De populairste familiefilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een leuke familiefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste familiefilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 08-06-2024

1. K3 - De 3 Biggetjes De Musical (DVD)

K3 - De 3 Biggetjes De Musical (DVD)

Vanaf februari ’24 toeren Hanne, Marthe en Julia door Vlaanderen en Nederland met een nieuwe versie van de succes-musical De 3 Biggetjes. Naast K3 zullen ook Marie Verhulst te zien zijn als het konijn Pluisje en Nurlaila Karim als mama Big. Ook de wolven zijn weer van de partij. Het album met de liedjes uit de musical zal voorafgegaan worden door de gelijknamige single en vanaf 17 november ook beschikbaar zijn op een mooie dubbel-LP!

€ 15,99

Bekijken >

2. Nachtwacht - Nachtwacht Academie (DVD)

Nachtwacht - Nachtwacht Academie (DVD)

Schuilt er een elf, vampier of weerwolf in jou? Keelin, Vlad en Wilko, maar ook Vega, de directie en andere leden van de Hoge Raad, heten jou van harte welkom als leerling op de Nachtwacht Academie. Keelin leert je alles over elfen, Vlad over vampiers en Wilko over weerwolven. Maar tijdens hun lessen gebeuren er bizarre zaken. Voorwerpen en informatie verdwijnen op onverklaarbare wijze. Al snel wordt duidelijk dat er een kwaadaardig wezen op de Nachtwacht Academie ronddwaalt. Kan de Nachtwacht achterhalen welke duistere plannen het wezen heeft met de Nachtwacht Academie? En kunnen jullie het, samen met hen, stoppen? Het mondt uit in een helse strijd tussen goed en kwaad.

€ 14,99

Bekijken >

3. Encanto (DVD)

Encanto (DVD)

Walt Disney Animation Studios’ Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, Madrigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en kleurrijke plek genaamd Encanto. In de film heeft elk kind in het gezin de magische kracht van de Encanto, in de vorm van een unieke gave zoals super- of geneeskrachten, behalve Mirabel. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rondom de Encanto in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar uitzonderlijke familie is.

€ 13,50

Bekijken >

4. Migration (Vogelvlucht) (DVD)

Migration (Vogelvlucht) (DVD)

Illumination, maker van de komische films Minions en Verschrikkelijke Ikke, nodigt je uit voor een vliegvakantie naar het onbekende met grappige gevederde vrienden in de komedie Vogelvlucht. De familie Verwoerd zit in een sleur. Vader Mick vindt het prima om zijn gezin te laten ronddobberen in hun vijver in New England, maar moeder Pam wil avontuur en hun kinderen de grote wijde wereld laten zien.

€ 17,00

Bekijken >

5. Super Mario Bros (DVD)

Super Mario Bros (DVD)

Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros. De film wordt geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (die ook samenwerkten aan Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies) naar een scenario van Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Illuminations Minions: The Rise of Gru die komende zomer uitkomt). De hoofdrollen worden ingesproken door Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Kevin Michael Richardson als Kamek en Sebastian Maniscalco als Spike.

€ 17,29

Bekijken >

6. Kung Fu Panda 4 (DVD)

Kung Fu Panda 4 (DVD)

Nadat Po de opdracht heeft gekregen om de Spirituele Leider van de Vredesvallei te worden, moet hij een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen, terwijl een gemene tovenares van plan is om alle meesterschurken die Po heeft overwonnen weer naar het geestenrijk te roepen.

€ 20,99

Bekijken >

7. Wish (DVD)

Wish (DVD)

Wish speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en vertelt het verhaal van Asha, een optimist met scherpe humor die veel geeft om haar gemeenschap. Wanneer Asha zich op een moment van nood naar de hemel wendt en een wens doet, wordt haar smeekbede beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal gevuld met grenzeloze energie die Star wordt genoemd. Asha en Star nemen het op tegen de meest geduchte vijanden om haar gemeenschap te redden. Ze bewijzen dat wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van een moedig persoon samengaat met de magie van de sterren.

€ 22,19

Bekijken >

8. Dragon Ball Super: Complete Series (DVD)

Dragon Ball Super: Complete Series (DVD)

Na het verslaan van Majin Buu, is het leven weer vredig. Goku heeft een compleet nieuwe rol aangenomen als...radijsjesboer?! Met de Aarde in vrede, hebben onze helden zich in een normaal leven genesteld. Maar ze mogen zich niet te comfortabel voelen. Ver weg ontwaakt een machtige god uit een profetie die zijn ondergang aankondigt door toedoen van een formidabel wezen. Kunnen Goku en zijn vrienden het opnemen tegen hun sterkste vijand tot nu toe? Dragon Ball Super is terug met de complete serie in een exclusieve premium editie! Inbegrepen in deze boxset: 20x discs van de ongesneden serie in een stevige slipcases

€ 112,00

Bekijken >

9. Frozen (DVD)

Frozen (DVD)

Walt Disney Animation Studios geeft een frisse draai aan een van de grappigste en meest hartverwarmende verhalen ooit. De dappere optimist Anna gaat samen met de ruige bergman Kristoff en zijn trouwe rendier Sven op een epische reis. Anna is op zoek naar haar zus Elsa, die met haar ijzige krachten het gehele koninkrijk Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen. Anna en Kristoff krijgen gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en trotseren extreme winterse omstandigheden. Ze ontmoeten mystieke trollen en er staan magische verrassingen op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van de ondergang.

€ 16,95

Bekijken >

10. Lilo & Stitch (DVD) (Special Edition)

Lilo & Stitch (DVD) (Special Edition)

Op het weelderige, tropische Hawaï adopteert het eenzame meisje Lilo een onschuldig jong hondje (dat denkt ze tenminste dat het is). Ze noemt haar nieuwe 'huisdier' Stitch, maar weet niet dat hij een ondeugend ruimtewezen is dat van een verre planeet is ontsnapt. Stitch heeft Lilo nodig om hem te beschermen tegen de buitenaardse jagers die hem koste wat het kost willen vangen. Uiteindelijk is het Lilo's standvastige geloof in 'Ohana', het Hawaïaanse woord voor familieband, waardoor Stitch leert om van iemand te houden! Prachtige animatie, een ijzersterk verhaal en onvergetelijke personages maken van Lilo & Stitch een belevenis die je hart zal veroveren!

€ 15,39

Bekijken >

11. Bassie & Adriaan - De TV - Series (DVD)

Bassie & Adriaan - De TV - Series (DVD)

In deze 8 DVD box alle avonturen van Bassie & Adriaan de tv serie

€ 22,99

Bekijken >

12. Wonka - DVD - Import met NL

Wonka - DVD - Import met NL

Deze import DVD heeft zowel Nederlandse als Vlaamse audio, en Nederlandse ondertiteling.

€ 14,59

Bekijken >

13. 3 Biggetjes - De Musical

3 Biggetjes - De Musical

Na Doornroosje volgt nu een nieuwe top musical van de succesvolle makers van Studio 100. Met in de hoofdrol K3! Het verhaal van de musical begint waar het sprookje eindigt. De oude wolf is nog steeds enorm boos, omdat het hem nooit is gelukt de 3 biggetjes te pakken te krijgen. Het begin van een onvergetelijk avontuur dat het hele gezin meevoert in een wereld vol fantasie, spanning en een vleugje romantiek!

€ 131,99

Bekijken >

14. Paw Patrol - Dino Rescue (DVD)

Paw Patrol - Dino Rescue (DVD)

Spannende nieuwe avonturen van de viervoetige vriendjes.

€ 10,99

Bekijken >

15. Paw Patrol - The Mighty Movie (DVD)

Paw Patrol - The Mighty Movie (DVD)

Als er een magische meteoor neerstort in Adventure City krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in Mighty Pups! Ze krijgen gelijk een machtige uitdaging wanneer hun aartsrivaal Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met de gekke wetenschapper Victoria probeert om de superkrachten te stelen. Nu het lot van Adventure City op het spel staat, moeten de Mighty Pups de superschurken tegenhouden voordat het te laat is.

€ 16,99

Bekijken >

16. Elemental (DVD)

Elemental (DVD)

Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

€ 17,36

Bekijken >

17. Ladybug & Cat Noir - De Film (Miraculous) (DVD)

Ladybug & Cat Noir - De Film (Miraculous) (DVD)

Voor de onhandige Marinette is de middelbare school in Parijs echt geen pretje. Wanneer duistere magie de stad bedreigt, verandert ze tot haar grote verbazing in superheld Ladybug. Terwijl ze haar nieuwe krachten ontdekt, zaaien de schurk Havikmot en zijn kompanen een spoor van vernieling. Om de stad te redden, moet Marinette de krachten bundelen met de charmante Cat Noir. Maar ze weet niet dat achter het masker Adrien schuilgaat, de verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft… Het lot van de wereld ligt in hun handen. Zijn ze samen sterk genoeg om Havikmot te verslaan?

€ 16,99

Bekijken >

18. Bassie & Adriaan Op Reis (DVD)

Bassie & Adriaan Op Reis (DVD)

In deze 8 DVD box alle avonturen van Bassie & Adriaan op reis Bassie & Adriaan op Reis in - Nederland & Frankrijk - Wales & Portugal - Ierland & Itali� - Duitsland & Griekenland - Denemarken & Belgi� - Spanje & Luxemburg - Amerika (Deel1&2)

€ 19,99

Bekijken >

19. Frozen 2 (DVD)

Frozen 2 (DVD)

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

€ 11,99

Bekijken >

20. Bassie & Adriaan - De Ultieme Collectie (DVD) (28 DVD caravanverpakking)

Bassie & Adriaan - De Ultieme Collectie (DVD) (28 DVD caravanverpakking)

Hallo vriendjes en vriendinnetjes! Haal nu meer dan 51 uur aan nostalgie in huis met deze schitterende gelimiteerde en unieke Bassie en Adriaan collectie, bestaande uit 28 dvd's in een luxe caravan-verpakking. Inhoud: -Op Reis door Europa Deel 1 t/m 6 - Op Reis door Amerika Deel 1 en 2 - De Plaaggeest - Het Geheim van de Sleutel - De Huilende Professor - Het Geheim van de Schatkaart Deel 1 en 2 - De Diamant - De Verzonken Stad - De Verdwenen Kroon - Liedjes uit Grootmoeders Tijd - Karaoke, Zing mee! - Het Liedjesfeest - Live! - 25 jaar Theater! - Lachspektakel Show! - Leren en Lachen 1 t/m 3 - Leren in het Verkeer - Winterpret - Keet & Koen

€ 147,00

Bekijken >

21. Trolls 3 - Band Together (In Harmonie) (DVD)

Trolls 3 - Band Together (In Harmonie) (DVD)

Zet je schrap voor een spetterende all-star familiereünie in het recentste hoofdstuk van DreamWorks Animations kaskraker, en zing uit volle borst mee met de Karaoke Editie! Naarmate Poppy (Anna Kendrick) haar nieuwe vriendje Branch (Justin Timberlake) beter leert kennen, ontdekt ze zijn geheime verleden als lid van BroZone, haar favoriete boyband waar hij samen met zijn vier vervreemde broers deel van uitmaakte. Wanneer enkele snode popsterren broer Floyd om zijn muzikale talenten ontvoeren, trekken Branch en Poppy op avontuur om de andere broers te herenigen en Floyd uit hun klauwen te redden.

€ 16,99

Bekijken >

22. Ratatouille (DVD)

Ratatouille (DVD)

Van de makers van Cars en The Incredibles komt nu een baanbrekende komedie voor het hele gezin. Bekijk Parijs vanuit een geheel nieuw oogpunt met betoverende nieuwe figuren. In een van de beste restaurants in Parijs droomt Remy, een rat met een eigen willetje, er van om een beroemde Franse kok te worden. Hij staat in tweestrijd tussen wat zijn familie wil en zijn roeping. Samen met zijn vriendje Linguini zet Remy op hilarische wijze de Stad der Liefde op z’n kop. Ratatouille is een heerlijke film die naar meer blíjft smaken!

€ 10,99

Bekijken >

23. Inside Out (Binnenstebuiten) (DVD)

Inside Out (Binnenstebuiten) (DVD)

Van de creatieve geesten van Disney Pixar komt deze grote 'emotiefilm' die zijn weerga niet kent. Ervaar de hilarische en hartverwarmende film die door filmrecensent Peter Travers van Rolling Stone 'een puur meesterwerk' wordt genoemd. Zit jij weleens naar iemand te kijken en je af te vragen wat er allemaal speelt in zijn of haar hoofd? Inside Out van Disney Pixar neemt je mee op een dolle reis door de geest om het antwoord op die vraag te vinden. In Headquarters, het controlecentrum in de geest van de 11-jarige Riley, zijn vijf emoties hard aan het werk onder leiding van de opgewekte optimist Plezier.

€ 15,79

Bekijken >

24. Brother Bear (DVD)

Brother Bear (DVD)

Om te leren overleven met zijn nieuwe identiteit, zal hij geen andere keuze hebben dan de wereld te ontdekken met een ander perspectief... Kenai ontmoet Koda, een schattige berenwelp, die hem zal vergezellen op zijn reis. Ze zullen een moedige reis voortzetten en elkaar beter leren kennen. Over een oneindig gebied zullen onze twee vrienden wilde dieren van het Grote Noorden ontmoeten, zoals Truc en Muche, een stel burleske elanden, wolharige mammoeten, onstuimige moeflons en vele andere ongewone personages!

€ 9,67

Bekijken >

25. Cars (DVD)

Cars (DVD)

Van de zeer gewaardeerde makers van Toy Story, The Incredibles en Finding Nemo krijg je nu een avontuurlijke comedy in een hoog toerental die je laat zien dat in het leven niet de finish het belangrijkste is, maar de weg ernaar toe. De supersnelle nieuweling, raceauto Lightning McQueen, leeft zijn leven in de hoogste versnelling. Maar onderweg naar zijn belangrijkste race ooit stuit hij op een omleiding. Hij belandt in Radiator Springs, een vergeten stadje aan de aloude Route 66.

€ 11,91

Bekijken >