De populairste misdaadfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een spannende misdaadfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste misdaadfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 06-10-2022 18:36

1. James Bond: No Time To Die (DVD)

James Bond: No Time To Die (DVD)

James Bond, gespeeld door Daniel Craig, is terug op een nieuwe missie als zijn vriend Felix Leiter hem nodig heeft om een gekidnapte wetenschapper te redden. Daar doen ze de ontdekking tot een mysterieus experiment wat de mensheid in gevaar brengt. Tot grote schrik speelt Madeleine Swann, de vriendin van James, een eigenaardige rol in het verhaal. Kan hij de wereld wederom weer redden?

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 9,99
bookspot.nl: € 9,99
proxis.com: € 22,32

2. Flikken Maastricht - Seizoen 16 (DVD)

Flikken Maastricht - Seizoen 16 (DVD)

In seizoen 16 krijgen Wolfs en Eva naast een nieuwe teamchef te maken met een buitengewoon slimme tegenstander die uit is op persoonlijke wraak op Wolfs en Eva. Hoe verder ze in het nauw worden gedreven, des te minder mensen geloven dat het leven van hen op het spel staat. En dit leidt tot een bloedstollend einde van het seizoen. Marion en Romeo hebben dit seizoen te maken met een echtpaar in vechtscheiding. Wat ze ook proberen, het is olie op het vuur.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 29,99
bookspot.nl: € 30,99
proxis.com: € 28,07
bookspot.nl: € 30,99

3. Fast & Furious: F9 (DVD)

Fast & Furious: F9 (DVD)

Fast & Furious 9 is het negende hoofdstuk uit de Fast & Furious saga. Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 12,99
proxis.com: € 9,71

4. Memory (DVD)

Memory (DVD)

Wanneer huurmoordenaar Alex (Liam Neeson) een opdracht weigert, draaien de rollen om en wordt hij zelf het doelwit. In een spannende race tegen de klok probeert hij zijn belagers op te sporen, voordat zij of FBI-agent Vincent Serra (Guy Pearce) hem vinden. Intussen laat zijn geheugen hem steeds meer in de steek, waardoor hij niet meer kan vertrouwen op zijn eigen acties. Memory’ is de internationale remake van Belgisch regisseur Erik Van Looy’s succesvolle boekverfilming ‘De Zaak Alzheimer’. De regie is in handen van Martin Campbell (‘Casino Royale’) en de hoofdrollen worden gespeeld door Liam Neeson, Guy Pearce en Monica Bellucci.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 12,99
bookspot.nl: € 12,99
proxis.com: € 11,99

5. Fast & Furious 1 - 9

Fast & Furious 1 - 9

Volg de Fast & Furious familie over de hele wereld terwijl zij op hoge snelheid het opnemen tegen internationale huurmoordenaars en wereldbedreigende complotten. Deze kolossale verzameling van 9 films zit boordevol adrenaline opwekkende actie Special Features • Deleted Scenes • Behind-the-Scenes Featurettes • Feature Commentaries • And Much More!

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 60,99
bookspot.nl: € 62,99
bookspot.nl: € 62,99
proxis.com: € 57,50

6. The James Bond Collection 1-24 (DVD)

The James Bond Collection 1-24 (DVD)

Boxset: Bond-films zijn verzameld in deze unieke boxset - de prachtige dames, kwaadaardige schurken, sterren van Sean Connery tot Daniel Craig en nu inclusief de nieuwste Bond film, Spectre. Beleef Bond met dit passende eerbetoon aan de meest iconische geheim agent in de filmgeschiedenis. De Boxsets bevat: Dr.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 89,99
bookspot.nl: € 89,99
proxis.com: € 98,00
bookspot.nl: € 89,99

7. Death On The Nile (DVD)

Death On The Nile (DVD)

De Egyptische vakantie van de Belgische speurneus Hercule Poirot aan boord van een glamoureuze riviercruise verandert al snel in een angstaanjagende zoektocht naar een moordenaar wanneer de idyllische huwelijksreis van een beeldschoon koppel op tragische wijze wordt afgebroken. De film speelt zich af tegen de achtergrond van een episch landschap van overweldigende woestijngezichten en de majestueuze piramides van Gizeh. Het dramatische verhaal over liefde die verkeerd afloopt bevat een kosmopolitische groep van onberispelijk geklede reizigers en genoeg verdraaide wendingen om het publiek in het ongewisse te laten tot de uiteindelijke, schokkende ontknoping!

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 14,49
bookspot.nl: € 9,99
bookspot.nl: € 9,99
proxis.com: € 8,79

8. Knives Out

Knives Out

De befaamde misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) wordt dood aangetroffen in zijn landhuis, net na z’n 85ste verjaardag. Uit het niets duikt de charmante en scherpe privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) op om de zaak te onderzoeken. Hij krijgt af te rekenen met met een bende hebberige familieleden, die elkaar zonder aarzelen verdacht maken, en enkele loyale bedienden die stijf de lippen op elkaar houden. Blanc baant zich een weg door een kluwen van valse sporen, zelfzuchtige leugens en verborgen motieven, vastberaden om de waarheid te achterhalen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 9,99
bookspot.nl: € 11,99
bookspot.nl: € 11,99
proxis.com: € 11,99

9. Godfather Trilogy (DVD)

Godfather Trilogy (DVD)

Regisseur Coppola geeft een angstaanjagend beeld van de opkomst en dreigende ondergang van de familie Corleone binnen de machtsverhoudingen van de georganiseerde misdaad in de V.S. The Godfather DVD Collection is een luxe DVD box, bestaande uit 5 discs met 3 films en héél veel extra's.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 19,99
bookspot.nl: € 17,99
bookspot.nl: € 17,99
proxis.com: € 19,99

10. Miss Marple - Complete Collection

Miss Marple - Complete Collection

Deze unieke dvd-verzamelbox bevat alle verfilmingen die de BBC ooit maakte van de avonturen van het beroemdste Britse oude dametje aller tijden. In 12 lekker lange en sfeervolle films lost Miss Marple - een creatie van de legendarische detectiveschrijfster Agatha Christie - op haar eigen manier de meest ingewikkelde moordzaken op. Ze maakt daarbij gebruik van haar scherpe speurzin en de mensenkennis die ze in de loop der jaren heeft opgedaan. Dus duistere dienstmeisjes, dames met een dubbelleven en geheimzinnige gifmengers zijn gewaarschuwd: Miss Marple (hier gespeeld door de ongeëvenaarde Joan Hickson) laat zich door niemand voor de gek houden! Afleveringen: 4.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 25,90

11. Scream 4

Scream 4

Wordt Scream 4 ook één van je favoriete 'scary movies' op dvd? De rust lijkt wedergekeerd in Woodsboro. Politiecommandant Dewey en Gale zijn inmiddels getrouwd en vinden het gezellig dat Sidney er weer is. Sidney gaat ook langs bij haar nichtje Jill en tante. Maar dan duikt er nog een oude bekende op. Eentje die ze al jaren heeft weten te ontlopen: de Ghostface killer! Terwijl zijn mes het ene na de nadere slachtoffer maakt, raakt een nieuwe generatie jongeren gefascineerd door de terugkeer van de iconische killer. Zo verdiept Charlie Walker zich met een klasgenoot in de nieuwe media en technieken die hij gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 8,99
bookspot.nl: € 7,99
proxis.com: € 6,83
bookspot.nl: € 7,99

12. Last Seen Alive (DVD)

Last Seen Alive  (DVD)

Wanneer Will (Gerard Butler) zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa (Jamie Alexander) naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen…

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 12,99
bookspot.nl: € 12,99
proxis.com: € 12,31

13. Penoza: The Final Chapter

Penoza: The Final Chapter

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden...

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 6,99
bookspot.nl: € 8,99
bookspot.nl: € 8,99
proxis.com: € 8,79

14. Nobody (DVD)

Nobody (DVD)

Hutch is een nobody. Als vader en echtgenoot wordt hij onderschat en als vanzelfsprekend beschouwd . Hij incasseert de tegenslagen des levens onder zich te verzetten . Maar wanneer inbrekers met het favoriete armbandje van zijn dochtertje aan de haal gaan , ontwaakt er een woede in Hutch die hij lang had onderdrukt . Wat gebeurt er wanneer een nobody eindelijk wat terugdoet ? Hutch ontpopt zich van een brave burger tot een meedogenloze wraakengel in deze even hectische als hilarische rollercoaster van een film.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 9,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71
bookspot.nl: € 10,99

15. Pink Panther Movie Collectie

Pink Panther Movie Collectie

Maar liefst 5 films met in de hoofdrol de grootste idioot aller tijden, Peter Sellers in de legendarische rol van inspecteur Clouseau.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 32,99
bookspot.nl: € 35,99
bookspot.nl: € 35,99
proxis.com: € 32,39

16. Marksman (DVD)

Marksman (DVD)

Op de streng bewaakte grens tussen de US en Mexico gaat Jim Hanson (Liam Neeson) door een moeilijke periode. Zijn geliefde vrouw is enkele maanden eerder overleden en de bank staat op het punt om zijn ranch in beslag te nemen. Wanneer hij op een dag betrokken raakt bij een bloederige schietpartij kan hij niet anders dan de jonge illegaal Miguel onder zijn hoede te nemen. Achterna gezeten door brutale huurmoordenaars en corrupte agenten doet Jim alles om de jongen in veiligheid te brengen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 12,99
bookspot.nl: € 12,99
proxis.com: € 11,99

17. Sherlock Holmes 1 & 2

Sherlock Holmes 1 & 2

Sherlock Holmes (1) Het spel kan beginnen. Robert Downey Jr. en Jude Law geven de rollen van Sherlock Holmes en Dr. Watson een gedenkwaardig nieuw gezicht in een scherpe remake met de beroemde speurneus als brutale held, maar ook als ongeëvenaard intellectueel. Regisseur Guy Ritchie voert de spanning op door de wereld opnieuw kennis te laten maken met deze meester-detective. Hier is de nieuwe Sherlock Holmes! Sherlock Holmes 2: A Game Of Shadows Robert Downey Jr. kruipt opnieuw in de huid van 's werelds populairste detective en Jude Law is terug als zijn vriend en collega dr. Watson in Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Tot nu toe is Holmes altijd iedereen te slim af….

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 11,99
proxis.com: € 9,71
bookspot.nl: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99

18. American Psycho

American Psycho

Patrick Bateman is het prototype snelle Wall Street jongen die het helemaal heeft gemaakt. Zijn uiterlijk is tot in het extreme geperfectioneerd. Hij maakt zich dan ook drukker om zijn visitekaartjes dan om de mensen die hij regelmatig en meestal zonder reden afslacht. Moorden doet hij bij voorkeur thuis, ondertussen zijn favoriete popmuziek draaiend en daar glimlachend over filosoferend. Patrick Bateman is een monster, maar zit daar zelf niet mee. De samenleving ogenschijnlijk ook niet, want met de politie krijgt hij geen moment te maken. Wel met een nieuwsgierige detective...

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 7,99
bookspot.nl: € 7,99
bookspot.nl: € 7,99
proxis.com: € 6,83

19. The Bezonians (DVD)

The Bezonians (DVD)

In "Bezonians", een club in Noord-Londen, beraamt een groep tuig plannen om rijk te worden en de eentonigheid van hun sombere en financieel machteloze leven te doorbreken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 11,19

20. An Inspector Calls

An Inspector Calls

Dit is een stijlvolle, indringende en verrassend relevante nieuwe bewerking van het tijdloze meesterwerk van JB Priestley. An Inspector Calls is naast een intrigerend moordmysterie een bijtende kritiek op de hypocriete Britse klassenmaatschappij. Het aangrijpende en uiteindelijk ook tragische verhaal speelt zich af tijdens een nacht in 1912, toen de opkomst van een bloeiend industrieel tijdperk gepaard ging met een schrijnende sociale ongelijkheid. Het welgestelde gezin Birling krijgt onverwacht bezoek van inspecteur Goole. Hij onderzoekt de zelfmoord van een jong meisje dat eerder in de fabriek van de Birlings heeft gewerkt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99

21. Dangerous Minds

Dangerous Minds

Na 10 jaar in dienst van de marine te zijn geweest, wordt LouAnne Johnson (Michelle Pfeiffer) lerares op een middelbare school in een achterbuurt in California. Een grote uitdaging, want haar talrijke voorgangers verlieten gillend het gebouw! Haar leerlingen zijn allesbehalve gemotiveerd en maken een grote bende in de klas. Het tuig probeert haar aan alle kanten te treiteren en te irriteren. Ondanks dat doet LouAnne er alles aan, om op creatieve wijze hun aandacht te krijgen en hen te boeien.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 15,25

22. The Fugitive

The Fugitive

Een zeer spannende thriller met in de hoofdrol o.a. Harisson Ford. De spannning wordt voor de kijker behoorlijk opgevoerd . De climax van het verhaal, is tegelijkertijd ook een opluchting voor de kijker, dat het allemaal achter de rug is. Het verhaal start als volgt, Dr. Kimble, een gerespecteerd chirurg, is beschuldigd van de moord op zijn vrouw. Het bewijsmateriaal blijkt belastend te zijn. Hij wordt ter dood veroordeeld. Dr. Kimble, een gerespecteerd chirurg, is beschuldigd van de moord op zijn vrouw. Het bewijsmateriaal blijkt belastend te zijn. Hij wordt ter dood veroordeeld. Kimble slaagt erin te ontsnappen en heeft slechts één doel voor ogen: de moordenaar van zijn vrouw te vinden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,49
bookspot.nl: € 8,99
proxis.com: € 7,28
bookspot.nl: € 8,99

23. Inspector Morse - Serie 1 t/m/ 7 (Complete collection)

Inspector Morse - Serie 1 t/m/ 7 (Complete collection)

Inspector Morse is een van de meest geliefde Britse detective series aller tijden. Het geheim van het succes schuilt waarschijnlijk in een combinatie van factoren. Zo is de hoofdpersoon een personage met veel diepgang. De vriendelijke maar vaak ook wat nukkige Morse houdt van opera, poezie en klassieke auto’s (hij rijdt zelf in een jaguar uit 1960). Tijdens zijn grondige onderzoeken schiet hij vaak even een pub in voor een glas van zijn geliefde ale. Dat helpt hem denken, zegt hij. In de verhalen is ook continu sprake van een boeiende wisselwerking tussen Morse en zijn ijverige assistent sergeant Lewis.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 64,99

24. De Dominee

De Dominee

In de wereld van de drugshandel, waar het uitsluitend en alleen om geld draait, is trouw en vriendschap het hoogste goed. Juist dat wordt de ondergang van Klaas.... Amsterdam, begin jaren 70, dikke hasjwalmen stijgen op uit het 'Magies Sentrum' en alles wat de vaders zeiden, lijkt gelogenstraft te worden, alles wat ooit verboden was lijkt niet alleen leuk maar ook zinvol te zijn. Massaal storten jongeren zich in deze nieuwe wereld en velen geven zich er zonder voorbehoud aan over. Klaas, zoon van een zeer geslaagd zakenman, 19 jaar oud, lang, slank, zeer intelligent en aantrekkelijk, ziet andere mogelijkheden. Hij besluit zich geheel en al te wijden aan de criminele hasjhandel.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 9,75

25. Jussi Adler Olsen Film Collectie

Jussi Adler Olsen Film Collectie

Vier films uit de Jussi Adler Olsen reeks. Inclusief langverwachte vierde deel uit de Serie Q-reeks van succesauteur Jussi Adler-Olsen! Na De vrouw in de kooi, De fazantenmoordenaars en De noodkreet in de fles en The Purity of Vengeance – Dossier 64.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 17,99
bookspot.nl: € 23,99
bookspot.nl: € 23,99
proxis.com: € 23,19