4k ultra hd boxset

De populairste 4K Ultra HD Blu-ray boxsets van dit moment

Ben je op zoek naar een goede 4K Ultra HD Blu-ray boxset voor jezelf of misschien wel om aan iemand cadeau te geven? Hier vind je de populairste 4K Ultra HD Blu-ray boxsets van dit moment. Veel kijkplezier!

Bijgewerkt: 04-12-2023 11:35

1. Lord Of The Rings Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Lord Of The Rings Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Dit is de volledige film collectie van Tolkien's Lord Of The Rings trilogy. De drie klassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde in één verzameling. Wees 'In de ban van de Ring' met de drie films The Fellowship of the Ring, The Two Towers & The Return of the King. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Met de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen. Zowel de theatrale als uitgebreide versie. The Lord of the Rings: The Two Towers In het tweede deel van deze historische filmtrilogie is het reisgenootschap uit elkaar gevallen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

2. Dune (4K Ultra HD Blu-ray)

Dune (4K Ultra HD Blu-ray)

Het mythische en emotioneel geladen heldenepos 'Dune' vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

3. Hobbit Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Hobbit Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Dit is de volledige film collectie van Tolkien's The Hobbit trilogy. Beleef Bilbo's volledige reis, een fantasierijk en episch avontuur, in zijn volledigheid. Over de drie delen: An Unexpected Journey, The Desolation Of Smaug & The Battle Of The Five Armies. The Hobbit: An Unexpected Journey: De eerste in een trilogie van films gebaseerd op het legendarische meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien, The Hobbit: An Unexpected Journey volgt het hoofdpersonage Bilbo Balins – samen met de tovenaar Gandalf de Grijze en 13 dwergen, geleid door Thorin Eikenschild – in een epische queeste om het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de vreselijke draak Smaug.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

4. Christopher Nolan Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Christopher Nolan Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Inhoud: - Tenet - Dunkirk - Batman Begins - The Dark Knight - The Dark Knight Rises - Inception - Interstellar - The Prestige

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

5. Harry Potter - 1 - 7.2 Collection + Fantastic Beasts 1 - 3 (4K Ultra HD Blu-ray)

Harry Potter - 1 - 7.2 Collection + Fantastic Beasts 1 - 3 (4K Ultra HD Blu-ray)

De nieuwste en meest uitgebreide Wizarding World-collectie met alle acht Harry Potter-films en alle drie de films in de nieuwe Fantastic Beasts-filmreeks. DEEL 1: Harry Potter en de Steen der Wijzen (Harry Potter and the Philosopher's Stone); Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. DEEL 2: Harry Potter en de Geheime Kamer (Harry Potter and the Chamber of Secrets); Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

6. Dark knight trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Dark knight trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

- Batman begins: Topregisseur Christopher Nolan richt zijn vizier op de herkomst van de Dark Knight. Na de moord op zijn ouders trekt Bruce Wayne de wereld over, op zoek naar manieren om onrecht te bestrijden. Met behulp van zijn butler Alfred, detective Jim Gordon en zijn bondgenoot Lucius Fox keert Wayne terug naar Gotham. Daar verschijnt zijn alter ego: Batman. - The dark knight: The Dark Knight herenigt regisseur Christopher Nolan en steracteur Christian Bale (Batman/Bruce Wayne). Met behulp van luitenant Jim Gordon en off cier van justitie Harvey Dent wil Batman voorgoed een einde maken aan de georganiseerde misdaad in Gotham.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

7. Jason Bourne - 1 - 5 Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Jason Bourne - 1 - 5 Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

The Bourne identity: Nadat hij werd opgevist met twee kogels in zijn rug, ontdekt Jason Bourne dat hij over onvermoede, levensgevaarlijke talenten beschikt. Zijn gewelddadige verleden is echter een groot zwart gat. In een race tegen de tijd om het geheim van zijn identiteit te achterhalen, stuit hij op de dodelijke waarheid. Hij is een geheim regeringsagent, een op hol geslagen wapen van 30 miljoen dollar, dat dringend uit de weg moet geruimd worden. Maar zijn ex-opdrachtgevers vergeten één zaak: hun doelwit is niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven. Een spetterende actiethriller met verbluffende vechtscènes, naar de bestseller van Robert Ludlum.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

8. Jurassic Complete Movie Collection 1-6 (4K Ultra HD Blu-ray)

Jurassic Complete Movie Collection 1-6 (4K Ultra HD Blu-ray)

"Vier één van de grootste filmfranchises aller tijden met de Jurassic World Ultimate Collection. De box bundelt de zes onvergetelijke avonturen en wekt alle prehistorische schepsels, memorabele personages en heuglijke momenten van de legendarische Jurassic-saga weer tot leven. Het epische verhaal begint met een dinopark en komt tot een hoogtepunt van ongekende chaos wanneer de menselijke drang naar genetisch experimenteren het voortbestaan van onze planeet op het spel zet. Explosieve actie, monsterlijke spanning en verbluffende visuele effecten, qua filmisch genot torent de Jurassic-saga uit boven alles en iedereen. "

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

9. Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Wanneer Harry Potter er op zijn elfde verjaardag achter komt dat hij eigenlijk een tovenaar is, staat zijn leven op zijn kop. Hij gaat nu naar een nieuwe school, Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, samen met zijn nieuwe beste vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel, waar hij er al snel achter komt dat tovenarij ook een veel duisterdere kant heeft dan ze ooit hadden kunnen denken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

10. The Exorcist 50th Anniversary Ultimate Collector's Edition with Steelbook

The Exorcist 50th Anniversary Ultimate Collector's Edition with Steelbook

1970s horror directed by William Friedkin. Actress Chris MacNeil (Ellen Burstyn) has every reason to be content, having just completed a film with director Burke Dennings (Jack MacGowran). However, she becomes disturbed by the changes taking place in her 12-year-old daughter, Regan (Linda Blair). At first sullen and withdrawn, Regan becomes aggressive and blasphemous, and ugly welts appear on her face and body. No medical cure is forthcoming and, after Burke is killed by being thrown from Regan's window, Chris turns to local Jesuit priest Father Damien Karras (Jason Miller) for help.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

11. Matrix Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Matrix Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

- Matrix: Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen. Wow. Verbijsterende stunts. Verbluffende technobeelden. Mega-actie. Keanu Reeves en Laurence Fishburne leiden de strijd voor de bevrijding van het menselijk ras in The Matrix, de cyberthriller geschreven en geregisseerd door de gebroeders Wachowski (Bound), die je, één keer gezien, niet meer loslaat. Het verhaal is van het hoogste niveau, de speciale effecten zijn baanbrekend voor de filmindustrie - kortom, de film schokt. - Matrix reloaded: Sentinels zwermen. Smith kloont.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

12. Middle Earth Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Middle Earth Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Peter Jackson's award-winning "The Lord of the Rings Trilogy" - inclusief The Fellowship of the Ring, The Two Towers and The Return of the King, en "The Hobbit Trilogy" - inclusief An Unexpected Journey, The Desolation of Smaug en The Battle of the Five Armies - in 4K.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

13. Fast 1-10 (4K Ultra HD Blu-ray)

Fast 1-10 (4K Ultra HD Blu-ray)

Alle 10 films boordevol actie! Box bevat: - The Fast and the Furious - 2 Fast 2 Furious - The Fasr and the Furious: Tokyo Drift - Fast & Furious - Fast Five - Fast & Furious 6 - Furious 7 - The Fate of the Furious - F9: The Fast Saga - Fast X

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

14. Joker + The Batman (4K Ultra HD Blu-ray)

Joker + The Batman (4K Ultra HD Blu-ray)

Joker: De mislukte cabaretier Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) dwaalt verkleed als clown door Gotham City, waar hij in aanraking komt met gewelddadige criminelen. Afgewezen door de maatschappij draait Fleck, in het meesterwerk van Todd Phillips, langzaam door en ontpopt hij zichzelf tot een crimineel meesterbrein genaamd Joker. The Batman: Een moordenaar heeft het gemunt op de elite van Gotham en stuurt The Batman op onderzoek uit. Terwijl het bewijsmateriaal zich opstapelt, moet hij nieuwe contacten leggen, de dader ontmaskeren en gerechtigheid brengen tenmidden van corruptie.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

15. Jurassic Complete Movie Collection 1-6 (4K Ultra HD Blu-ray) (Steelbook)

Jurassic Complete Movie Collection 1-6 (4K Ultra HD Blu-ray) (Steelbook)

"Vier één van de grootste filmfranchises aller tijden met de Jurassic World Ultimate Collection. De box bundelt de zes onvergetelijke avonturen en wekt alle prehistorische schepsels, memorabele personages en heuglijke momenten van de legendarische Jurassic-saga weer tot leven. Het epische verhaal begint met een dinopark en komt tot een hoogtepunt van ongekende chaos wanneer de menselijke drang naar genetisch experimenteren het voortbestaan van onze planeet op het spel zet. Explosieve actie, monsterlijke spanning en verbluffende visuele effecten, qua filmisch genot torent de Jurassic-saga uit boven alles en iedereen. "

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

16. Harry Potter - 1 - 7.2 Collection Train (4K Ultra HD Blu-ray) (Exclusief Bol.com)

Harry Potter - 1 - 7.2 Collection Train (4K Ultra HD Blu-ray) (Exclusief Bol.com)

JAAR 1 Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. JAAR 2 Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar. JAAR 3 Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts. JAAR 4 Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

17. Bruce Lee At Golden Harvest Box Set 4KUHD LIMITED EDITION (Arrow Video)

Bruce Lee At Golden Harvest Box Set 4KUHD LIMITED EDITION (Arrow Video)

Description When former child actor and Hollywood TV sidekick Bruce Lee returned to his native Hong Kong in 1971 to star in two films for fledgling company Golden Harvest, movie history was made thanks to one of the most iconic partnerships between star and studio that cinema has ever seen. In only a handful of films, Lee high-kicked his way into audiences’ imaginations forever, thanks to his blistering screen presence and his masterful ‘Jeet Kune Do’ fighting technique. The first two starring vehicles for Lee, The Big Boss and Fist of Fury (both directed by Lo Wei), smashed all box office records in Hong Kong and made him the most famous face on the continent.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

18. Batman 1-4 collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Batman 1-4 collection (4K Ultra HD Blu-ray)

De Batman 4-Film Collection 1989 – 1997 bevat de films: - Batman (1989) - Batman Returns (1992) - Batman Forever (1995) - Batman & Robin (1997) Met bovendien heel veel extra’s en uniek beeldmateriaal, zoals profielen, documentaires, making-of’s, commentaar van regisseurs Tim Burton en Joel Schumacher, trailers en muziekvideo’s.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

19. Green Mile + Shawshank Redemption (4K Ultra HD Blu-ray)

Green Mile + Shawshank Redemption (4K Ultra HD Blu-ray)

Green Mile: Wonderen gebeuren op de gekste plekken, zelfs in de strafinrichting Cold Mountain, waar een zachtaardige gevangene wat menselijkheid brengt onder de bewakers en andere ter dood veroordeelden. Shawshank Redemption: Morgan Freeman en Tim Robbins schitteren in hun rol als gevangenen in een indrukwekkende film, die de kracht van de menselijke geest op weergaloze wijze weergeeft

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
proxis.com | bekijken >

20. The House By the Cemetery - 4K Ultra HD (Restored - Limited Edition 2023) [Blu-ray]

The House By the Cemetery - 4K Ultra HD (Restored - Limited Edition 2023) [Blu-ray]

As the 1970s gave way to the 1980s, director Lucio Fulci (Don’t Torture a Duckling, City of the Living Dead) increasingly specialised in the dark, ultraviolent horror movies which would earn him the affectionate moniker “the Godfather of Gore”. The third and final instalment in his “Gates of Hell” trilogy, 1981’s The House by the Cemetery showcases the malevolent maestro at his blood-drenched best. The Boyles – Lucy (Catriona MacColl, The Beyond), Norman (Paolo Malco, The New York Ripper) and their young son Bob (Giovanni Frezza, Demons) – relocate from New York City to an ageing house in rural New England.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >