De populairste animefilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede animefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste animefilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 09-06-2023 02:50

1. To Your Last Death (DVD)

To Your Last Death (DVD)

In deze Award-Winning "Motion Comic", zien we zwaar bewapende, rondborstige dames met (en zonder!) weinig verhullende kleding, al even zwaar bewapende, breed gespierde gewelddadige kerels. En heel veel bloed, bloed en nog meer bloed… Een bovennatuurlijk wezen dat zichzelf ‘Game Mistress’ noemt, staat Miriam toe om terug in de tijd te reizen om het leven van haar broers en zus te redden en dat van zichzelf. Ze waren het slachtoffer van een dodelijke jacht die hun wraakzuchtige vader georganiseerd had.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

2. Samurai Champloo 2

Samurai Champloo 2

Samurai Champloo vol. 3 bevat episodes 10 tot 13. Ondertiteling: Nederlands Beeld: 16:9 Geluid: Dolby Digital 2.0 & 5.1

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Okko's Inn (DVD)

Okko's Inn (DVD)

After losing her parents in a car accident, Okko goes to live in the countryside with her grandmother, who runs a traditional Japanese inn built on top of an ancient spring said to have healing waters. While she goes about her chores and prepares to become the inns next caretaker, Okko discovers there are spirits who live there that only she can see not scary ones, but welcoming ghosts who keep her company, play games and help her navigate her new environment. The inns motto is that it welcomes all and will reject none, and this is soon put to the test as a string of new guests challenge Okkos ability to be a gracious host.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

4. Dragon Ball Super - Super Hero - DVD (2022) (Franse Import)

Dragon Ball Super - Super Hero - DVD (2022) (Franse Import)

Het Rode Lint Leger was vernietigd door Son Goku, maar enkele individuen besloten het nieuw leven in te blazen. Ze creëerden de ultieme cyborgs, Gamma 1 en Gamma 2. Zelfbenoemd tot "Super Heroes", lanceerden ze een aanval op Piccolo en Son Gohan. Wat is het doel van deze nieuwe Red Ribbon organisatie? Nu het gevaar nadert, is het tijd voor de echte helden om te ontwaken!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Dragon Ball Z Movie Complete Collection: Movies 1-13 + Tv Specials (Import)

Dragon Ball Z Movie Complete Collection: Movies 1-13 + Tv Specials (Import)

DVD Boxset containing the digitally remastered definitive DBZ Movie Complete Collection: Movies 1-13 + TV Specials 1&2. 1. Dead Zone 2. The World's Strongest 3. The Tree of Might 4. Lord Slug 5. Cooler's Revenge 6. The Return of Cooler 7. Super Android 13 8. Bojack Unbound 9. Broly the Legendary Super Saiyan 10. Broly: Second Coming 11. Bio-Broly 12. Fusion Reborn 13. Wrath of the Dragon TV 1: Bardock: the Father of Gokue TV 2: The History of Trunks

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Fullmetal Alchemist Brotherhood Box - The Complete Series

Fullmetal Alchemist Brotherhood Box - The Complete Series

Fullmetal Alchemist Brotherhood Box - The Complete Series

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

7. Pokémon 1 t/m 10 Filmbox

Pokémon 1 t/m 10 Filmbox

Deze Pokemon collectie bestaat uit 10 films gesproken in het Nederlands.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Yu Gi Oh!: Movie Collection (DVD)

Yu Gi Oh!: Movie Collection (DVD)

Yu-Gi-Oh! The Movie: Pyramid of Light After the conclusion of the Battle City Tournament, deep below the sands of Egypt, an ancient evil has awakened. Anubis, who was defeated centuries ago by Yugi's mysterious alter ego - the ancient Pharaoh - has returned for revenge. Wielding the power of the Eighth Millennium Item, Anubis is determined to destroy Yugi and take over the world... Yu-Gi-Oh! The Movie: Bonds Beyond Time Yusei Fudo pursues the mysterious stranger who has stolen his most powerful duel monsters card. After falling through a time-slip, Yusei meets Judai Yuki and Yugi Muto, two of the greatest duelists of all time.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

9. Pokemon First Movie (DVD)

Pokemon First Movie (DVD)

(Let op! Geen Nederlandse ondertiteling) Een groep wetenschappers slagen er in om een nieuwe Pokémon te creëren aan de hand van DNA van een uiterst zeldzame Pokémon genaamd Mew. De wetenschappers kunnen hem echter niet onder controle houden en Mewtwo breekt vrij... Het is aan Ash, Pikachu en hun vrienden om Mewtwo te stoppen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

10. Pokémon 6: De Film - Jirachi Droomtovenaar

Pokémon 6: De Film - Jirachi Droomtovenaar

Al je Pokémon-vriendjes zijn weer terug voor eennieuw avontuur. Ash, Max, Pikachu en alle anderen zijn te gast op het 'Wishing Star of Seven Days'-festival. Een festival dat wordt gehouden ter ere van de Millenium Comet, welke eens in de 1000 jaar te zien is. En in de zeven dagen dat de komeet te zien is, zal Jirachi, een Pokémon met enorme krachten ontwaken. De tovenaar Butler wil de krachten van Jirachi echter gebruiken voor zijn eigen doortrapte plan: Het oproepen van de machtige Pokémon Groudon. Zal het onze vrienden lukken om Butler tegen te houden en Jirachi te beschermen...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

11. Pokémon 2: De Film - Op Eigen Kracht

Pokémon 2: De Film - Op Eigen Kracht

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur met nooit eerder vertoonde Pokemon. Een oude voorspelling komt uit wanneer de Pokemon Articuno, Zapdos en Moltres na eeuwen van harmonie worden verstoord. De natuurelementen raken uit evenwicht en het leven op aarde hangt af van de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de mythische Pokemon Lugia en een mysterieuze 'uitverkorene' waarvan in de legende sprake is. Is Ash Ketchum moedig genoeg om de wereld te redden? Zie hoe een persoon alles kan veranderen. DVD extra's: Soundtrack Live - 4 muziek video's, Voorfilmpje Pokemon 3, Bioscoop Trailer, DVD Sample trailers, Game gids voor Nintendo games, Speciale web events, Links naar WHV, Warner Bros.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. Pokémon 3: De Film - In de Greep van Unown

Pokémon 3: De Film - In de Greep van Unown

Een enorme kristallen catastrofe wordt losgelaten op Greenfield — en Ash, Pikachu en hun vrienden moeten uitzoeken hoe ze de schade aan de eens zo prachtige stad ongedaan kunnen maken. Dan gebeurt er iets vreselijks: de moeder van Ash wordt ontvoerd door de machtige Entei, een Pokémon waarvan werd gedacht dat hij alleen in legenden bestond. Ash moet haar te hulp snellen, terwijl hij niet weet wat hij zal ontdekken: de echte geheime kracht achter de ongelooflijke gebeurtenissen. De droomwereld van een jong meisje wordt omgetoverd in een nachtmerrie door de meest onbeheersbare Pokémon ooit — de Unown!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. Pokemon 7 - Doel Deoxys

Pokemon 7 - Doel Deoxys

Een vreemde meteoor met een krachtig geheim stortte vier jaar geleden neer op aarde. Nu lijkt het erop dat de meteoor eindelijk zijn geheim gaat prijsgeven. Net nu Ash, Pikachu en alle andere Pokemon vrienden op weg zijn naar Larousse City. Aangekomen in deze "high tech"(TM) stad ontmoeten ze Tory, een nieuwe vriend die bang is voor Pokemon en hun trainers. Plotseling verschijnen er mysterieuze lichten boven de stad en tegelijkertijd verschijnt Deoxys, een Pokemon zoals je nog nooit hebt gezien! Dan ontstaat er een strijd tussen Deoxys en de Pokemon Rayquaza. Ash, Pikachu en hun vriendjes moeten alles op alles zetten om ze te stoppen!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

14. Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Je wordt uitgenodigd voor de ultieme Pokémon-strijd! Het avontuur begint met het verschijnen van Mewtwo, een genetisch gemanipuleerde Pokémon, gecreëerd uit het DNA van Mew, de zeldzaamste van alle Pokémons. Mewtwo is vastbesloten om zijn superioriteit te bewijzen en verleidt Ash, Pikachu en de anderen in een strijd, zoals er nog nooit is geweest: Mewto tegen Mew, superkloon tegen Pokémon. Het gaat hier om de ultieme confrontatie …. met de toekomst van de wereld als inzet!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. Pokemon 8 - Lucario En Het Mysterie Van Mew

Pokemon 8 - Lucario En Het Mysterie Van Mew

Ash en zijn vrienden zijn uitgenodigd op een groot festival, waar gevierd wordt dat lang geleden held Sir Aaron en zijn Pokémon Lucario de wereld hebben gered van de ondergang door gebruik te maken van de krachten van een Magische Boom. Ash en Pikachu winnen de Pokémon wedstrijd, krijgen de titel 'Beschermer van Aura' en mogen de staf van Sir Aaron voor een avond vasthouden. De staf waarvan men denkt dat de verdwenen Pokémon Lucario er al jaren in gevangen zit. Maar de feestvreugde is snel voorbij als de mysterieuze Pokemon Mew opduikt en Pikachu meeneemt. Op datzelfde moment weet Lucario uit de staf van Sir Aaron te ontsnappen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Pokémon De Film 11 - Giratina En De Krijger Van De Lucht

Pokémon De Film 11 - Giratina En De Krijger Van De Lucht

Ash en zijn vrienden komen een lichtgeraakte en bijdehante Pokémon tegen met de naam Shaymin. Hij wil graag terug naar zijn vrienden, maar wordt daarin gestuit door een enorm gevecht tussen Giratina en Dialga.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Spirited Away (DVD)

Spirited Away (DVD)

Wanneer de tienjarige Chihiro en haar ouders een kortere weg naar huis nemen, gebeurt er iets vreemds. Ze stoppen bij een restaurant waar niemand aanwezig is, maar waar alle tafels gedekt staan met heerlijke gerechten. Na het verorberen van de lekkernijen veranderen haar ouders in varkens en komst Chihiro in een vreemde wereld terecht vol geesten en goden. Een kleine jongen, Haku, helpt haar zich aan te passen aan deze vreemde omgeving, maar Chihiro wil maar één ding: ontsnappen en terugkeren naar haar eigen wereld.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

18. My Neighbour Totoro (Import)

My Neighbour Totoro (Import)

De film My neighbour Totoro begint met de verhuizing van Mei, Satsuki en hun vader, naar een oud (enigszins vervallen) huis op het platteland. Mei en Satsuki verkennen het huis en krijgen schrik van de donkere zolder. Mei ziet de makurokurosuke en slaagt erin een te vangen waardoor haar handen helemaal zwart worden. De oude hospita verklaart dat makurokurosukes in heel oude huizen wonen en vertrekken zodra er mensen in komen. Dit ziet men ook gebeuren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

19. Pokémon 5 - Helden

Pokémon 5 -  Helden

De actie, de sensatie, de spanning en al je Pokémon helden zijn terug in Pokémon 5: Helden.Een nieuw en oogverblindend avontuur met twee enorm sterke nieuwe Pokémon sterren: Latios en Latias!Ga mee met Latios en Latias naar een magische waterstad met kanalen, rivieren en doolhoven waar ook al je andere Pokémon helden te zien zijn. Ash, Pikachu en de rest zijn er al, omdat zij te maken hebben met een stel sluwe, gemene dieven. Deze slechteriken willen een schitterend, maar gevaarlijk juweel stelen dat de hele stad kan verwoesten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Pokemon Movie Collection (import)

Pokemon Movie Collection (import)

Dit is de DVD van Pokemon Movie Collection

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

21. One Piece - Le Film : Red (2022) - DVD (Franse Import)

One Piece - Le Film : Red (2022) - DVD (Franse Import)

Luffy en zijn bemanning staan op het punt om een langverwacht muziekfestival bij te wonen. s Werelds populairste zangeres, Uta, staat op het punt om voor het eerst het podium te betreden. Niemand minder dan de dochter van de legendarische piraat Shanks Le Roux zal de uitzonderlijke kracht van haar stem laten horen, die de wereld wel eens zou kunnen veranderen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

22. Howl's Moving Castle (DVD)

Howl's Moving Castle (DVD)

Sophie is achttien en werkt zich te pletter in de hoedenwinkel die haar vader ooit bezat. Op een uitje naar de stad loopt Sophie de mysterieuze tovenaar Howl tegen het lijf. Howl is verschrikkelijk knap maar wanneer de jaloerse Heks van Verspilling hen samen ziet besluit ze Sophie te vervloeken. Sophie wordt in een klap 72 jaar ouder en om haar geheim te bewaren vlucht ze weg. Ze komt terecht op Howl’s Wandelende Kasteel. Daar kunnen ze wel een huishoudster gebruiken en Howl neemt Sophie dan maar in dienst. Al snel zet de oude Sophie het kasteel op stelten. Maar hoe zal Sophie ooit aan haar vloek kunnen ontsnappen?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

23. Ninja Scroll

Ninja Scroll

Een dorp sterft aan de pest. Een groep Ninja's, die ter verkenning naar de plaats wordt gestuurd, valt in een hinderlaag van Tessai, een reus met bovenmenselijke krachten. Kagero, een geweldige vrouwelijke Ninja, wiens aanraking alleen al dodelijk is, wordt gered door Jubei die zich gedwongen ziet een samenzwering tegen de regering te verijdelen. Samen met Kagero zal hij al zijn capaciteiten moeten aanwenden om een vijand te verslaan op wie de dood geen greep meer heeft... Na de wereld van Cyber City blijft meester Yoshiaki Kawajiri ons verbazen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. Beyblade Burst - Coffret 4 DVD Vol.1 à 4

Beyblade Burst - Coffret 4 DVD Vol.1 à 4

Beyblade Burst - Coffret 4 DVD Vol.1 à 4

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Anime - Dragon Ball Z: Battle Of Gods (DVD)

Anime - Dragon Ball Z: Battle Of Gods (DVD)

Stunning animation and epic new villains highlight the first new Dragon Ball Z feature film in seventeen years! Beerus, the God of Destruction, travels to Earth in search of a good fight. Only Goku, humanity s greatest hero, can ascend to the level of a Super Saiyan God and stop Beerus s rampage! Following the events of the Dragon Ball Z television series, after the defeat of Majin Buu, a new power awakens and threatens humanity. Beerus, an ancient and powerful God of Destruction, searches for Goku after hearing rumours of the Saiyan warrior who defeated Frieza. Realizing the threat Beerus poses to their home planet, the Z-fighters must find a way to stop him before it s too late.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >