4k ultra hd boxset

De populairste 4K Ultra HD Blu-ray boxsets van dit moment

Ben je op zoek naar een goede 4K Ultra HD Blu-ray boxset voor jezelf of misschien wel om aan iemand cadeau te geven? Hier vind je de populairste 4K Ultra HD Blu-ray boxsets van dit moment. Veel kijkplezier!

1. Columbia Classics Collection - Volume 1 (4K Ultra HD Blu-ray)

Columbia Classics Collection - Volume 1 (4K Ultra HD Blu-ray)

LET OP: Alle films zijn Nederlands ondertiteld met uitzondering van Mr Smith Goes to Washington De Columbia Classics Collection bevat de volgende zes klassiekers: - Mr. Smith Goes to Washington - Lawrence of Arabia - Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb - Gandhi - A League of Their Own - Jerry Maguire

Prijsindicatie: €112.99

Bekijk op Bol.com

2. Harry Potter - Complete 8-Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Harry Potter - Complete 8-Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Dit is de Harry Potter - Complete 8-Film Collection, de complete boxset met alle acht delen uit de legendarische filmreeks. Beleef J.K. Rowlings Wizarding World nu opnieuw thuis met deze acht klassiekers in één volledige collectie. DEEL 1: Harry Potter en de Steen der Wijzen (Harry Potter and the Philosopher's Stone) Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en barbaarse oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap. Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem.

Prijsindicatie: €149

Bekijk op Bol.com

3. The Lord of the Rings Trilogy (Steelbook) (4K Ultra HD Blu-ray)

The Lord of the Rings Trilogy (Steelbook) (4K Ultra HD Blu-ray)

Peter Jackson's bekroonde "The Lord of the Rings-trilogie" - inclusief The Fellowship of the Ring, The Two Towers en The Return of the King - in 4K in zowel theatrale als uitgebreide edities. The lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Met de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen. The lord of the Rings: The Two Towers In het tweede deel van deze historische filmtrilogie is het reisgenootschap uit elkaar gevallen.

Prijsindicatie: €329

Bekijk op Bol.com

4. Spider-Man Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Spider-Man Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

De Spider-Man Collection bevat alle acht de Spider-Man-films in haarscherpe 4K-kwaliteit. Spider Man De onopvallende tiener Peter Parker verandert in een buitengewone superheld, nadat hij door een radioactieve spin wordt gebeten. Als zijn geliefde oom om het leven komt bij een beroving, zweert de jonge Peter zijn krachten te gebruiken om zijn dood te wreken. Als “Spider-Man” wil hij de straten misdaadvrij maken, waardoor hij tegenover de kwaadaardige superschurk “Green Goblin” komt te staan.

Prijsindicatie: €74.19

Bekijk op Bol.com

5. Discovery Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Discovery Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Dit is de Discovery Collection film boxset met de volgende vier films in 4K Ultra HD blu-ray kwaliteit: San Andreas, Mad Max, Creed en The LEGO Movie. Batman v Superman: Dawn of Justice De twee superhelden Batman/Bruce Wayne (Ben Affleck) en Superman/Clark Kent (Henry Cavill) ontmoeten elkaar in een langverwachte confrontatie. Batman vreest voor wat er kan gebeuren wanneer een krachtige held als Superman ongehinderd zijn gang kan gaan. En dus gaat de hoeder van Gotham City de strijd aan met de geprezen redder van Metropolis, terwijl de wereld worstelt met de vraag wat voor held zij eigenlijk nodig heeft.

Prijsindicatie: €124.93

Bekijk op Bol.com

6. Indiana Jones 4-movie Collection (Steelbook) (4K Ultra HD Blu-ray)

Indiana Jones 4-movie Collection (Steelbook) (4K Ultra HD Blu-ray)

Indiana Jones And The Raiders Of The Lost Ark Zet je schrap voor bloedstollende spanning in 'Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark'. Indy en zijn onstuimige ex- vriendin Marion Ravenwood moeten boobytraps zien te ontwijken, de strijd aangaan tegen nazi's en slangen bezweren tijdens hun spectaculaire zoektocht naar de mystieke Ark des Verbonds waarvoor zij de hele wereld over reizen. Beleef de ene spannende cliffhanger na de andere als je op avontuur gaat met de enige echte Indiana Jones. Indiana Jones And The Temple Of Doom Indy, zijn hulpje Short Round en de nachtclubzangeres Willie Scott beleven de spannende avonturen: van vliegcapriolen op grote hoogte boven de Himalaya, een zenuwslopende achtervolging in een mijnkarretje tot aan een sensationele ontsnapping uit een ondoordringbare mijn in India.

Prijsindicatie: €83.99

Bekijk op Bol.com

7. Hellboy (Special Edition) (4K Ultra HD Blu-ray)

Hellboy (Special Edition) (4K Ultra HD Blu-ray)

In de nadagen van WO2 wordt tijdens een Nazi-experiment een zeer ongewone held geboren: Hellboy. Wetenschapper Dr. Broom redt Hellboy uit de handen van de Nazi's en leert hem zijn gaven te gebruiken om het kwaad te bestrijden. In Dr. Broom's uiterst geheime organisatie wordt Hellboy ingezet om hardhandig af te rekenen met het gevaarlijkste gespuis van de Aarde. Maar als de man die Hellboy ooit geschapen heeft, hem wil dwingen zijn krachten te gebruiken om de wereld te vernietigen ontstaat er een strijd die zelfs voor de keiharde Hellboy teveel lijkt te worden.

Prijsindicatie: €28.87

Bekijk op Bol.com

8. Christopher Nolan Box (4K Ultra HD Blu-ray)

Christopher Nolan Box (4K Ultra HD Blu-ray)

Dit is de Christopher Nolan boxset met de zeven meest succesvolle films uit zijn oeuvre: Dunkirk, Interstellar, Inception, The Prestige, Batman Begins, The Dark Knight & The Dark Knight. Dunkirk In de film Dunkirk zijn honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingelt door vijandelijke oprukkende Duitse troepen in het Franse plaatsje Duinkerken. Gevangen op het strand met hun rug naar het Kanaal staan ze voor een onmogelijke situatie als de Blitzkrieg van de Duitse Wehrmacht dichterbij komt.

Prijsindicatie: €148.84

Bekijk op Bol.com

9. Back To The Future I-III (1984-1989) (Ultra HD Blu-ray & Blu-ray)

Back To The Future I-III (1984-1989) (Ultra HD Blu-ray & Blu-ray)

Back To The Future I-III (1984-1989) (Ultra HD Blu-ray & Blu-ray)

Prijsindicatie: €79.99

Bekijk op Bol.com

10. The Hunger Games Complete 1-4 (4K UHD + blu-ray) (Import zonder NL)

The Hunger Games Complete 1-4 (4K UHD + blu-ray) (Import zonder NL)

Alle vier de films van The Hunger Games op blu-ray en 4K UHD. Opgelet, geen NL ondertiteling!

Prijsindicatie: €88.1

Bekijk op Bol.com