De populairste animefilms op DVD van dit moment

Op zoek naar een goede animefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste animefilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 08-02-2023 06:37

1. Vampire Hunter D - Bloodlust

Vampire Hunter D - Bloodlust

In het jaar 12.090 is de aarde in de klauwen gevallen van nietsontziende vampieren. De mensheid zit gevangen in een corrupt feodaal systeem, ten prooi gevallen aan de grillen van aritocratische vampieren. Slechts èèn wezen durft de strijd aan te gaan tegen het gewelddadige gezag van deze arrogante onsterfelijken..de geheimzinnige vampier jager genopemd 'D'.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Pokémon 1 t/m 10 Filmbox

Pokémon 1 t/m 10 Filmbox

Deze Pokemon collectie bestaat uit 10 films gesproken in het Nederlands.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Spirited Away (DVD)

Spirited Away (DVD)

Wanneer de tienjarige Chihiro en haar ouders een kortere weg naar huis nemen, gebeurt er iets vreemds. Ze stoppen bij een restaurant waar niemand aanwezig is, maar waar alle tafels gedekt staan met heerlijke gerechten. Na het verorberen van de lekkernijen veranderen haar ouders in varkens en komst Chihiro in een vreemde wereld terecht vol geesten en goden. Een kleine jongen, Haku, helpt haar zich aan te passen aan deze vreemde omgeving, maar Chihiro wil maar één ding: ontsnappen en terugkeren naar haar eigen wereld.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

4. Dragon Ball Z Movie Complete Collection: Movies 1-13 + Tv Specials (Import)

Dragon Ball Z Movie Complete Collection: Movies 1-13 + Tv Specials (Import)

DVD Boxset containing the digitally remastered definitive DBZ Movie Complete Collection: Movies 1-13 + TV Specials 1&2. 1. Dead Zone 2. The World's Strongest 3. The Tree of Might 4. Lord Slug 5. Cooler's Revenge 6. The Return of Cooler 7. Super Android 13 8. Bojack Unbound 9. Broly the Legendary Super Saiyan 10. Broly: Second Coming 11. Bio-Broly 12. Fusion Reborn 13. Wrath of the Dragon TV 1: Bardock: the Father of Gokue TV 2: The History of Trunks

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Pokemon 8 - Lucario En Het Mysterie Van Mew

Pokemon 8 - Lucario En Het Mysterie Van Mew

Ash en zijn vrienden zijn uitgenodigd op een groot festival, waar gevierd wordt dat lang geleden held Sir Aaron en zijn Pokémon Lucario de wereld hebben gered van de ondergang door gebruik te maken van de krachten van een Magische Boom. Ash en Pikachu winnen de Pokémon wedstrijd, krijgen de titel 'Beschermer van Aura' en mogen de staf van Sir Aaron voor een avond vasthouden. De staf waarvan men denkt dat de verdwenen Pokémon Lucario er al jaren in gevangen zit. Maar de feestvreugde is snel voorbij als de mysterieuze Pokemon Mew opduikt en Pikachu meeneemt. Op datzelfde moment weet Lucario uit de staf van Sir Aaron te ontsnappen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. A Silent Voice (DVD)

A Silent Voice (DVD)

Shoya Ishida starts bullying the new girl in class, Shoko Nishimiya, because she is deaf. But as the teasing continues, the rest of the class starts to turn on Shoya for his lack of compassion. When they leave elementary school, Shoko and Shoya do not speak to each other again... Until an older, wiser Shoya, tormented by his past behaviour, decides he must see Shoko once more. He wants to atone for his sins, but is it already too late...? Contains the film on DVD with both the English dub and the original Japanese track with English subtitles.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

7. Yu Gi Oh!: Movie Collection (DVD)

Yu Gi Oh!: Movie Collection (DVD)

Yu-Gi-Oh! The Movie: Pyramid of Light After the conclusion of the Battle City Tournament, deep below the sands of Egypt, an ancient evil has awakened. Anubis, who was defeated centuries ago by Yugi's mysterious alter ego - the ancient Pharaoh - has returned for revenge. Wielding the power of the Eighth Millennium Item, Anubis is determined to destroy Yugi and take over the world... Yu-Gi-Oh! The Movie: Bonds Beyond Time Yusei Fudo pursues the mysterious stranger who has stolen his most powerful duel monsters card. After falling through a time-slip, Yusei meets Judai Yuki and Yugi Muto, two of the greatest duelists of all time.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

8. Fullmetal Alchemist Brotherhood Box - The Complete Series

Fullmetal Alchemist Brotherhood Box - The Complete Series

Fullmetal Alchemist Brotherhood Box - The Complete Series

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

9. Howl's Moving Castle (DVD)

Howl's Moving Castle (DVD)

Sophie is achttien en werkt zich te pletter in de hoedenwinkel die haar vader ooit bezat. Op een uitje naar de stad loopt Sophie de mysterieuze tovenaar Howl tegen het lijf. Howl is verschrikkelijk knap maar wanneer de jaloerse Heks van Verspilling hen samen ziet besluit ze Sophie te vervloeken. Sophie wordt in een klap 72 jaar ouder en om haar geheim te bewaren vlucht ze weg. Ze komt terecht op Howl’s Wandelende Kasteel. Daar kunnen ze wel een huishoudster gebruiken en Howl neemt Sophie dan maar in dienst. Al snel zet de oude Sophie het kasteel op stelten. Maar hoe zal Sophie ooit aan haar vloek kunnen ontsnappen?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

10. Walt Disney Treasures - Chronological Donald

Walt Disney Treasures - Chronological Donald

Het was in 1934 dat de heetgebakerde Donald Duck tot leven kwam met een kleine rol in De Kleine Wijze en vervolgens de show stal. Vanaf dat moment was hij niet meer te stoppen en werd de alom geliefde, zonderlinge eend het meest productieve personage van Walt's 'legendarische vijf.' U kunt Donald nu voor het eerst zien in alle korte films waarin hij geschitterd heeft; van Donald en Pluto uit 1936 tot Chef Donald uit 1941. Deze DVD geeft tevens inzicht in de oorsprong en carrière van deze strijdlustige vogel, gebaseerd op de ervaringen van Tony Anselmo. Hij is sinds 1980 Disney-animator en is drie jaar in de leer geweest bij Clarence 'Ducky' Nash, de bedenker van Donald's herkenbare stem.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Pokémon 6: De Film - Jirachi Droomtovenaar

Pokémon 6: De Film - Jirachi Droomtovenaar

Al je Pokémon-vriendjes zijn weer terug voor eennieuw avontuur. Ash, Max, Pikachu en alle anderen zijn te gast op het 'Wishing Star of Seven Days'-festival. Een festival dat wordt gehouden ter ere van de Millenium Comet, welke eens in de 1000 jaar te zien is. En in de zeven dagen dat de komeet te zien is, zal Jirachi, een Pokémon met enorme krachten ontwaken. De tovenaar Butler wil de krachten van Jirachi echter gebruiken voor zijn eigen doortrapte plan: Het oproepen van de machtige Pokémon Groudon. Zal het onze vrienden lukken om Butler tegen te houden en Jirachi te beschermen...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

12. Anime - Dragon Ball Z: Battle Of Gods (DVD)

Anime - Dragon Ball Z: Battle Of Gods (DVD)

Stunning animation and epic new villains highlight the first new Dragon Ball Z feature film in seventeen years! Beerus, the God of Destruction, travels to Earth in search of a good fight. Only Goku, humanity s greatest hero, can ascend to the level of a Super Saiyan God and stop Beerus s rampage! Following the events of the Dragon Ball Z television series, after the defeat of Majin Buu, a new power awakens and threatens humanity. Beerus, an ancient and powerful God of Destruction, searches for Goku after hearing rumours of the Saiyan warrior who defeated Frieza. Realizing the threat Beerus poses to their home planet, the Z-fighters must find a way to stop him before it s too late.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. Pokemon Black & White (D) [nederlands]

Pokemon Black & White (D) [nederlands]

Een Held Moet Kiezen: De Kracht van Idealen… of de Moed van de Waarheid? Wanneer Ash en zijn vrienden besluiten deel te nemen aan een toernooi in Eindoak Town, maken ze kennis met de Mythische Pokémon Victini, die al snel een vriend van hen wordt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Pokémon 9: De Film - Pokémon Ranger en de Tempel van de Zee

Pokémon 9: De Film - Pokémon Ranger en de Tempel van de Zee

Samen met zijn beste vriend Pikachu gaat Ash verder met zijn opdracht om 's werelds grootste Pokémon trainer te worden. Tijdens hun reis ontmoeten ze Lizabeth, die hen vertelt over de legende van de Watermensen, de Tempel van de Zee en de Zeekroon. Ze ontmoeten ook Pokémon Ranger Jackie, die op een geheime missie is om het ei van Manaphy (ook wel Prins van de Zee genoemd) te beschermen tegen The Phantom. Deze piraat is uit op de Zeekroon om over de wereld te kunnen heersen. Maar daarvoor moet hij eerst het ei van Manaphy vinden. Lizabeth, Ash en zijn vrienden helpen Jackie op zijn missie het ei terug te brengen naar de Tempel van de Zee.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. NARUTO SHIPPUDEN - EDIT. COLLECTOR ( 3 Digipack Vol 1 à 3 + MUG ) : DVD

NARUTO SHIPPUDEN - EDIT. COLLECTOR ( 3 Digipack Vol 1 à 3 + MUG ) : DVD

Naruto Shippuden - EDIT. COLLECTOR ( 3 Digipack Vol 1 à 3 + Beker )

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Howl's Moving Castle

Howl's Moving Castle

Howls Moving Castle [DVD] [2005]

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

17. Pokemon First Movie (DVD)

Pokemon First Movie (DVD)

(Let op! Geen Nederlandse ondertiteling) Een groep wetenschappers slagen er in om een nieuwe Pokémon te creëren aan de hand van DNA van een uiterst zeldzame Pokémon genaamd Mew. De wetenschappers kunnen hem echter niet onder controle houden en Mewtwo breekt vrij... Het is aan Ash, Pikachu en hun vrienden om Mewtwo te stoppen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

18. Macross Plus 1-4

Macross Plus 1-4

Het jaar 2040 op de koloniale planeet Eden. Het Ministerie van Defensie ontwikkelt en test een nieuwe transformer luchtvaartuig. Isamu Daison is een vrijbuiter en jet fighter, die als testpiloot aan het project Super Nova wordt toegewezen. Er ontstaat een keiharde concurrentiestrijd als hij ontdekt dat zijn oude rivaal Gold Bowman testpiloot is voor een concurrerend project. De komst van Myung, een gezamenlijke ex-vriendin, drijft het conflict nog verder op de spits. Door een computerboodschap worden ze gealarmeerd dat Myung in gevaar is en natuurlijk schieten ze allebei te hulp.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Pokémon 5 - Helden

Pokémon 5 -  Helden

De actie, de sensatie, de spanning en al je Pokémon helden zijn terug in Pokémon 5: Helden.Een nieuw en oogverblindend avontuur met twee enorm sterke nieuwe Pokémon sterren: Latios en Latias!Ga mee met Latios en Latias naar een magische waterstad met kanalen, rivieren en doolhoven waar ook al je andere Pokémon helden te zien zijn. Ash, Pikachu en de rest zijn er al, omdat zij te maken hebben met een stel sluwe, gemene dieven. Deze slechteriken willen een schitterend, maar gevaarlijk juweel stelen dat de hele stad kan verwoesten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Spirited Away

Spirited Away

Ondertiteling: Engels, Japans

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

21. Grave of the Fireflies (IMPORT!)

Grave of the Fireflies (IMPORT!)

Dit is de DVD van Grave Of Fireflies

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

22. Pokémon 3: De Film - In de Greep van Unown

Pokémon 3: De Film - In de Greep van Unown

Een enorme kristallen catastrofe wordt losgelaten op Greenfield — en Ash, Pikachu en hun vrienden moeten uitzoeken hoe ze de schade aan de eens zo prachtige stad ongedaan kunnen maken. Dan gebeurt er iets vreselijks: de moeder van Ash wordt ontvoerd door de machtige Entei, een Pokémon waarvan werd gedacht dat hij alleen in legenden bestond. Ash moet haar te hulp snellen, terwijl hij niet weet wat hij zal ontdekken: de echte geheime kracht achter de ongelooflijke gebeurtenissen. De droomwereld van een jong meisje wordt omgetoverd in een nachtmerrie door de meest onbeheersbare Pokémon ooit — de Unown!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. My Neighbour Totoro (Import)

My Neighbour Totoro (Import)

De film My neighbour Totoro begint met de verhuizing van Mei, Satsuki en hun vader, naar een oud (enigszins vervallen) huis op het platteland. Mei en Satsuki verkennen het huis en krijgen schrik van de donkere zolder. Mei ziet de makurokurosuke en slaagt erin een te vangen waardoor haar handen helemaal zwart worden. De oude hospita verklaart dat makurokurosukes in heel oude huizen wonen en vertrekken zodra er mensen in komen. Dit ziet men ook gebeuren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

24. Pokémon 2: De Film - Op Eigen Kracht

Pokémon 2: De Film - Op Eigen Kracht

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur met nooit eerder vertoonde Pokemon. Een oude voorspelling komt uit wanneer de Pokemon Articuno, Zapdos en Moltres na eeuwen van harmonie worden verstoord. De natuurelementen raken uit evenwicht en het leven op aarde hangt af van de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de mythische Pokemon Lugia en een mysterieuze 'uitverkorene' waarvan in de legende sprake is. Is Ash Ketchum moedig genoeg om de wereld te redden? Zie hoe een persoon alles kan veranderen. DVD extra's: Soundtrack Live - 4 muziek video's, Voorfilmpje Pokemon 3, Bioscoop Trailer, DVD Sample trailers, Game gids voor Nintendo games, Speciale web events, Links naar WHV, Warner Bros.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Pokémon De Film 11 - Giratina En De Krijger Van De Lucht

Pokémon De Film 11 - Giratina En De Krijger Van De Lucht

Ash en zijn vrienden komen een lichtgeraakte en bijdehante Pokémon tegen met de naam Shaymin. Hij wil graag terug naar zijn vrienden, maar wordt daarin gestuit door een enorm gevecht tussen Giratina en Dialga.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >