De populairste animefilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede animefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste animefilms op DVD om naar te kijken.

1. Spirited Away

Spirited Away

Wanneer de tienjarige Chihiro en haar ouders een kortere weg naar huis nemen, gebeurt er iets vreemds. Ze stoppen bij een restaurant waar niemand aanwezig is, maar waar alle tafels gedekt staan met heerlijke gerechten. Na het verorberen van de lekkernijen veranderen haar ouders in varkens en komst Chihiro in een vreemde wereld terecht vol geesten en goden. Een kleine jongen, Haku, helpt haar zich aan te passen aan deze vreemde omgeving, maar Chihiro wil maar één ding: ontsnappen en terugkeren naar haar eigen wereld.

Prijsindicatie: €5.45

Bekijk op Bol.com

2. Pokémon Box 1: 4Ever & Helden

Pokémon Box 1: 4Ever & Helden

- 4 Ever: Misty, Brock, Ash en Pikachu moeten samen met hun nieuwe vriendje Celebi strijden tegen een gevaarlijke Pokémon jager. Als Celebi gevangen wordt, doen zijn vriendjes alles om hem te bevrijden en het bos te redden. Zelfs de hulp van Ash, de beste Pokémon meester aller tijden, wordt ingeroepen. Zal vriendschap het nu ook weer winnen van het kwaad? - Helden: Ga mee met Latios en Latias naar een magische waterstad met kanalen, rivieren en doolhoven waar ook al je andere Pokémon helden te zien zijn.

Prijsindicatie: €8.99

Bekijk op Bol.com

3. Howl's Moving Castle

Howl's Moving Castle

Sophie is achttien en werkt zich te pletter in de hoedenwinkel die haar vader ooit bezat. Op een uitje naar de stad loopt Sophie de mysterieuze tovenaar Howl tegen het lijf. Howl is verschrikkelijk knap maar wanneer de jaloerse Heks van Verspilling hen samen ziet besluit ze Sophie te vervloeken. Sophie wordt in een klap 72 jaar ouder en om haar geheim te bewaren vlucht ze weg. Ze komt terecht op Howl's Wandelende Kasteel. Daar kunnen ze wel een huishoudster gebruiken en Howl neemt Sophie dan maar in dienst.

Prijsindicatie: €6.12

Bekijk op Bol.com

4. The Red Turtle

The Red Turtle

De eerste lange animatiefilm van de Nederlander Michael Dudok de Wit, die in 2001 de Oscar voor Beste Korte Animatiefilm won voor Father and Daughter. Winnaar van de Special Prize op het Cannes Film Festival 2016. In de film volgen we de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen. The Red Turtle is de eerste lange animatiefilm van Oscarwinnaar Michael Dudok de Wit.

Prijsindicatie: €8.14

Bekijk op Bol.com

5. Castle In The Sky

Castle In The Sky

Een luchtschip wordt aangevallen door piraten. De bewusteloze Sheeta valt uit het schip in de armen van jongen Pazu. Ze moeten vluchten voor zowel de luchtpiraten als het leger, omdat Sheeta een magische hanger bezit. Deze steen is de sleutel tot het legendarische koninkrijk Laputa, een luchtkasteel dat zich op een zwevend eiland bevindt. Beeld: 16:9 Geluid: Stereo Taal: Japans Ondertiteling: Nederlands

Prijsindicatie: €6.29

Bekijk op Bol.com

6. Pokémon Box 2: Jirachi & Doel Deoxys

Pokémon Box 2: Jirachi & Doel Deoxys

- Jirachi: Al je Pokémon-vriendjes zijn weer terug voor een nieuw avontuur. Ash, Max, Pikachu en alle anderen zijn te gast op het "Wishing Star of Seven Days'-festival. Een festival dat wordt gehouden ter ere van de Millenium Comet, welke eens in de 1000 jaar te zien is. En in de zeven dagen dat de komeet te zien is, zal Jirachi, een Pokémon met enorme krachten, ontwaken. De tovenaar Butler wil de krachten van Jirachi echter gebruiken voor zijn eigen doortrapte plan: het oproepen van de machtige Pokémon Groudon.

Prijsindicatie: €8.99

Bekijk op Bol.com

7. Race Naar De Maan

Race Naar De Maan

De jonge surfer Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan. Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie - Helium 3 - bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vriendin in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

Prijsindicatie: €6.93

Bekijk op Bol.com

8. Tale Of The Princess Kaguya

Tale Of The Princess Kaguya

Voor deze magische Studio Ghibli animatie grijpt regisseur Isao Takahata terug naar het 10e-eeuws Japans sprookje "Taketori monogatari", over een maanmeisje dat op aarde terechtkomt. Een oude bamboesnijder vindt op een dag een miniatuurmensje in een lichtgevende bamboestok. Hij beslist om haar mee te nemen en samen met zijn vrouw op te voeden. Het meisje, Kaguya, groeit al snel uit tot een bijzondere jongedame die begeerd wordt door menig jongeman. Maar, terwijl verschillende minnaars naar haar hand dingen, wordt prinses Kaguya met haar onvermijdelijke lot geconfronteerd. THE TALE OF THE PRINCESS KAGUYA werd genomineerd voor de Oscar voor beste animatiefilm.

Prijsindicatie: €11.99

Bekijk op Bol.com

9. Weathering with You

Weathering with You

Wanneer een jongen besluit om een klein dorp achter zich te laten en weg te rennen naar Tokyo, wordt hij getroffen door eenzaamheid. Met weinig geld en in een periode van uitzonderlijk slecht weer, houdt hij zijn hoofd maar moeizaam boven water. Dan raakt hij bevriend met een weesmeisje dat een magische kracht lijkt te hebben: het laten stoppen van de regen, en het laten opklaren van de lucht…

Prijsindicatie: €13.45

Bekijk op Bol.com

10. Film cadeau | Movie Gift Card | Cadeaukaart | 1-2 films op meJane.com

Film cadeau  | Movie Gift Card | Cadeaukaart | 1-2 films op meJane.com

meJane.com is een Nederlands streamingplatform voor elke filmfan op zoek naar bekroonde films tot minder bekende titels met goede casts uit de hele wereld. Met deze cadeaukaart geef je iemand een avondje ontspannen met een film naar keuze. Geschikt voor alle leeftijden. De gift card heeft een tegoed van 12 + 1 extra Moviepoints (€6,50). Films kijk je op meJane al vanaf 6 Moviepoints. Indien je een persoonlijk berichtje wilt toevoegen, stuur ons dan de tekst nog even na dan voegen we deze toe. Films zijn onder andere af te spelen op PC, Mac, Mobile, Tablet en alle bekende merken SmartTV's, of cast via Chromecast of AirPlay.

Prijsindicatie: €5.99

Bekijk op Bol.com

11. Arrietty The Borrower

Arrietty The Borrower

ARRIETTY, de nieuwste film van Studio Ghibli (makers van Oscarwinnaar Spirited Away), gaat over een kleine familie van "Leners', die onder de vloer leven van een prachtig herenhuis, gelegen in een buitenwijk van Tokyo. Arrietty, een 14-jarig meisje ter grootte van een mensenduim, en haar identiek kleine ouders wonen al jarenlang in het huis van twee oude dames, die niets van hun bestaan afweten. De familie overleeft door te "lenen': kleine beetjes gas om te koken, stukjes hout om een stoel van te maken en een suikerklontje om van te snoepen.

Prijsindicatie: €6.21

Bekijk op Bol.com

12. Pokémon 1 t/m 10 Filmbox

Pokémon 1 t/m 10 Filmbox

Deze Pokemon collectie bestaat uit 10 films gesproken in het Nederlands.

Prijsindicatie: €225

Bekijk op Bol.com

13. Your Name

Your Name

Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent. Mitsuha droomt van de grote stad. ''Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven! " Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur.

Prijsindicatie: €13.3

Bekijk op Bol.com

14. Dragon Ball Z: Super Broly

Dragon Ball Z: Super Broly

In de mega succesvolle Dragonball Z Franchise komt er naar jaren van stitlte weer een nieuwe film: Dragon Ball Super Broly. Bekijk hieronder de trailer: Om deze video optimaal weer te geven is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Ga in Chrome naar Instellingen > site-instellingen om Javascript aan te zetten. Als Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly, gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen? Of zal alles en iedereen nodig zijn om tegen deze onaantastbare macht op te kunnen? Een planeet werd vernietigd, een machtig ras kapot gemaakt.

Prijsindicatie: €14.99

Bekijk op Bol.com

15. Pokémon 9: De Film - Pokémon Ranger en de Tempel van de Zee

Pokémon 9: De Film - Pokémon Ranger en de Tempel van de Zee

Samen met zijn beste vriend Pikachu gaat Ash verder met zijn opdracht om 's werelds grootste Pokémon trainer te worden. Tijdens hun reis ontmoeten ze Lizabeth, die hen vertelt over de legende van de Watermensen, de Tempel van de Zee en de Zeekroon. Ze ontmoeten ook Pokémon Ranger Jackie, die op een geheime missie is om het ei van Manaphy (ook wel Prins van de Zee genoemd) te beschermen tegen The Phantom. Deze piraat is uit op de Zeekroon om over de wereld te kunnen heersen. Maar daarvoor moet hij eerst het ei van Manaphy vinden.

Prijsindicatie: €25

Bekijk op Bol.com

16. My Hero Academia - Movie Double Pack - Two Heroes & Heroes Rising [DVD]

My Hero Academia - Movie Double Pack - Two Heroes & Heroes Rising [DVD]

Feature length anime double bill based on the manga by Kohei Horikoshi and set in a world where the majority of the population possess superpowers known as Quirks. In 'Two Heroes', (2018) student Izuku Midoriya (voice of Justin Briner) dreams of one day becoming a hero despite the fact he doesn't have a Quirk. Determined to achieve his goals, Izuku attends The Hero Academy and soon catches the eye of renowned hero All Might (Christopher R. Sabat) who agrees to train him. When All Might is invited on a trip to I-Island where they conduct experiments on Quirks, he asks Izuku to accompany him, but he must promise not to divulge details of their shared Quirk that they call One for All.

Prijsindicatie: €44.95

Bekijk op Bol.com

17. Heavenly Sword

Heavenly Sword

Heavenly Sword is een dramatisch verhaal over de wraakactie van Nariko, een vurige roodharige heldin. Ze begeeft zich op een missie om wraak te nemen tegen de binnenvallende koning Boham en zijn leger. Een gezien als een mislukkeling van een legendarische profetie, moet Nariko een zwaard dat uiteindelijk bedoeld was voor een andere uitoefenen. Deze oude Heavenly Sword, dat eens behoorde tot een krachtige godheid, kan nooit worden uitgeoefend door een sterveling zonder zichzelf langzaam en onvermijdelijk te doden. Voor Nariko is het een race tegen de klok om haar clan te wreken, voordat haar leven onherstelbaar wordt overgenomen door de almachtige Heavenly Sword.

Prijsindicatie: €14.99

Bekijk op Bol.com

18. Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Je wordt uitgenodigd voor de ultieme Pokémon-strijd! Het avontuur begint met het verschijnen van Mewtwo, een genetisch gemanipuleerde Pokémon, gecreëerd uit het DNA van Mew, de zeldzaamste van alle Pokémons. Mewtwo is vastbesloten om zijn superioriteit te bewijzen en verleidt Ash, Pikachu en de anderen in een strijd, zoals er nog nooit is geweest: Mewto tegen Mew, superkloon tegen Pokémon. Het gaat hier om de ultieme confrontatie …. met de toekomst van de wereld als inzet!

Prijsindicatie: €129.99

Bekijk op Bol.com

19. Pokémon 5 - Helden

Pokémon 5 -  Helden

De actie, de sensatie, de spanning en al je Pokémon helden zijn terug in Pokémon 5: Helden.Een nieuw en oogverblindend avontuur met twee enorm sterke nieuwe Pokémon sterren: Latios en Latias!Ga mee met Latios en Latias naar een magische waterstad met kanalen, rivieren en doolhoven waar ook al je andere Pokémon helden te zien zijn. Ash, Pikachu en de rest zijn er al, omdat zij te maken hebben met een stel sluwe, gemene dieven. Deze slechteriken willen een schitterend, maar gevaarlijk juweel stelen dat de hele stad kan verwoesten.

Prijsindicatie: €5.99

Bekijk op Bol.com

20. The story of AMI

The story of AMI

hete manga sex

Prijsindicatie: €12.5

Bekijk op Bol.com

21. Cromartie High School Vol.3

Cromartie High School Vol.3

Ze zijn afschuwelijk, slecht en compleet doorgedraaid. Maar ze vormen vooral de elite van het Cromatorie Lyceum, de enige school die voor 100 procent uit criminelen bestaat. Dit komt niet goed uit voor Kamiyama Takashi, de laatste rekruut van de school en klaarblijkelijk de enige met een blanco strafblad. Tegen dit soort jongens hepen slechts ingrijpende maatregelen, dus om opgenomen te worden moet Kamiyama zich opdringen als de nieuwe bad boy. Om te zorgen dat dit lukt, moet hij achtereenvolgens een kloon van Freddy Mercury, een onvolgroeide gorilla-artiest en de macho van de school overtuigen.

Prijsindicatie: €29.99

Bekijk op Bol.com

22. Appleseed: Alpha

Appleseed: Alpha

Appleseed: Alpha, van de maker van Ghost in the Shell en de regisseur van Appleseed, is een indringende post-apocalyptische voorgeschiedenis. Twee huurlingen, Deunan en haar cyborg-partner Briareos, hebben een missie in de buitenwijken van hun door de oorlog verscheurde stad. Tijdens de operatie ontmoeten ze Iris en Olson, twee inwoners van de utopische stad Olympus, die een manier weten om de wereld te redden. Maar de gewetenloze Talos en de sluwe krijgsheer Two Horns hebben heel andere plannen. Deunan en Briareos moeten alles op alles zetten om hun nieuwe contacten te beschermen in de hoop dat zij de mensheid kunnen redden.

Prijsindicatie: €11.24

Bekijk op Bol.com

23. Wings Of Honneamise, The

Wings Of Honneamise, The

Een episch verhaal over de eerste wankele stappen van een beschaving in de ruimte, binnen een vreemde wereld die een wonderlijke gelijkenis vertoont met onze eigen wereld. Als de kadet Shiro Lhadatt tekent voor de Koninklijke Ruimte Macht lopen de reacties van de manipulerende leiders en het cynische publiek uiteen van spotternij maken tot apathie. Een toevallige ontmoeting met een oprechte, jonge vrouw leidt Shiro naar zijn doel- hij wordt de eerste man in de ruimte. Terwijl de militaire leiders het Ruimte Programma aangrijpen om een grootscheepse oorlog te ontketenen, zijn Shiro en een team oudere wetenschappers verwikkeld in een race tegen de klok om de eerste lancering gereed te maken.

Prijsindicatie: €19.99

Bekijk op Bol.com

24. Live 2001 - 2002 Worldtour

Live 2001 - 2002 Worldtour

Disc 1: 1. E Ritorno Da Te ( Live ) 2. La Mia Risposta ( Live ) 3. Gente ( Live ) 4. Il Mondo Che Vorrei ( Live ) 5. Ascolta Il Tuo Cuore ( Live ) 6. Un'emergenza D'amore ( Live ) 7. Seamisai ( Live ) 8. Fidati Di Me ( Live ) 9. La Solitudine ( Live ) 10. Le Cose Che Vivi ( Live ) 11. Tra Te E Il Mare (Duet With Biagio Antonacci) ( L 12. Una Storia Che Vale ( Live ) 13. One More Time ( Live ) 14. Incancellabile ( Live ) 15. Angeli Nel Blu ( Live ) 16. Mi Rubi L'anima ( Live ) 17. Strani Amori ( Live ) 18.

Prijsindicatie: €49

Bekijk op Bol.com

25. When Marnie Was There

When Marnie Was There

Souvenirs De Marnie, van de legendarische Japanse animatiestudio Studio Ghibli, gaat over een bijzondere, ontluikende vriendschap tussen twee meisjes. De introverte Anna verliest op jonge leeftijd haar ouders en groeit op in een pleeggezin. Om gezondheidsredenen stuurt haar pleegmoeder haar echter naar een dorpje bij de kust, waar ze in de moerassen een huis ontdekt. Hoewel de dorpsbewoners beweren dat het huis al jaren onbewoond is, ontmoet Anna daar haar eerste vriendinnetje, de mysterieuze Marnie.

Prijsindicatie: €8.9

Bekijk op Bol.com