De populairste actiefilms op DVD van dit moment

Ben je op zoek naar een goede actiefilm die je nog niet hebt gezien? Hier vind je de beste actiefilms op DVD om naar te kijken.

Bijgewerkt: 17-02-2024 07:07

1. Steven Seagal Collection (DVD)

Steven Seagal Collection (DVD)

Box met 6 actievolle films van Steven Seagal: - Belly of the beast - Mercenary for justice - Kill switch - Out for a kill - Code of honor - The Asian connection

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. The Channel (DVD)

The Channel (DVD)

Nadat hun bankoverval misloopt, moeten een wanhopige crimineel, zijn losgeslagen broer en hun keiharde gezelschap van ex-mariniers ontsnappen uit New Orleans en aan de vastberaden FBI-agent die hen achtervolgt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Silent Night (DVD)

Silent Night (DVD)

Een nieuw meesterstuk van de legendarische regisseur, ‘master of action’ John Woo en de producer van John Wick. Suicide Squad acteur Joel Kinnaman is in deze actie-thriller uit of revanche nadat zijn zoontje vlak voor kerst per ongeluk werd gedood in een gevecht tussen twee bendes. Hij neemt vechtlessen en zet alles op alles om fysiek klaar te zijn voor een man tot man confrontatie met de moordenaar.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Lord Of The Rings Trilogy (Extended Edition)

Lord Of The Rings Trilogy  (Extended Edition)

Alle drie filmklassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde in één verzameling in de meest uitgebreide Extended Edition uitvoering! Extended Edition bonusmateriaal • Extended Edition of all 3 films • The Appendices Parts 1-6 • Theatrical-Release Special Features • Costa Botes Behind-the-Scenes Documentaries of The Lord of the Rings Trilogy • Commentary The lord of the Rings 1: The Fellowship of the Ring Met de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Back To The Future Trilogy (DVD)

Back To The Future Trilogy (DVD)

De ongekend populaire Back to the future films zijn terug met als extra een gloednieuwe bonusdisc die vol zit met bonusmateriaal. De films werden geproduceerd door de legendarische filmmaker Steven Spielberg en geregisseerd door Oscar-winnaar Robert Zemeckis. In de hoofdrollen zien we Micheal J. Fox en Christopher Lloyd als reizigers door de tijd. Deze 4-delige Collector's Set bevat de drie delen van de film en meer dan 9 uur aan bonusmateriaal, zodat u keer op keer van dit tijdreisavontuur kunt genieten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Tour Of Duty - The Complete Collection (Import)

Tour Of Duty - The Complete Collection (Import)

Tour Of Duty vertelt het verhaal over een rechtszaak die liep tegen een peloton uit het Amerikaanse leger dat in het veld diende tijdens de Vietnamoorlog. Opgelet: Import zonder NL ondertiteling!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Pirates Of The Caribbean 1-5 (DVD)

Pirates Of The Caribbean 1-5 (DVD)

Dit is de import versie van de boxset van de Pirates of the Carribean serie. De boxset bevat de volgende artikelen: Curse of the black pearl Dead man's chest At world's end On stranger tides Salazar's revenge Let op: deze dvd's bevatten niet allemaal Nederlandse ondertiteling.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Stallone Collection (DVD)

Stallone Collection (DVD)

- Creed: Adonis Johnson (Michael B. Jordan), zoon van de overleden wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, is geboren om te boksen. Hij wil zijn eigen titel bemachtigen en vertrekt naar Philadelphia om zijn vaders vriend en rivaal Rocky Balboa (Sylvester Stallone) te overtuigen hem te trainen – terwijl Rocky buiten de ring zijn eigen dodelijke vijand te lijf gaat. Adonis lijkt een kans te maken, maar zal eerst een ware strijder moeten worden in dit nieuwe hoofdstuk van de Rocky-serie door de alom geprezen regisseur Ryan Coogler.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Ghostbusters: Afterlife (DVD)

Ghostbusters: Afterlife (DVD)

IMPORT ZONDER NL ONDERTITELING ! Zie achterkant voor meer ondertiteling. From director Jason Reitman and producer Ivan Reitman (Director of the original Ghostbusters and Father of Jason) comes the next chapter in the original Ghostbusters universe. In Ghostbusters: Afterlife, when a single mom and her two kids arrive in a small town, they begin to discover their connection to the original ghostbusters and the secret legacy their grandfather left behind.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Castle - Seizoen 1 t/m 8 (Import)

Castle - Seizoen 1 t/m 8 (Import)

Import met Nederlandse ondertiteling op alle seizoenen! Rick Castle is een wereldberoemde misdaadromanschrijver wiens verhalen tot leven komen wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen de moordenaar een stap voor te blijven. Hij realiseert zich dat de politie hem ook kan voorzien van massa's ideeën voor zijn volgende boek. De relatie wordt wat ingewikkelder, maar ook veel leuker, wanneer hij moet gaan samenwerken met de aantrekkelijke rechercheur Beckett, die de ongebruikelijke methodes van Castle niet kan waarderen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Ocean’s Collection (DVD)

Ocean’s Collection (DVD)

Bezit de hele collectie van onze favoriete oplichters! - Ocean's Eight (2018) - Ocean's Eleven (2001) - Ocean's Twelve (2004) - Ocean's Thirteen (2007)

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

12. Guardians of the Galaxy Vol. 3 [DVD]

Guardians of the Galaxy Vol. 3 [DVD]

Still reeling from the loss of Gamora, Peter Quill rallies his team to defend the universe and one of their own - a mission that could mean the end of the Guardians if not successful.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

13. Miss Marple Movie Collection (DVD)

Miss Marple Movie Collection (DVD)

- Murder She Said (1961 - 83 min.): De oude Engelse dame Miss Jane Marple (Margaret Rutherford) ontwaakt tijdens haar treinreis net op tijd om getuige te zijn van een vreselijke wurgmoord op een voorbijrijdende trein. 'Moord', roept Miss Marple. 'U was aan het dromen', antwoord de politie. Onverschrokken stelt Miss Marple haar eigen onderzoek in, ook al komen daarbij een paar extra lichamen aan het licht! - Murder at the Gallop (1963 - 78 min.): Na het overlijden van de oude rijke Mr. Enderby komen zijn niet erg getroffen verwanten samen voor zijn testament. Daar stelt Tante Cora de vraag: 'Hij werd vermoord, nietwaar?'. De familie wimpelt dat af, totdat Cora vermoord wordt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Ant-Man & The Wasp - Quantumania (DVD)

Ant-Man & The Wasp - Quantumania (DVD)

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug om hun avonturen voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania is Jonathan Majors te zien als Kang. De film wordt geregisseerd door Peyton Reed; Kevin Feige en Stephen Broussard zijn de producenten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

15. Superman Collection (DVD)

Superman Collection (DVD)

SUPERMAN THE MOVIE (1978) Bioscoophit, Oscarwinnaar en een favoriet onder de fans sinds hij voor het eerst de bioscoop binnenvloog, Superman The Movie biedt een bezetting en creatieve inhoud zoals we dat alleen van de grootste films kennen. In het middelpunt staat (net als in de drie vervolgen) Christopher Reeve als de intelligente, vriendelijke en meest menselijke man van staal. SUPERMAN II (1980) Drie criminelen van de planeet Krypton worden per ongeluk bevrijd uit de Phantom Zone gevangenis en smeden een plan om de Aarde te onderwerpen - precies op het moment dat Superman (Christopher Reeve) heeft besloten om zijn meer romantische kant te tonen aan Lois Lane (Margot Kidder).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

16. Mijn Nachten Met Susan

Mijn Nachten Met Susan

Susan bewoont een opgeknapte boerderij, in gezelschap van de meisjes Sandra, Olga en Julie, met de licht- en mensenschuwe Albert in een achterkamertje en op een afstand gadegeslagen door een waarschijnlijk achterlijke of achtergestelde vrouw die zij Piet noemen. Een zekere Anton arriveert om Susan mee te nemen naar Mouton en blijft logeren, omdat Susan nog niet weet of zij mee zal gaan. Sandra en Olga hebben een Amerikaan vermoord, wiens lijk door Piet in haar hutje verborgen wordt gehouden. Julie houdt het 's nachts met Albert. De meisjes Sandra en Olga houden het met elkaar, proberen het met Anton, die het reeds met Susan heeft aangelegd.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Rent-A-Girl (DVD)

Rent-A-Girl (DVD)

De naïeve en niet bijster slimme Karen Anderson is wanhopig op zoek naar een carrière als fotomodel. Ze schrijft zich in bij het schimmige 'RENT-A-GIRL' modellenbureau wiens core-bussiness eigenlijk bestaat uit het faciliteren van de bizarre wensen van rijk maar 'kinky' cliëntèle. Karen begint als model voor naaktfoto’s maar maakt al snel promotie en mag de 'eregast' zijn op een 'speciaal' feestje van de rijke Harriet Grant, een dame met een speciale voorliefde voor het geselen van jonge dames...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Soldaat Van Oranje (DVD) (Originele versie)

Soldaat Van Oranje (DVD) (Originele versie)

Soldaat van Oranje, de film naar de gelijknamige bestseller van Erik Hazelhoff Roelfzema, geeft een dynamisch beeld van Nederlands verzet tijdens de tweede wereldoorlog. Student Erik Lanshof, gespeeld ddor Rutger Hauer, is in 1939 aanvankelijk onbezorgd over de toekomst. De ellende in de wereld gaat aan hem voorbij. Als op 10 mei 1940 in Nederland de oorlog uitbreekt, vlucht de avontuurlijke Erik naar Engeland, waar hij zich aansluit bij het verzet. In Londen zetelt inmiddels ook de Nederlandse regering. Ver weg van de werkelijkheid in eigen land, dringt de ernst van de Duitse inderdrukking nauwelijks tot hen door. Voor Erik is dit de reden om over te gaan tot actie.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

19. Fast & Furious - Hobbs & Shaw (DVD)

Fast & Furious - Hobbs & Shaw (DVD)

Dwayne Johnson en Jason Statham kruipen opnieuw in hun onvergetelijke rollen als Hobbs en Shaw in deze keiharde actiefilm uit de blockbuster Fast & Furious franchise! Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs (Johnson) en wetteloze outcast Deckard Shaw (Statham) elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton (Idris Elba) een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

20. Blues Brothers 25th Ann. (Special Edition)

Blues Brothers 25th Ann. (Special Edition)

De Blues Brothers. Permanent gestoord. Wereldberoemde namen als John Candy, Ray Charles, Aretha Franklin en zelfs Steven Spielberg maakten 'The Blues Brothers' onder leiding van regisseur John Landis (Beverly Hills Cop) tot een ware klassieker. Wanneer Jake en Elwood Blues koste wat het kost hun oude muziekband weer bij elkaar willen brengen, is niet iedereen het met hun wilde gedrag eens. Politie, nazi's en een zeer geheimzinnige vrouw zijn vastbesloten het tweetal voorgoed de mond te snoeren...!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

21. WW2 Oorlogsfilms - 10 DVD Set

WW2 Oorlogsfilms - 10 DVD Set

Deze collectie bevat tien verschillende WW2 oorlogsfilm op DVD. Een must-have voor iedere fanaat van oorlogsfilms. De Slag om de Schelde November ’44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

22. Bad Hombres (DVD)

Bad Hombres (DVD)

Oscar en Felix nemen een klusje aan voor verdacht veel geld. Ze moeten een aantal gaten graven in de woestijn. Ze vinden het nogal verdacht. Maar het werk verdient goed, dus ze stellen geen vragen. Hun opdrachtgevers blijken geharde criminelen te zijn en de gaten zijn precies wat ze al vermoedden: graven. En twee van deze gaten zijn voor Oscar en Felix zelf. Ze proberen te ontsnappen, maar raken ongewild betrokken in een bloedige vete binnen de Mexicaanse maffia.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

23. Operation Fortune - Ruse De Guerre (DVD)

Operation Fortune - Ruse De Guerre (DVD)

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

24. MacGyver - Die komplette Collection

MacGyver - Die komplette Collection

MacGyver (Komplette Serie)

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

25. The Lion King (De Leeuwenkoning) (Special Edition)

The Lion King (De Leeuwenkoning) (Special Edition)

Er is nu meer te zien dan je ooit hebt gezien in deze betoverende 2 Disc DVD speciale uitvoering van Disney's bekroonde 'The Lion King'. met een heel nieuw lied, 'Morning Report', exclusieve bonusfragmenten en een beeld- en geluidskwaliteit die de koning van alle animatiefilms waardig is! Beleef het koninklijke verhaal over het volwassen worden van Simba in het hartje van de Serengeti, een verhaal dat jong en oud opnieuw blijvend zal bekoren. Met de meest geliefde personages aller tijden en muziek die bekroond is met een Academy Award volgt het heldenavontuur van Disney het verhaal van Simba, een onrustige welp die gewoon niet kan wachten tot hij koning is.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *