De populairste animefilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede animefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste animefilms op DVD om naar te kijken.

1. Pokémon Box 2: Jirachi & Doel Deoxys

Pokémon Box 2: Jirachi & Doel Deoxys

- Jirachi: Al je Pokémon-vriendjes zijn weer terug voor een nieuw avontuur. Ash, Max, Pikachu en alle anderen zijn te gast op het "Wishing Star of Seven Days'-festival. Een festival dat wordt gehouden ter ere van de Millenium Comet, welke eens in de 1000 jaar te zien is. En in de zeven dagen dat de komeet te zien is, zal Jirachi, een Pokémon met enorme krachten, ontwaken. De tovenaar Butler wil de krachten van Jirachi echter gebruiken voor zijn eigen doortrapte plan: het oproepen van de machtige Pokémon Groudon.

Prijsindicatie: €8.99

Bekijk op Bol.com

2. Spirited Away

Spirited Away

Let op: de informatie die op de hoes staat is niet juist. Deze film bevat geen Nederlandse audio, alleen Japanse en Franse. Wel bevat de deze Nederlandse ondertiteling. Wanneer de tienjarige Chihiro en haar ouders een kortere weg naar huis nemen, gebeurt er iets vreemds. Ze stoppen bij een restaurant waar niemand aanwezig is, maar waar alle tafels gedekt staan met heerlijke gerechten. Na het verorberen van de lekkernijen veranderen haar ouders in varkens en komt Chihiro in een vreemde wereld terecht vol geesten en goden.

Prijsindicatie: €5.89

Bekijk op Bol.com

3. The Red Turtle

The Red Turtle

De eerste lange animatiefilm van de Nederlander Michael Dudok de Wit, die in 2001 de Oscar voor Beste Korte Animatiefilm won voor Father and Daughter. Winnaar van de Special Prize op het Cannes Film Festival 2016. In de film volgen we de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen. The Red Turtle is de eerste lange animatiefilm van Oscarwinnaar Michael Dudok de Wit.

Prijsindicatie: €10.89

Bekijk op Bol.com

4. Pokémon Box 1: 4Ever & Helden

Pokémon Box 1: 4Ever & Helden

- 4 Ever: Misty, Brock, Ash en Pikachu moeten samen met hun nieuwe vriendje Celebi strijden tegen een gevaarlijke Pokémon jager. Als Celebi gevangen wordt, doen zijn vriendjes alles om hem te bevrijden en het bos te redden. Zelfs de hulp van Ash, de beste Pokémon meester aller tijden, wordt ingeroepen. Zal vriendschap het nu ook weer winnen van het kwaad? - Helden: Ga mee met Latios en Latias naar een magische waterstad met kanalen, rivieren en doolhoven waar ook al je andere Pokémon helden te zien zijn.

Prijsindicatie: €7.99

Bekijk op Bol.com

5. Howl's Moving Castle

Howl's Moving Castle

Sophie is achttien en werkt zich te pletter in de hoedenwinkel die haar vader ooit bezat. Op een uitje naar de stad loopt Sophie de mysterieuze tovenaar Howl tegen het lijf. Howl is verschrikkelijk knap maar wanneer de jaloerse Heks van Verspilling hen samen ziet besluit ze Sophie te vervloeken. Sophie wordt in een klap 72 jaar ouder en om haar geheim te bewaren vlucht ze weg. Ze komt terecht op Howl's Wandelende Kasteel. Daar kunnen ze wel een huishoudster gebruiken en Howl neemt Sophie dan maar in dienst.

Prijsindicatie: €5.51

Bekijk op Bol.com

6. Film cadeau | Movie Gift Card | Cadeaukaart | 1-2 films op meJane.com

Film cadeau  | Movie Gift Card | Cadeaukaart | 1-2 films op meJane.com

meJane.com is een Nederlands streamingplatform voor elke filmfan op zoek naar bekroonde films tot minder bekende titels met goede casts uit de hele wereld. Met deze cadeaukaart geef je iemand een avondje ontspannen met een film naar keuze. Geschikt voor alle leeftijden. De gift card heeft een tegoed van 12 + 1 extra Moviepoints (€6,50). Films kijk je op meJane al vanaf 6 Moviepoints. Indien je een persoonlijk berichtje wilt toevoegen, stuur ons dan de tekst nog even na dan voegen we deze toe. Films zijn onder andere af te spelen op PC, Mac, Mobile, Tablet en alle bekende merken SmartTV's, of cast via Chromecast of AirPlay.

Prijsindicatie: €5.99

Bekijk op Bol.com

7. Pokémon 5 - Helden

Pokémon 5 -  Helden

De actie, de sensatie, de spanning en al je Pokémon helden zijn terug in Pokémon 5: Helden.Een nieuw en oogverblindend avontuur met twee enorm sterke nieuwe Pokémon sterren: Latios en Latias!Ga mee met Latios en Latias naar een magische waterstad met kanalen, rivieren en doolhoven waar ook al je andere Pokémon helden te zien zijn. Ash, Pikachu en de rest zijn er al, omdat zij te maken hebben met een stel sluwe, gemene dieven. Deze slechteriken willen een schitterend, maar gevaarlijk juweel stelen dat de hele stad kan verwoesten.

Prijsindicatie: €6.99

Bekijk op Bol.com

8. Yu Gi Oh!: Movie Collection

Yu Gi Oh!: Movie Collection

Yu-Gi-Oh! The Movie: Pyramid of Light After the conclusion of the Battle City Tournament, deep below the sands of Egypt, an ancient evil has awakened. Anubis, who was defeated centuries ago by Yugi's mysterious alter ego - the ancient Pharaoh - has returned for revenge. Wielding the power of the Eighth Millennium Item, Anubis is determined to destroy Yugi and take over the world... Yu-Gi-Oh! The Movie: Bonds Beyond Time Yusei Fudo pursues the mysterious stranger who has stolen his most powerful duel monsters card.

Prijsindicatie: €23.95

Bekijk op Bol.com

9. Pompoko

Pompoko

Pompoko is een fantastisch, geanimeerd verhaal over het overleven van een groep magische wezens. Deze vriendelijke wezens, Tanukis genaamd, kunnen tijdelijk de vorm van iets anders aannemen, zelfs dat van mensen. Wanneer hun vredige verblijfplaats wordt bedreigd door een bouwproject, moeten de Tanukis samenwerken om hun huizen te redden. Taalkeuze: Japans Ondertiteling: Nederlands Beeld: 16:9 Extra's: Scène selectie, Trailer

Prijsindicatie: €7.99

Bekijk op Bol.com

10. Dragon Ball Z: Movie Collection 1-13 + Tv Specials

Dragon Ball Z: Movie Collection 1-13 + Tv Specials

DVD Boxset containing the digitally remastered definitive DBZ Movie Complete Collection: Movies 1-13 + TV Specials 1&2. 1. Dead Zone 2. The World's Strongest 3. The Tree of Might 4. Lord Slug 5. Cooler's Revenge 6. The Return of Cooler 7. Super Android 13 8. Bojack Unbound 9. Broly the Legendary Super Saiyan 10. Broly: Second Coming 11. Bio-Broly 12. Fusion Reborn 13. Wrath of the Dragon TV 1: Bardock: the Father of Gokue TV 2: The History of Trunks

Prijsindicatie: €68.75

Bekijk op Bol.com

11. Nausicaä Of The Valley Of The Wind (Import)

Nausicaä Of The Valley Of The Wind (Import)

Nausicaä Of The Valley Of The Wind (Import) is een van Anime

Prijsindicatie: €21.99

Bekijk op Bol.com

12. Dragon Ball Z: Super Broly

Dragon Ball Z: Super Broly

In de mega succesvolle Dragonball Z Franchise komt er naar jaren van stitlte weer een nieuwe film: Dragon Ball Super Broly. Bekijk hieronder de trailer: Om deze video optimaal weer te geven is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Ga in Chrome naar Instellingen > site-instellingen om Javascript aan te zetten. Als Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly, gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen? Of zal alles en iedereen nodig zijn om tegen deze onaantastbare macht op te kunnen? Een planeet werd vernietigd, een machtig ras kapot gemaakt.

Prijsindicatie: €15.14

Bekijk op Bol.com

13. Kiki's Delivery Service (Import)

Kiki's Delivery Service (Import)

Adapted by Hayao Miyazaki from the children’s book by Eiko Kadono, KIKI’S DELIVERY SERVICE is a magical parable that will entertain girls and boys alike. It follows the fun filled escapades and new friendships of a young trainee witch, Kiki who must leave her family on the night of a full moon to learn her craft. With her chatty black cat, Jiji, she flies off to find the perfect spot in a faraway city where she must live for a whole year by using her magical powers. But Kiki is poor with potions and second-rate at spells.

Prijsindicatie: €19.99

Bekijk op Bol.com

14. Fullmetal Alchemist Brotherhood Box - The Complete Series

Fullmetal Alchemist Brotherhood Box - The Complete Series

Prijsindicatie: €34.99

Bekijk op Bol.com

15. The Cat Returns

The Cat Returns

Op de terugweg van school redt Haru het leven van een kat die bijna verpletterd wordt onder de wielen van een aanstormende vrachtwagen. Algauw blijkt dat het niet om een gewone kat gaat maar om Loon, de prins van het Kattenrijk... De katten zijn Haru zo dankbaar dat ze haar mee nemen naar hun verborgen koninkrijk om met Prins Loon te trouwen. Zo maakt Haru kennis met de elegante kater Baron, met Mouta, een dikke zwerverskat en met de raaf Toto. Maar wanneer Haru terug wil naar de mensenwereld beginnen de problemen. De Kattekoning is immers niet van plan om haar zomaar te laten gaan.

Prijsindicatie: €5.99

Bekijk op Bol.com

16. When Marnie Was There

When Marnie Was There

Souvenirs De Marnie, van de legendarische Japanse animatiestudio Studio Ghibli, gaat over een bijzondere, ontluikende vriendschap tussen twee meisjes. De introverte Anna verliest op jonge leeftijd haar ouders en groeit op in een pleeggezin. Om gezondheidsredenen stuurt haar pleegmoeder haar echter naar een dorpje bij de kust, waar ze in de moerassen een huis ontdekt. Hoewel de dorpsbewoners beweren dat het huis al jaren onbewoond is, ontmoet Anna daar haar eerste vriendinnetje, de mysterieuze Marnie.

Prijsindicatie: €8.13

Bekijk op Bol.com

17. Armageddon

Armageddon

Van de makers van de kaskraker The Rock, is hier nu één van de grootste actiefilms ooit ARMAGEDDON! Explosieve acteurs als Bruce Willis, (Unbreakable) Academy Award(TM) winnaar Ben Affleck, (Pearl Harbor) Liv Tyler, Steve Buscemi (That Thing To You) (Big Daddy) (Gone In 60 Seconds) en Will Patton spelen de sterren van de hemel in deze verpletterende film vol actie en spanning, die als een meteorenregen zal inslaan! Voor je het weet zit je buiten adem op het puntje van je stoel.

Prijsindicatie: €7.69

Bekijk op Bol.com

18. I Want To Eat Your Pancreas [DVD]

I Want To Eat Your Pancreas [DVD]

From the original story by Yoru Sumino. With no interest in others, a high schooler spends all of his time reading books - this is ""me."" One day, I comes across a book, titled ""Living With Dying."" It turns out to be a secret journal kept by Sakura Yamauchi, who is a popular girl in class with a genuine personality. Diagnosed with a pancreatic illness, the diary notes about her limited time left. Sakura, who lives with a secret illness, and ""me,"" who keeps her secret. --- Their relationship doesn't have a name yet.

Prijsindicatie: €29.95

Bekijk op Bol.com

19. My Neighbour Totoro (Import)

My Neighbour Totoro (Import)

De film My neighbour Totoro begint met de verhuizing van Mei, Satsuki en hun vader, naar een oud (enigszins vervallen) huis op het platteland. Mei en Satsuki verkennen het huis en krijgen schrik van de donkere zolder. Mei ziet de makurokurosuke en slaagt erin een te vangen waardoor haar handen helemaal zwart worden. De oude hospita verklaart dat makurokurosukes in heel oude huizen wonen en vertrekken zodra er mensen in komen. Dit ziet men ook gebeuren.

Prijsindicatie: €18.5

Bekijk op Bol.com

20. Princess Mononoke (Import)

Princess Mononoke (Import)

Hayao Miyazaki's magical box office hit in Japan is re-presented here for the US and UK market using voices of Hollywood stars such as Claire Danes, Billy Crudup and Minnie Driver. Ashitaka (Crudup) is a young warrior who travels to the forests of the west in order to search for the cure which will save him from a terrible curse. But almost as soon as he arrives he gets caught up in the prolonged battle which rages between the humans and the forest animals, the former being led by Lady Eboshi (Driver), and the latter by San (Danes), a young woman raised by wolves. Taal: Engels, Japans Ondertiteling: Engels Geluid: Dolby Digital 5.1 Beeld: 16:9 (Aspect Ratio 1,85 : 1)

Prijsindicatie: €21.99

Bekijk op Bol.com

21. Pokémon De Film 11 - Giratina En De Krijger Van De Lucht

Pokémon De Film 11 - Giratina En De Krijger Van De Lucht

.

Prijsindicatie: €23.99

Bekijk op Bol.com

22. Weathering with You

Weathering with You

Wanneer een jongen besluit om een klein dorp achter zich te laten en weg te rennen naar Tokyo, wordt hij getroffen door eenzaamheid. Met weinig geld en in een periode van uitzonderlijk slecht weer, houdt hij zijn hoofd maar moeizaam boven water. Dan raakt hij bevriend met een weesmeisje dat een magische kracht lijkt te hebben: het laten stoppen van de regen, en het laten opklaren van de lucht…

Prijsindicatie: €14.99

Bekijk op Bol.com

23. Pokemon Movie Collection (import)

Pokemon Movie Collection (import)

Dit is de DVD van Pokemon Movie Collection

Prijsindicatie: €21.95

Bekijk op Bol.com

24. Speelfilm - Summer Wars

Speelfilm - Summer Wars

Een fantastisch avontuur waar het onmogelijke mogelijk wordt en het virtuele reeël. Oz is een digitaal community platform waar miljoenen avatars het grootste online sociale netwerk vormen. Er onstaat zo een tweede leven zonder de beperkingen van de werkelijkheid. Kenji, een verlegen scholier die verslingerd is aan wiskunde, doet als vakantiebaantje beheerderswerk voor Oz. Hij kan het bijna niet geloven als Natsuki, het meisje van zijn dromen, hem vraagt mee te gaan naar Nagano, haar geboorteplaats.

Prijsindicatie: €20.73

Bekijk op Bol.com

25. Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Je wordt uitgenodigd voor de ultieme Pokémon-strijd! Het avontuur begint met het verschijnen van Mewtwo, een genetisch gemanipuleerde Pokémon, gecreëerd uit het DNA van Mew, de zeldzaamste van alle Pokémons. Mewtwo is vastbesloten om zijn superioriteit te bewijzen en verleidt Ash, Pikachu en de anderen in een strijd, zoals er nog nooit is geweest: Mewto tegen Mew, superkloon tegen Pokémon. Het gaat hier om de ultieme confrontatie …. met de toekomst van de wereld als inzet!

Prijsindicatie: €99.99

Bekijk op Bol.com