De populairste Horrorfilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede horrorfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste horrorfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 18-02-2024 10:56

1. Critters Collection 1-4

Critters Collection 1-4

Geen ondertiteling aanwezig.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. The Puppetman (DVD)

The Puppetman (DVD)

De Puppetman, een veroordeelde moordenaar in de dodencel, heeft altijd volgehouden dat hij onschuldig was en dat het een kwade kracht was die zijn lichaam beheerste terwijl hij zijn vrouwe afslachtte. Nu begint zijn dochter Michal te vermoeden dat er een kern van waarheid in haar vaders bewering zit wanneer de mensen om haar heen op zeer brute wijze aan hun einde komen...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. The Nun II (DVD)

The Nun II (DVD)

1956 - Frankrijk. Een priester wordt vermoord. Een kwaad verspreidt zich. Het vervolg op de wereldwijde hit volgt Zuster Irene als ze opnieuw oog in oog komt te staan met Valak, de demonische non.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. The Nun 1 - 2 (DVD)

The Nun 1 - 2 (DVD)

The Nun Als een non haarzelf van het leven berooft, gaan een priester en een novice op onderzoek uit. Samen worden ze geconfronteerd met het duistere geheim van het klooster in de vorm van een demonische non. The Nun II 1956 - Frankrijk. Een priester wordt vermoord. Een kwaad verspreidt zich. Het vervolg op de wereldwijde hit volgt Zuster Irene als ze opnieuw oog in oog komt te staan met Valak, de demonische non.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. The Last Voyage Of The Demeter (DVD)

The Last Voyage Of The Demeter (DVD)

1897, Engeland, er spoelt een spookschip aan op de Engelse kust… The Last Voyage of the Demeter (gebaseerd op een hoofdstuk uit BRAM STOKER’s klassieke boek Dracula) vertelt het bloedstollende verhaal van het Russische koopvaardijschip Demeter, een commercieel schip op weg naar Londen vanuit de Karpaten. Aan boord bevindt zich een geheimzinnige vracht bestaande uit een lading ongeïdentificeerde houten kisten. De situatie aan boord wordt hierdoor steeds grimmiger en de spanningen lopen hoog op, terwijl de bemanning wanhopig probeert te overleven. Weten zij uit handen van Dracula te blijven, of is dit mogelijk hun laatste reis?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Saw X (DVD)

Saw X (DVD)

John Kramer (Tobin Bell) is terug. SAW X luidt een onbekend, maar ijzingwekkend hoofdstuk uit de serie in… Jigsaws meest persoonlijke spel ooit. Na de gebeurtenissen in SAW I reist John naar Mexico. Hij hoopt dat een experimentele procedure hem kankervrij zal maken. Wanneer hij ontdekt dat de hele organisatie één grote zwendel is, zint hij op wraak. Vastbesloten om hen een lesje te leren, gaat hij aan de slag. Zijn valstrikken zijn ingenieuzer en gruwelijker dan ooit… Niemand bedriegt ongestraft John Kramer.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. 100 Candles Game - The Last Possesion (DVD)

100 Candles Game - The Last Possesion (DVD)

Een team influencers besluit een ritueel te houden in het landhuis van de 'zwarte gravin'. Door de geest van de gravin op de roepen, laten de influencers donkere krachten opnieuw de wereld binnen… Wie zal het overleven?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Nightmare On Elm Street Collection (DVD)

Nightmare On Elm Street Collection (DVD)

A NIGHTMARE ON ELM STREET: COLLECTIE OP 8 DISCS In je Dromen... de originele eerste 7 Nightmares! ALL-NEW FEAR HIMSELF: THE LIFE AND CRIMES OF FREDDY KRUEGER Ontdek hoe de moordlustige creatie van Wes Craven, die tot leven werd gewekt door de krachtige persoonlijkheid van Robert Englund, Hollywood's populairste, dodelijkste en bekendste monster werd van de afgelopen 30 jaar.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Talk To Me (DVD)

Talk To Me (DVD)

Wanneer een groep vrienden ontdekt hoe ze geesten kunnen oproepen met een gebalsemde hand, raken ze verslaafd aan de nieuwe sensatie, totdat een van hen te ver gaat en angstaanjagende bovennatuurlijke krachten ontketent.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Prey 1 - DVD - Import zonder NL

Prey 1 - DVD - Import zonder NL

Opgelet, import zonder Nederlandse ondertiteling. Amber Midthunder stars in this sci-fi action prequel to the 'Predator' franchise. In the Northern Great Plains in 1719, Comanche warrior Naru (Midthunder) strives to prove herself to her kin. Though she has trained as a healer, she dreams of being recognised as a great hunter like her brother Taabe (Dakota Beavers). When her tribe is threatened by the arrival of a Predator (Dane DiLiegro), she will have to face an adversary more powerful than any she has ever encountered before...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. The Mummy Resurrection (DVD)

The Mummy Resurrection (DVD)

Wanneer een beruchte 'vervloekte' Egyptische sarcofaag in handen van gewetenloze mensen valt, raakt de nieuwe eigenaar geobsedeerd door de perfect bewaarde gemummificeerde prinses die erin ligt en bedenkt hij een plan om haar weer tot leven te wekken. Er is maar één probleem: daarvoor is menselijk bloed nodig. Samen met zijn neef, een student medicijnen, onderneemt het duo gruwelijke experimenten... en ontketent daarmee onbedoeld puur kwaad.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. Retaliators (DVD)

Retaliators (DVD)

Een adrenaline shot vol keiharde actie en keiharde rock! Alle stoppen slaan door bij een brave burger en goede vader na de moord op zijn dochter. Gewapend met kapmes, hamer en zaag begint hij een bloedige wraaktocht.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. Stephen King Box 2018 (DVD)

Stephen King Box 2018 (DVD)

Deze box bevat de volgende 4 films: - It (2017) - The Shining - The Green mile - Salem's lot

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. It - Chapter One & Two (DVD)

It - Chapter One & Two (DVD)

IT Chapter One: Het meesterwerk van Stephen King is terug voor een nieuwe generatie horrorliefhebbers. Zeven jonge vrienden gaan de strijd aan met een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen dat al eeuwen hun stadje teistert. IT noemt zichzelf Pennywise the Dancing Clown en neemt de gedaante aan van jouw vreselijkste angstbeeld. Alleen door samen te werken kunnen de kinderen IT trotseren. IT Chapter Two: Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert IT terug. De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen, maar als er weer mensen vermist raken in het stadje Derry, verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. The Haunting Of The Tower Of London (DVD)

The Haunting Of The Tower Of London (DVD)

Wanneer de overblijfselen van twee vermoorde prinsen worden ontdekt in de Tower of London, moet een verontruste priester zijn geloof opzij zetten om bevriend te raken met een mysterieuze gevangene, die bovennatuurlijke krachten heeft om met de doden te communiceren. Samen moeten ze het mysterie van de moordenaar van de prinsen oplossen, terwijl de gevangenen in de kerker van het kasteel hun bloedige lot ondergaan door toedoen van de geesten van de prinsen, die in het kasteel blijven rondspoken op zoek naar wraak.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Scream Collectie 1-6 - DVD - Import zonder NL OT

Scream Collectie 1-6 - DVD - Import zonder NL OT

Opgelet, import met enkel Nederlandse ondertiteling op Scream V (2022) en Scream VI (2023). Do you like scary movies? Experience, for the first time in one collection, all six SCREAM movies, including the latest box office hit, SCREAM VI. SCREAM Neve Campbell leads an all-star cast in this iconic slasher thriller that launched the Scream franchise and breathed new life into the horror genre. After a series of mysterious deaths befalls their small town, an offbeat group of friends led by Sidney Prescott (Campbell) becomes the target of a masked killer.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Tomb

Tomb

Bear Grylls travels the world in search of challenges to his survival skills.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Annabelle 1 - 3 (DVD)

Annabelle 1 - 3 (DVD)

- Annabelle: In deze thriller gebaseerd op de angstaanjagende pop uit The Conjuring, heeft John het perfecte cadeau voor zijn vrouw, Mia gevonden – een zeldzame vintage pop. Maar Mia’s plezier met Annabelle is van korte duur… - Annabelle creation: De spookmakers achter The Conjuring komen met een angstaanjagend nieuw avontuur. Jaren na de tragische dood van hun dochtertje nemen een poppenmaker en zijn vrouw een non met zes meisjes in huis die uit een gesloten weeshuis zijn gezet. Wat lijkt op een zegen blijkt een vloek wanneer de nieuwe gasten het doelwit worden van de bezeten pop Annabelle.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Haunting of the Queen Mary - DVD - Import zonder NL OT

Haunting of the Queen Mary - DVD - Import zonder NL OT

Opgelet, import zonder Nederlandstalige ondertiteling. When photographers Erin and Patrick are brought aboard The Queen Mary with their young son Lukas, they unleash a series of events that entwines their family with the ship's dark past. As the terror unfolds around them, they begin to realise there is more to this sumptuous ocean liner than meets the eye: its remarkable legacy masking violent secrets. From the Producer of The Woman in Black, this hauntingly atmospheric horror stars Alice Eve (Before We Go, Star Trek Into Darkness), Tim Downie (Outlander, Toast of London), Nell Hudson (Texas Chainsaw Massacre, Victoria), and Joel Fry (Yesterday, Game of Thrones).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Blade Trilogy

Blade Trilogy

Blade 1: Net voordat Blade (Wesley Snipes) ter wereld kwam, werd zijn moeder gebeten door een vampier, wat haar dood betekende. Ook door zijn aderen stroomt het monsterlijke vampierenbloed. Dit geeft Blade onmetelijke krachten maar maakt hem ook een buitenstaander: hij behoort net zo min tot de mensenwereld als tot de vampierenwereld. Blade stelt zich ten doel de mensheid te beschermen tegen de moordenaar van zijn moeder. Samen met de gedreven vampierjager Abraham Whistler (Kris Kristofferson) begint hij een boeldige kruistocht tegen het opkomende gevaar dat de wereld bedreigt. Ze komen hierbij oog in ooog te staan met de leider van de "vampierwereld", Deacon Frost (Stephen Dorff).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. Resident Evil 1-6 Coll.

Resident Evil 1-6 Coll.

Resident Evil - The Complete Collection (6 Movies) DVD

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

22. Love Camp (Import)

Love Camp (Import)

Love Camp Frauen Im Liebeslager Sex Kazerne Zwitserland, 1977 met Ada Tauler, Nanda van Bergen en Monica Swinn Geregisseerd door Jess Franco Een groep vrouwen wordt ontvoerd door guerrilla's om als prostituees voor hen te dienen. De sadistische vrouwelijke bewaker straft de meisjes die niet meewerken genadeloos. Taal: Engels,Duits,Frans

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. Winnie The Pooh Blood and Honey - import zonder NL OT

Winnie The Pooh Blood and Honey - import zonder NL OT

Opgelet import zonder NL ondertiteling. British slasher horror retelling written and directed by Rhys Frake-Waterfield. When Christopher Robin (Nikolai Leon) leaves home, he also leaves his friends in the Hundred Acre Wood behind. Starving and left to fend for themselves, they revert to their animal natures and, fuelled by rage, Pooh (Craig David Dowsett) and Piglet (Chris Cordell) embark on a series of brutal murders.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Underworld Quadrilogy (1-4)

Underworld Quadrilogy (1-4)

underwold evolution Steelbook

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Pearl [DVD] import met NL ondertiteling

Pearl [DVD] import met NL ondertiteling

Mia Goth co-writes and stars in this horror prequel to 'X' (2022). In 1918, Pearl (Goth) dreams of becoming a movie star so she can escape life on her parents' farm in rural Texas. When she learns of a travelling dance troupe auditioning chorus girls in a nearby town, Pearl seizes the opportunity to escape her abusive mother (Tandi Wright) and disabled father (Matthew Sunderland), and is encouraged to pursue her dream by a young movie theatre projectionist (David Corenswet).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >