De populairste komediefilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een leuke komediefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de leukste komediefilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 22-05-2024

1. Speelfilm - Short Circuit

Speelfilm - Short Circuit

Als een experimentele robot geraakt wordt door de bliksem, begint hij een bewustzijn te ontwikkelen. Uit angst om geherprogrammeerd te worden, ontsnapt hij uit de fabriek.

€ 7,91

Bekijken >

2. Barbie The Movie (DVD)

Barbie The Movie (DVD)

Leven in Barbie Land is een perfect wezen zijn op een perfecte plek. Tenzij je een existentiële crisis hebt. Of je bent een Ken. Nadat Barbie uit Barbie Land is gezet omdat ze er niet zo perfect uitzag, vertrekt ze naar de mensenwereld om het ware geluk te vinden.

€ 11,99

Bekijken >

3. The Gold Rush

The Gold Rush

The tramp (Chaplin) besluit naar Alaska te reizen in de hoop daar goud te vinden. Samen met crimineel Black Larson en de vriendelijke Big Jim McKay belandt hij in een zware sneeuwstorm. Als alles verkeerd dreigt te gaan besluit hij naar de stad te gaan. Hier komt hij de mooie Georgia tegen, wordt verliefd en doet er alles aan om haar voor zich te winnen.

€ 14,99

Bekijken >

4. Verliefd Op Bali (DVD)

Verliefd Op Bali (DVD)

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland... een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

€ 14,99

Bekijken >

5. Neem Me Mee (DVD)

Neem Me Mee (DVD)

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfortzone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

€ 14,99

Bekijken >

6. SCHATJES (D)

SCHATJES (D)

Het gezin Gisberts leeft al tijden met elkaar in grote onmin. De vader John is van beroep een niet geheel geslaagde helikopterpiloot die het niet kan laten het wel en wee van zijn vier hinderlijke kinderen vanuit de lucht te observeren. Zijn vrouw Danny ontvlucht veelal het huiselijke leven om dat in te ruilen voor de tennisbaan, waar zij menig balletje wisselt met de jonge tennisleraar Dennis. Als het gezin bij elkaar is, zijn de wederzijdse persterijen niet van de lucht, waarbij de kinderen voor de ouders niet onderdoen. Met: Akkemay, Frank Schaafsma, Peter Faber, Geert de Jong, Rijk de Gooyer, Pepijn & Olivier Somer, Erik Koningsberger en vele anderen. Geluid: Dolby Digital 5.

€ 89,90

Bekijken >

7. The Fall Guy (DVD)

The Fall Guy (DVD)

The Fall Guy is een Amerikaanse komische actiefilm uit 2024, geregisseerd door David Leitch naar een scenario van Drew Pearce en gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren 1980. De hoofdrollen worden vertolkt door Ryan Gosling en Emily Blunt.

€ 24,99

Bekijken >

8. Role Play (DVD) (BE-Only)

Role Play (DVD) (BE-Only)

Deze titel is alleen beschikbaar in België. Emma heeft een fijn leven met haar geweldige man en hun twee kinderen in de buitenwijken van New Jersey. Echter heeft ze ook een geheim leven als huurmoordenares. David komt hierachter als het echtpaar besluit hun huwelijksjubileum op te fleuren met een rollenspel. As Emma in de problemen komt door haar geschiedenis, tracht David haar uit de brand te helpen.

€ 12,99

Bekijken >

9. Lisa Frankenstein (DVD)

Lisa Frankenstein (DVD)

Een ‘coming of RAGE’-liefdesgeschiedenis van de geprezen schrijver Diablo Cody (Jennifer’s Body) over een onbegrepen tiener die toevallig verliefd wordt op een aantrekkelijk lijk. Nadat een reeks vreselijke maar humoristische omstandigheden hem uit de dood doen opstaan, gaan de twee op moordtocht om liefde, geluk...en een paar missende lichaamsdelen te vinden.

€ 20,99

Bekijken >

10. Cocorico (DVD)

Cocorico (DVD)

Het aristocratische echtpaar Bouvier-Sauvage en het gezin Martin, van meer bescheiden komaf, ontmoeten elkaar voor het eerst wanneer hun kinderen aankondigen dat ze verloofd zijn. Om de gelegenheid te vieren, doet het koppel alle ouders een DNA-test cadeau. Maar de resultaten zijn niet wat ze verwacht hadden… opschudding alom!

€ 15,99

Bekijken >

11. Anyone But You (DVD)

Anyone But You (DVD)

Releasedatum NL: 18-03-24 Releasedatum BE: 22-04-24 Zo op het eerste oog lijken Beau en Ben de perfecte match. Na een geslaagde eerste date is de aantrekkingskracht tussen beiden door een bepaalde gebeurtenis echter danig bekoeld.. Dat verandert wanneer hun paden weer kruisen op een bruiloft in het buitenland en ze zich voordoen als een koppel.

€ 16,59

Bekijken >

12. New Kids - Seizoen 1 & 2 (DVD)

New Kids - Seizoen 1 & 2 (DVD)

Het prille begin van het legendarische New Kids Seizoen! Op deze special edition dvd staan de eerste twee seizoenen die geen enkele TV zender durfde uit te zenden, maar het internet deed opblazen. De oorsprong van ‘Broodje Bakpao’ en ‘Verrekte Mongol’ uit de tijd dat de New Kids nog met z’n 6en waren, en nog verschillende karakters speelden. Huub Smit, Tim Haars, Wesley van Gaalen, Peter Vernhout, Flip van der Kuil en Steffen Haars op hun rauwst!

€ 17,99

Bekijken >

13. Beetlejuice (DVD)

Beetlejuice (DVD)

"Wat moet een stel yuppiespoken aanvangen wanneer hun ""aparte"" optrekje in New England onder de voet gelopen wordt door trendy New Yorkers? Ze huren een freelance ""bio-exorcist"" in om de indringers af te schrikken! En iedereen krijgt veel meer dan hij, zij of het hadden durven hopen! Regisseur Tim Burton (Batman, Mars Attacks!) steekt van wal met Michael Keaton (Night Shift, Batman). Het resultaat? ""Keaton�s Beetlejuice is een van de grootste, boosaardigste wolven die ooit in een spookfilm mocht rondwaren, een regelrechte poltergast"" (The Village Voice).

€ 14,50

Bekijken >

14. Youp van 't Hek - Oeuvre (10DVD)

Youp van 't Hek - Oeuvre (10DVD)

20 jaar, 15 voorstellingen, 10 DVD's ! Meer dan twee miljoen theaterbezoekers, die nachten in de rij lagen om een kaartje te bemachtigen. Youp van 't Hek is ongetwijfeld Neerlands populairste cabaretier van de jaren negentig. Deze doos met 10 DVD's bevat al zijn theatershows, ouderjaarsconferences plus vele extra's. Een ware must voor al zijn fans! 1. 1983 - 1984 - 1985 - 1988 2. 1989 - 1992 - 1994 - 1996 3. 1995 - 1997 - 1998 - 1999 4. 2001 - 2002 5.

€ 149,95

Bekijken >

15. Ghostbusters 1-2

Ghostbusters 1-2

Ghostbusters 1 + 2 is een DVD.

€ 11,26

Bekijken >

16. De Bellinga's - Vakantie Op Stelten (DVD)

De Bellinga's - Vakantie Op Stelten (DVD)

Het is vakantie en de hele familie Bellinga heeft de koffers gepakt voor een luxe droomreis naar Frankrijk. Ze hebben er megaveel zin in, maar weten nog niet dat papa Daniël per ongeluk het vakantiegeld is kwijtgeraakt. Terwijl Daniël probeert om de reis te vertragen, heeft Buurvrouw Bets een plannetje bedacht om het verloren geld snel terug te verdienen. Als dat op tijd lukt, kan de vakantie toch nog doorgaan! Ondertussen komen Luan en Lucilla er dankzij een heel speciaal koffertje en de Bellinga Vakantie Bucketlist achter dat je eigenlijk helemaal geen luxe nodig hebt voor een superleuke zomervakantie.

€ 9,99

Bekijken >

17. Oeuvre Youp van 't Hek - volume 3 (2DVD)

Oeuvre Youp van 't Hek - volume 3 (2DVD)

'Scherven': Youp van 't Hek verzet zich tegen het verdwijnen van de goede smaak. 'Oudejaarsconference 1995': Youp van 't Hek houdt zich bezig met de keuze tussen sterven en liegen. 'De Waker, de Slaper en de Dromer': Youp van 't Hek neemt afscheid van studentenhuis 'De Ouwe Schuit', waar hij 25 jaar als parttime-student heeft gewoond. Voor De Waker, De Slaper is hij De Dromer. 'Oudejaarsconference 1999: Mond vol Tanden': Youp van 't Hek houdt zich bezig met het voorbije millenium, de vergande eeuw en -vooral- met de gektes en ongerijmdheden van de laatste jaren.

€ 8,90

Bekijken >

18. Mean Girls (2024) (DVD)

Mean Girls (2024) (DVD)

Comédienne Tina Fey geeft een nieuwe draai aan de moderne klassieker Mean Girls. Cady is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat 'The Plastics' wordt genoemd, aangevoerd door ‘queen bee’ Regina. Maar dan maakt Cady een grote fout door avances te maken bij Regina’s ex-vriendje Aaron. Als Regina er alles aan doet om Cady het leven zuur te maken, moet die dicht bij zichzelf blijven om zich staande te houden in de levensgevaarlijke jungle die de middelbare school is. Ondertussen probeert ze samen met haar vriendinnen om Regina ten val te brengen.

€ 14,99

Bekijken >

19. Police Academy Collection (DVD)

Police Academy Collection (DVD)

Alle 7 delen in een gigantische pak lol en pret. De police Academy humor is daadwerkelijk onvergetelijk!!Ken je ze nog? - Police Academy 1: Er klinkt een oproep. Rekruten komen binnen. Agenten in spe hoeven niet langer te voldoen aan bepaalde normen qua hoogte, gewicht etc. Ook gezond verstand blijkt plots overbodig. U kunt IQ niet spellen? U kunt het noodnummer niet vormen? Geen nood. Wie afstudeert aan deze Police Academy moet enkel bereid zijn om overal de wanorde te handhaven. - Police Academy 2: Een asociale dolleman en zijn in leer gehulde boevenbende maken de stad onveilig met graffiti en zakkenrollerij.

€ 32,99

Bekijken >

20. Costa !! (DVD)

Costa !! (DVD)

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de Costa kan.

€ 9,99

Bekijken >

21. Mama Is Boos (D)

Mama Is Boos (D)

De dolkomische, dramatische en desastreuze gevolgen rond de scheiding van John, luitenant bij de luchtmacht en zijn hoogblonde vrouw Danny met als inzet: de kinderen. Tijdens het 20-jarig huwelijksfeest explodeert de toch al gespannen situatie. Danny besluit om John er niet meer in te laten. Hij trekt zich eerst terug in een legertentje op de vliegbasis, maar verhuist al snel naar de mobile home van zijn vriendin Jane, in de polder. Razende Danny neemt wraak met alle mogelijke middelen. John mag de kinderen niet meer zien. Een diner voor twee in en chique restaurant loopt uit op een veldslag en zelfs de mobile home valt ten prooi aan Danny's woede.

€ 59,95

Bekijken >

22. Ghostbusters: Afterlife (DVD)

Ghostbusters: Afterlife (DVD)

IMPORT ZONDER NL ONDERTITELING ! Zie achterkant voor meer ondertiteling.From director Jason Reitman and producer Ivan Reitman (Director of the original Ghostbusters and Father of Jason) comes the next chapter in the original Ghostbusters universe. In Ghostbusters: Afterlife, when a single mom and her two kids arrive in a small town, they begin to discover their connection to the original ghostbusters and the secret legacy their grandfather left behind.

€ 11,50

Bekijken >

23. Coming To America

Coming To America

Dit is de DVD van Coming To America

€ 10,99

Bekijken >

24. Haunted Mansion (DVD)

Haunted Mansion (DVD)

Haunted Mansion is geïnspireerd op de klassieke pretparkattractie en vertelt het verhaal van Gabbie (Rosario Dawson), een alleenstaande moeder, die ontdekt dat het huis dat zij en haar zoon delen wordt bezeten door vervelende geesten. In de hoop de huiselijke rust te herstellen, rekruteert Gabbie een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts om het huis te ontdoen van de bovennatuurlijke krakers. Haunted Mansion is een non-stop mix van actie, avontuur en komedie met een all-star cast die bestaat uit LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Dan Levy, Jamie Lee Curtis en Jared Leto. De film is geschreven door Katie Dippold en geregisseerd door Justin Simien.

€ 16,99

Bekijken >

25. Planes, Trains and Automobiles [1987] [DVD]

Planes, Trains and Automobiles [1987] [DVD]

Planes, Trains &Amp; Automobi is een DVD.

€ 9,99

Bekijken >