De populairste Fantasyfilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede fantasyfilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste fantasyfilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 18-04-2024 04:36

1. Masters of The universe (DVD)

Masters of The universe (DVD)

Dolph Lundgren is de held He-Man in deze live-action verfilming van de populaire tvcartoon- serie. He-Man vecht tegen zijn duistere aartsvijand Skeletor (Frank Langella) voor de dominantie in het universum. Skeletor wil o.a. de planeet Eternia, een verwoest Utopia, veroveren. Om dit te bereiken heeft hij de ‘Cosmic Key nodig, die verborgen is op aarde. Een serveerster genaamd Julie (Courteney Cox) en haar vriend Kevin (Robert Duncan Mitchell) vinden per ongeluk de Cosmic Key en raken verwikkeld in de intergalactische strijd tussen He-Man en Skeletor.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Neverending Story

Neverending Story

Aan het hoofd van het land Fantasia, hoog in een ivoren toren, regeert een lief, klein koninginnetje. Het noodlot wil echter dat haar gezondheid met de dag slechter wordt. Ze lijdt aan een mysterieuze ziekte, die ook alles te maken heeft met de afbrokkeling van het sprookjesachtige domein. En er is maar een persoon die haar en Fantasia van de ondergang kan redden...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Maleficent 2 - Mistress Of Evil (DVD)

Maleficent 2 - Mistress Of Evil (DVD)

In Disney’s Maleficent 2 zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora. Ze trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten. De jaren zijn goed geweest voor Maleficent en Aurora. Hun relatie, geboren uit liefdesverdriet, wraak en een uiteindelijke liefde, bloeit op. Toch bestaat er nog steeds een haat tussen mensen en feeën. Aurora’s naderende huwelijk met Prins Phillip is een reden tot feest in het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. De bruiloft dient namelijk als vereniging van de twee verschillende werelden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Legend Of The Guardians - The Owls Of Ga'Hoole (DVD)

Legend Of The Guardians - The Owls Of Ga'Hoole (DVD)

Van de hand van Zack Snyder komt nu een prachtig avontuur, gebaseerd op de populaire boekenreeks. Als de jonge uil Soren en zijn broer Kludd in de klauwen vallen van de kwaadaardige 'Pure Ones', gaat Soren op zoek naar de gevleugelde bewakers om zijn soort van de ondergang te redden. Met de stemmen van onder andere Abbie Cornish, Miriam Margolyes, Helen Mirren, Sam Neill, Geoffrey Rush, Jim Sturgess en Hugo Weaving.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Ghostbusters: Afterlife (DVD)

Ghostbusters: Afterlife (DVD)

IMPORT ZONDER NL ONDERTITELING ! Zie achterkant voor meer ondertiteling. From director Jason Reitman and producer Ivan Reitman (Director of the original Ghostbusters and Father of Jason) comes the next chapter in the original Ghostbusters universe. In Ghostbusters: Afterlife, when a single mom and her two kids arrive in a small town, they begin to discover their connection to the original ghostbusters and the secret legacy their grandfather left behind.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Harry Potter - Complete 8-film collection (DVD)

Harry Potter - Complete 8-film collection (DVD)

- Jaar 1: Harry Potter en de steen der wijzen. Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. - Jaar 2: Harry Potter en de geheime kamer. Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar. - Jaar 3: Harry Potter en de gevangene van Azkaban. Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts. - Jaar 4: Harry Potter en de vuurbeker.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Poor Things [DVD] Engels gesproken met o.a. NL ondertiteling

Poor Things [DVD] Engels gesproken met o.a. NL ondertiteling

In dit wilde en ongelooflijke verhaal wordt de jonge Bella Baxter uit de dood tot leven gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter. Ze is nieuwsgierig en hongerig naar het leven en gaat samen met Duncan Wedderburn op een snel avontuur door de continenten. Dit brengt een fantastische ontwikkeling in haar teweeg en leidt haar naar een felle inzet voor gelijkheid en bevrijding.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Lord Of The Rings Trilogy (Extended Edition)

Lord Of The Rings Trilogy  (Extended Edition)

Alle drie filmklassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde in één verzameling in de meest uitgebreide Extended Edition uitvoering! Extended Edition bonusmateriaal • Extended Edition of all 3 films • The Appendices Parts 1-6 • Theatrical-Release Special Features • Costa Botes Behind-the-Scenes Documentaries of The Lord of the Rings Trilogy • Commentary The lord of the Rings 1: The Fellowship of the Ring Met de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Dragonheart 1 - 5 (DVD)

Dragonheart 1 - 5 (DVD)

Ontsnap naar legendarische tijden waar wonderbaarlijke draken de lucht regeerde in deze epische 5-film collectie. De spannende en ontroerende reeks zal de hele familie betoveren met fantasie, humor en geweldige visuele effecten! De films vertellen unieke verhalen over opoffering, eer, moed en het overkomen van het kwaad. De collectie bevat alle 5 avonturen van producent Raffaella De Laurentiis, met onder andere Dennis Quaid en de stemmen van Academy Award winnaar Sean Connery, Robby Benson, Academy Award winnaar Ben Kingsley, Patrick Stewart, Helena Bonham Carter en meer!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Labyrinth - Collector's Edition (Import)

Labyrinth - Collector's Edition (Import)

Labyrinth - Collector's Edition (Import) is een DVD.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Beauty And The Beast (DVD) (2017)

Beauty And The Beast (DVD) (2017)

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. De geliefde karakters komen tot leven in deze live action versie van Beauty and the Beast.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. Harry Potter Jaar 7 - De Relieken Van De Dood 2 (DVD)

Harry Potter Jaar 7 - De Relieken Van De Dood 2 (DVD)

In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. Shape Of Water (DVD)

Shape Of Water (DVD)

In een geheime onderzoeksbasis tijdens de Koude Oorlog sluit een conciërge vriendschap met een mysterieuze amfibieman, die daar gevangen wordt gehouden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. The Chronicles of Narnia - The Lion, the Witch and the Wardrobe

The Chronicles of Narnia - The Lion, the Witch and the Wardrobe

Bereid je voor op een andere wereld... Walt Disney Pictures en Walden Media presenteren een meeslepend en heldhaftig avontuur van C.S. Lewis. Door de verbazingwekkende realistische speciale effecten lijkt het of je zelf de heldendaden beleeft van Lucy, Edmund, Susan en Peter. De twee broers en twee zussen ontdekken de wereld van Narnia als ze verstoppertje spelen in het landhuis van een mysterieuze professor. In een magische kleerkast belanden de kinderen in een prachtig land dat wordt bewoond door sprekende dieren, dwergen, faunen, centauren en reuzen. Narnia was ooit een vredig land, maar is nu door de betovering van Jadis, de Witte Heks, een bevroren wereld waar een eeuwige winter heerst.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. The Age of Adaline

The Age of Adaline

Romantisch drama met Michiel Huisman en Blake Lively over een vrouw die na een ongeluk onsterfelijk wordt. Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren '30. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Sabrina The Teenage Witch Complete Enchanted Collection

Sabrina The Teenage Witch Complete Enchanted Collection

Sabrina the Teenage Witch Seizoen 1 t/m 7 Let op! Seizoen 1 t/m 6 is Nederlands ondertiteld, seizoen 7 heeft enkel Engelse ondertiteling

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Harry Potter en de gevangene van Azkaban

Harry Potter en de gevangene van Azkaban

In hun derde jaar op Zweinstein ontmoeten Harry, Ron en Hermelien de ontsnapte gevangene Sirius Zwarts en leren ze een Hippogrief – half paard, half adelaar – te verzorgen, wat ze moeten doen tegen de van gedaante verwisselende Boemannen en hoe ze de kunst van de Waarzeggerij onder de knie krijgen. Daarnaast moet Harry het hoofd bieden aan zielzuigende Dementors, een gevaarlijke weerwolf te slim af zijn en komt hij achter de waarheid over Sirius en diens relatie tot Harry en zijn ouders.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Mary Poppins (DVD) (Special Edition)

Mary Poppins (DVD) (Special Edition)

Beleef de buitengewone animaties, duizelingwekkende special effects en de bekroonde muziek van Walt Disney’s Mary Poppins. Deze uit 2 discs bestaande 45e jubileumuitgave is volledig gerestaureerd en geremasterd! Ga mee met de ‘perfecte’ Mary Poppins (Julie Andrews) als ze op magische wijze ieder huishoudelijk klusje in een spelletje verandert en iedere dag een wonderlijk avontuur. Raak betoverd door onvergetelijke fi guren, zoals bijvoorbeeld schoorsteenveger Bert (Dick Van Dyke) met zijn vele talenten. Mary’s magische reistas zit boordevol bonusmateriaal, waaronder een compleet nieuwe bonus van de 'supercalifragilisticexpialidocious' Broadway-productie van Mary Poppins.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Harry Potter Jaar 1 - De Steen Der Wijzen (DVD)

Harry Potter Jaar 1 - De Steen Der Wijzen (DVD)

Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en barbaarse oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap. Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem. En daarna nog een, en nog een. De brieven veranderen Harry's hele leven: hij wordt gered door Hagrid, een woeste figuur op een vliegende motorfiets. Met een speciale trein die vertrekt van perron 9¾, belandt hij op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. Ook komt Harry erachter dat zijn ouders tovenaars waren en dat hij wereldberoemd is.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Teenage Mutant Ninja Turtles (3 Films) Movie Collection DV

Teenage Mutant Ninja Turtles (3 Films) Movie Collection DV

Triple bill of children's features following the adventures of the anthropomorphic New York turtles with a love of pizza. In 'Teenage Mutant Ninja Turtles' (1990) the evil Shredder (James Saito) kidnaps Splinter (Kevin Clash), the rat ninja master who trained the turtles, and intends to cause mayhem. Thankfully, the turtles have been armed with an anti-mutant antidote and, with the help of a journalist, embark on an adventure to save Splinter. In 'The Secret of the Ooze' (1991) Professor Perry (David Warner), the man who invented the ooze that created the ninja turtles, is captured by Shredder (Francois Chau).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. Percy Jackson - Sea Of Monsters (DVD)

Percy Jackson - Sea Of Monsters (DVD)

Percy Jackson – zoon van de Griekse god Poseidon – is terug met het tweede mythische avontuur uit de bekende Percy Jackson-serie. Om de wereld te redden gaat Percy op zoek naar de ‘Golden Fleece’. Alleen met dit magische kleed kan het ultieme kwaad worden bestreden. Samen met zijn halfgod-vrienden zal Percy de zee van monsters moeten overwinnen en tegen gruwelijke wezens vechten. Ook komt hij oog in oog te staan met een angstaanjagend zombieleger. De tijd dringt… Zal Percy het redden of is hij niet de held waarop iedereen vertrouwd?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

22. How To Train Your Dragon 1-3 (DVD)

How To Train Your Dragon 1-3 (DVD)

How to Train Your Dragon - 3 Movie Collection Geen Nederlandse ondertiteling

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. The Dark Knight

The Dark Knight

The Dark Knight In 'The Dark Knight', de opvolger van de kaskraker 'Batman Begins', worden regisseur Christopher Nolan en Christian Bale herenigd. Bale is ook in deze film weer te zien in de rol van Batman/Bruce Wayne, die zoals altijd de strijd voert tegen de misdaad. Met de hulp van luitenant Jim Gordon (GARY OLDMAN) en openbare aanklager Harvey Dent (AARON ECKHART) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Dit drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, 'The Joker’ (HEATH LEDGER).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Chronicles Of Narnia

Chronicles Of Narnia

Dit is de dvd van Chronicles Of Narnia-import engels.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Underworld Quadrilogy (1-4)

Underworld Quadrilogy (1-4)

underwold evolution Steelbook

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >