De populairste familiefilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een leuke familiefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste familiefilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 24-02-2024 08:35

1. Free Willy 1 - 4 (DVD)

Free Willy 1 - 4 (DVD)

- Free Willy: De orka (Keiko) zit sedert zijn vangst opgesloten in een veel te klein aquarium. Voor een enthousiast publiek moet de ongelukkige walvis kunstjes opvoeren. Niemand lijkt zich van het lot van de goedaardige reus iets aan te trekken behalve Jesse (Jason James Richter), een straatjochie dat begrijpt wat het betekent om geen familie te hebben. Hun vriendschapsband blijkt zo sterk dat ze alles op alles zetten om de weg naar hun thuishaven te vinden. - Free Willy 2: Willy, een orka van meer dan drie ton, en zijn boezemvriend Jesse beleven nieuwe avonturen in dit nog spannender vervolg op de hartverwarmende familiefilm uit 1993.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Wish (DVD)

Wish (DVD)

Wish speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en vertelt het verhaal van Asha, een optimist met scherpe humor die veel geeft om haar gemeenschap. Wanneer Asha zich op een moment van nood naar de hemel wendt en een wens doet, wordt haar smeekbede beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal gevuld met grenzeloze energie die Star wordt genoemd. Asha en Star nemen het op tegen de meest geduchte vijanden om haar gemeenschap te redden. Ze bewijzen dat wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van een moedig persoon samengaat met de magie van de sterren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Chronicles Of Narnia - Prince Caspian (BBC tv-serie)

Chronicles Of Narnia - Prince Caspian (BBC tv-serie)

The Chronicles of Narnia De bekroonde BBC televisie serie 'Chronicles of Narnia' neemt ons mee naar een magische wereld met koningen, heksen, draken, zeemonsters en betoverde schatten. Net zo fascinerend als 'Lord of the Rings', net zo spannend als 'Harry Potter'... Prince Caspian De Pevensie-kinderen helpen Prins Caspian in zijn strijd om de troon. Jaren later keren ze terug naar Narnia en vergezellen hem op zijn zoektocht naar het einde van de wereld... Beeld: 4:3 Geluid: Dolby Digital 5.1 Taal: Nederlands Ondertiteling: Nederlands Extra's: Breakfast news clips

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Minions 2 - The Rise Of Gru (DVD)

Minions 2 - The Rise Of Gru (DVD)

s Werelds grootste animatiefranchise gaat terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd. Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Teenage Mutant Ninja Turtles (3 Films) Movie Collection DV

Teenage Mutant Ninja Turtles (3 Films) Movie Collection DV

Triple bill of children's features following the adventures of the anthropomorphic New York turtles with a love of pizza. In 'Teenage Mutant Ninja Turtles' (1990) the evil Shredder (James Saito) kidnaps Splinter (Kevin Clash), the rat ninja master who trained the turtles, and intends to cause mayhem. Thankfully, the turtles have been armed with an anti-mutant antidote and, with the help of a journalist, embark on an adventure to save Splinter. In 'The Secret of the Ooze' (1991) Professor Perry (David Warner), the man who invented the ooze that created the ninja turtles, is captured by Shredder (Francois Chau).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Nachtwacht - Nachtwacht Academie (DVD)

Nachtwacht - Nachtwacht Academie (DVD)

Schuilt er een elf, vampier of weerwolf in jou? Keelin, Vlad en Wilko, maar ook Vega, de directie en andere leden van de Hoge Raad, heten jou van harte welkom als leerling op de Nachtwacht Academie. Keelin leert je alles over elfen, Vlad over vampiers en Wilko over weerwolven. Maar tijdens hun lessen gebeuren er bizarre zaken. Voorwerpen en informatie verdwijnen op onverklaarbare wijze. Al snel wordt duidelijk dat er een kwaadaardig wezen op de Nachtwacht Academie ronddwaalt. Kan de Nachtwacht achterhalen welke duistere plannen het wezen heeft met de Nachtwacht Academie? En kunnen jullie het, samen met hen, stoppen? Het mondt uit in een helse strijd tussen goed en kwaad.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Kattenkwaad In Het Museum (DVD)

Kattenkwaad In Het Museum (DVD)

