De populairste actiefilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede actiefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste actiefilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 24-09-2023 17:07

1. Black Demon (DVD)

Black Demon (DVD)

Gestrand op een vervallen olieplatform voor de kust van Baja, gaat een familie de strijd op leven en dood aan met een wraakzuchtige megalodon haai.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. The Channel (DVD)

The Channel (DVD)

Nadat hun bankoverval misloopt, moeten een wanhopige crimineel, zijn losgeslagen broer en hun keiharde gezelschap van ex-mariniers ontsnappen uit New Orleans en aan de vastberaden FBI-agent die hen achtervolgt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Without Remorse (DVD)

Without Remorse (DVD)

Michael B. Jordan schittert in deze must-see thriller gebaseerd op Tom Clancy's bestseller. Actieheld en Navy Seal John Kelly verandert voor altijd nadat hij een internationaal complot blootlegt. Hij moet zijn vijanden zonder twijfel te lijf gaan wil hij het noodlot nog afwenden. Maar als John maar één ding kan redden, kiest hij dan voor zijn eer of voor zijn land? Without Remorse is geregisseerd door Stefano Sollima (SICARIO: DAY OF THE SOLDADO).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

4. Megalodon - The Frenzy (DVD)

Megalodon - The Frenzy (DVD)

Tijdens een onderzeese opgraving in de Stille Oceaan boren wetenschappers iets te diep, waardoor ze per ongeluk vijf reusachtige haaien laten ontsnappen. Nu deze prehistorische monsters vrijelijk rondzwemmen, is het aan het Amerikaanse leger om in te grijpen en de wateren weer veilig te maken. De haaien moeten koste wat het kost uitgeschakeld worden, maar toch lijken de rollen zich te zijn omgedraaid...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. The Collective (DVD)

The Collective (DVD)

The Collective grijpt in waar officiële instanties falen. Om de wereld te behoeden voor een catastrofe, moet een onwaarschijnlijk duo commando’s – een ervaren rot en een groentje – een klokkenluider van de regering bevrijden uit de klauwen van een onaantastbaar gewaande en meedogenloze mensenhandel bende.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Fast X (DVD)

Fast X (DVD)

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer dan al hun vijanden. In FAST X gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken. In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Longest Day, The

Longest Day, The

Op 6 juni 1944 luidde de geallieerde invasie in Frankrijk het einde in van de Nazi-overheersing in Europa. De aanval werd ingezet met 3 miljoen manschappen, 11.000 vliegtuigen en 4.000 schepen; de grootste armada die de wereld ooit heeft gezien. The Longest Day, gepresenteerd in het originele zwart/wit formaat, is een levensechte reconstructie die deze historische gebeurtenis van uur tot uur in beeld brengt. Met een internationale rolbezetting en gezien vanuit het perspectief van beide kampen, geeft de film een fascinerende kijk op de indrukwekkede voorbereidingen, de fouten en de gebeurtenissen die het verloop van een van de grootste veldslagen uit de geschiedenis hebben bepaald.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Farang (DVD)

Farang (DVD)

In de keiharde actiefilm Farang bereidt professioneel bokser Sam zich in de gevangenis ijverig voor op zijn re-integratie in de maatschappij. Tijdens een verlof, haalt zijn verleden hem in en heeft hij maar één keuze: vluchten. Vijf jaar later heeft Sam op een Thais eiland het rustige leven opgebouwd waar hij altijd van droomde. Dan wordt hij gechanteerd door een lokale gangsterbaas en zo terug in de criminaliteit gedwongen. Als Sam wil stoppen, wordt zijn gezin aangevallen en besluit hij getergd om desnoods heel Thailand te doorkruizen op jacht naar meedogenloze wraak.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Pirates Of The Caribbean 5 - Salazar's Revenge (DVD)

Pirates Of The Caribbean 5 - Salazar's Revenge (DVD)

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

10. Tour Of Duty - The Complete Collection (Import)

Tour Of Duty - The Complete Collection (Import)

Tour Of Duty vertelt het verhaal over een rechtszaak die liep tegen een peloton uit het Amerikaanse leger dat in het veld diende tijdens de Vietnamoorlog. Opgelet: Import zonder NL ondertiteling!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

11. Pirates Of The Caribbean 1-5 (DVD)

Pirates Of The Caribbean 1-5 (DVD)

Dit is de import versie van de boxset van de Pirates of the Carribean serie. De boxset bevat de volgende artikelen: Curse of the black pearl Dead man's chest At world's end On stranger tides Salazar's revenge Let op: deze dvd's bevatten niet allemaal Nederlandse ondertiteling.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

12. Don't Breathe 2 (DVD)

Don't Breathe 2 (DVD)

De Blinde Man heeft zich een aantal jaren verstopt in een afgelegen hut en heeft een jong meisje opgevangen en opgevoed dat wees was na een verwoestende huisbrand. Hun rustige leven samen wordt verstoord wanneer een groep criminelen het meisje ontvoert en de blinde man dwingt zijn veilige haven te verlaten om haar te redden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

13. Those Who Wish Me Dead [DVD]

Those Who Wish Me Dead [DVD]

Een ??jonge tiener is getuige van de moord op zijn vader in de buurt van een groot nationaal bos. Achtervolgd door huurmoordenaars die hem het zwijgen willen opleggen, ontmoet hij in de wildernis al snel een ervaren brandwacht en overlevingsdeskundige die hem onderdak biedt in haar uitkijktoren. Wanneer de huurmoordenaars het bos in brand steken om hun sporen uit te wissen, moet het paar een dodelijke brand overleven die hen dreigt te verteren en de moordenaars te slim af zijn.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Avatar: The Way of Water [2DVD]

Avatar: The Way of Water [2DVD]

14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. Soldaat Van Oranje (DVD) (Originele versie)

Soldaat Van Oranje (DVD) (Originele versie)

Soldaat van Oranje, de film naar de gelijknamige bestseller van Erik Hazelhoff Roelfzema, geeft een dynamisch beeld van Nederlands verzet tijdens de tweede wereldoorlog. Student Erik Lanshof, gespeeld ddor Rutger Hauer, is in 1939 aanvankelijk onbezorgd over de toekomst. De ellende in de wereld gaat aan hem voorbij. Als op 10 mei 1940 in Nederland de oorlog uitbreekt, vlucht de avontuurlijke Erik naar Engeland, waar hij zich aansluit bij het verzet. In Londen zetelt inmiddels ook de Nederlandse regering. Ver weg van de werkelijkheid in eigen land, dringt de ernst van de Duitse inderdrukking nauwelijks tot hen door. Voor Erik is dit de reden om over te gaan tot actie.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Black Lotus (DVD)

Black Lotus (DVD)

Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo Donner (Rico Verhoeven), kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Lord Of The Rings Trilogy (Extended Edition)

Lord Of The Rings Trilogy  (Extended Edition)

Alle drie filmklassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde in één verzameling in de meest uitgebreide Extended Edition uitvoering! Extended Edition bonusmateriaal • Extended Edition of all 3 films • The Appendices Parts 1-6 • Theatrical-Release Special Features • Costa Botes Behind-the-Scenes Documentaries of The Lord of the Rings Trilogy • Commentary The lord of the Rings 1: The Fellowship of the Ring Met de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Accident Man [DVD]

Accident Man [DVD]

Mike Fallon is een gevoelloze huurmoordenaar die elke moord op een ongeluk laat lijken. Daardoor tast de politie keer op keer in het duister. De cliënten die Mike inhuren zijn echter zeer tevreden over hem.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Ant-Man & The Wasp - Quantumania (DVD)

Ant-Man & The Wasp - Quantumania (DVD)

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug om hun avonturen voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania is Jonathan Majors te zien als Kang. De film wordt geregisseerd door Peyton Reed; Kevin Feige en Stephen Broussard zijn de producenten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. The Last Duel [DVD]

The Last Duel [DVD]

Frankrijk, de 14e eeuw. Een ridder, Jean de Carrouges genaamd, keert terug van een militaire expeditie en hoort van zijn vrouw dat zij verkracht is. Zij wijst de schildknaap, een oude vriend van de ridder, als dader aan. De schildknaap beweert dat hij onschuldig is. De vrienden voeren een duel om de waarheid: het Carrouges-Legris duel, het laatste gerechtelijke duel in Frankrijk.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. Fast & Furious 8 (DVD)

Fast & Furious 8 (DVD)

Nu Dom (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

22. Delta Force 2: The Colombian Connection [DVD]

Delta Force 2: The Colombian Connection [DVD]

Drugsbaas Ramon Cota ontsnapt uit een Zwitserse gevangenis en doodt daarbij drie agenten van de DEA. Er is slechts één man die in staat is om Cota te vangen: kolonel McCoy en zijn Delta Force. Het kost hen echter enige moeite om in het schijnbaar onneembare fort van Cota in San Carlos te geraken. De actie bereikt een hoogtepunt wanneer Cota en McCoy hun wilskracht testen tijdens een uiterst spannende finale...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. Spider-Man: No Way Home (DVD)

Spider-Man: No Way Home (DVD)

For the first time in the cinematic history of Spider-Man, our friendly neighborhood hero's identity is revealed, bringing his Super Hero responsibilities into conflict with his normal life and putting those he cares about most at risk. When he enlists Doctor Strange’s help to restore his secret, the spell tears a hole in their world, releasing the most powerful villains who’ve ever fought a Spider-Man in any universe. Now, Peter will have to overcome his greatest challenge yet, which will not only forever alter his own future but the future of the Multiverse.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

24. Every Which Way But Loose / Any Which Way You Can

Every Which Way But Loose / Any Which Way You Can

Dit is de DVD van Every Which Way But..

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. Deep Blue Sea 3 [DVD]

Deep Blue Sea 3 [DVD]

Emma Collins, een vooraanstaand marien bioloog, en haar collega's hebben een laboratorium opgezet boven een verzonken eilandstad in de oceaan. Ze proberen het eerste bekende paringsgebied van de witte haai te observeren. Helaas zijn de verbeterde Bull Sharks die ontsnapten er ook met hun eigen evolutionaire doel: kruisen met de grotere en snellere witte haaien.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *