4k ultra hd boxset

De populairste 4K Ultra HD Blu-ray boxsets van dit moment

Ben je op zoek naar een goede 4K Ultra HD Blu-ray boxset voor jezelf of misschien wel om aan iemand cadeau te geven? Hier vind je de populairste 4K Ultra HD Blu-ray boxsets van dit moment. Veel kijkplezier!

Bijgewerkt: 24-05-2024

1. Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Wanneer Harry Potter er op zijn elfde verjaardag achter komt dat hij eigenlijk een tovenaar is, staat zijn leven op zijn kop. Hij gaat nu naar een nieuwe school, Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, samen met zijn nieuwe beste vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel, waar hij er al snel achter komt dat tovenarij ook een veel duisterdere kant heeft dan ze ooit hadden kunnen denken.

€ 149,00

Bekijken >

2. Hobbit Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Hobbit Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Dit is de volledige film collectie van Tolkien's The Hobbit trilogy. Beleef Bilbo's volledige reis, een fantasierijk en episch avontuur, in zijn volledigheid. Over de drie delen: An Unexpected Journey, The Desolation Of Smaug & The Battle Of The Five Armies. The Hobbit: An Unexpected Journey: De eerste in een trilogie van films gebaseerd op het legendarische meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien, The Hobbit: An Unexpected Journey volgt het hoofdpersonage Bilbo Balins – samen met de tovenaar Gandalf de Grijze en 13 dwergen, geleid door Thorin Eikenschild – in een epische queeste om het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de vreselijke draak Smaug.

€ 68,99

Bekijken >

3. Jurassic Complete Movie Collection 1-6 (4K Ultra HD Blu-ray)

Jurassic Complete Movie Collection 1-6 (4K Ultra HD Blu-ray)

Vier ��n van de grootste filmfranchises aller tijden met de Jurassic World Ultimate Collection. De box bundelt de zes onvergetelijke avonturen en wekt alle prehistorische schepsels, memorabele personages en heuglijke momenten van de legendarische Jurassic-saga weer tot leven. Het epische verhaal begint met een dinopark en komt tot een hoogtepunt van ongekende chaos wanneer de menselijke drang naar genetisch experimenteren het voortbestaan van onze planeet op het spel zet. Explosieve actie, monsterlijke spanning en verbluffende visuele effecten, qua filmisch genot torent de Jurassic-saga uit boven alles en iedereen.

€ 62,69

Bekijken >

4. Harry Potter - 1 - 7.2 Collection + Fantastic Beasts 1 - 3 (4K Ultra HD Blu-ray)

Harry Potter - 1 - 7.2 Collection + Fantastic Beasts 1 - 3 (4K Ultra HD Blu-ray)

De nieuwste en meest uitgebreide Wizarding World-collectie met alle acht Harry Potter-films en alle drie de films in de nieuwe Fantastic Beasts-filmreeks. DEEL 1: Harry Potter en de Steen der Wijzen (Harry Potter and the Philosopher's Stone); Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. DEEL 2: Harry Potter en de Geheime Kamer (Harry Potter and the Chamber of Secrets); Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.

€ 127,44

Bekijken >

5. Dune - Part One (4K Ultra HD Blu-ray)

Dune - Part One (4K Ultra HD Blu-ray)

Het mythische en emotioneel geladen heldenepos 'Dune' vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven.

€ 48,99

Bekijken >

6. Discovery Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Discovery Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

- Batman v Superman: Dawn of Justice (Ultimate Edition): De twee superhelden Batman/Bruce Wayne (Ben Affleck) en Superman/Clark Kent (Henry Cavill) ontmoeten elkaar in een langverwachte confrontatie. Batman vreest voor wat er kan gebeuren wanneer een krachtige held als Superman ongehinderd zijn gang kan gaan. En dus gaat de hoeder van Gotham City de strijd aan met de geprezen redder van Metropolis, terwijl de wereld worstelt met de vraag wat voor held zij eigenlijk nodig heeft. Maar op het moment dat de titanenstrijd losbarst, doemt er een ander onheil op dat de hele mensheid in gevaar dreigt te brengen.

€ 26,90

Bekijken >

7. Fast 1-10 (4K Ultra HD Blu-ray)

Fast 1-10 (4K Ultra HD Blu-ray)

Alle 10 films boordevol actie! Box bevat: - The Fast and the Furious - 2 Fast 2 Furious - The Fasr and the Furious: Tokyo Drift - Fast & Furious - Fast Five - Fast & Furious 6 - Furious 7 - The Fate of the Furious - F9: The Fast Saga - Fast X

€ 80,99

Bekijken >

8. Matrix Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Matrix Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

- Matrix: Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen. Wow. Verbijsterende stunts. Verbluffende technobeelden. Mega-actie. Keanu Reeves en Laurence Fishburne leiden de strijd voor de bevrijding van het menselijk ras in The Matrix, de cyberthriller geschreven en geregisseerd door de gebroeders Wachowski (Bound), die je, één keer gezien, niet meer loslaat. Het verhaal is van het hoogste niveau, de speciale effecten zijn baanbrekend voor de filmindustrie - kortom, de film schokt. - Matrix reloaded: Sentinels zwermen. Smith kloont.

