De populairste Filmhuis films op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede filmhuis film die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste filmhuis films op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 27-05-2023 21:22

1. Filmhuis Box (4 DVD) Intouchables - Clouds of Sils Maria - Miss Julie - Ginger & Rosa

Filmhuis Box (4 DVD) Intouchables - Clouds of Sils Maria - Miss Julie - Ginger & Rosa

Digipack met 4 DVD's: Intouchables Clouds of Sils Maria Miss Julie Ginger & Rosa

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. J'ai Tue Ma Mere

J'ai Tue Ma Mere

Hubert Minel, een recalcitrante puber ligt voortdurend overhoop met zijn moeder. Hij walgt van haar ouderwetse truien en oubollige interieur. Maar eigenlijk gaat Hubert in tegen alles wat niet in zijn wereldbeeld past. Hij zou graag de wijde wereld in trekken of tenminste met zijn vriendje op kamers wonen. Maar hij is nog maar 16 en moeder vindt hem daar te jong voor. Zijn ergernis groeit met de dag en lijkt over te gaan in een obsessie. Maar wanneer zijn moeder hem naar een internaat stuurt, voelt hij zich verraden...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Jongens

Jongens

Jongens vertelt over Sieger, een sportieve wat gesloten jongen die tijdens de zomervakantie de liefde ontdekt. Die blijkt heel anders te zijn dan hij altijd dacht. Sieger traint samen met zijn beste vriend Stef in een nieuw atletiekteam voor het NK estafette. Tijdens die trainingen ontmoet Sieger de intrigerende, onvoorspelbare Marc. De vriendschap die zich tussen hun ontwikkelt, lijkt "normaal', maar stiekem voelt Sieger meer voor Marc en hij raakt in een eenzaam gevecht met zichzelf als blijkt dat Marc ook verliefd op hem is. Sieger kan steeds minder zijn gevoelens voor Marc ontkennen. Pas als hij Marc verliest omdat hij geen keuze maakt, ontdekt Sieger dat hij zijn hart moet volgen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Babylon

Babylon

From Damien Chazelle, BABYLON is an original epic set in 1920s Los Angeles led by Brad Pitt, Margot Robbie and Diego Calva, with an ensemble cast including Jean Smart, Jovan Adepo and Li Jun Li. A tale of outsized ambition and outrageous excess, it traces the rise and fall of multiple characters during an era of unbridled decadence and depravity in early Hollywood.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Giant Little Ones

Giant Little Ones

Franky Winter (Josh Wiggins) and Ballas Kohl (Darren Mann) have been best friends since childhood. They are high school royalty: handsome, stars of the swim team and popular with girls. They live a perfect teenage life - until the night of Franky's epic 17th birthday party, when Franky and Ballas are involved in an unexpected incident that changes their lives forever. Giant Little Ones is a heartfelt and intimate coming-of-age story about friendship, self-discovery and the power of love without labels.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Evelyn

Evelyn

Van de makers van Driving Miss Daisy komt dit boeiende, hartverwarmende en inspirerende verhaal waarin een vader (Pierce Brosnan) wordt geconfronteerd met de onmogelijke taak om zijn kinderen bij elkaar te houden. Het zijn moeilijke tijden in het Ierse Dublin. desmond Doyle is kapot wanneer zijn vrouw hem verlaat voor een rijke man. Door bemoeizucht van de overheid belanden zijn dochter Evelyn en twee zoontjes Noel en Brendan in een weeshuis. Met de hulp van goede vrienden (Julianna Margulies, Stephen Rea) en een vasthoudende advocaat (Aidan Quinn) begint Doyle een harde strijd tegen de overheid om de voogdij over zijn kinderen terug te krijgen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Speelfilm - Into The Wild

Speelfilm - Into The Wild

De 22-jarige, pas afgestudeerde Christopher McCandless laat zijn familie en veelbelovende toekomst achter zich, op zoek naar avontuur. Zonder bezittingen, weg van de valkuilen van de moderne wereld, probeert hij zijn weg te vinden in de wildernis van Alaska. Bijzondere ontmoetingen en de verraderlijke kracht en pracht van de natuur vormen zijn bestaan. Maar kan hij overleven? Gebaseerd op de gelijknamige beststeller van reisjournalist Jon Krakauer uit 1996. Dit waargebeurde verhaal werd op indrukwekkende wijze verfilmd door Sean Penn en perfect ondersteund door de bekroonde muziek van Eddie Vedder.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Grand Budapest Hotel (DVD)

Grand Budapest Hotel (DVD)

Check in bij THE GRAND BUDAPEST HOTEL en laat je onderdompelen in deze unieke film van Wes Anderson met een fantastische cast. GUSTAVE H., de conciërge van een bekend hotel, blikt terug op zijn excentrieke avonturen met ZERO MOUSTAFA, de lobbyjongen die zijn beste vriend wordt. Gustave H. vertelt over de spectaculaire diefstal & opsporing van een waardevol Renaissance schilderij, over de dodelijke strijd om een familiefortuin, over een wanhopige achtervolging op motoren, in treinen, op sledes & ski’s én over een opbloeiende liefde. Dit alles tegen de achtergrond van een drastisch veranderend Europa in de jaren tussen de twee Wereldoorlogen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

9. Coffret Collector 6 Dvd Metroplitan Paul Verhoeven.

Coffret Collector 6 Dvd Metroplitan Paul Verhoeven.

Coffret Colllector 6 Dvd. metropolitan PAUL VERHOEVEN. Rutger Hauer, Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk, Monique van de Ven, Dolf de Vries. Réalisateur ‏ : ‎ Paul Verhoeven Format ‏ : ‎ Couleur, PAL Durée ‏ : ‎ 10 heures et 54 minutes Date de sortie ‏ : ‎ 16 novembre 2004 Doublé : ‏ : ‎ Français, Néerlandais Sous-titres : ‏ : ‎ Français Langue ‏ : ‎ Français (Dolby Digital 2.0 Mono), Néerlandais (Dolby Digital 2.0 Mono) Studio ‏ : ‎ Metropolitan Vidéo

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Meglio Gioventu, La deel 1 & 2 (3DVD)

Meglio Gioventu, La deel 1 & 2 (3DVD)

La Meglio Gioventù vertelt het verhaal van een Italiaanse familie vanaf het einde van de jaren zestig tot op vandaag. Nicola en Matteo zijn twee broers die aanvankelijk dezelfde dromen, boeken en vriendschappen delen. Wanneer ze Giorgia ontmoeten, een jong meisje dat lijdt aan psychische stoornissen, neemt hun toekomst noodgedwongen een andere wending. Nicola beslist psychiater te worden, Matteo geeft zijn studies op en meldt zich aan bij de politie.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Daens

Daens

Daens is een epische, ontroerende en aangrijpende film over het leven van een priester in de negentiende eeuw en zijn verbeten strijd tegen de kerk en de burgerij om het ellendige lot van duizenden uitgebuite textielarbeiders te verbeteren. In zijn strijd tegen het onrecht en de onmenselijke arbeid botst hij op de gevestigde orde die Daens liever kwijt dan rijk is... Priester Daens richt teneinde raad een eigen partij op en wordt door het Vaticaan uit zijn priesterambt ontslagen. Dit historische verhaal werd op een indrukwekkende wijze verfilmd door (Stijn Coninx) met glansrollen van (Jan Decleir) en (Antje de Boeck). Ondertiteling Nederlands, Frans Audio (Audio type) Frans (Dolby Digital 2.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. Gegen Die Wand

Gegen Die Wand

Cahit leeft in Hamburg een leven van seks, drugs en rock & roll. Na een mislukte zelfmoordpoging, loopt hij in een psychiatrische kliniek de jonge en mooie Sibel tegen het lijf. Sibel net als Cahit van Turkse afkomst, houdt juist teveel van het leven om het als een strikte moslima te weerstaan. Een huwelijk met Cahit lijkt de perfecte manier om zich te verlossen van haar familie. Met tegenzin gaat hij akkoord met een huwelijk. Ze delen een appartement, maar weinig meer. Sibel omarmt haar vrijheid, Cahit onderhoudt een affaire met een losse vriendin. Totdat de liefde hun gezamenlijke leven binnensluipt en de hartstocht heftige gevolgen heeft voor beiden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. Christiane F.

Christiane F.

De 13-jarige Christiane ontmoet in de hippe discotheek Sound de verslaafde Detlef.. Ze worden verliefd op elkaar en Christiane gaat steeds vaker stiekem naar de Sound. Zonder dat haar ouders of haar school het weten, raakt Christiane verslaafd aan heroine. 's Ochtends gaat ze gewoon naar school. 's Middags tippelt ze net als andere jonge verslaafden op het metrostation Zoo en op straat om aan geld te komen voor haar verslaving.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Personal Velocity

Personal Velocity

Veel bekroond drieluik over drie prachtige vrouwen op cruciale momenten in hun leven.Voor Delia is dat het moment waarop ze besluit haar man te verlaten. Greta is een literair redacteur die na jarenlang plotseling succes krijgt en zich realiseert dat ze uitgekeken is op haar echtgenoot. Paula is een jonge vrouw die ternauwernood een ongeluk overleeft. VS 2002 85 min; kleur; Beeld: 16:9 anamorphic Geluid: Dolby Digital 2.0 Taal: Engels Ondertiteling: Nederlands / Frans Extra's op de DVD: - Bioscoop trailer

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

15. Call Me By Your Name (DVD)

Call Me By Your Name (DVD)

Call Me By Your Name is een dvd

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

16. Una Giornata Particolare

Una Giornata Particolare

'Een bijzondere dag': 8 mei 1939. Hitler is op bezoek in Rome om een bondgenootschap met de Italiaanse dictator Mussolini te sluiten. De Romeinse huisvrouw Antonietta heeft geen tijd om met haar man en kinderen mee te gaan om de Führer en de Duce toe te juichen. Ze blijkt niet de enige te zijn die is achtergebleven in de huurkazerne: de concierge laat haar radio luid het verslag van de historische gebeurtenis rondtetteren. En Gabriele is thuis, een radiomedewerker die net is ontslagen omdat hij homoseksueel is en die afwacht of ze hem zullen komen halen. 'Una Giornata Particolare' is een hoogtepunt uit de Italiaanse filmgeschiedenis.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Loving Annabelle

Loving Annabelle

De stoere 17-jarige Annabelle (Erin Kelly) weet met haar rebelse gedrag meteen alle aandacht naar zich toe te trekken als ze op haar nieuwe school, een internaat voor katholieke meisjes, arriveert. Uit angst dat de andere studentes door haar beïnvloed worden, geeft de strenge directrice aan de populaire Simone, Annabelles lerares, de opdracht haar onder haar hoede te nemen en in de gaten te houden. Simone, die een nogal saai leventje leidt met haar vriend, merkt dat de 17-jarige Anna-belle diepverborgen gevoelens in haar losmaakt, die ze al lang niet meer heeft gevoeld.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Die Wand

Die Wand

Naar het bekroonde boek van Marlen Haushofer. Een vrouw staat op het punt een weekend door te brengen in de jachthut van haar nicht Luise, gelegen in een bergdal. Als Luise en haar echtgenoot na een avondje uit de volgende ochtend niet blijken te zijn thuisgekomen, gaat ze op onderzoek uit. Dan blijkt zich iets onverklaarbaars te hebben voorgedaan: het dal is door een glazen wand afgescheiden van de rest van de wereld. In gezelschap van een hond, een koe en een kat gaat ze hard aan het werk om te overleven. Ze inventariseert de bestaande voorraden, zoekt naar een plek voor een aardappelakker, struint het bos af op zoek naar eetbare planten, ze jaagt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Juno

Juno

Juno MacGuff (Ellen Page) is een zelfverzekerde vrolijke tiener, die met haar lakse nonchalante houding 9 emotionele maanden voor de boeg heeft, ze is zwanger!! Terwijl de meeste meiden op school bezig zijn op MySpace of met winkelen heeft Juno zo haar eigen agenda. Op een verveelde middag, besluit ze sex te hebben met de onschuldige Bleeker (Michael Cera). Met een ongewenste baby in het vooruitzicht, beraamd Juno samen met haar vriendin Leah (Olivia Thirlby) een plan om de perfecte ouders voor het kind te vinden. De lokale voordeelkrant biedt perspectief! Beeld: 1.85:1 Geluid: Dolby Digital 5.1 Taal: Engels ondertiteling: Nederlands

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Fc De Kampioenen - De Complete Collectie + Film

Fc De Kampioenen - De Complete Collectie + Film

Toen F.C. De Kampioenen voor het eerst op televisie kwam in oktober 1990 kon niemand vermoeden dat deze serie in 2010 nog steeds een kijkcijferkanon zou zijn. In deze 51 DVD box vind je alles, maar dan ook alles van F.C. De Kampioenen. Inclusief 3-DVD's bonusmateriaal. F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten. Zie ook www.fcdekampioenen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. Der Himmel Uber Berlin

Der Himmel Uber Berlin

Damiel is een engel, die samen met andere engelen boven Berlijn zweeft om de eenzame en verdrietige inwoners te helpen. Na eeuwen als engel te hebben geleefd, wil hij eigenlijk eens als normaal mens van vlees en bloed leven, om te zien wat hij allemaal mist en om ook eens van de geneugten van de mens te proeven. Dan ontmoet hij een circusacrobate, en nu weet hij zeker dat hij liever tot de levenden wil behoren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

22. Hannah Arendt

Hannah Arendt

Hannah Arendt (Barbara Sukowa) vlucht in 1933 voor de nazi's. Via Frankrijk komt ze in 1941 terecht in de VS. Ze gaat werken als journalist en docent. In 1951 verkrijgt zij het Amerikaanse staatsburgerschap. Als Israël de beruchte nazi Adolf Eichmann oppakt en gaat berechten, wordt zij door The New Yorker gevraagd om het berechten, wordt zij door The New Yorker gevraagd om het proces in Jeruzalem te verslaan. De resultaten van haar bevindingen vat zij samen in het boek "Eichmann In Jeruzalem - De banaliteit van het kwaad'. Ze maakt daarmee een enorme controverse los.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. Lotgenoten

Lotgenoten

Remco Albrecht, een makelaar en womanizer viert op aandringen van zijn vrouw Ineke zijn 65ste verjaardag en op die avond neemt de lichtzinnige levensstijl van Remco een onverwachte wending. Zijn dochter Lieke snuift met haar vriendin Merel cocaïne, zijn zoon Tobias zet hem voor schut en zijn zakenpartners Wim en Fred proberen achter zijn rug om zijn bedrijf te verkopen. Tot overmaat van ramp komt zijn voormalige kantoorscharrel Nadja onuitgenodigd op het feest, en is nog zwanger ook...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Het Dagboek van Anne Frank

Het Dagboek van Anne Frank

Dvd met daarop een toneelstuk bewerkt voor tv door Frances Goodrich en Albert Hackett (vertaald en bewerkt door Mies Bouhuys) + een documentaire 'Niet meer dan een dagboek' door Wouter van der Sluis. Over het leven van Anne Frank. M.m.v/ Jip Wijngaarden en Jeroen Krabbé. Uitgave van Anne Frank Stichting.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Saving Private Ryan

Saving Private Ryan

Saving Private Ryan, De regisseur Steven Spielberg wilde kost wat kost de film uitbrengen op de memorabele dag D-Day 06 juni 55 jaar geleden in 1944 vondt destijds de landing plaats van de Amerikaanse troepen op de Normandische kustlijnSteven Spielberg's saving Private Ryan, internationaal geroemd door zowel recenten als filmpubliek, is een onvergetelijke en indringende film die wereldwijd diepe indruk heeft gemaakt. De film werd bekroond met 5 Academy Awards, waaronder die voor Beste Regisseur. Ook werden Oscars in de wacht gesleept voor Cinematografie, Montage, Geluid en geluidsmontage.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >