De populairste actiefilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede actiefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste actiefilms op DVD om naar te kijken.

1. James Bond: No Time To Die (DVD)

James Bond: No Time To Die (DVD)

James Bond, gespeeld door Daniel Craig, is terug op een nieuwe missie als zijn vriend Felix Leiter hem nodig heeft om een gekidnapte wetenschapper te redden. Daar doen ze de ontdekking tot een mysterieus experiment wat de mensheid in gevaar brengt. Tot grote schrik speelt Madeleine Swann, de vriendin van James, een eigenaardige rol in het verhaal. Kan hij de wereld wederom weer redden?

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 9,99
bookspot.nl: € 9,99
proxis.com: € 22,32

2. Jurassic World: Dominion (DVD)

Jurassic World: Dominion (DVD)

Jurassic World Dominion, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven –en jagen –nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 23,99
bookspot.nl: € 20,99
proxis.com: € 21,86
bookspot.nl: € 20,99

3. Top Gun: Maverick (DVD)

Top Gun: Maverick (DVD)

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 17,99
bookspot.nl: € 17,99
proxis.com: € 16,93
bookspot.nl: € 17,99

4. Thor: Love and Thunder (DVD)

Thor: Love and Thunder (DVD)

In Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder werkt de God of Thunder (Chris Hemsworth) samen met King Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die Mighty Thor blijkt te zijn. Ze gaan de strijd aan met de galactische moordenaar Gorr the God Butcher (Christian Bale).

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 22,99
bookspot.nl: € 21,99
proxis.com: € 22,39
bookspot.nl: € 21,99

5. Fast & Furious: F9 (DVD)

Fast & Furious: F9 (DVD)

Fast & Furious 9 is het negende hoofdstuk uit de Fast & Furious saga. Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 12,99
proxis.com: € 9,71

6. The Batman (DVD)

The Batman (DVD)

Warner Bros. Pictures presenteert “The Batman” van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City’s bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 12,99
proxis.com: € 9,71
bookspot.nl: € 9,99
bookspot.nl: € 9,99

7. The Matrix Resurrections (DVD)

The Matrix Resurrections (DVD)

Na het einde van het derde deel van The Matrix trilogie in 2003 keert Keanu Reeves, 8 jaar later, terug als Neo in de vierde film: The Matrix Resurrections. Nadat er 60 jaren verstreken zijn keert Neo terug en zal hij opnieuw de strijd aan moeten gaan tussen de mensheid en de machines.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 11,49
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71
bookspot.nl: € 10,99

8. The Lost City (DVD)

The Lost City (DVD)

De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken. De held van haar verhalen wordt op de cover belichaamd door Alan (Channing Tatum), die ook in het echt helemaal opgaat in zijn rol van “Dash”. Als ze samen met Alan op promotietoer is voor haar nieuwste boek wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de oude schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 16,99
bookspot.nl: € 15,99
proxis.com: € 18,39
bookspot.nl: € 15,99

9. Top Gun & Top Gun: Maverick (DVD)

Top Gun & Top Gun: Maverick (DVD)

Deze boxset bevat naast de klassieker ook de nieuwste bioscoophit; Top Gun Maverick. Gegarandeerd urenlang kijkplezier: Top Gun In de rol die hem één van de grootste filmsterren ter wereld maakte, vliegt Tom Cruise onverschrokken de gevarenzone in. Cruise speelt de uitblinkende piloot Maverick in deze weergaloze hitfilm die een nieuwe betekenis gaf aan het woord "bioscoopkraker". Hij wordt geselecteerd voor de prestigieuze Top Gun – opleiding van de Amerikaanse marine, maar om ‘de besten van de besten’ te worden, heeft hij hulp nodig van zijn wingman en van zijn nieuwe liefde.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 21,99
proxis.com: € 21,55
bookspot.nl: € 23,99
bookspot.nl: € 23,99

10. Moonfall (DVD)

Moonfall (DVD)

Regisseur Roland Emmerich (Independence Day, The Day After Tomorrow) ) is terug met een epische rampenthriller. In Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Terwijl de rampen zich op aarde al beginnen te voltrekken, gaan NASA executive Jo Fowler en haar ex collega Brian Harper samen met space nerd en ruimte rookie KC Houseman op ruimtemissie voor een allerlaatste kans om het noodlot te keren. Daar ontdekken de bondgenoten dat de maan niet is wat we altijd gedacht hebben.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 13,99
bookspot.nl: € 13,99
bookspot.nl: € 13,99
proxis.com: € 13,85

11. The Northman (DVD)

The Northman (DVD)

The Northman, de nieuwe film van de visionaire regisseur Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch), is een heroïsch actie-epos over een jonge Vikingprins en zijn missie om de moord op zijn vader te wreken. De sterrencast bestaat onder meer uit Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 20,99
bookspot.nl: € 17,99
bookspot.nl: € 17,99

12. Doctor Strange in the Multiverse of Madness (DVD)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (DVD)

In Marvel Studios' ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 22,99
bookspot.nl: € 24,99
bookspot.nl: € 24,99
proxis.com: € 22,39

13. The Contractor (DVD)

The Contractor (DVD)

James Harper tekent een contract bij een geheime paramilitaire organisatie nadat hij onvrijwillig uit de marine wordt ontslagen. Hij krijgt de opdracht om een bioterroristische dreiging te onderzoeken in Polen, maar wanneer zijn team wordt uitgeschakeld moet hij vechten voor zijn leven in een klopjacht die hem doorheen Oost-Europa jaagt. Koste wat het kost probeert Reed naar huis terug te keren zodat hij kan uitzoeken wie hem en zijn crew heeft verraden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 12,99
proxis.com: € 11,99
bookspot.nl: € 12,99

14. Maneater (DVD)

Maneater (DVD)

Als je verloving spaak loopt en je huwelijksreis al betaald is, laat je die dan schieten? Om het met de vrienden te zeggen: bestaat er een betere manier om je zorgen te verdrinken dan een booze cruise in een eilandparadijs? Maar de ene zorg is de andere niet, blijkt al snel na aankomst. In het verraderlijk blauwe water patrouilleert een reusachtige mensenhaai …

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 11,19
bookspot.nl: € 10,99

15. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,49
bookspot.nl: € 9,99
proxis.com: € 8,79
bookspot.nl: € 9,99

16. The Hobbit Trilogy & The Lord Of The Rings Trilogy

The Hobbit Trilogy & The Lord Of The Rings Trilogy

Alle zes filmklassiekers over de epische strijd om Tolkien's Midden-Aarde in één verzameling. Bekijk beide trilogieën op volgorde, waarbij je start met de drie The Hobbit films: An Unexpected Journey, The Desolation Of Smaug & The Battle Of The Five Armies. Vervolgens ga je verder met de drie Lord of the Rings films: The Fellowship of the Ring, The Two Towers & The Return of the King. Let op: deze boxset uitgave bevat puur alleen de films, géén bonusmateriaal. Wil je wél het bonusmateriaal bijgesloten hebben, kijk dan naar de Extended Edition boxset uitgaves.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 38,99
proxis.com: € 42,11
bookspot.nl: € 45,99
bookspot.nl: € 45,99

17. Jurassic World: Fallen Kingdom (DVD)

Jurassic World: Fallen Kingdom  (DVD)

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Ook BD Wong en Jeff Goldblum zullen weer te zien zijn als Dr. Henry Wu en Ian Malcolm. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall. De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 11,99
bookspot.nl: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71

18. James Bond 24: Spectre (DVD)

James Bond 24: Spectre (DVD)

Een mysterieus bericht uit het verleden stuurt James Bond (Daniel Craig) naar Mexico City. Vanaf daar reist hij naar Rome waar hij de beeldschone weduwe Lucia Sciarra (Monica Bellucci) ontmoet. Eenmaal in Italië woont James een geheime vergadering bij waar hij het bestaan van de organisatie SPECTRE ontdekt. Ondertussen in London ligt MI6 onder vuur van hun nieuwe baas, Max Denbigh (Andrew Scott). Hij twijfelt over de relevantie van MI6. br Bond zet alles op alles om achter de waarheid van SPECTRE te komen. De hulp van Moneypenny en Q komt goed van pas wanneer hij Madeleine Swann (Léa Seydoux) wil vinden; de vrouw die hem verder op het juiste pad kan zetten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 9,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71
bookspot.nl: € 10,99

19. Killer (DVD)

Killer (DVD)

Ui-kang heeft zijn leven als huurmoordenaar achter zich gelaten, tot hij de vraag krijgt zich te ontfermen over Yoon-ji, de dochter van een familievriendin. Hij stemt toe, waarna Yoon-ji plotseling in een gevaarlijke situatie met minderjarige criminelen terecht komt. Als de criminelen dood worden gevonden en Yoon-ji wordt gekidnapt, heeft hij geen andere keus dan zijn oude leven en skills weer op te pakken om haar te redden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 9,99
bookspot.nl: € 11,99
proxis.com: € 12,79
bookspot.nl: € 11,99

20. Fast & Furious 1 - 9

Fast & Furious 1 - 9

Volg de Fast & Furious familie over de hele wereld terwijl zij op hoge snelheid het opnemen tegen internationale huurmoordenaars en wereldbedreigende complotten. Deze kolossale verzameling van 9 films zit boordevol adrenaline opwekkende actie Special Features • Deleted Scenes • Behind-the-Scenes Featurettes • Feature Commentaries • And Much More!

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 60,99
bookspot.nl: € 62,99
bookspot.nl: € 62,99
proxis.com: € 57,50

21. Lord Of The Rings Trilogy (Extended Edition)

Lord Of The Rings Trilogy  (Extended Edition)

Alle drie filmklassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde in één verzameling in de meest uitgebreide Extended Edition uitvoering! Extended Edition bonusmateriaal • Extended Edition of all 3 films • The Appendices Parts 1-6 • Theatrical-Release Special Features • Costa Botes Behind-the-Scenes Documentaries of The Lord of the Rings Trilogy • Commentary The lord of the Rings 1: The Fellowship of the Ring Met de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 159,95

22. Jurassic 1-6 (DVD)

Jurassic 1-6 (DVD)

"Vier één van de grootste filmfranchises aller tijden met de Jurassic World Ultimate Collection. De box bundelt de zes onvergetelijke avonturen en wekt alle prehistorische schepsels, memorabele personages en heuglijke momenten van de legendarische Jurassic-saga weer tot leven. Het epische verhaal begint met een dinopark en komt tot een hoogtepunt van ongekende chaos wanneer de menselijke drang naar genetisch experimenteren het voortbestaan van onze planeet op het spel zet. Explosieve actie, monsterlijke spanning en verbluffende visuele effecten, qua filmisch genot torent de Jurassic-saga uit boven alles en iedereen. "

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 58,99
bookspot.nl: € 58,99
proxis.com: € 57,50
bookspot.nl: € 58,99

23. The Suicide Squad (DVD)

The Suicide Squad (DVD)

Welkom in de hel, oftewel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer van de Verenigde Staten. Hier zitten superschurken die tot alles bereid zijn om eruit te mogen, zelfs lid worden van de supergeheime, superschimmige Task Force X. En wat is de opdracht van vandaag? Verzamel schurken, zoals o.a. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn. Bewapen ze tot de tanden en drop ze (letterlijk) op het afgelegen eiland Corto Maltese waar het wemelt van de vijanden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 10,99
bookspot.nl: € 10,99
proxis.com: € 9,71
bookspot.nl: € 10,99

24. The James Bond Collection 1-24 (DVD)

The James Bond Collection 1-24 (DVD)

Boxset: Bond-films zijn verzameld in deze unieke boxset - de prachtige dames, kwaadaardige schurken, sterren van Sean Connery tot Daniel Craig en nu inclusief de nieuwste Bond film, Spectre. Beleef Bond met dit passende eerbetoon aan de meest iconische geheim agent in de filmgeschiedenis. De Boxsets bevat: Dr.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 89,99
bookspot.nl: € 89,99
proxis.com: € 98,00
bookspot.nl: € 89,99

25. Jurassic Park 1-5 (DVD)

Jurassic Park 1-5  (DVD)

Vier één van de grootste filmfranchises allertijde met de Jurassic World collectie! In de films van Academy Award® –winnaar Steven Spielberg (Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park), Joe Johnston (Jurassic Park III), Colin Trevorrow (Jurassic World) en J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom), lopen dinosauriërs weer op aarde in een prachtig attractiepark op een eiland. De avonturen zitten vol actie waarin mensen het opnemen tegen prehistorische jagers in een gevecht om te overleven. Deze baanbrekende films slagen erin om een visueel spektakel te brengen waaraan 65 miljoen jaar is gewerkt. Welkom in Jurassic World!

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 36,99
bookspot.nl: € 35,99
bookspot.nl: € 35,99
proxis.com: € 32,39

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.