De populairste actiefilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede actiefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste actiefilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 11-06-2024

1. Operation Fortune - Ruse De Guerre (DVD)

Operation Fortune - Ruse De Guerre (DVD)

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.

€ 8,99

Bekijken >

2. Mythica - A Quest For Heroes (DVD)

Mythica - A Quest For Heroes (DVD)

De jonge en onervaren tovenares Marek droomt van spannende avonturen. Wanneer ze de priester Teela tegenkomt in een taverne, ruikt ze haar kans. Spontaan biedt Marek de diensten van zichzelf en haar bonte gezelschap aan en samen gaan ze op zoek naar Teela's zuster die gevangen is genomen door een wilde boeman. Bij dit spannend avontuur krijgt ze hulp van de meedogenloze krijger Thane en de stelende halfelf genaamd Dagen. Mareks langverwachte avontuur gaat beginnen….

€ 9,99

Bekijken >

3. The Da Vinci Code

The Da Vinci Code

De verfilming van de wereldwijde en controversiële bestseller geregiseerd door Ron Howard! Jacques Saunière, de curator van het Louvre, wordt in zijn eigen museum vermoord. Voor hij sterft, weet hij nog enkele mysterieuze codes op de vloer te schrijven. Voor de Franse politieagent Bezu Fache (Jean Reno) is Robert Langdon (Tom Hanks) de belangrijkste verdachte. Sophie Neveu (Audrey Tautou), de kleindochter van het slachtoffer, denkt daar echter anders over en helpt Langdon te ontsnappen. Samen volgen ze de sporen die Saunière heeft achtergelaten om de echte moordenaar te vinden. Langzaam ontrafelen ze een samenzwering van een mysterieus genootschap dat een geheim beschermt.

€ 5,25

Bekijken >

4. S.D.I. - Secret Department Of Intervention (DVD)

S.D.I. - Secret Department Of Intervention (DVD)

Geheime agenten Mike, Stan en Chloé, die de taak hebben een gestolen koffer terug te halen, ontdekken dat deze een geheime kaart bevat met verborgen schatten uit de Tweede Wereldoorlog. Verraden door hun eigen Franse minister van Defensie en opgejaagd door een voormalige marinier, Vogel, wordt het team geconfronteerd met interne conflicten en gevaar.

€ 12,99

Bekijken >

5. Speelfilm - Stripes Se

Speelfilm - Stripes Se

Taxichauffeur John Winger (Bill Murray) raakt op één dag zijn baan, zijn vriendin en zijn huis kwijt. Hij ziet nog maar één oplossing: het leger in! Samen met zijn beste vriend Russel meldt hij zich aan en verheugt hij zich op het heldenleven van een soldaat - en al de vrouwen die ze hierdoor zullen aantrekken...-. Ze maken het leven van hun 'drill'-sergeant tot een ware nachtmerrie omdat ze het soldatenleven helemaal niet serieus nemen. Dat ze wel echte helden zijn ontdekken ze als ze zich ineens in vijandelijk gebied bevinden; in Tsjecho-Slowakije, achter het IJzeren Gordijn..... en daar zitten ze niet op grapjassen te wachten...

€ 13,07

Bekijken >

6. Fast X (DVD)

Fast X (DVD)

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer dan al hun vijanden. In FAST X gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken.​ ​ In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro.

€ 13,69

Bekijken >

7. Lord Of The Rings Trilogy (Extended Edition)

Lord Of The Rings Trilogy  (Extended Edition)

Alle drie filmklassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde in één verzameling in de meest uitgebreide Extended Edition uitvoering!Extended Edition bonusmateriaal• Extended Edition of all 3 films• The Appendices Parts 1-6• Theatrical-Release Special Features• Costa Botes Behind-the-Scenes Documentaries of The Lord of the Rings Trilogy• CommentaryThe lord of the Rings 1: The Fellowship of the RingMet de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen.

€ 138,95

Bekijken >

8. Tour Of Duty - The Complete Collection (Import)

Tour Of Duty - The Complete Collection (Import)

Tour Of Duty vertelt het verhaal over een rechtszaak die liep tegen een peloton uit het Amerikaanse leger dat in het veld diende tijdens de Vietnamoorlog.Opgelet: Import zonder NL ondertiteling!

€ 89,00

Bekijken >

9. Planet Of The Apes Trilogy

Planet Of The Apes Trilogy

Three European countries. Three post-communist cities, Odessa, Warsaw and Prague. Three young women murdered. Within days, their bodies - or parts of them - are found. Their throats have been cut. Their bodies mutilated and always missing one arm, cut off above the elbow. One thing is clear: these brutal killings are obviously connected. The three separate police depa... Read all

€ 11,95

Bekijken >

10. Ten Oorlog 2

Ten Oorlog 2

Zeventig jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog trekt Arnout Hauben opnieuw met zijn vrienden Mikhael Cops en Jonas Van Thielen door Europa. In het kielzog van de Amerikaanse troepen landen ze op de stranden van Normandië, volgen de bevrijdingsroute door België en Luxemburg en eindigen in het Duitse Torgau Am Elbe, waar de Amerikanen in 1945 oog in oog stonden met het Rode Leger. Maar ook het Russische verhaal komt ruim aan bod. Het tweede deel van hun tocht begint in het vroegere Stalingrad. Vervolgens doorkruisen ze Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en Polen, en 'bevrijden' op hun geheel eigen manier Berlijn.

€ 23,38

Bekijken >

11. Underworld Quadrilogy (1-4)

Underworld Quadrilogy (1-4)

underwold evolution Steelbook

€ 14,38

Bekijken >

12. Ghostbusters: Afterlife (DVD)

Ghostbusters: Afterlife (DVD)

IMPORT ZONDER NL ONDERTITELING ! Zie achterkant voor meer ondertiteling.From director Jason Reitman and producer Ivan Reitman (Director of the original Ghostbusters and Father of Jason) comes the next chapter in the original Ghostbusters universe. In Ghostbusters: Afterlife, when a single mom and her two kids arrive in a small town, they begin to discover their connection to the original ghostbusters and the secret legacy their grandfather left behind.

€ 13,76

Bekijken >

13. Bad Boys For Life

Bad Boys For Life

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen wanneer ze tot de ontdekking komen dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Er blijkt een persoonlijk motief achter te zitten sinds zijn broer gedood werd door Lowrey en Burnett.Geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders)

€ 15,99

Bekijken >

14. Pirates Of The Caribbean 1-5 (DVD)

Pirates Of The Caribbean 1-5 (DVD)

Dit is de import versie van de boxset van de Pirates of the Carribean serie. De boxset bevat de volgende artikelen: Curse of the black pearlDead man's chestAt world's endOn stranger tidesSalazar's revengeLet op: deze dvd's bevatten niet allemaal Nederlandse ondertiteling.

€ 29,04

Bekijken >

15. The Longest Day [DVD]

The Longest Day [DVD]

The events of D-Day, told on a grand scale from both the Allied and German points of view.

€ 37,90

Bekijken >

16. Hawaii Five-0: The Complete Series (DVD)

Hawaii Five-0: The Complete Series (DVD)

Hawaii Five-0: The Complete Series ( UK Import) /Movies /DVD/Complete Edition

€ 108,99

Bekijken >

17. Soldaat Van Oranje (DVD) (Originele versie)

Soldaat Van Oranje (DVD) (Originele versie)

Soldaat van Oranje, de film naar de gelijknamige bestseller van Erik Hazelhoff Roelfzema, geeft een dynamisch beeld van Nederlands verzet tijdens de tweede wereldoorlog. Student Erik Lanshof, gespeeld ddor Rutger Hauer, is in 1939 aanvankelijk onbezorgd over de toekomst. De ellende in de wereld gaat aan hem voorbij. Als op 10 mei 1940 in Nederland de oorlog uitbreekt, vlucht de avontuurlijke Erik naar Engeland, waar hij zich aansluit bij het verzet.In Londen zetelt inmiddels ook de Nederlandse regering. Ver weg van de werkelijkheid in eigen land, dringt de ernst van de Duitse inderdrukking nauwelijks tot hen door. Voor Erik is dit de reden om over te gaan tot actie.

€ 44,99

Bekijken >

18. Skyfire (DVD)

Skyfire (DVD)

De inhalige zakenman Jack Harris (Jason Isaacs – Harry Potter, The Patriot) heeft van het paradijselijke Tianhuo Island een adembenemend avonturenpark gemaakt. Een van de grote troeven van het eiland is de fotogeniek borrelende vulkaan. Meng (Hannah Quinlivan), dochter van de befaamde geoloog Wentao Li (Xueqi Wang), heeft een geniaal systeem ontwikkeld dat haarfijn een dodelijke uitbarsting kan voorspellen. En dat is binnenkort. Héél binnenkort. De overheden en zakenlui achter het park slaan Mengs waarschuwingen echter in de wind en weigeren de bezoekers te evacueren. Dan slaat de sluimerende vulkaan genadeloos toe, met een regen van vuurballen en kolkende lavastromen.

€ 8,99

Bekijken >

19. Dragon Ball Z: Movie Collection 1-13 + Tv Specials

Dragon Ball Z: Movie Collection 1-13 + Tv Specials

DVD Boxset containing the digitally remastered definitive DBZ Movie Complete Collection: Movies 1-13 + TV Specials 1&2. 1. Dead Zone 2. The World's Strongest 3. The Tree of Might 4. Lord Slug 5. Cooler's Revenge 6. The Return of Cooler 7. Super Android 13 8. Bojack Unbound 9. Broly the Legendary Super Saiyan 10. Broly: Second Coming 11. Bio-Broly 12. Fusion Reborn 13. Wrath of the Dragon TV 1: Bardock: the Father of Gokue TV 2: The History of Trunks

€ 39,48

Bekijken >

20. Rent-A-Girl (DVD)

Rent-A-Girl (DVD)

De naïeve en niet bijster slimme Karen Anderson is wanhopig op zoek naar een carrière als fotomodel. Ze schrijft zich in bij het schimmige 'RENT-A-GIRL' modellenbureau wiens core-bussiness eigenlijk bestaat uit het faciliteren van de bizarre wensen van rijk maar 'kinky' cliëntèle. Karen begint als model voor naaktfoto’s maar maakt al snel promotie en mag de 'eregast' zijn op een 'speciaal' feestje van de rijke Harriet Grant, een dame met een speciale voorliefde voor het geselen van jonge dames...

€ 13,90

Bekijken >

21. War For The Planet Of The Apes (DVD)

War For The Planet Of The Apes (DVD)

Caesar en zijn apen worden in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen, geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten. Hij besluit om zijn soort te wreken, deze beslissing zet Caesar en zijn apen tegenover een leger van mensen in een episch gevecht. De uitkomst van dit conflict bepaalt niet alleen het lot van beide soorten, maar ook de toekomst van de planeet.

€ 14,49

Bekijken >

22. Lord Of The Rings - The Fellowship Of The Ring

Lord Of The Rings - The Fellowship Of The Ring

2 disc special edition. Ik verkoop ook de andere Lord of the Rings delen.

€ 6,99

Bekijken >

23. Ant-Man & The Wasp - Quantumania (DVD)

Ant-Man & The Wasp - Quantumania (DVD)

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug om hun avonturen voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania is Jonathan Majors te zien als Kang. De film wordt geregisseerd door Peyton Reed; Kevin Feige en Stephen Broussard zijn de producenten.

€ 15,99

Bekijken >

24. Jaws 2/Jaws 3/Jaws: The Revenge [DVD] (3 Disc)

Jaws 2/Jaws 3/Jaws: The Revenge [DVD] (3 Disc)

Triple-bill of the sequels to the 1975 feature 'Jaws'. In 'Jaws 2' (1978), four years on from the horrible shark attacks which plagued Amity Island, Police Chief Brody (Roy Scheider) is still uneasy about the prospect of another shark visiting the bay. When the film developed from the camera of a missing diver shows what looks like a shark fin, he begins to get worried, but Mayor Larry Vaughn (Murray Hamilton) again plays down the incident. When Brody raises a panicked false alarm from his observation tower on the beach, the mayor even goes as far as firing him. It is then that the bloodbath really begins.

€ 15,99

Bekijken >

25. Spider-Man: No Way Home (DVD)

Spider-Man: No Way Home (DVD)

For the first time in the cinematic history of Spider-Man, our friendly neighborhood hero's identity is revealed, bringing his Super Hero responsibilities into conflict with his normal life and putting those he cares about most at risk. When he enlists Doctor Strange’s help to restore his secret, the spell tears a hole in their world, releasing the most powerful villains who’ve ever fought a Spider-Man in any universe. Now, Peter will have to overcome his greatest challenge yet, which will not only forever alter his own future but the future of the Multiverse.

€ 10,98

Bekijken >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *