De populairste Fantasyfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede fantasyfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste fantasyfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 02-06-2023 13:22

1. Mythica: Iron Crown

Mythica: Iron Crown

Wanneer een team van onwaarschijnlijke helden een strijdwagen kaapt, steelt een stoutmoedige jonge tovenaar het laatste stuk van de 'Darkspore' en begint aan een reis om het vervloekte artefact aan de goden in bewaring te geven. Maar dan raken ze allen betrokken bij een gevecht tussen een groep meedogenloze huurlingen en een drie-eenheid van demonen. Marek moet leren om in zichzelf te geloven voordat haar vrienden worden gedood en de Darkspore verloren is.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Maleficent 2 - Mistress Of Evil (DVD)

Maleficent 2 - Mistress Of Evil (DVD)

In Disney’s Maleficent 2 zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora. Ze trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten. De jaren zijn goed geweest voor Maleficent en Aurora. Hun relatie, geboren uit liefdesverdriet, wraak en een uiteindelijke liefde, bloeit op. Toch bestaat er nog steeds een haat tussen mensen en feeën. Aurora’s naderende huwelijk met Prins Phillip is een reden tot feest in het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. De bruiloft dient namelijk als vereniging van de twee verschillende werelden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

3. Neverending Story

Neverending Story

Aan het hoofd van het land Fantasia, hoog in een ivoren toren, regeert een lief, klein koninginnetje. Het noodlot wil echter dat haar gezondheid met de dag slechter wordt. Ze lijdt aan een mysterieuze ziekte, die ook alles te maken heeft met de afbrokkeling van het sprookjesachtige domein. En er is maar een persoon die haar en Fantasia van de ondergang kan redden...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Toxic Avenger 2

Toxic Avenger 2

De Toxic Avenger wordt door het bedrijf Apocalypse Inc naar Tokyo gelokt waar hij het kwaad moet gaan bestrijden. Wat hij niet weet is dat Apocalypse Inc. dit gedaan heeft om de stad Tromaville te kunnen terroriseren tijdens de afwezigheid van The Toxic Avenger. The Toxic Avenger II is een spectaculair vervolg met veel special effects en meer bizarre actie en nog meer ongelooflijke en onwaarschijnlijke vechtscenes. Beeld: 4:3 Geluid: Dolby Digital 2.0 Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD)

Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD)

YEAR 1 Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. YEAR 2 Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar. YEAR 3 Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts. YEAR 4 Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

6. Dragon Knight (DVD)

Dragon Knight (DVD)

Vele jaren nadat de oorlog is verloren en alle draken zijn gedood, reist een eenzame ridder door het land van Agonos om een leger op te trommelen tegen de demonenheer Abaddon. Maar de mannen van de koning zijn bang. Ze lijden liever onder Abaddons heerschappij, dan het risico te lopen tegen hem in opstand te komen. Tot nu toe is de zoektocht van de ridder vruchteloos gebleken. Er is echter hoop wanneer het visioen van een genezer onthult dat er nog één draak leeft. Samen met een gretige jonge schildknaap gaat de ridder op zoek naar het legendarische wezen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Werewolf Castle (DVD)

Werewolf Castle (DVD)

Na een reeks lokale moorden en verdwijningen krijgen Horrace, Jane en halfweerwolf Archie de opdracht van de onrustige lokale dorpelingen om vreemde gebeurtenissen in een nabijgelegen gotisch kasteel te onderzoeken. Samen met een kleine groep dappere vrijwilligers, ontdekken ze al vrij snel ze dat ze niet de enige gasten zijn in het kasteel ...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Lord Of The Rings Trilogy (Extended Edition)

Lord Of The Rings Trilogy  (Extended Edition)

Alle drie filmklassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde in één verzameling in de meest uitgebreide Extended Edition uitvoering! Extended Edition bonusmateriaal • Extended Edition of all 3 films • The Appendices Parts 1-6 • Theatrical-Release Special Features • Costa Botes Behind-the-Scenes Documentaries of The Lord of the Rings Trilogy • Commentary The lord of the Rings 1: The Fellowship of the Ring Met de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Harry Potter - Complete 8-film collection (DVD)

Harry Potter - Complete 8-film collection (DVD)

- Jaar 1: Harry Potter en de steen der wijzen. Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. - Jaar 2: Harry Potter en de geheime kamer. Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar. - Jaar 3: Harry Potter en de gevangene van Azkaban. Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts. - Jaar 4: Harry Potter en de vuurbeker.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

10. Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

In het gloednieuwe avontuur Jumanji: Welcome to the Jungle zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd worden. Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen, gespeeld door Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt – je moet het zien te overleven.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Harry Potter Jaar 7 - De Relieken Van De Dood 2 (DVD)

Harry Potter Jaar 7 - De Relieken Van De Dood 2 (DVD)

In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

12. Beauty And The Beast (DVD) (2017)

Beauty And The Beast (DVD) (2017)

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. De geliefde karakters komen tot leven in deze live action versie van Beauty and the Beast.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

13. Star Wars: The Skywalker Saga (DVD)

Star Wars: The Skywalker Saga (DVD)

Opgelet, dit is een import box uit Engeland. Er staat NL ondertiteling op Episode I, IV, V, VI. Star Wars: The Skywalker Saga boxset bevat alle 9 Saga films op DVD (9 discs). Episode I: The Phantom Menace Jedi Knights Obi-Wan Kenobi and Qui-Gon Jinn rescue Queen Amidala, ruler of a peaceful planet invaded by dark forces. On their escape, they discover nine-year-old Anakin Skywalker, a child prodigy who is unusually strong in The Force. Episode II: Attack of the Clones When Jedi apprentice Anakin Skywalker is assigned to protect Senator Padmé Amidala, he discovers his love for her…and his own darker side.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Cinderella (DVD)

Cinderella (DVD)

Deze live-action film, geïnspireerd door het klassieke sprookje Assepoester, brengt de tijdloze beelden van Disneys meesterwerk met levensechte personages in een visueel spektakel tot leven. Met Lily James als Assepoester, Cate Blanchett als de boze stiefmoeder, Holliday Grainger en Sophie McShera als de gemene stiefzusters, Richard Madden als de knappe prins op het witte paard en Helena Bonham Carter als de magische goede fee. Waar vriendelijkheid is, is goedheid. En waar goedheid is… daar is magie!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

15. Harry Potter Jaar 7 - De Relieken Van De Dood 1 (DVD)

Harry Potter Jaar 7 - De Relieken Van De Dood 1 (DVD)

Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid en macht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de vrienden meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar de Duistere Krachten die hen omgeven, dreigen hen uit elkaar te drijven. Ondertussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden. De lang gevreesde strijd is losgebarsten nu de Heer van het Duister het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein heeft overgenomen. Iedereen die hem tegenwerkt, wordt geterroriseerd en gearresteerd. De Uitverkorene is nu de prooi waar alle Dooddoeners op jagen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

16. The Chronicles of Narnia - The Lion, the Witch and the Wardrobe

The Chronicles of Narnia - The Lion, the Witch and the Wardrobe

Bereid je voor op een andere wereld... Walt Disney Pictures en Walden Media presenteren een meeslepend en heldhaftig avontuur van C.S. Lewis. Door de verbazingwekkende realistische speciale effecten lijkt het of je zelf de heldendaden beleeft van Lucy, Edmund, Susan en Peter. De twee broers en twee zussen ontdekken de wereld van Narnia als ze verstoppertje spelen in het landhuis van een mysterieuze professor. In een magische kleerkast belanden de kinderen in een prachtig land dat wordt bewoond door sprekende dieren, dwergen, faunen, centauren en reuzen. Narnia was ooit een vredig land, maar is nu door de betovering van Jadis, de Witte Heks, een bevroren wereld waar een eeuwige winter heerst.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian

The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian

Een jaar na de ongelooflijke avonturen uit "De Leeuw, de heks en de Kleerkast" keren de koningen en koninginnen terug naar het verre en wonderlijke koninkrijk Narnia. Ze ontdekken daar dat er tijdens de afwezigheid van de kinderen, al 1300 jaren zijn verstreken. De Gouden Eeuw van Narnia is voorbij, Narnia is veroverd door de Telmarines en is nu bezet door de kwade Koning Miraz die het land regeert zonder genade. De vier kinderen ontmoeten al snel een indrukwekkend karakter, waar ze nog niet eerder kennis mee hebben gemaakt: Narnia's rechtvaardige erfgenaam op de troon. De Jonge Prins Caspian. De prins wordt gedwongen zich te verschuilen voor zijn oom Miraz, die hem wil vermoorden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Jumanji (Special Edition)

Jumanji (Special Edition)

Het jongetje Alan Parrish (Robin Williams) ontdekt een mysterieus bordspel, maar is niet bekend met de bovennatuurlijke krachten die het in zich heeft. Maar dan wordt hij op magische wijze, voor de ogen van zijn vriendinnetje Sarah, de wilde jungle van Jumanji ingezogen. Hij verblijft hier voor 26 jaar, totdat hij door twee nietsvermoedende kinderen uit het spel wordt bevrijd. Als volwassen man herenigd Alen zich met Sarah en samen met de kinderen moeten ze het opnemen tegen de sterke krachten van het spel en alle wilde dieren die het spel voortbrengt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Bram Stoker's Dracula

Bram Stoker's Dracula

Wanneer Graaf Dracula terugkeert van een veldtocht hoort hij dat zijn geliefde zelfmoord heeft gepleegd omdat zij dacht dat hij gesneuveld was. Vier eeuwen later wordt Jonathan Harker uitgenodigd op het kasteel van de Graaf. Op een avond ziet Dracula het portret van de verloofde van Jonathan. Het meisje vertoont een opvallende gelijkenis met Dracula's dode liefde... BRAM STOKER'S DRACULA is door zijn spectaculaire effecten, zinderende scènes en prachtige kostuums de meest indringende, erotische en romantische Dracula ooit gemaakt. Met een indrukwekkende cast: Gary Oldman (Graaf Dracula), Winona Ryder (Mina), Sir Anthony Hopkins (Dr. van Helsing) en Keanu Reeves (Jonathan).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Star Wars Episode Ix: Rise Of Skywalker (DVD)

Star Wars Episode Ix: Rise Of Skywalker (DVD)

Lucasfilm and director J.J. Abrams join forces once again to take viewers on an epic journey to a galaxy far, far away with Star Wars: The Rise of Skywalker, the riveting conclusion of the seminal Skywalker saga, where new legends will be born and the final battle for freedom is yet to come. Synopsis Star Wars: The Rise of Skywalker follows Rey, Finn, and Poe Dameron as they lead the Resistance's final battle against Supreme Leader Kylo Ren and the First Order, who are aided by the return of the Galactic Emperor, Palpatine. This version of Star Wars: The Rise of Skywalker has English subtitles

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

21. Harry Potter Jaar 1 - De Steen Der Wijzen (DVD)

Harry Potter Jaar 1 - De Steen Der Wijzen (DVD)

Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en barbaarse oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap. Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem. En daarna nog een, en nog een. De brieven veranderen Harry's hele leven: hij wordt gered door Hagrid, een woeste figuur op een vliegende motorfiets. Met een speciale trein die vertrekt van perron 9¾, belandt hij op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. Ook komt Harry erachter dat zijn ouders tovenaars waren en dat hij wereldberoemd is.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

22. Gremlins Collection (DVD)

Gremlins Collection (DVD)

GREMLINS Zorg ervoor dat hij niet nat wordt. Stel hem niet bloot aan fel licht. En hoe hij ook huilt en smeekt... Geef hem nooit eten na middernacht. Met deze instructies krijgt de jonge Billy Peltzer zijn schattige nieuwe huisdier. Maar Billy zal veel meer krijgen dan hij verwachtte. Gremlins is buitengewoon grappig en geweldig angstaanjagend. Het ene ogenblik knijp je je ogen dicht van angst, het volgende gier je van het lachen. GREMLINS 2 De spelregels zijn weliswaar dezelfde gebleven, maar in deze vervolgfilm wordt het zo mogelijk nog grappiger en spannender. Billy en zijn Mogwai, publiekslieveling Gizmo, moeten het dit keer opnemen tegen gloednieuw Gremlingebroed.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

23. The Twilight Saga Complete Collection

The Twilight Saga Complete Collection

Alle Twilight films verzameld in 1 box! Twilight Bella Swan is altijd al een buitenbeentje geweest en doet alles op haar eigen manier. Wanneer ze verhuist naar het regenachtige Forks, verwacht ze geen veranderingen. Totdat ze de mysterieuze en knappe Edward Cullen ontmoet, een jongen die op dezelfde school zit als zij. Bella is meteen verliefd op Edward en het duurt niet lang voordat zij een passievolle relatie krijgen. Maar Edward is niet zoals de andere jongens. Hij kan ontzettend hard rennen, stopt rijdende auto's met zijn blote vuisten, en is sinds 1918 geen dag ouder geworden. Edward is een onsterfelijke vampier, maar niet zoals de andere vampiers: hij drinkt geen mensenbloed.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Percy Jackson & The Lightning Thief

Percy Jackson & The Lightning Thief

Percy Jackson is 17 jaar oud en heeft de gave om zich in de nesten te werken! Hij komt er achter dat hij geen gewone tiener is, maar een halfgod en de zoon van Poseidon. Hij wordt beschuldigd van het stelen van de bliksemschicht van Zeus: het machtigste wapen van het universum. Percy gaat op een avontuurlijke en gevaarlijke missie om zijn onschuld te bewijzen en een vernietigende oorlog tussen de goden te voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Maleficent (DVD)

Maleficent (DVD)

Maleficent vertelt het verhaal van Disney’s meest roemruchte slechterik, uit de klassieker Doornroosje. Verraad heeft het hart van Maleficent in steen veranderd, en nu zint ze op wraak. In een verwoede poging om de moerassen waarover zij heerst te beschermen, spreekt Maleficent een onomkeerbare vloek uit over het pasgeboren prinsesje Aurora. Als ze opgroeit, raakt Aurora verstrikt in een hevige strijd tussen het bosrijke koninkrijk waar ze steeds meer van is gaan houden, en het mensenrijk waarover ze ooit zal heersen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >