De populairste Horrorfilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede horrorfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste horrorfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 17-07-2024

1. Ship Of The Damned (DVD)

Ship Of The Damned (DVD)

Nadat een verlaten 500 jaar oud schip voor de kust van een klein stadje opduikt gaan historicus Elena en de plaatselijke kustwacht op onderzoek uit. Ze ontdekken dat het niet verlaten is en dat de vervloekte bemanning van het schip gruwelijke plannen heeft met de indringers.

€ 11,99

Bekijken >

2. The Nun II (DVD)

The Nun II (DVD)

1956 - Frankrijk. Een priester wordt vermoord. Een kwaad verspreidt zich. Het vervolg op de wereldwijde hit volgt Zuster Irene als ze opnieuw oog in oog komt te staan met Valak, de demonische non.

€ 8,99

Bekijken >

3. Deep Freeze

Deep Freeze

Een team van geroutineerde experts verwacht op Antarctica veel nieuwe grondstoffen te vinden. Zodra Monica in de ijskoude grond de resten van een prehistorisch dier ontdekt, is iedereen uiterst opgewekt. Dit verandert snel als het een levensgevaarlijk monster blijkt tezijn dat, eenmaal ontdooid, weer tot leven komt. Het bloeddorstige beest brengt de levens van alle aanwezigen in gevaar. Kunnen de technische experts nog ingrijpen en het beest doden of...zijn hun laatstelevensdagen geteld?

€ 7,39

Bekijken >

4. Mickey's Mouse Trap (DVD)

Mickey's Mouse Trap (DVD)

Alex heeft op haar 21ste verjaardag late dienst in een arcadehal. Haar vrienden besluiten haar te verrassen maar een gemaskerde moordenaar verkleed als Mickey Mouse besluit een eigen spel met ze te spelen. Wie gaat het overleven?

€ 13,99

Bekijken >

5. The Haunting Of Pendle Hill (DVD)

The Haunting Of Pendle Hill (DVD)

Een jonge Amerikaanse vrouw reist naar Lancashire, Engeland, in een vastberaden zoektocht naar haar historicus vader, die op mysterieuze wijze is verdwenen terwijl hij zich verdiepte in de lugubere geschiedenis van de beruchte en gruwelijke Pendle Heksenprocessen van 1612.

€ 12,99

Bekijken >

6. Love Camp (Import)

Love Camp (Import)

Love CampFrauen Im LiebeslagerSex Kazerne Zwitserland, 1977 met Ada Tauler, Nanda van Bergen en Monica Swinn Geregisseerd door Jess Franco Een groep vrouwen wordt ontvoerd door guerrilla's om als prostituees voor hen te dienen. De sadistische vrouwelijke bewaker straft de meisjes die niet meewerken genadeloos. Taal: Engels,Duits,Frans

€ 18,99

Bekijken >

7. Crocodile Swarm (DVD)

Crocodile Swarm (DVD)

Wanneer een groep, opzoek naar schatten, inbreekt in een oud mijngrottensysteem realiseren ze zich al snel dat er een nest krokodillen in de grotten woont. En erger nog, ze hebben honger.

€ 10,99

Bekijken >

8. The Picture Of Dorian Gray (DVD)

The Picture Of Dorian Gray (DVD)

Een moderne hervertelling van het verhaal van Oscar Wilde en volgt actrice Dorian terwijl ze naar Matera reist om bijles te krijgen van het teruggetrokken schermicoon Lady Amelia Wotton voor haar aanstaande Broadway-debuut als Lady Macbeth. Wanneer Wotton haar kleindochter Evie vraagt ??om Dorian te fotograferen, groeien de meisjes naar elkaar toe, maar is hun relatie zo onschuldig als het lijkt, of is er een meer sinistere vloek aan het werk?

€ 10,99

Bekijken >

9. Underworld Quadrilogy (1-4)

Underworld Quadrilogy (1-4)

underwold evolution Steelbook

€ 15,47

Bekijken >

10. The Watchers (DVD)

The Watchers (DVD)

De film gaat over Mina, een 28-jarige kunstenares die verdwaald raakt in een uitgestrekt en ongerept bos in het westen van Ierland. Als Mina ergens onderdak vindt, komt ze onverwachts vast te zitten met drie anderen die elke nacht door mysterieuze wezens bekeken en gevolgd worden. Je ziet ze niet, maar zij zien alles.

€ 18,99

Bekijken >

11. Underground (DVD)

Underground (DVD)

Na een wild vrijgezellenfeest komt een groep jonge vrouwen vast te zitten in een ondergronds bunkercomplex. Een verontrustende vondst verandert hun nacht in een absolute nachtmerrie. Zullen ze kunnen ontsnappen uit dit enorme betonnen doolhof?

€ 10,99

Bekijken >

12. Killer Shark (DVD)

Killer Shark (DVD)

Een groep vrienden die op vakantie zijn op een privéjacht strandt midden op zee. wat nog erger is, is dat een gigantische gemuteerde haai hen aanvalt. Nu moeten ze vechten om zowel de haai als andere uitdagingen te overleven die op hen wachten.

€ 10,99

Bekijken >

13. Saw X (DVD)

Saw X (DVD)

John Kramer (Tobin Bell) is terug. SAW X luidt een onbekend, maar ijzingwekkend hoofdstuk uit de serie in… Jigsaws meest persoonlijke spel ooit. Na de gebeurtenissen in SAW I reist John naar Mexico. Hij hoopt dat een experimentele procedure hem kankervrij zal maken. Wanneer hij ontdekt dat de hele organisatie één grote zwendel is, zint hij op wraak. Vastbesloten om hen een lesje te leren, gaat hij aan de slag. Zijn valstrikken zijn ingenieuzer en gruwelijker dan ooit… Niemand bedriegt ongestraft John Kramer.

€ 18,99

Bekijken >

14. It - Chapter One & Two (DVD)

It - Chapter One & Two (DVD)

IT Chapter One: Het meesterwerk van Stephen King is terug voor een nieuwe generatie horrorliefhebbers. Zeven jonge vrienden gaan de strijd aan met een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen dat al eeuwen hun stadje teistert. IT noemt zichzelf Pennywise the Dancing Clown en neemt de gedaante aan van jouw vreselijkste angstbeeld. Alleen door samen te werken kunnen de kinderen IT trotseren. IT Chapter Two: Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert IT terug. De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen, maar als er weer mensen vermist raken in het stadje Derry, verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen.

€ 17,71

Bekijken >

15. Resident Evil 1-6 Coll.

Resident Evil 1-6 Coll.

Resident Evil - The Complete Collection (6 Movies) DVD

€ 18,69

Bekijken >

16. The Mummy Resurrection (DVD)

The Mummy Resurrection (DVD)

Wanneer een beruchte 'vervloekte' Egyptische sarcofaag in handen van gewetenloze mensen valt, raakt de nieuwe eigenaar geobsedeerd door de perfect bewaarde gemummificeerde prinses die erin ligt en bedenkt hij een plan om haar weer tot leven te wekken. Er is maar één probleem: daarvoor is menselijk bloed nodig. Samen met zijn neef, een student medicijnen, onderneemt het duo gruwelijke experimenten... en ontketent daarmee onbedoeld puur kwaad.

€ 11,99

Bekijken >

17. Don't Breathe 2 (DVD)

Don't Breathe 2 (DVD)

De Blinde Man heeft zich een aantal jaren verstopt in een afgelegen hut en heeft een jong meisje opgevangen en opgevoed dat wees was na een verwoestende huisbrand. Hun rustige leven samen wordt verstoord wanneer een groep criminelen het meisje ontvoert en de blinde man dwingt zijn veilige haven te verlaten om haar te redden.

€ 11,95

Bekijken >

18. Stephen King's The Stand

Stephen King's The Stand

In dit epische verhaal van Stephen Kings apocalyptische visie op de toekomst moeten de weinige overlevenden van een wereldwijde epidemie kiezen aan welke kant ze staan in een ultiem gevecht tussen het goed en het kwaad;de uitkomst van deze strijd zal beslissend zijn voor het lot van de mensheid. De volgelingen van de kwaadaardige Randall Flagg willen de wereld volgens zijn duistere plannen herbouwen, maar een moedig viertal gaat de strijd aan tegen Flagg en zijn discipelen. Ondanks een kleine kans van slagen, zijn zij bereid meer te riskeren dan alleen hun leven in een laatste confrontatie met het kwaad.

€ 17,99

Bekijken >

19. Underworld 1 t/m 5 Ultimate Collection

Underworld 1 t/m 5 Ultimate Collection

- Underworld: Selene (Kate Beckinsale) is een vampier die met haar clan al jaren onder de mensheid leeft. Haar taak, als "Death Dealer', neemt ze uiterst serieus en haar doel is om uiteindelijk hun grootste vijand, "The Lycans' (weerwolven), uit te roeien. Een strijd die al eeuwen duurt, maar welke door de tussenkomst van een mens een mysterieuze wending zal krijgen.- Underworld - Evolution: In Underworld: Evolution, het vervolg op de wereldwijde kaskraker, gaat de saga over de oorlog tussen de aristocratische Death Dealers (vampiers) en de barbaarse Lycans (weerwolven) verder.

€ 49,99

Bekijken >

20. Smile (DVD)

Smile (DVD)

Nadat Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) getuige was van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, gebeuren er steeds meer beangstigende en onheilspellende dingen die zij niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst het leven van Rose langzaam overneemt, moet ze haar verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

€ 9,99

Bekijken >

21. Critters Collection 1-4

Critters Collection 1-4

Geen ondertiteling aanwezig.

€ 17,74

Bekijken >

22. Thanksgiving - DVD - Import

Thanksgiving - DVD - Import

Opgelet, import zonder NL ondertiteling. Patrick Dempsey, Nell Verlaque and Addison Rae star in this slasher horror directed by Eli Roth. One year after several people died during a Black Friday stampede at a superstore, a masked killer dressed as a pilgrim begins targeting people linked to the events of that day, including Jessica (Verlaque), whose father owns the store where the incident occurred. Despite the efforts of the town's sheriff, Eric Newlon (Dempsey), more of the locals become part of the killer's gruesome holiday plans as he sets his Thanksgiving table for dinner...

€ 16,68

Bekijken >

23. Donnie Darko

Donnie Darko

Donnie Darko is een normale tiener, uit een normaal gezin, met eennormaal leven. Dan stort er plotseling een vliegtuigmotor op zijnouderlijk huis, midden in zijn slaapkamer, waardoor hij maar net aande dood ontsnapt. Vanaf dat moment zal Donnie's leven er niet meer hetzelfde uit zien. Hij krijgt last van afschrikwekkende hallucinaties, krijgt wereldbedreigende boodschappen door en begint zich voorvriend en vijand nogal vreemd te gedragen. Ook de wereld om hem heen staat op z'n kop. Waarom staat ineens het huis van de christelijke zelfhulpgoeroe Cunningham in brand? Waarom wordt zijn favoriete lerares Engels ineens ontslagen? Waarom blijft de oud-lerares 'Mrs.

€ 13,90

Bekijken >

24. Conjuring 2 - The Enfield Poltergeist (DVD)

Conjuring 2 - The Enfield Poltergeist (DVD)

Conjuring 2 vertelt een nieuw angstaanjagend waargebeurd verhaal uit de dossiers van Ed en Lorraine Warren. Oscar genomineerde Vera Farmiga en Patrick Wilson keren terug in de rollen van het paranormaal onderzoekskoppel. Ze reizen af naar Noord Londen, waar ze een alleenstaande moeder met vier kinderen helpen in een huis vol kwaadaardige geesten.

€ 9,99

Bekijken >

25. Scream 4

Scream 4

Wordt Scream 4 ook één van je favoriete 'scary movies' op dvd?De rust lijkt wedergekeerd in Woodsboro. Politiecommandant Dewey en Gale zijn inmiddels getrouwd en vinden het gezellig dat Sidney er weer is. Sidney gaat ook langs bij haar nichtje Jill en tante. Maar dan duikt er nog een oude bekende op. Eentje die ze al jaren heeft weten te ontlopen: de Ghostface killer!Terwijl zijn mes het ene na de nadere slachtoffer maakt, raakt een nieuwe generatie jongeren gefascineerd door de terugkeer van de iconische killer. Zo verdiept Charlie Walker zich met een klasgenoot in de nieuwe media en technieken die hij gebruikt.

€ 9,99

Bekijken >