De populairste familiefilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een leuke familiefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste familiefilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 15-09-2023 01:31

1. Superkat Maurice (DVD)

Superkat Maurice (DVD)

Ratten! Ze zijn overal…. in broodtrommels, dansend over tafelbladen, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nog? Een rattenvanger, Superkat Maurice! Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees (Nasrdin Dchar), Zonnebrand (Qucee) en Gevaarlijke Bonen (Patrick Martens) een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! En ook geen eten is! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia (Georgina Verbaan) die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen….

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Ladybug & Cat Noir - De Film (Miraculous) (DVD)

Ladybug & Cat Noir - De Film (Miraculous) (DVD)

Voor de onhandige Marinette is de middelbare school in Parijs echt geen pretje. Wanneer duistere magie de stad bedreigt, verandert ze tot haar grote verbazing in superheld Ladybug. Terwijl ze haar nieuwe krachten ontdekt, zaaien de schurk Havikmot en zijn kompanen een spoor van vernieling. Om de stad te redden, moet Marinette de krachten bundelen met de charmante Cat Noir. Maar ze weet niet dat achter het masker Adrien schuilgaat, de verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft… Het lot van de wereld ligt in hun handen. Zijn ze samen sterk genoeg om Havikmot te verslaan?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Turning Red (DVD)

Turning Red (DVD)

Disney en Pixar's "Turning Red" focust zich op Mei Lee (Rosalie Chiang), een zelfverzekerd, ietwat onhandig 13-jarig meisje, dat in tweestrijd staat tussen haar moeders plichtsgetrouwe dochter blijven en de chaos volgen van jong-volwassen zijn. Haar beschermende, zo niet enigszins verstikkende moeder, Ming (Sandra Oh), is nooit ver van haar dochter verwijderd - een lastige realiteit voor de tiener.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

4. Ferdinand (DVD)

Ferdinand (DVD)

Ferdinand is een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat. Geïnspireerd op het geliefde kinderboek The Story of Ferdinand.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

5. Aladdin (DVD) (Special Edition)

Aladdin (DVD) (Special Edition)

Zweef weg op een vliegend tapijt en geniet van de non-stop humor en spanning in één van de spectaculairste avonturen aller tijden! De wonderen uit ALADDIN zijn nu zorgvuldig opnieuw uitgebracht en verbeterd – geniet zoals nooit tevoren van de met een Academy Award bekroonde muziek, de doldwaze humor en het onvergetelijke vliegende avontuur. In het hart van een betoverde stad proberen een gewone jongen en zijn ondeugende aapje Abu om de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar te redden. Aladdin’s leven verandert op slag wanneer hij over een wonderlamp wrijft, waaruit de vrolijke geest verschijnt die Aladdin kan veranderen in een echte prins.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

6. Super Mario Bros. Movie (DVD)

Super Mario Bros. Movie (DVD)

Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros. De film wordt geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (die ook samenwerkten aan Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies) naar een scenario van Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Illuminations Minions: The Rise of Gru die komende zomer uitkomt). De hoofdrollen worden ingesproken door Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Kevin Michael Richardson als Kamek en Sebastian Maniscalco als Spike.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Casper En Emma - En De Gouden Ring (DVD)

Casper En Emma - En De Gouden Ring (DVD)

Casper en Emma gaan samen met hun familie op vakantie naar het eiland Malta dat ligt in de Middellandse zee. Op hun eerste dag op het strand ontmoeten ze Pawlu en zijn knuffel, Dolfijn. Het begin van een echte vakantievriendschap. Tijdens het spelen vinden de drie vriendjes samen iets bijzonders in de zee: een gouden ring! Casper en Emma denken dat iemand zijn trouwring is verloren en gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Maar het vinden van de eigenaar van de ring blijkt moeilijker dan gedacht. Een visser vertelt de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. Als Emma en Pawlu nog bezig zijn met de speurtocht ontmoet Casper Agatha, een meisje uit Malta.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Elemental (DVD)

Elemental (DVD)

Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Spider-Man - Across The Spider-Verse (DVD)

Spider-Man - Across The Spider-Verse (DVD)

Miles Morales, de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn, wordt het Multiverse in geslingerd waar hij een team Spider-Mensen ontmoet die zijn bestaan moeten beschermen. Maar als de helden ruziën over een nieuwe bedreiging, komt Miles tegenover de andere Spiders te staan en moet hij bedenken wat het is om een held te zijn om zijn dierbaren te kunnen redden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Ratatouille (DVD)

Ratatouille (DVD)

Van de makers van Cars en The Incredibles komt nu een baanbrekende komedie voor het hele gezin. Bekijk Parijs vanuit een geheel nieuw oogpunt met betoverende nieuwe figuren. In een van de beste restaurants in Parijs droomt Remy, een rat met een eigen willetje, er van om een beroemde Franse kok te worden. Hij staat in tweestrijd tussen wat zijn familie wil en zijn roeping. Samen met zijn vriendje Linguini zet Remy op hilarische wijze de Stad der Liefde op z’n kop. Ratatouille is een heerlijke film die naar meer blíjft smaken!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

11. Lilo & Stitch (DVD) (Special Edition)

Lilo & Stitch (DVD) (Special Edition)

Op het weelderige, tropische Hawaï adopteert het eenzame meisje Lilo een onschuldig jong hondje (dat denkt ze tenminste dat het is). Ze noemt haar nieuwe 'huisdier' Stitch, maar weet niet dat hij een ondeugend ruimtewezen is dat van een verre planeet is ontsnapt. Stitch heeft Lilo nodig om hem te beschermen tegen de buitenaardse jagers die hem koste wat het kost willen vangen. Uiteindelijk is het Lilo's standvastige geloof in 'Ohana', het Hawaïaanse woord voor familieband, waardoor Stitch leert om van iemand te houden! Prachtige animatie, een ijzersterk verhaal en onvergetelijke personages maken van Lilo & Stitch een belevenis die je hart zal veroveren!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

12. Puss In Boots - The Last Wish (DVD)

Puss In Boots - The Last Wish (DVD)

De roekeloze, angst tartende Gelaarsde Kat, keert terug in een nieuw avontuur uit het Shrek-universum. De dappere, vogelvrij Gelaarsde Kat ontdekt dat zijn passie voor gevaar en minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen, wordt de Gelaarsde Kat naar het Zwarte Woud gestuurd op zijn grootste avontuur tot nu toe om de mythische Wensster te vinden. Met nog maar één leven te gaan, moet de Gelaarsde Kat zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand: Kitty Poezelpootje.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

13. Minions 2 - The Rise Of Gru (DVD)

Minions 2 - The Rise Of Gru (DVD)

s Werelds grootste animatiefranchise gaat terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd. Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

14. Bassie & Adriaan - De Ultieme Collectie (DVD) (28 DVD caravanverpakking)

Bassie & Adriaan - De Ultieme Collectie (DVD) (28 DVD caravanverpakking)

Hallo vriendjes en vriendinnetjes! Haal nu meer dan 51 uur aan nostalgie in huis met deze schitterende gelimiteerde en unieke Bassie en Adriaan collectie, bestaande uit 28 dvd's in een luxe caravan-verpakking. Inhoud: -Op Reis door Europa Deel 1 t/m 6 - Op Reis door Amerika Deel 1 en 2 - De Plaaggeest - Het Geheim van de Sleutel - De Huilende Professor - Het Geheim van de Schatkaart Deel 1 en 2 - De Diamant - De Verzonken Stad - De Verdwenen Kroon - Liedjes uit Grootmoeders Tijd - Karaoke, Zing mee! - Het Liedjesfeest - Live! - 25 jaar Theater! - Lachspektakel Show! - Leren en Lachen 1 t/m 3 - Leren in het Verkeer - Winterpret - Keet & Koen

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

15. Frozen 2 (DVD)

Frozen 2 (DVD)

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

16. Paw Patrol - Dino Rescue (DVD)

Paw Patrol - Dino Rescue (DVD)

Spannende nieuwe avonturen van de viervoetige vriendjes.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

17. Binnenstebuiten (Inside Out) (DVD)

Binnenstebuiten (Inside Out) (DVD)

Van de creatieve geesten van Disney Pixar komt deze grote "emotiefilm" die zijn weerga niet kent. Ervaar de hilarische en hartverwarmende film die door filmrecensent Peter Travers van Rolling Stone "een puur meesterwerk" wordt genoemd. Zit jij weleens naar iemand te kijken en je af te vragen wat er allemaal speelt in zijn of haar hoofd? Inside Out van Disney Pixar neemt je mee op een dolle reis door de geest om het antwoord op die vraag te vinden. In Headquarters, het controlecentrum in de geest van de 11-jarige Riley, zijn vijf emoties hard aan het werk onder leiding van de opgewekte optimist Plezier.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

18. Ice Age - Collision Course (DVD)

Ice Age - Collision Course (DVD)

Je favoriete Ice Age helden zijn terug en cooler dan ooit in dit nieuwe lachwekkende avontuur met volop kijkplezier voor de hele familie! Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te beschermen tegen dit gevaar moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke vrienden ontmoeten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

19. Lion King (DVD) (2019)

Lion King (DVD) (2019)

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa's broer - en voormalig erfgenaam van de troon - heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

20. K3 - K3 Vriendenboek (DVD)

K3 - K3 Vriendenboek (DVD)

In het K3 Vriendenboek ontdekken Hanne, Marthe en Julia iedereens liefste lievelingsdingen. Van favoriete sporten tot 'wat wil ik later worden' tot lievelingseten, lievelingsdieren, challenges en leukste plekken op aarde... Ze gaan samen met hun Vriendenboek vriendjes op ontdekking en proberen enthousiast mee alle favoriete en ook minder favoriete dingen uit die in het grote K3 Vriendenboek staan. Al zappend tonen Marthe, Julia en Hanne aan elkaar en aan de kijker wat ze meegemaakt hebben en ze bladeren samen door hun mega grote vriendenboek op zoek naar nieuwe leuke avonturen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

21. Free Willy 1 - 4 (DVD)

Free Willy 1 - 4 (DVD)

- Free Willy: De orka (Keiko) zit sedert zijn vangst opgesloten in een veel te klein aquarium. Voor een enthousiast publiek moet de ongelukkige walvis kunstjes opvoeren. Niemand lijkt zich van het lot van de goedaardige reus iets aan te trekken behalve Jesse (Jason James Richter), een straatjochie dat begrijpt wat het betekent om geen familie te hebben. Hun vriendschapsband blijkt zo sterk dat ze alles op alles zetten om de weg naar hun thuishaven te vinden. - Free Willy 2: Willy, een orka van meer dan drie ton, en zijn boezemvriend Jesse beleven nieuwe avonturen in dit nog spannender vervolg op de hartverwarmende familiefilm uit 1993.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

22. The Flintstones - Complete Collection (DVD)

The Flintstones - Complete Collection (DVD)

Alle 166 afleveringen van alle 6 de seizoenen!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

23. Frozen (DVD)

Frozen (DVD)

Walt Disney Animation Studios geeft een frisse draai aan een van de grappigste en meest hartverwarmende verhalen ooit. De dappere optimist Anna gaat samen met de ruige bergman Kristoff en zijn trouwe rendier Sven op een epische reis. Anna is op zoek naar haar zus Elsa, die met haar ijzige krachten het gehele koninkrijk Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen. Anna en Kristoff krijgen gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en trotseren extreme winterse omstandigheden. Ze ontmoeten mystieke trollen en er staan magische verrassingen op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van de ondergang.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

24. Strange World (DVD)

Strange World (DVD)

The Walt Disney Animation Studios’ presenteert de nieuwe animatiefilm Strange World. Ga mee op reis door een mysterieus landschap waar gevaar op de loer ligt. De legendarische Clades, een familie van ontdekkingsreizigers, dreigt hun laatste en belangrijkste missie te riskeren door meningsverschillen onderling. De film is geregisseerd door Don Hall (Oscar-winnende Big Hero 6, Raya and the Last Dragon) en Qui Nguyen (co-writer Raya and the Last Dragon). De film is geproduceerd door Roy Conli (Oscar-winnende Big Hero 6, Tangled).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

25. Sing 2 (DVD)

Sing 2 (DVD)

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City. Bonus: - Super Sing Alongs - How to Dance to SING 2 - How to Draw - The Voices of SING 2 - Deleted scenes

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >