort van een vermist persoon op zak, opent rechercheur Carl Mørck van afdeling Q zonder het goed te beseffen de doos van Pandora in wat een eenvoudige zaak had moeten zijn. Maar het wordt een zaak dat zich uitstrekt van Denemarken tot Afrika, van verduisteraars tot kindsoldaten, van schijnbaar kleine misdaadbendes tot de meest duistere doofpotaffaires.Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jussi Adler-Olsen, dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur.

€ 9,99

Bekijken >

25. The Godfather Collection

The Godfather Collection

Als nieuw!!! Verpakt in een box met 4 DVD's.

€ 35,00

Bekijken >