De populairste animefilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede animefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste animefilms op DVD om naar te kijken.

1. Pokémon Box 1: 4Ever & Helden

Pokémon Box 1: 4Ever & Helden

- 4 Ever: Misty, Brock, Ash en Pikachu moeten samen met hun nieuwe vriendje Celebi strijden tegen een gevaarlijke Pokémon jager. Als Celebi gevangen wordt, doen zijn vriendjes alles om hem te bevrijden en het bos te redden. Zelfs de hulp van Ash, de beste Pokémon meester aller tijden, wordt ingeroepen. Zal vriendschap het nu ook weer winnen van het kwaad? - Helden: Ga mee met Latios en Latias naar een magische waterstad met kanalen, rivieren en doolhoven waar ook al je andere Pokémon helden te zien zijn.

Prijsindicatie: €7.9

Bekijk op Bol.com

2. Pokémon Box 2: Jirachi & Doel Deoxys

Pokémon Box 2: Jirachi & Doel Deoxys

- Jirachi: Al je Pokémon-vriendjes zijn weer terug voor een nieuw avontuur. Ash, Max, Pikachu en alle anderen zijn te gast op het "Wishing Star of Seven Days'-festival. Een festival dat wordt gehouden ter ere van de Millenium Comet, welke eens in de 1000 jaar te zien is. En in de zeven dagen dat de komeet te zien is, zal Jirachi, een Pokémon met enorme krachten, ontwaken. De tovenaar Butler wil de krachten van Jirachi echter gebruiken voor zijn eigen doortrapte plan: het oproepen van de machtige Pokémon Groudon.

Prijsindicatie: €8.47

Bekijk op Bol.com

3. Spirited Away

Spirited Away

Wanneer de tienjarige Chihiro en haar ouders een kortere weg naar huis nemen, gebeurt er iets vreemds. Ze stoppen bij een restaurant waar niemand aanwezig is, maar waar alle tafels gedekt staan met heerlijke gerechten. Na het verorberen van de lekkernijen veranderen haar ouders in varkens en komt Chihiro in een vreemde wereld terecht vol geesten en goden. Een kleine jongen, Haku, helpt haar zich aan te passen aan deze vreemde omgeving, maar Chihiro wil maar één ding: ontsnappen en terugkeren naar haar eigen wereld.

Prijsindicatie: €5.23

Bekijk op Bol.com

4. Howl's Moving Castle

Howl's Moving Castle

Sophie is achttien en werkt zich te pletter in de hoedenwinkel die haar vader ooit bezat. Op een uitje naar de stad loopt Sophie de mysterieuze tovenaar Howl tegen het lijf. Howl is verschrikkelijk knap maar wanneer de jaloerse Heks van Verspilling hen samen ziet besluit ze Sophie te vervloeken. Sophie wordt in een klap 72 jaar ouder en om haar geheim te bewaren vlucht ze weg. Ze komt terecht op Howl's Wandelende Kasteel. Daar kunnen ze wel een huishoudster gebruiken en Howl neemt Sophie dan maar in dienst.

Prijsindicatie: €6.72

Bekijk op Bol.com

5. Pokémon 5 - Helden

Pokémon 5 -  Helden

De actie, de sensatie, de spanning en al je Pokémon helden zijn terug in Pokémon 5: Helden.Een nieuw en oogverblindend avontuur met twee enorm sterke nieuwe Pokémon sterren: Latios en Latias!Ga mee met Latios en Latias naar een magische waterstad met kanalen, rivieren en doolhoven waar ook al je andere Pokémon helden te zien zijn. Ash, Pikachu en de rest zijn er al, omdat zij te maken hebben met een stel sluwe, gemene dieven. Deze slechteriken willen een schitterend, maar gevaarlijk juweel stelen dat de hele stad kan verwoesten.

Prijsindicatie: €6.99

Bekijk op Bol.com

6. Your Name

Your Name

Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent. Mitsuha droomt van de grote stad. ''Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven! " Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur.

Prijsindicatie: €13.52

Bekijk op Bol.com

7. Weathering with You

Weathering with You

Wanneer een jongen besluit om een klein dorp achter zich te laten en weg te rennen naar Tokyo, wordt hij getroffen door eenzaamheid. Met weinig geld en in een periode van uitzonderlijk slecht weer, houdt hij zijn hoofd maar moeizaam boven water. Dan raakt hij bevriend met een weesmeisje dat een magische kracht lijkt te hebben: het laten stoppen van de regen, en het laten opklaren van de lucht…

Prijsindicatie: €14.99

Bekijk op Bol.com

8. Fullmetal Alchemist Brotherhood Box - The Complete Series

Fullmetal Alchemist Brotherhood Box - The Complete Series

Prijsindicatie: €45.99

Bekijk op Bol.com

9. Pokémon 6: De Film - Jirachi Droomtovenaar

Pokémon 6: De Film - Jirachi Droomtovenaar

Al je Pokémon-vriendjes zijn weer terug voor eennieuw avontuur. Ash, Max, Pikachu en alle anderen zijn te gast op het 'Wishing Star of Seven Days'-festival. Een festival dat wordt gehouden ter ere van de Millenium Comet, welke eens in de 1000 jaar te zien is. En in de zeven dagen dat de komeet te zien is, zal Jirachi, een Pokémon met enorme krachten ontwaken. De tovenaar Butler wil de krachten van Jirachi echter gebruiken voor zijn eigen doortrapte plan: Het oproepen van de machtige Pokémon Groudon.

Prijsindicatie: €6.99

Bekijk op Bol.com

10. Dragon Ball Z: Movie Collection 1-13 + Tv Specials

Dragon Ball Z: Movie Collection 1-13 + Tv Specials

DVD Boxset containing the digitally remastered definitive DBZ Movie Complete Collection: Movies 1-13 + TV Specials 1&2. 1. Dead Zone 2. The World's Strongest 3. The Tree of Might 4. Lord Slug 5. Cooler's Revenge 6. The Return of Cooler 7. Super Android 13 8. Bojack Unbound 9. Broly the Legendary Super Saiyan 10. Broly: Second Coming 11. Bio-Broly 12. Fusion Reborn 13. Wrath of the Dragon TV 1: Bardock: the Father of Gokue TV 2: The History of Trunks

Prijsindicatie: €68.75

Bekijk op Bol.com

11. My Neighbour Totoro (Import)

My Neighbour Totoro (Import)

De film My neighbour Totoro begint met de verhuizing van Mei, Satsuki en hun vader, naar een oud (enigszins vervallen) huis op het platteland. Mei en Satsuki verkennen het huis en krijgen schrik van de donkere zolder. Mei ziet de makurokurosuke en slaagt erin een te vangen waardoor haar handen helemaal zwart worden. De oude hospita verklaart dat makurokurosukes in heel oude huizen wonen en vertrekken zodra er mensen in komen. Dit ziet men ook gebeuren.

Prijsindicatie: €23.95

Bekijk op Bol.com

12. Dragon Ball Z: Super Broly

Dragon Ball Z: Super Broly

In de mega succesvolle Dragonball Z Franchise komt er naar jaren van stitlte weer een nieuwe film: Dragon Ball Super Broly. Bekijk hieronder de trailer: Om deze video optimaal weer te geven is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Ga in Chrome naar Instellingen > site-instellingen om Javascript aan te zetten. Als Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly, gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen? Of zal alles en iedereen nodig zijn om tegen deze onaantastbare macht op te kunnen? Een planeet werd vernietigd, een machtig ras kapot gemaakt.

Prijsindicatie: €12.99

Bekijk op Bol.com

13. Tale Of The Princess Kaguya

Tale Of The Princess Kaguya

Voor deze magische Studio Ghibli animatie grijpt regisseur Isao Takahata terug naar het 10e-eeuws Japans sprookje "Taketori monogatari", over een maanmeisje dat op aarde terechtkomt. Een oude bamboesnijder vindt op een dag een miniatuurmensje in een lichtgevende bamboestok. Hij beslist om haar mee te nemen en samen met zijn vrouw op te voeden. Het meisje, Kaguya, groeit al snel uit tot een bijzondere jongedame die begeerd wordt door menig jongeman. Maar, terwijl verschillende minnaars naar haar hand dingen, wordt prinses Kaguya met haar onvermijdelijke lot geconfronteerd. THE TALE OF THE PRINCESS KAGUYA werd genomineerd voor de Oscar voor beste animatiefilm.

Prijsindicatie: €11.49

Bekijk op Bol.com

14. The Cat Returns

The Cat Returns

Op de terugweg van school redt Haru het leven van een kat die bijna verpletterd wordt onder de wielen van een aanstormende vrachtwagen. Algauw blijkt dat het niet om een gewone kat gaat maar om Loon, de prins van het Kattenrijk... De katten zijn Haru zo dankbaar dat ze haar mee nemen naar hun verborgen koninkrijk om met Prins Loon te trouwen. Zo maakt Haru kennis met de elegante kater Baron, met Mouta, een dikke zwerverskat en met de raaf Toto. Maar wanneer Haru terug wil naar de mensenwereld beginnen de problemen. De Kattekoning is immers niet van plan om haar zomaar te laten gaan.

Prijsindicatie: €6.21

Bekijk op Bol.com

15. Pokemon 8 - Lucario En Het Mysterie Van Mew

Pokemon 8 - Lucario En Het Mysterie Van Mew

Ash en zijn vrienden zijn uitgenodigd op een groot festival, waar gevierd wordt dat lang geleden held Sir Aaron en zijn Pokémon Lucario de wereld hebben gered van de ondergang door gebruik te maken van de krachten van een Magische Boom. Ash en Pikachu winnen de Pokémon wedstrijd, krijgen de titel 'Beschermer van Aura' en mogen de staf van Sir Aaron voor een avond vasthouden. De staf waarvan men denkt dat de verdwenen Pokémon Lucario er al jaren in gevangen zit. Maar de feestvreugde is snel voorbij als de mysterieuze Pokemon Mew opduikt en Pikachu meeneemt.

Prijsindicatie: €28

Bekijk op Bol.com

16. The Red Turtle

The Red Turtle

De eerste lange animatiefilm van de Nederlander Michael Dudok de Wit, die in 2001 de Oscar voor Beste Korte Animatiefilm won voor Father and Daughter. Winnaar van de Special Prize op het Cannes Film Festival 2016. In de film volgen we de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen. The Red Turtle is de eerste lange animatiefilm van Oscarwinnaar Michael Dudok de Wit.

Prijsindicatie: €10.99

Bekijk op Bol.com

17. Pokémon 4: De Film - 4Ever

Pokémon 4: De Film - 4Ever

Misty, Brock, Ash en Pikachu moeten samen met hun nieuwe vriendje Celebi strijden tegen een gevaarlijke Pokémon jager. Als Celebi gevangen wordt, doen zijn vriendjes alles om hem te bevrijden en het bos te redden. Zelfs de hulp van Ash, de beste Pokémon meester aller tijden, wordt ingeroepen. Zal vriendschap het nu ook weer winnen van het kwaad? Beeld: - Breedbeeld anamorphic - Ratio 1.85:1 - Geschikt voor alle beeldformaten Geluid: - Nederlands Dolby Digital 5.1 - Engels Dolby Digital 5.1 Ondertiteling: - Nederlands (optioneel aan/uit) Extra's: - Hoofdstukindeling - Trailers Specs: - Speelduur ca.: 76 minuten - Genre: Animatie

Prijsindicatie: €9.25

Bekijk op Bol.com

18. Castle In The Sky

Castle In The Sky

Een luchtschip wordt aangevallen door piraten. De bewusteloze Sheeta valt uit het schip in de armen van jongen Pazu. Ze moeten vluchten voor zowel de luchtpiraten als het leger, omdat Sheeta een magische hanger bezit. Deze steen is de sleutel tot het legendarische koninkrijk Laputa, een luchtkasteel dat zich op een zwevend eiland bevindt. Beeld: 16:9 Geluid: Stereo Taal: Japans Ondertiteling: Nederlands

Prijsindicatie: €6.4

Bekijk op Bol.com

19. Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Je wordt uitgenodigd voor de ultieme Pokémon-strijd! Het avontuur begint met het verschijnen van Mewtwo, een genetisch gemanipuleerde Pokémon, gecreëerd uit het DNA van Mew, de zeldzaamste van alle Pokémons. Mewtwo is vastbesloten om zijn superioriteit te bewijzen en verleidt Ash, Pikachu en de anderen in een strijd, zoals er nog nooit is geweest: Mewto tegen Mew, superkloon tegen Pokémon. Het gaat hier om de ultieme confrontatie …. met de toekomst van de wereld als inzet!

Prijsindicatie: €129.99

Bekijk op Bol.com

20. Arrietty The Borrower

Arrietty The Borrower

ARRIETTY, de nieuwste film van Studio Ghibli (makers van Oscarwinnaar Spirited Away), gaat over een kleine familie van "Leners', die onder de vloer leven van een prachtig herenhuis, gelegen in een buitenwijk van Tokyo. Arrietty, een 14-jarig meisje ter grootte van een mensenduim, en haar identiek kleine ouders wonen al jarenlang in het huis van twee oude dames, die niets van hun bestaan afweten. De familie overleeft door te "lenen': kleine beetjes gas om te koken, stukjes hout om een stoel van te maken en een suikerklontje om van te snoepen.

Prijsindicatie: €7.33

Bekijk op Bol.com

21. Pokemon 7 - Doel Deoxys

Pokemon 7 - Doel Deoxys

Een vreemde meteoor met een krachtig geheim stortte vier jaar geleden neer op aarde. Nu lijkt het erop dat de meteoor eindelijk zijn geheim gaat prijsgeven. Net nu Ash, Pikachu en alle andere Pokemon vrienden op weg zijn naar Larousse City. Aangekomen in deze "high tech"(TM) stad ontmoeten ze Tory, een nieuwe vriend die bang is voor Pokemon en hun trainers. Plotseling verschijnen er mysterieuze lichten boven de stad en tegelijkertijd verschijnt Deoxys, een Pokemon zoals je nog nooit hebt gezien! Dan ontstaat er een strijd tussen Deoxys en de Pokemon Rayquaza. Ash, Pikachu en hun vriendjes moeten alles op alles zetten om ze te stoppen!

Prijsindicatie: €6.99

Bekijk op Bol.com

22. Tales From Earthsea

Tales From Earthsea

Wanneer plots draken van Earthsea voor de mannen van Archipelago verschijnen, blijkt het evenwicht van de wereld verstoord. Ged gaat op zoek naar de oorsprong van dit kwaad en ontmoet op zijn weg de prins van Enlad, Arren. Het tweetal bereikt het verderfelijke Hort Town en uiteindelijk blijkt de wraaklustige Cob achter de verstoring van Earthsea te zitten. Beeld: 16:9 Geluid: Dolby Digital 5.1 Taal: Engels Ondertiteling: Nederlands

Prijsindicatie: €10.99

Bekijk op Bol.com

23. Kiki's Delivery Service (Import)

Kiki's Delivery Service (Import)

Adapted by Hayao Miyazaki from the children’s book by Eiko Kadono, KIKI’S DELIVERY SERVICE is a magical parable that will entertain girls and boys alike. It follows the fun filled escapades and new friendships of a young trainee witch, Kiki who must leave her family on the night of a full moon to learn her craft. With her chatty black cat, Jiji, she flies off to find the perfect spot in a faraway city where she must live for a whole year by using her magical powers. But Kiki is poor with potions and second-rate at spells.

Prijsindicatie: €18.5

Bekijk op Bol.com

24. Walt Disney Treasures - Chronological Donald

Walt Disney Treasures - Chronological Donald

Het was in 1934 dat de heetgebakerde Donald Duck tot leven kwam met een kleine rol in De Kleine Wijze en vervolgens de show stal. Vanaf dat moment was hij niet meer te stoppen en werd de alom geliefde, zonderlinge eend het meest productieve personage van Walt's 'legendarische vijf.' U kunt Donald nu voor het eerst zien in alle korte films waarin hij geschitterd heeft; van Donald en Pluto uit 1936 tot Chef Donald uit 1941. Deze DVD geeft tevens inzicht in de oorsprong en carrière van deze strijdlustige vogel, gebaseerd op de ervaringen van Tony Anselmo. Hij is sinds 1980 Disney-animator en is drie jaar in de leer geweest bij Clarence 'Ducky' Nash, de bedenker van Donald's herkenbare stem.

Prijsindicatie: €29.99

Bekijk op Bol.com

25. Princess Mononoke (Import)

Princess Mononoke (Import)

Hayao Miyazaki's magical box office hit in Japan is re-presented here for the US and UK market using voices of Hollywood stars such as Claire Danes, Billy Crudup and Minnie Driver. Ashitaka (Crudup) is a young warrior who travels to the forests of the west in order to search for the cure which will save him from a terrible curse. But almost as soon as he arrives he gets caught up in the prolonged battle which rages between the humans and the forest animals, the former being led by Lady Eboshi (Driver), and the latter by San (Danes), a young woman raised by wolves. Taal: Engels, Japans Ondertiteling: Engels Geluid: Dolby Digital 5.1 Beeld: 16:9 (Aspect Ratio 1,85 : 1)

Prijsindicatie: €18.5

Bekijk op Bol.com