De populairste Horrorfilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede horrorfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste horrorfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 07-06-2023 18:29

1. Evil Dead - Rise (DVD)

Evil Dead - Rise (DVD)

Evil Dead Rise vertelt het bizarre verhaal van twee van elkaar vervreemde zussen, gespeeld door Sutherland en Sullivan. Als hun hereniging wordt verstoord door vleesgeworden demonen moeten ze vechten voor hun leven in dit nachtmerriewaardige familieverhaal

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Seventh Day (DVD)

Seventh Day (DVD)

Een beroemde exorcist (Guy Pearce) gaat aan de slag met een jonge priester om hem op te leiden in het uitdrijven van demonen. Terwijl ze dieper en dieper toe treden tot de hel op aarde, begint de grens tussen goed en kwaad te vervagen en moeten ze gaandeweg ook hun eigen demonen onder ogen zien.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

3. Retaliators (DVD)

Retaliators (DVD)

Een adrenaline shot vol keiharde actie en keiharde rock! Alle stoppen slaan door bij een brave burger en goede vader na de moord op zijn dochter. Gewapend met kapmes, hamer en zaag begint hij een bloedige wraaktocht.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. From Black (DVD)

From Black (DVD)

Een jonge moeder en ex-verslaafde gaat gebukt onder verdriet en schuldgevoel na de verdwijning van haar zoontje vijf jaar eerder. Wanhopig stemt ze toe in een ritueel om de waarheid te achterhalen en de klok terug te draaien. Maar voor wat, hoort wat… Hoe duister wil ze gaan om haar innerlijke demonen het zwijgen op te leggen?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. The Reef - Stalked (DVD)

The Reef - Stalked (DVD)

Na getuige te zijn van de verschrikkelijke moord op hun zus, vertrekken Nic en Annie samen met twee vriendinnen op reis naar een tropisch eiland om hun trauma te verwerken. Ze besluiten op kayak- en duikexpeditie te gaan, maar al snel worden ze achtervolgd door een grote witte haai. Om te ontsnappen moet Nic haar angsten en PTSD overwinnen en moeten ze samenwerken om aan het dodelijke monster te ontsnappen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

6. Winnie The Pooh Blood and Honey - import zonder NL OT

Winnie The Pooh Blood and Honey - import zonder NL OT

Opgelet import zonder NL ondertiteling. British slasher horror retelling written and directed by Rhys Frake-Waterfield. When Christopher Robin (Nikolai Leon) leaves home, he also leaves his friends in the Hundred Acre Wood behind. Starving and left to fend for themselves, they revert to their animal natures and, fuelled by rage, Pooh (Craig David Dowsett) and Piglet (Chris Cordell) embark on a series of brutal murders.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Terrifier 2 (DVD)

Terrifier 2 (DVD)

Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles Countyen het stadje maakt zich op voor Halloween. Sienna is al maanden bezig aan haar sexy warrior-kostuum en haar broertje Jonathan denkt erover om verkleed te gaan als Art the Clown. Terwijl broer en zus ruziën over hoe ongepast het is om als een gestoorde serialkiller verkleed te gaan, lijkt de échte Art the Clown herrezen uit de dood, en klaar om opnieuw een flinke ravage aan te richten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Scream 4

Scream 4

Wordt Scream 4 ook één van je favoriete 'scary movies' op dvd? De rust lijkt wedergekeerd in Woodsboro. Politiecommandant Dewey en Gale zijn inmiddels getrouwd en vinden het gezellig dat Sidney er weer is. Sidney gaat ook langs bij haar nichtje Jill en tante. Maar dan duikt er nog een oude bekende op. Eentje die ze al jaren heeft weten te ontlopen: de Ghostface killer! Terwijl zijn mes het ene na de nadere slachtoffer maakt, raakt een nieuwe generatie jongeren gefascineerd door de terugkeer van de iconische killer. Zo verdiept Charlie Walker zich met een klasgenoot in de nieuwe media en technieken die hij gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

9. M3gan (DVD)

M3gan (DVD)

Gemma (Allison Williams, Get Out), is een briljante roboticus die met behulp van kunstmatige intelligentie werkt aan M3GAN, een levensechte pop die de ultieme metgezel van kinderen moet zijn en een bondgenoot voor de ouders. Nadat ze plotseling voogdij krijgt over haar nichtje, schakelt Gemma de hulp in van haar M3GAN-prototype om te helpen bij het opvoeding. Een keuze die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen. Gebaseerd op een verhaal van James Wan ("Malignant", "Saw," "Insidious" and "The Conjuring" franchises).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Hereditary (DVD)

Hereditary (DVD)

Nadat de grootmoeder van de familie Graham overlijdt, werpt de aanwezigheid van deze weinig geliefde vrouw nog steeds een schaduw op het gezin. Vooral haar kleindochter Charlie, voor wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. De Grahams zitten nog midden in hun rouwproces wanneer langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over hun afkomst aan het licht komt. Annie, de moeder binnen het gezin, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat. Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

11. Spooky Nights (DVD)

Spooky Nights (DVD)

Op Halloween avond besluiten drie vrienden een grote feestwinkel vol Halloween artikelen binnen te dringen en daar de nacht door te brengen. Al snel komen ze erachter dat de winkel bezeten is door een boze geest die uit is op wraak. Lukt het de jongens om niet zelf bezeten te worden en de nacht te overleven?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. Terrifier 1 + 2 Double Pack (2 DVD)

Terrifier 1 + 2 Double Pack (2 DVD)

Beleef beide bloed overgoten Terrifier films met deze Double Pack. Met Behind The Scenes beelden van Terrifier 2, een director’s interview van Bloody Disgusting en een Director’s Commentary audiotrack. Een echt collectors item! Terrifier 1: Met Halloween gaan Dawn en Tara verkleed op pad. Op de radio horen ze waarschuwingen over een moordende clown, maar daar trekken ze zich niet veel van aan. Als Dawn naar de wc moet, gaat ze een streng beveiligd gebouw binnen. Het ziet het er sinister uit, maar dat is nog niets vergeleken met de daadwerkelijke gruwel die haar daar te wachten staat.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. It - Chapter Two (DVD)

It - Chapter Two (DVD)

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

14. American Psycho

American Psycho

Patrick Bateman is het prototype snelle Wall Street jongen die het helemaal heeft gemaakt. Zijn uiterlijk is tot in het extreme geperfectioneerd. Hij maakt zich dan ook drukker om zijn visitekaartjes dan om de mensen die hij regelmatig en meestal zonder reden afslacht. Moorden doet hij bij voorkeur thuis, ondertussen zijn favoriete popmuziek draaiend en daar glimlachend over filosoferend. Patrick Bateman is een monster, maar zit daar zelf niet mee. De samenleving ogenschijnlijk ook niet, want met de politie krijgt hij geen moment te maken. Wel met een nieuwsgierige detective...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

15. Nope (DVD)

Nope (DVD)

Oscar-winnaar Jordan Peele heeft het moderne horrorgenre op zijn kop gezet met Get Out en daarna Us. Nu geeft hij een nieuwe draai aan de zomerfilm met zijn meest recente popnachtmerrie: het grootse horroravontuur Nope. In de film werkt Peele weer samen met Oscar-winnaar Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), die bijgestaan wordt door Keke Palmer (Hustlers, Alice) en de voor een Oscar genomineerde Steven Yeun (Minari, Okja). Zij spelen de inwoners van een klein gehucht in het binnenland van Californië die een mysterieuze en angstaanjagende ontdekking doen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

16. Becky (DVD)

Becky (DVD)

De bijdehante en rebelse Becky (Lulu Wilson) brengt samen met haar vader (Joel McHale) en zijn nieuwe gezin een weekend door in een afgelegen buitenhuis, in een poging dichter bij elkaar te komen. Tot plotseling een groep ontsnapte criminelen, onder leiding van de genadeloze neo-nazi Dominick (Kevin James), het huis binnenvalt en hen gijzelt. Becky is de enige die hen nog kan redden en neemt het heft in eigen handen…

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

17. Smile (DVD)

Smile (DVD)

Na getuige te zijn geweest van een bizar, traumatisch incident met een van haar patiënten, verandert het leven van psychiater Rose Cotter in een nachtmerrie.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

18. Nightmare On Elm Street Collection (DVD)

Nightmare On Elm Street Collection (DVD)

A NIGHTMARE ON ELM STREET: COLLECTIE OP 8 DISCS In je Dromen... de originele eerste 7 Nightmares! ALL-NEW FEAR HIMSELF: THE LIFE AND CRIMES OF FREDDY KRUEGER Ontdek hoe de moordlustige creatie van Wes Craven, die tot leven werd gewekt door de krachtige persoonlijkheid van Robert Englund, Hollywood's populairste, dodelijkste en bekendste monster werd van de afgelopen 30 jaar.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

19. Rat Disaster (DVD)

Rat Disaster (DVD)

Su Zheng Haui is op reis met zijn gezin om zijn familie in een andere stad te bezoeken. Niet lang nadat de trein vertrokken is, krijgen de passagiers te maken met een aanval van moordachtige ratten. De zoon van Su Zheng wordt gebeten en raakt bewusteloos. Om zijn zoon, en de andere passagiers die gebeten zijn, te redden, neemt hij het gevaarlijke besluit om samen met zijn dochter, Su Ting, het medicijn op te halen in het Xiaobaihe-ziekenhuis. Lukt het hun om op tijd terug te zijn, of zitten ze zelf als een rat in de val ?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

20. Son (DVD)

Son (DVD)

Wanneer haar achtjarige zoontje ten prooi valt aan een mysterieuze ziekte, moet een jonge moeder uitmaken hoe ver ze wil gaan om hem te beschermen tegen de sinistere demonen uit haar sekteverleden. Met de hulp van een rechercheur, de enige die haar lijkt te geloven, bindt ze de strijd aan zoals enkel een moeder dat kan.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

21. Jaws

Jaws

Steven Spielberg regisseerde deze klassieker die een van de meest populaire, spannende actiefilms aller tijden is geworden. Jaws was van begin af aan een kaskraker, een fenomeen, en vandaag de dag is dit nog steeds een van de meest bekeken films in de filmgeschiedenis, evenzeer bejubeld door critici als door het publiek. Roy Scheider, Robert Shaw en Richard Dreyfuss schitteren als de mannen die de drie ton wegende witte moordenaar, die terreur zaait in een klein vakantieoord, moeten vernietigen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

22. Initiation (DVD)

Initiation (DVD)

Tijdens de introweek van Whiton University komt het zorgeloze feesten van een groep studenten abrupt aan z’n einde wanneer een van de studenten vermoord wordt. De moord ontketent een stortvloed aan sinistere social-media berichten. Ondertussen gaat de killer verder met zijn volgende slachtoffer, de ene na de andere student wordt op gruwelijke wijze vermoord. De studenten en de politie worden gedwongen om zo snel mogelijk de moordenaar te vinden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

23. Love Camp (Import)

Love Camp (Import)

Love Camp Frauen Im Liebeslager Sex Kazerne Zwitserland, 1977 met Ada Tauler, Nanda van Bergen en Monica Swinn Geregisseerd door Jess Franco Een groep vrouwen wordt ontvoerd door guerrilla's om als prostituees voor hen te dienen. De sadistische vrouwelijke bewaker straft de meisjes die niet meewerken genadeloos. Taal: Engels,Duits,Frans

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Jigsaw (DVD)

Jigsaw (DVD)

Na een reeks moorden die vreemd genoeg lijken op die van Jigsaw, doet de politie een klopjacht op een man die al meer dan 10 jaar overleden is. Meteen de start van een nieuw spel. Is John Kramer uit de dood opgestaan om iedereen eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven? Of is het een valstrik van een moordenaar die andere ambities koestert?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

25. Maneater (DVD)

Maneater (DVD)

Als je verloving spaak loopt en je huwelijksreis al betaald is, laat je die dan schieten? Om het met de vrienden te zeggen: bestaat er een betere manier om je zorgen te verdrinken dan een booze cruise in een eilandparadijs? Maar de ene zorg is de andere niet, blijkt al snel na aankomst. In het verraderlijk blauwe water patrouilleert een reusachtige mensenhaai …

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >