De populairste Horrorfilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede horrorfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste horrorfilms op DVD om naar te kijken.

1. Scream 4

Scream 4

Wordt Scream 4 ook één van je favoriete 'scary movies' op dvd? De rust lijkt wedergekeerd in Woodsboro. Politiecommandant Dewey en Gale zijn inmiddels getrouwd en vinden het gezellig dat Sidney er weer is. Sidney gaat ook langs bij haar nichtje Jill en tante. Maar dan duikt er nog een oude bekende op. Eentje die ze al jaren heeft weten te ontlopen: de Ghostface killer! Terwijl zijn mes het ene na de nadere slachtoffer maakt, raakt een nieuwe generatie jongeren gefascineerd door de terugkeer van de iconische killer. Zo verdiept Charlie Walker zich met een klasgenoot in de nieuwe media en technieken die hij gebruikt.

Prijsindicatie: €5,99

Bekijk

2. Hatching (DVD)

Hatching (DVD)

De 12-jarige turnster Tinja probeert wanhopig haar veeleisende moeder tevreden te stellen. Haar moeder heeft een populaire blog waarop ze obsessief de wereld laat zien hoe perfect haar gezin is. Wanneer Tinja een vreemd ei ontdekt, besluit ze het mee te nemen en warm te houden. Maar dan komt het ei uit en volgt er een schokkende ontdekking… ‘Hatching’ is een verrassende, psychologische coming of age horrorfilm van de debuterende Finse regisseur Hanna Bergholm.

Prijsindicatie: €20,99

Bekijk

3. Conjuring: The Devil Made Me Do It (DVD)

Conjuring: The Devil Made Me Do It (DVD)

'The Conjuring: The Devil Made Me Do It' onthult een beklemmend verhaal vol angst, moord en ongekend kwaad, en schokte zelfs ervaren paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Een van de meest sensationele zaken uit hun archieven begint met een gevecht om de ziel van een jongen en voert ze naar nooit eerder geziene plekken. De zaak markeert de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis dat een moordverdachte bezit door demonen aanvoert als verdediging.

Prijsindicatie: €9,34

Bekijk

4. Death Valley (DVD)

Death Valley (DVD)

Na een mislukt experiment moet een eliteteam een wetenschapper uit haar benarde situatie - een ondergronds laboratorium in lockdown - bevrijden voor de boel de lucht in gaat. In de wirwar aan gangen doolt echter een gruwel van onbekende origine rond. Wat een simpele extractiemissie moest zijn, ontaardt in een bloedige overlevingsstrijd.

Prijsindicatie: €8,99

Bekijk

5. Resident Evil - Welcome to Raccoon City [DVD] (import met o.a. NL ondertiteling)

Resident Evil - Welcome to Raccoon City [DVD] (import met o.a. NL ondertiteling)

Johannes Roberts writes and directs this sci-fi action horror based on the popular video game series. In 1998, orphan Claire Redfield (Kaya Scodelario) returns to Raccoon City, which has been left decimated by the sinister experiments of the Umbrella Corporation. She searches for her estranged brother Chris (Robbie Amell), while he leads the Special Tactics and Rescue Service Alpha Team on a rescue mission to the Spencer Mission. As the team battle hordes of zombies inside the mansion, Claire joins forces with rookie police officer Leon S. Kennedy (Avan Jogia) to finally expose the dark secrets of the Umbrella Corporation.

Prijsindicatie: €19,99

Bekijk

6. Child's Play

Child's Play

Child'S Play is een DVD.

Prijsindicatie: €12,50

Bekijk

7. The Exorcism Of God (DVD)

The Exorcism Of God (DVD)

Een voormalig exorcist begraaft zich in anoniem liefdadigheidswerk om te boeten voor een gruwelijke zonde uit zijn verleden. Maar zijn innerlijke demon bestaat écht. En wanneer die zich opnieuw manifesteert, komt de priester voor een duivels dilemma te staan. Zijn zonde opbiechten en zichzelf verliezen, of zijn geliefde kerkgemeenschap te gronde richten.

Prijsindicatie: €11,99

Bekijk

8. Shut In (DVD)

Shut In (DVD)

Terwijl ze met een drugsverslaving worstelt, voedt de jonge moeder Jessica haar twee kinderen alleen op. Hun levens komen op het spel te staan wanneer Jessica's gewelddadige ex haar opsluit in een kamertje. De vrouw moet vechten om te overleven en om haar kroost te beschermen.

Prijsindicatie: €14,99

Bekijk

9. The Shining

The Shining

The Shining is een film op basis van een script dat regisseur Stanley Kubrick bewerkte naar het boek van Stephen King. Deze horror combineert levendig acteerwerk, een bedreigende achtergrond, dromerige tracking shots en de ene na de andere schok tot een macabere mijlpaal. In een kenmerkende rol speelt Jack Nicholson ("Heeeere's Johnny!") Jack Torrance, die naar het elegante, afgelegen Overlook Hotel is gekomen als opzichter buiten het seizoen met zijn vrouw (Shelley Duvall) en zoon (Danny Lloyd). Torrance is daar nog nooit eerder geweest… of toch wel? Het antwoord ligt in een spookachtige tijdlus van krankzinnigheid en moord.

Prijsindicatie: €9,99

Bekijk

10. Stephen King's The Stand

Stephen King's The Stand

In dit epische verhaal van Stephen Kings apocalyptische visie op de toekomst moeten de weinige overlevenden van een wereldwijde epidemie kiezen aan welke kant ze staan in een ultiem gevecht tussen het goed en het kwaad;de uitkomst van deze strijd zal beslissend zijn voor het lot van de mensheid. De volgelingen van de kwaadaardige Randall Flagg willen de wereld volgens zijn duistere plannen herbouwen, maar een moedig viertal gaat de strijd aan tegen Flagg en zijn discipelen. Ondanks een kleine kans van slagen, zijn zij bereid meer te riskeren dan alleen hun leven in een laatste confrontatie met het kwaad.

Prijsindicatie: €24,99

Bekijk

11. Evil Dead Trilogy

Evil Dead Trilogy

A must have, get it now or regret it later, this is the ultimate Evil Dead release! Import zonder ondertiteling!

Prijsindicatie: €20,00

Bekijk

12. Conjuring 2: Enfield Poltergeist

Conjuring 2: Enfield Poltergeist

Conjuring 2 vertelt een nieuw angstaanjagend waargebeurd verhaal uit de dossiers van Ed en Lorraine Warren. Oscar genomineerde Vera Farmiga en Patrick Wilson keren terug in de rollen van het paranormaal onderzoekskoppel. Ze reizen af naar Noord Londen, waar ze een alleenstaande moeder met vier kinderen helpen in een huis vol kwaadaardige geesten.

Prijsindicatie: €10,99

Bekijk

13. Deep Blue Sea 2 (''Import'')

Deep Blue Sea 2 (''Import'')

Deep Blue Sea 2 is een Amerikaanse sciencefiction-horrorfilm uit 2018, geregisseerd door Darin Scott. Het is een op zichzelf staand vervolg op de film Deep Blue Sea uit 1999, met sterren als Danielle Savre, Michael Beach en Rob Mayes.

Prijsindicatie: €12,00

Bekijk

14. The Grudge 2

The Grudge 2

Horrormeesters Takashi Shimizu (The Grudge) en Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man) bundelen hun krachten voor dit langverwachte vervolg op de wereldwijde hit The Grudge. Na de raadselachtige verdwijning van haar zus Karen (Sarah Michelle Gellar) vertrekt Aubrey Davis (Amber Tamblyn) naar Tokio. Samen met een ambitieuze journalist (Edison Chen) onderzoekt ze het bovennatuurlijke fenomeen 'the grudge', de kwaadaardige vloek die zich als een virus verspreidt. Wederom wordt een groep schijnbaar willekeurige personen geïnfecteerd door deze gruwelijke vervloeking.

Prijsindicatie: €6,90

Bekijk

15. Escape Room

Escape Room

In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen.

Prijsindicatie: €11,99

Bekijk

16. Dracula (1931)

Dracula (1931)

Ook al zijn er vele verschillende filmversies van het klassieke verhaal van Bram Stoker verschenen, geen ervan heeft dezelfde indruk gemaakt als het origineel uit 1931. Het kasteel van Dracula, dat dreigend opdoemt uit de schaduwen van de Karpaten, boezemt de burgers beneden in het dal van Transsylvanië angst in. Bela Lugosi speelt de hoofdrol van Graaf Dracula, de meest populaire filmvampier aller tijden. Samen met horrorspecialist regisseur Tod Browning, schept hij de angstaanjagende en kille sfeer van de film. Dracula blijft een meesterwerk, niet alleen van het genre, maar voor altijd.

Prijsindicatie: €9,75

Bekijk

17. The Strangers

The Strangers

Doe je deur op slot. Waan je veilig. Het is nog altijd niet duidelijk wat zich heeft afgespeeld in het vakantiehuis van de familie Hoyt, 1801 Clark Road, in de nacht van 11 februari 2005. 'The Strangers' neemt je mee terug naar die bloedstollende nacht. Na een bruiloftsfeest komen Kristen en James thuis in het afgelegen vakantiehuis van zijn ouders. James heeft de perfecte romantische avond voorbereid, maar Kirsten wil er eigenlijk niets meer van weten. De sfeer is al gruwelijk verpest als er midden in de nacht een blond meisje aanbelt. "Is Tamara thuis?", is het enige dat ze wil weten.

Prijsindicatie: €14,95

Bekijk

18. Halloween II (2009)

Halloween II (2009)

De remake van Halloween II uit 1981! Na 'Halloween' leek het alsof het legendarische horroricoon Michael Myers nu toch echt dood was. Niets blijkt echter minder waar. In 'Halloween II' brengt de zieke geest van regisseur Rob Zombie hem opnieuw tot leven - en hoe! Myers keert terug om wat smerige zaakjes op te lossen en laat al doende een spoor van dood en verderf achter. Een bloederig spoor dat alleen gestopt lijkt te kunnen worden door een onwaarschijnlijke heldin...

Prijsindicatie: €8,99

Bekijk

19. Duyster (DVD)

Duyster (DVD)

Studenten Nora, Bas en Milan maken voor school een video-opdracht over Johannes Duyster, de legendarische stadsbeul in het Antwerpen van de 17de eeuw. Hij handelde zonder genade, tot zijn dochter op zijn pijnbank belandde. Duyster verdween kort daarna uit de geschiedenisboeken, maar zijn naam en faam duiken doorheen de jaren geregeld nog op. Ook vandaag. Nora, Bas en Milan verdwenen tijdens het maken van hun opdracht. Hun beelden werden online gevonden.

Prijsindicatie: €14,99

Bekijk

20. Paranormal Activity

Paranormal Activity

Een jong stel neemt hun intrek in hun nieuwe huis. Ze krijgen al snel het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis. Steeds vaker worden ze wakker van onverklaarbare geluiden en gebeurtenissen. Elke nacht loopt de spanning verder op naar een ijzingwekkende climax. Ga je de uitdaging aan deze film in je "veilige' huis te kijken? Advies: kijk deze film niet alleen!

Prijsindicatie: €5,99

Bekijk

21. The Grudge

The Grudge

In deze Amerikaanse remake van de gelijknamige Japanse horrorhit speelt Sarah Michelle Gellar (Buffy, Cruel Intentions) de rol van Karen, een Amerikaanse meisje dat in Tokyo werkt als verpleegster. Haar rustige leventje wordt ernstig verstoord wanneer ze de zorg voor de demente bejaarde Claire op zich neemt. In het huis van Claire ziet Karen regelmatig schimmen en hoort ze vreemde geluiden. De vreemde gebeurtenissen leiden tot de ontdekking van een klein jongetje dat boven in de kleerkast van Claire vastgebonden en gekneveld zit opgesloten. Deze gruwelijke ontdekking brengt Karen op het spoor van een vloek die van persoon tot persoon wordt doorgegeven en die zich uitbreidt als een olievlek.

Prijsindicatie: €6,29

Bekijk

22. Conjuring Film Collection

Conjuring Film Collection

Dit is de ultieme boxet voor de fans van het Conjuring horror universum met The Conjuring 1, The Conjuring 2, Annabelle 1, Annabelle 2, The Nun & Annabelle Comes Home. Conjuring 1 The Conjuring vertelt het waargebeurde verhaal van Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga), twee wereldberoemde paranormale onderzoekers die een familie helpen die door duistere krachten wordt geterroriseerd. Niet alleen wordt dit de meest angstaanjagende zaak uit hun carrière, ze komen terecht in hun eigen horror nachtmerrie. Cunjuring 2 Conjuring 2 vertelt een nieuw angstaanjagend waargebeurd verhaal uit de dossiers van Ed en Lorraine Warren.

Prijsindicatie: €7,01

Bekijk

23. FRIDAY 13TH 12 ('09)

FRIDAY 13TH 12 ('09)

Laat je mee terug nemen naar de plek waar de gruwelijke nachtmerrie begon. Een groepje vrienden trekt er een weekend op uit in de bossen van Crystal Lake om even te ontspannen aan het dagelijkse leven. Het begint als het mooiste weekend van hun leven, maar al snel wordt duidelijk dat het misschien ook wel hun laatste is……Is er soms iemand uit op wraak?

Prijsindicatie: €12,99

Bekijk

24. Halloween Box - Halloween Resurrection/Halloween 2 (DVD)

Halloween Box - Halloween Resurrection/Halloween 2 (DVD)

Halloween Resurrection 31 oktober 1963, Halloween: de zesjarige Michael Myers slacht doodkalm zijn zus af. Vijftien jaar later ontsnapt hij uit een psychiatrische gevangenis. Hij houdt nooit meer op met moorden. Halloween nu. Een groep studenten moet de nacht doorbrengen in het vervallen huis van seriemoordenaar Michael Myers. Hun belevenissen zijn live te zien op internet. In de bouwval is het smerig, donker en doodeng. Als de zon onder gaat, verkennen de studenten de boel voorzichtig. De kijkers op internet volgen elke stap die ze zetten. Plotseling verschijnt een figuur met een wit masker en een enorm mes. Michael Myers is thuis...

Prijsindicatie: €8,64

Bekijk

25. The Djinn (DVD)

The Djinn (DVD)

Na de dood van zijn moeder verhuist Dylan, een 12-jarig jongetje zonder stem, naar een nieuwe flat met zijn vader. Eenzamer dan ooit, vestigt hij al zijn hoop op een mysterieus spreukenboek dat hij in de flat aantreft. Het boek kan zijn vurigste wens - een stem hebben - inwilligen. Maar voor wat, hoort wat. Zijn ziel, in dit geval. Een lugubere djinn komt de tol opeisen. Pas dus op met wat je wenst.

Prijsindicatie: €11,99

Bekijk