€ 51,59

Bekijken >

9. Dark knight trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Dark knight trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

- Batman begins: Topregisseur Christopher Nolan richt zijn vizier op de herkomst van de Dark Knight. Na de moord op zijn ouders trekt Bruce Wayne de wereld over, op zoek naar manieren om onrecht te bestrijden. Met behulp van zijn butler Alfred, detective Jim Gordon en zijn bondgenoot Lucius Fox keert Wayne terug naar Gotham. Daar verschijnt zijn alter ego: Batman. - The dark knight: The Dark Knight herenigt regisseur Christopher Nolan en steracteur Christian Bale (Batman/Bruce Wayne). Met behulp van luitenant Jim Gordon en off cier van justitie Harvey Dent wil Batman voorgoed een einde maken aan de georganiseerde misdaad in Gotham.

€ 57,59

Bekijken >

10. Hellraiser Tetralogy - 4K UHD - Import zonder NL ondertiteling

Hellraiser Tetralogy - 4K UHD - Import zonder NL ondertiteling

Opgelet, import zonder NL ondertiteling. First four films in the supernatural horror franchise based on the novella 'The Hellbound Heart' by Clive Barker. In 'Hellraiser' (1987), when sexual profligate Frank Cotton (Sean Chapman) opens a puzzle box purported to grant access to a place of unparalleled pleasure, he is taken away to be tormented by the resident Cenobites led by Pinhead (Doug Bradley). Frank's brother Larry (Andrew Robinson) and his wife Julia (Clare Higgins) then move into Frank's house where Larry inadvertently summons Frank's spirit.

€ 52,45

Bekijken >

11. Jason Bourne - 1 - 5 Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Jason Bourne - 1 - 5 Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

The Bourne identity: Nadat hij werd opgevist met twee kogels in zijn rug, ontdekt Jason Bourne dat hij over onvermoede, levensgevaarlijke talenten beschikt. Zijn gewelddadige verleden is echter een groot zwart gat. In een race tegen de tijd om het geheim van zijn identiteit te achterhalen, stuit hij op de dodelijke waarheid. Hij is een geheim regeringsagent, een op hol geslagen wapen van 30 miljoen dollar, dat dringend uit de weg moet geruimd worden. Maar zijn ex-opdrachtgevers vergeten één zaak: hun doelwit is niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven. Een spetterende actiethriller met verbluffende vechtscènes, naar de bestseller van Robert Ludlum.

€ 67,99

Bekijken >

12. Avengers Assembled - Complete 4 Movie Collection

Avengers Assembled - Complete 4 Movie Collection

Opgelet, import zonder NL ondertiteling. Avengers Assembled 1-4 [4K UHD Collection + Blu-ray] [2021]Marvel Studios presents Marvel's Avengers Assemble, the Super Hero team-up of a lifetime. Iconic Marvel Super Heroes Iron Man, The Incredible Hulk, Thor and Captain America assemble for the first time ever in this new action-packed Marvel saga, starring Robert Downey Jr., Scarlett Johansson and Samuel L. Jackson, and directed by Joss Whedon. When an unexpected enemy emerges that threatens global safety and security, Nick Fury, Director of the international peacekeeping agency S.H.I.E.L.D., finds himself needing a team to pull the world back from the brink of disaster.

€ 81,90

Bekijken >

13. Edge Of Tomorrow + Ready Player One + Pacific Rim + Godzilla (4K Ultra HD Blu-ray)

Edge Of Tomorrow + Ready Player One + Pacific Rim + Godzilla (4K Ultra HD Blu-ray)

Edge Of Tomorrow: De aarde is aangevallen door buitenaardse wezens, die door geen enkele bestaande militaire eenheid verslagen kunnen worden. Majoor William Cage (Tom Cruise) wordt op een zelfmoordmissie gestuurd. Al na enkele minuten vindt hij de dood, maar wordt opgeslokt in een tijdlus en gedwongen om dezelfde gruwelijke strijd steeds opnieuw door te maken. Telkens moet hij vechten, om vervolgens keer op keer te sterven. Maar naarmate hij zijn vaardigheden traint, aan de zijde van mede-strijder Rita Vrataski (Emily Blunt), wordt hij beter en beter. Elk gevecht brengt hem een stap dichter bij de overwinning, in deze intense actiethriller.

€ 87,99

Bekijken >

14. Jurassic Complete Movie Collection 1-6 (4K Ultra HD Blu-ray) (Steelbook)

Jurassic Complete Movie Collection 1-6 (4K Ultra HD Blu-ray) (Steelbook)

'Vier één van de grootste filmfranchises aller tijden met de Jurassic World Ultimate Collection. De box bundelt de zes onvergetelijke avonturen en wekt alle prehistorische schepsels, memorabele personages en heuglijke momenten van de legendarische Jurassic-saga weer tot leven. Het epische verhaal begint met een dinopark en komt tot een hoogtepunt van ongekende chaos wanneer de menselijke drang naar genetisch experimenteren het voortbestaan van onze planeet op het spel zet. Explosieve actie, monsterlijke spanning en verbluffende visuele effecten, qua filmisch genot torent de Jurassic-saga uit boven alles en iedereen. '

€ 189,00

Bekijken >

15. The Chucky Collection - 4K UHD - Import zonder NL

The Chucky Collection - 4K UHD - Import zonder NL

Opgelet, import zonder NL ondertiteling. Opgelet niet alle films in de collectie zijn 4K UHD. Lees aandachtig de omschrijving hieronder. From his very first outing in 1988, Chucky the pint-sized, plastic 'Good Guy' doll has managed to carve out a unique and enduring legacy while trying his (plastic) hand at some truly creative, blood-soaked mayhem! In Tom Holland (Fright Night)’s Child’s Play, a young Andy Barclay (Alex Vincent) receives his very own Good Guy doll.

€ 129,99

Bekijken >

16. Lord Of The Rings Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Lord Of The Rings Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Dit is de volledige film collectie van Tolkien's Lord Of The Rings trilogy. De drie klassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde in één verzameling. Wees 'In de ban van de Ring' met de drie films The Fellowship of the Ring, The Two Towers & The Return of the King. The Lord of the Rings: The Fellowship of the RingMet de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen. Zowel de theatrale als uitgebreide versie. The Lord of the Rings: The Two TowersIn het tweede deel van deze historische filmtrilogie is het reisgenootschap uit elkaar gevallen.

€ 150,00

Bekijken >

17. The Three Musketeers - Les Trois Mousquetaires - D'Artagnan + Milady [Collector Limited Edition Box - 2x 4K Ultra HD + 2x Blu-Ray]

The Three Musketeers - Les Trois Mousquetaires - D'Artagnan + Milady [Collector Limited Edition Box - 2x 4K Ultra HD + 2x Blu-Ray]

Coffret collector limitéFermoir en métal avec épée miniature à la fleur de lys rougeContient :- un boîtier Digipack du film "Les Trois Mousquetaires - D'Artagnan" en 4K Ultra HD + Blu-ray + Blu-ray bonus- un boîtier Digipack du film "Les Trois Mousquetaires - Milady" en 4K Ultra HD + Blu-ray- un livret sur les deux films- une affiche- une lettre cachetée

€ 126,95

Bekijken >

18. Guillermo del Toro’s Pinocchio [Blu-Ray 4K]+[Blu-Ray]

Guillermo del Toro’s Pinocchio [Blu-Ray 4K]+[Blu-Ray]

A classic tale is reborn through the inspired imagination of cinematic dream-weaver Guillermo del Toro, directing alongside Mark Gustafson. Realized through boundary-pushing, breathtakingly intricate stop-motion animation, this dark rendering of the fable of the puppet boy and his maker—which won the Academy Award for Best Animated Feature—daringly transfers the story to Italy, where the irrepressible Pinocchio gradually learns what it means to be human through his experiences of war, death, and sacrifice.

€ 42,25

Bekijken >

19. Waterworld 4K UHD + blu-ray - Limited Edition - Import zonder NL OT

Waterworld 4K UHD + blu-ray - Limited Edition - Import zonder NL OT

Opgelet, import zonder NL ondertiteling. BEYOND THE HORIZON LIES THE SECRET TO A NEW BEGINNING The most expensive film ever made at the time of its release, Waterworld has thrilled audiences through the years with its awe-inspiring action scenes, gargantuan maritime sets and ground-breaking special effects. A definitive post-apocalypse blockbuster, Waterworld stars Kevin Costner (The Untouchables) as The Mariner – a mutant trader, adrift in a dystopian future where Earth is submerged under water and humankind struggles to survive on boats and in ramshackle floating cities.

€ 45,15

Bekijken >

20. Django Limited Edition 4K Ultra HD

Django Limited Edition 4K Ultra HD

DJANGO 1st ever 4K-UHD [High Definition Restored] Limited, Numbered Edition Collector’s Set.Sergio Corbucci’s ground-breaking DJANGO is one of the greatest and most influential Westerns ever.Seminal, yet banned for decades, its aesthetics of visual cruelty transcended the genre and shaped today’s film-making language. Its major influence is declared by Quentin Tarantino - among many Hollywood directors - and seen in his all films .Django, played by the legendary Franco Nero, is the mysterious lone gunslinger who, dragging a coffinbehind him, arrives in a bleak, mud-drenched town where he’ll face two ruthless gangs of sadistic killers.

€ 36,00

Bekijken >