Nadat ze ontsnappen aan een overstroming komen de jonge kat Vincent en zijn vriend Maurice de Muis per ongeluk in een beroemd museum terecht. Daar ontmoet hij een groepje elite katten dat haar taak om de kunstwerken te beschermen heel serieus neemt. Vincent droomt ervan een echte kattenfamilie te hebben, maar helaas knabbelt Maurice net iets te graag aan de schilderijen. En Vincent wil ook zijn muizenvriend niet verliezen. Wanneer het beroemde schilderij de Mona Lisa gestolen dreigt te worden, moet Vincent al zijn katvaardigheden gebruiken om het meesterwerk te redden en de liefde te winnen van het beeldschone poesje Cleopatra.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Super Mario Bros. Movie (DVD)

Super Mario Bros. Movie (DVD)

Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros. De film wordt geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (die ook samenwerkten aan Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies) naar een scenario van Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Illuminations Minions: The Rise of Gru die komende zomer uitkomt). De hoofdrollen worden ingesproken door Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Kevin Michael Richardson als Kamek en Sebastian Maniscalco als Spike.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Mega Mindy - De Onzichtbare Ekster (DVD)

Mega Mindy - De Onzichtbare Ekster (DVD)

Mega Mindy's grote liefde, de stoere politieman Toby, is bijna jarig! Ze heeft daarom een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken. Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen. Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Zullen Mieke en Toby 'De Onzichtbare Ekster' kunnen pakken? En zullen Mega Mindy en Mega Toby ein-de-lijk kussen? Je komt het allemaal te weten in deze megaleuke theatershow!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Casper En Emma - Seizoen 3 (DVD)

Casper En Emma - Seizoen 3 (DVD)

De serie draait om de twee 5-jarigen Casper en Emma die voor het eerst naar de basisschool gaan. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma's knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten! Casper en Emma nemen hun knuffels overal mee naar toe.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Paw Patrol - The Mighty Movie (DVD)

Paw Patrol - The Mighty Movie (DVD)

Als er een magische meteoor neerstort in Adventure City krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in Mighty Pups! Ze krijgen gelijk een machtige uitdaging wanneer hun aartsrivaal Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met de gekke wetenschapper Victoria probeert om de superkrachten te stelen. Nu het lot van Adventure City op het spel staat, moeten de Mighty Pups de superschurken tegenhouden voordat het te laat is.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. The Jungle Bunch - World Tour (DVD)

The Jungle Bunch - World Tour (DVD)

Wanneer een mysterieuze superschurk de jungle bedekt met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water, schiet de Jungle Bunch te hulp. Met nog minder dan een maand voor het regenseizoen, begint een race tegen de klok om een tegengif te vinden. Onze Jungle Bunch-helden starten hun grootste zoektocht ooit en reizen samen met hun bondgenoten de hele wereld over, van het noorden tot Europa, Azië en het Midden-Oosten. Ze staan tegenover een tegenstander die slimmer en duivelser is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Voor Maurice en zijn vrienden van de Jungle Bunch is de inzet nog nooit zo hoog geweest!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. Tom & Jerry - Prestige collection (DVD)

Tom & Jerry - Prestige collection (DVD)

De 159 originele klassieke cartoons!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Hoe Tem Je Een Draak 1 - 3 (DVD)

Hoe Tem Je Een Draak 1 - 3 (DVD)

- Hoe tem je een draak: De hoofdpersoon is een jonge Viking van het eiland Berk, waar drakengevechten aan de orde van de dag zijn. Tijdens een inwijdingsritueel moet hij bewijzen een waardig opvolger van zijn vader, het stamhoofd, te kunnen zijn. Maar als hij een gewonde draak tegen komt, en daar vriendschap mee sluit, zet dat zijn wereld op z’n kop. - Hoe tem je een draak 2: De makers van de met een Oscar genomineerde film How to Train Your Dragon komen nu met het volgende hoofdstuk uit deze epische trilogie. Wanneer Hikkie en Tandloos op een nieuw avontuur gaan, stuiten ze op een ijsgrot waar ze wilde draken en een mysterieuze Drakenrijder aantreffen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. Frozen 2 (DVD)

Frozen 2 (DVD)

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Trolls 3 - In Harmonie (DVD)

Trolls 3 - In Harmonie (DVD)

Zet je schrap voor een spetterende all-star familiereünie in het recentste hoofdstuk van DreamWorks Animations kaskraker, en zing uit volle borst mee met de Karaoke Editie! Naarmate Poppy (Anna Kendrick) haar nieuwe vriendje Branch (Justin Timberlake) beter leert kennen, ontdekt ze zijn geheime verleden als lid van BroZone, haar favoriete boyband waar hij samen met zijn vier vervreemde broers deel van uitmaakte. Wanneer enkele snode popsterren broer Floyd om zijn muzikale talenten ontvoeren, trekken Branch en Poppy op avontuur om de andere broers te herenigen en Floyd uit hun klauwen te redden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Sjakie En De Chocoladefabriek (1971)

Sjakie En De Chocoladefabriek (1971)

Vijfentwintig jaar nadat deze vrolijke film het publiek bekoorde met een kleurrijke mix van muziek, humor en levenslessen, oefent de Candy Man nog steeds een magische invloed uit, vooral nu hij is uitgebracht in een sterke reproductie. Gebaseerd op het klassieke verhaal van Roald Dahl, is deze film een verrukkelijk avontuur, doorvlochten met vrolijke liedjes zoals "The Candy Man" en "Pure Imagination". Dankzij een gouden ticket wint de kleine Charlie Bucket (Peter Ostrum) een rondleiding in de fabriek van de sluwe magnaat Willy Wonka (Gene Wilder) en zijn helpers, de Oompa-Loompa-ploeg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Dragon Ball Super: Complete Series (DVD)

Dragon Ball Super: Complete Series (DVD)

Na het verslaan van Majin Buu, is het leven weer vredig. Goku heeft een compleet nieuwe rol aangenomen als...radijsjesboer?! Met de Aarde in vrede, hebben onze helden zich in een normaal leven genesteld. Maar ze mogen zich niet te comfortabel voelen. Ver weg ontwaakt een machtige god uit een profetie die zijn ondergang aankondigt door toedoen van een formidabel wezen. Kunnen Goku en zijn vrienden het opnemen tegen hun sterkste vijand tot nu toe? Dragon Ball Super is terug met de complete serie in een exclusieve premium editie! Inbegrepen in deze boxset: 20x discs van de ongesneden serie in een stevige slipcases

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Frozen (DVD)

Frozen (DVD)

Walt Disney Animation Studios geeft een frisse draai aan een van de grappigste en meest hartverwarmende verhalen ooit. De dappere optimist Anna gaat samen met de ruige bergman Kristoff en zijn trouwe rendier Sven op een epische reis. Anna is op zoek naar haar zus Elsa, die met haar ijzige krachten het gehele koninkrijk Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen. Anna en Kristoff krijgen gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en trotseren extreme winterse omstandigheden. Ze ontmoeten mystieke trollen en er staan magische verrassingen op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van de ondergang.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Bassie & Adriaan Op Reis (DVD)

Bassie & Adriaan Op Reis (DVD)

In deze 8 DVD box alle avonturen van Bassie & Adriaan op reis Bassie & Adriaan op Reis in - Nederland & Frankrijk - Wales & Portugal - Ierland & Itali� - Duitsland & Griekenland - Denemarken & Belgi� - Spanje & Luxemburg - Amerika (Deel1&2)

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. Elemental (DVD)

Elemental (DVD)

Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

22. Looney tunes all stars 1-3 collection (DVD)

Looney tunes all stars 1-3 collection (DVD)

Volume 1: Ontdek de geanimeerde pareltjes met Bugs Bunny, Wile E. Coyote, Roadrunner, Marvin the Martian en nog veel meer in deze losgeslagen collectie. Volume 2: Vol met briljante visuele grappen en geanimeerde chaos. Je ziet Tweety Bird, Daffy Duck en Porky Pig in een paar van hun allereerste optredens. Volume 3: Bugs Bunny, Daffy Duck, Elmer Fudd, Porky Pig en de andere sterren nemen hun applaus in ontvangst voor deze maffe, geanimeerde juweeltjes uit gouden tijden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. 3 Biggetjes - De Musical

3 Biggetjes - De Musical

Na Doornroosje volgt nu een nieuwe top musical van de succesvolle makers van Studio 100. Met in de hoofdrol K3! Het verhaal van de musical begint waar het sprookje eindigt. De oude wolf is nog steeds enorm boos, omdat het hem nooit is gelukt de 3 biggetjes te pakken te krijgen. Het begin van een onvergetelijk avontuur dat het hele gezin meevoert in een wereld vol fantasie, spanning en een vleugje romantiek!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Sing 1 + 2 (DVD)

Sing 1 + 2 (DVD)

Bonus: - Super Sing-Alongs - How to Dance to SING 2 - How to Draw - The Voices of SING 2 - Deleted scenes - The Making of Sing - Mini Movie: For Gunter's Eyes Only - Mini Movie: Animal Attraction

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. The Addams Family 2 (DVD)

The Addams Family 2 (DVD)

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingenmet allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf. Special Features - We're Altogether Addams - Courage to be Kooky - The Addams Family Road Trip Checklist

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >